Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:36:36
|
|
|
|
polly80
|
A se je I.daisy kej javila?? mene tuid zanima,kako je z njo
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:44:18
|
|
|
|
lonapo
|
Ninazwerina--iskrene čestitke za Tejči . RMRM- držim pesti da bo vse ok, ti pa pozitvno razmišljaj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:48:45
|
|
|
|
lonapo
|
No včerej sem bila na punk koncertu skupine Niet v Križanka, uživala kot že dolgo ne, mali je ful moval v trebuhu- zgleda da bo roker . Šla z lubijem še na plesko, tko da je bila ura pol dveh ko sva se počasi domov dostavila spat sva šla pa šele ob pol treh, tko da grem zdle še mal zalešt. Sem mejčken utrujena.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:58:23
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Naya in mtinca...če mata čas imamo lahko pop.kavo ob sladoleduuuu. Danes ali jutri?? Jutri, as ima pregled ob 13.00,jaz pa ob 14.00. Jaz sem za, ampak samo če ne bo tko vroče. tud jaz sem za, sploh ko slišim za sladoled!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 11:03:54
|
|
|
|
she29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz bi tud rajš po naravni, ker vem, da so umetni hujši (sploh, ker telo ni blo prpravljeno). Je pa res, da mi je v ponedeljek rekla, da je posteljica zrela ...a to pomen, da je boljš, če začnem dvigat pa se po makadamu vozit. jst si pa glede umetnih popadkov zadeve tako razlagamn - hujši so zato, ker gre vse ful na hitr. Pri naravnih popadkih traja in traja, preden pridejo do te stopnje, da boli ko svina. In vmes se ti tudi že počasi "privajaš" na to bolečino. Pri umetnih gre pa vse tolk hitrej, da nimaš cajta, da bi bolečino počasi sprejemala... Kaja08 - točno to so nam v LJ na MŠ razlagali se mi zdi. Drugače si pa tudi jaz želim rodit po naravni poti, brez protibolečinskih zadev in z naravnimi popadki, če bo šlo seveda....... kaj jaz vem kako je boljš Moji mami so obakrat sprožili pa je rodila na horuk in ima na oba poroda lepe spomine, pravi da sploh ni imela nekih hudih bolečin. Seveda pa je vsaka ženska drugačna, kaj ženska vsak porod je drugačen tudi pri isti ženski tako da.. Mislim kakorkoli bo že šlo, to naše dete bomo že nekako ven spravili, kajne?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 11:07:04
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya Naya in mtinca...če mata čas imamo lahko pop.kavo ob sladoleduuuu. Danes ali jutri?? Jutri, as ima pregled ob 13.00,jaz pa ob 14.00. Jaz sem za, ampak samo če ne bo tko vroče. tud jaz sem za, sploh ko slišim za sladoled! Prav. Me z Lunco bova itak v NM.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 11:42:41
|
|
|
|
polly80
|
kje pa ste vse??????nobene čveke tu
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 11:53:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sem tu. Ne stalno, ampak računalnik je prižgan in vsake toliko prečekiram, če je kaj novega,....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:06:04
|
|
|
|
*Mojca*
|
jaz tudi sem tu. Čakam svetovalkoza zavese da mi vse izmeri pa da vidimo kaj bo pametnega povedala
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:07:29
|
|
|
|
polly80
|
ampak računalnik je prižgan in vsake toliko prečekiram, če je kaj novega,... ja,jaz enako..amapk ravno zdaj grem za 10 min.na klopco pred blok sedet,daljv tej vročini itak ne morem..tolko,da malo mine,potem pa kuhat..
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:08:32
|
|
|
|
polly80
|
mojca,kaj maš veliko zaves,mislim veliko oken?boš imela pa lepo potem,ne?
