|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
28.5.2008 8:17:36   
Anonimen
Dobro jutro. sej ne morem verjet, sem spala do zdejle od 23h - juhu. Vmes sem šla wc, pa sm mislila, no zdej je pa konc s spanjem, ampak je kr šlo. Kulsko. Pa prdm sm, pa ena stran za prebrat - očitno ta vročina res tko vpliva na nasuser posted image .

aleksandra - kako je mali? In joj, mi je kr hudo, k sm jst dobila blazino, vidve pa ne.

zdaj me pa krči v golena grabijo..hm,boli

polly - mene tudi, ampak jst že zavestno, ko me začne, potegnem prste na nogi gor, da nategnem v drugo smer in me neha

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
28.5.2008 8:22:32   
Anonimen
9 junija bom sprejeta in če se bo kaj dogajalo,bom ostala not,drugače grem domov. Ampak nočem.user posted image
Lahko pa malo jaz počakam, ti Mojca pa malo prehitiš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Evo, plan narejen.user posted image

Nič babe, moram še cunje razvesit, potem pa hitim na banko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
28.5.2008 8:24:26   
*Mojca*
Didlinaa zmenjeno user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
28.5.2008 8:28:19   
polma
RMRM user posted image user posted image !!!!! Drži se!!!!

Jap, dans pa dobim tretjo zvezdoco, ko bog!!
spala sem pa pdlično-vsa okna odprta, v dnevni sobi v polsedečem položaju, pač- kot ležiš na kavču, nepokrita user posted image celo noč!!! kot dojenček user posted image ! Tko da probajte ta sistem. Zraven user posted image je preravno in prevroče... žaluser posted image .

Čestitke vsem vam, ki rišete za svoje user posted image , to je pa res lepo če imaš nekaj, kar ti je narisala mamica.
Včeraj sem cel dan ležala, pa sem imele gležnje kot da bi bili zlomljeni ali zviti, tako zatečene. Hvala bogu, da sem dans padla v 40t. Vem, preveč sem važna, ampak mislim, da je moj user posted image tole dobro splaniral.. Če se bo user posted image vsaj malo držal dogovora...ker povsod piše da je do 42t še vse normalno..no, bom pa tuki gor težila... lahko me boste blokirale user posted image user posted image user posted image !!!! Vam dajem pisno dovoljenje že zdaj!!!

Zdaj bom šla ven. Čutim, da ne bo atke vročine kot včeraj in dans nisem tako zaspana kot včeraj. se pripravljam na user posted image ritem- spim...pa jem...pa spim...pa jem....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
28.5.2008 8:28:41   
aleksandra silvija
Nya--zaradi blazine. Saj veš-meni se itak ni zdela ravno potrebna.
Ne sekiraj se. Res!

Pa luštkan kompletek imaš. V stilu!

Mojca-dobro opravi vseh 100 stvari. Uffff, veliko za ta pasji dan, ki se obeta.

Naš Fant? Ah, še vedno temperatura. Pa sem predvidela, da bo danes že brez-je v pon ob 9.30 začel s Summamedom, pa včeraj ga je dobil, še danes zadnja doza,... kašlja pa kot,...
Običajno antibiotik prime prej. Ampak jutri bi pa RES moral biti brez vročine.
Drugače pa je vsaj malo bolje. Danes se spet igra s svojimi lego kockami, ki so skoraj teden dni počivale. neverjetno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
28.5.2008 8:29:42   
aleksandra silvija
Polma, ne še ven. Zvezdiceuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
28.5.2008 8:32:06   
anaj22
Dobro jutro še od mene

se morm mal pohvalit sem že vse posesala, ker je zjutri ful mn vroče pa ful več nardim
spala sem odlično ene 10h v kosu, barvo zame
zdej morm pa že noge mal gor vrčt mam že čist zatečene, bo treba ful pit pa celo lubenico ki ćaka v hladilniku pojest

AS kako je mali, a je vročina kej padla?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
28.5.2008 8:32:53   
aleksandra silvija
Kje je pa danes Lunca?
Luncaaaa, ni še junij-se v nedeljo začneuser posted image . Ti pa imaš jutri pregled.

Neposredna povezava do sporočila: 3108
28.5.2008 8:39:39   
polma
As! Tuki sem še. Saj še nisem pojedla user posted image !!
ampak tvoj sinček je pa res bošček.. user posted image user posted image za Jerneja... A se cartlata?

Neposredna povezava do sporočila: 3109
28.5.2008 8:44:20   
polma
jaz mislim, da je lunco včeraj prizadela debata o alergijah. Ker ni hotla težit, ampak samo povedat da ko te alergija doleti-šele takrat vidiš kak drek je to! Meni je tko zgledalo,  kot da se je skrilauser posted image . Ne vem, no...
Moja hči je imela alergijo in dieto samo 2 meseca, pa se nam je svet postavil na glavo. Ne predstavljam si, kako bi bilo če bi se rodila taka, ker je zelo težko tako živet. Samo, včeraj se mi ni dalo razpredat o tem, da bi debata čimprej šla skoz, ampak se mi zdi, da Lunca pa ni tega zdržala. Ker njen fantek je alergik.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
28.5.2008 8:48:22   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Kje je pa danes Lunca?
Luncaaaa, ni še junij-se v nedeljo začneuser posted image . Ti pa imaš jutri pregled.