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sem tud tle ampak vneto guglam kaj to poameni če si neješč pa maš samo otečen obraz nč druz Pa nč ne najdem! A katera druga ve?? Babysolza - ne, nisem pred Sherlockom pogruntala Sem pa zaspala nazaj ob sedmih pa smrčala do enajstih!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:14:48
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Mojca super za zavese. Veste punce, kaj je naredil moj z zaveso v otroški sobi? Smo kupili karniso + zavese z otroškim motivom in takšne zavese, da so zanke iz blaga na karnisi. Enostavno za dajat gor/dol(misija pranje). Potem pa ko sem 1. želela zaveso oprat----je gospod s silikonom zalepil karniso na vsakem koncu-da ne bosta otroka vlekla dol. Saj, pranje pa ni ravno pomembno,..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:18:30
|
|
|
|
polly80
|
zavese, da so zanke iz blaga na karnisi. Enostavno za dajat gor/dol(misija pranje) jaz mam enake v kuhinji,samo da ni otroškega motiva gor ,pa zalepljene tudi niso so pe res enostavne za dajat gor dol.. anja,žal ti ne znam pomagat..a obraz maš zatečen???
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:19:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem pa ko sem 1. želela zaveso oprat----je gospod s silikonom zalepil karniso na vsakem koncu-da ne bosta otroka vlekla dol.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:25:02
|
|
|
|
Anonimen
|
anja,žal ti ne znam pomagat..a obraz maš zatečen??? Ma ja že drugi dan! Pritisk je 120/54 kar je ok, sem na hladnem (ni oteklina od vročine), nimam apetita oz. sploh nisem nič lačna itd.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:25:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Anja, oteklina obraza ni najbolj o.k. stvar. Ampak. Kakšen imaš pritisk? Te kaj boli glava? Čeprav je res, da zna proti koncu oteči tudi obraz-joj, če pogledam npr. svoje slike iz preteklih . Če pa se ti zdi, da je le prehudo, bi bilo dobro, da pokličeš kar G in vprašaša. To je še najbolj ziher. Hmmmmm, nisem ravno pomagala,....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:26:28
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Potem pa ko sem 1. želela zaveso oprat----je gospod s silikonom zalepil karniso na vsakem koncu-da ne bosta otroka vlekla dol. Meni je pa šlo na , ko sem pogruntala,....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
AS sej vem da ni ok zato pa guglam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:30:54
|
|
|
|
Kaja08
|
živijo! evo mene....sem šla z mami v supernovo mal poferbcat, pa plenice kupt, ker sem ugotovila, da je v paketu, ki ga že imam doma, samo 28 plenic....znajo hitr poidt, ko bo tle. Sva pa ugotovile, da so Pamperske najcenejše v DM - sicer sva jih najprej že v Muellerju kupile No, za naslednjič vemo, kje jih kupujemo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:31:58
|
|
|
|
Kaja08
|
aja, sej res, jst pa mojstra za kuhinjo čakam...nej bi dons KONČNO prišel zmontirat še pult na otoku. Mi gre že pošteno na živce, da ni vse pospravljeno in fertik. Upam, da gre v tretje rado in da bo tokrat res vse naredu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:33:44
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
AS sej vem da ni ok zato pa guglam Vem,... Otekline običajno pomenijo toksemijo. Sploh obraza. Samo kar tako ne moreš zares vedeti. Ampak če nimaš tako visokega RR,.....mah, raje pokliči in vprašaj. Pa upam, da hitro katera zares pove. Je pa neko splošno pravilo, da mora poiskati pomoč zdravnika/G, če močno oteče v roke, obraz, gležnje-predvsem izstopa obraz. Jaz bi res poklicala G, sploh ker je že 2. dan.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:40:35
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Jest sem tud tle ampak vneto guglam kaj to poameni če si neješč pa maš samo otečen obraz nč druz Pa nč ne najdem! A katera druga ve?? Ja, to je ta nosečniška zatečenost- v faco, tko da smo totalno razvlečene,al pa v noge, da ti čevlji niso prav.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:44:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Potem pa ko sem 1. želela zaveso oprat----je gospod s silikonom zalepil karniso na vsakem koncu-da ne bosta otroka vlekla dol. Meni je pa šlo na , ko sem pogruntala,.... saj vem, da tebi ni tako smešno kot je nam
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 12:44:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ja, to je ta nosečniška zatečenost- v faco, tko da smo totalno razvlečene,al pa v noge, da ti čevlji niso prav. Ja. Ampak če je preveč, je treba k zdravniku. Toko preko neta pa ne moreš reči, kdaj je preveč. Saj kakšen dansem tudi jaz ful otečena-obraz--ampak se mi nekako zdi, da je vse o.k. Občutek. Saj sem rekla, če pogledam svoje slike-predvsem iz zadnjega tedna, dveh tednov preteklih --saj se skoraj ne prepoznam!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?