Dan,dan,lunca se sprehaja že od 6 ure zjutraj in evo ni mi še ratalo niti pozajtrkovat,kaj šele,da bi spila kavo,mali me ganja levo,desno,sem samo na hitrco uletela gor,komentirala bom pa kasneje,,,,,,ja jutri imam preged,a ga nimaš tudi ti,a je prišlo do spremembe.Naya in mtinca...če mata čas imamo lahko pop.kavo ob sladoleduuuu.

Neposredna povezava do sporočila: 3111
28.5.2008 8:50:02   
Anonimen
jaz mislim, da je lunco včeraj prizadela debata o alergijah. Ker ni hotla težit, ampak samo povedat da ko te alergija doleti-šele takrat vidiš kak drek je to!

jat sem alergična na ajdo - sem ene parkrat pristala v bolnici (prvič so me komaj rešili) - ko sem bila manjša, je bilo to samo v obliki bruhanja, v puberteti se mi je pa čist razvila - tko da ko zaužijem kaj ajdovega - lahko je čisto malo, morm tkoj vzet medrol in nekaj proti alergiji, pa po hitrem postopku v bolnicu, ker ni nujno, da se ustavi, ampak samo upočasni. Tko da, jaz jo razumem - in vem, da se alergije dedujejo, tko da naše dete, če bo pobralo vse alergije po meni in mojmu ajdovih žgancev z mlekom nikoli ne bo jedlo - malo šale, ampak dejstvo je, da če si alergik, ponavadi nisi samo na eno stvar. Jaz sem alergična še na perje, mačjo dlako, cvetenje dreves, prah... Mislm, da vam ne govorim. Ampak morm rečt, da tale nosečnost dobro vpliva name, sem se kr vsem bolj kot ne izognila.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3112
28.5.2008 8:51:06   
Anonimen
Naya in mtinca...če mata čas imamo lahko pop.kavo ob sladoleduuuu.

Danes ali jutri??

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3113
28.5.2008 8:52:39   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: polma

jaz mislim, da je lunco včeraj prizadela debata o alergijah. Ker ni hotla težit, ampak samo povedat da ko te alergija doleti-šele takrat vidiš kak drek je to! Meni je tko zgledalo,  kot da se je skrilauser posted image . Ne vem, no...
Moja hči je imela alergijo in dieto samo 2 meseca, pa se nam je svet postavil na glavo. Ne predstavljam si, kako bi bilo če bi se rodila taka, ker je zelo težko tako živet. Samo, včeraj se mi ni dalo razpredat o tem, da bi debata čimprej šla skoz, ampak se mi zdi, da Lunca pa ni tega zdržala. Ker njen fantek je alergik.

Ne nisem se skrila,ampak smo odpeketali od doma,zvečer pa sem bla zmatrana od vožnje in mela noge ko jeti,tako,da sem šla zeo hitro ležat.O alergijah pa tako kot si rekla,dokler te ne doletijo je vse super in ne kompliciraš,ko pa jo spoznaš jeuser posted image ,ampak kot sem rekla,moj namen je bil samo,da napišem,da obstaja tega čedalje več in da se splača bit malo pozoren.Samo dobronamerni nasvet,jaz bi ga bila hvaležna pred petimi leti in bi moj sinek danes mogoče živel normalno živjenje,ne pa polno odrekanja.Nič pa nisem zamerila,vsak ima pravico do svojega mnenja.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
28.5.2008 8:53:36   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Danes ali jutri??

Jutri,  as ima pregled ob 13.00,jaz pa ob 14.00.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
28.5.2008 9:01:27   
polma
No, lunca, hvala bogu da sem se zmotila!

No, kaj? a vidte?

user posted image user posted image user posted image

Tretja zvezdica!!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
28.5.2008 9:02:09   
Kaja08
Dobro jutro! Ahjoj, dons je bila pa spet ena fantastična noč - je mali tolk brcal cel cajt, da mi ni pustil spat in sem se pol noči prekladala iz postlje na kavč... A ni tko, da nej bi se user posted image  na koncu umirili? Ker potem jaz očitno še zelooooo dolgo ne bom rodila user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
28.5.2008 9:02:41   
Kaja08

No, kaj? a vidte?

Tretja zvezdica!!!!!

čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
28.5.2008 9:03:48   
aleksandra silvija

Danes ali jutri??

Jutri, as ima pregled ob 13.00,jaz pa ob 14.00.
Točno tako. Še vednouser posted image .
Za malega imam pa že zmenjeno varstvo pri tašči.
Se oba veselita.user posted image  Punčka bo pa še v šoli, potem bo šel pa mož ponjo.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
28.5.2008 9:04:53   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

No, kaj? a vidte?

Tretja zvezdica!!!!!

čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
28.5.2008 9:05:20   
aleksandra silvija
Polma-vidimo, vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj pa še po eno!

Neposredna povezava do sporočila: 3121
28.5.2008 9:06:20   
polma
Kaja08, ni nujno da se user posted image na koncu umiri, veš. A nimaš ti dans PDP? Eni bincajo še med porodom user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
28.5.2008 9:08:32   
Kaja08

Kaja08, ni nujno da se user posted image na koncu umiri, veš. A nimaš ti dans PDP? Eni bincajo še med porodom user posted image .

V soboto - 31.5. imam PDP...jutri imam spet pregled, da vidimo, če že kej dogaja...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
28.5.2008 9:09:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Danes ali jutri??

Jutri,  as ima pregled ob 13.00,jaz pa ob 14.00.

Jaz sem za, ampak samo če ne bo tko vroče.

Tretja zvezdica!!!!!

polma - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
28.5.2008 9:10:36   
she29
Hej hej,

RMRMuser posted image user posted image user posted image  samo ne prehitro panike! saj veš kako so ti UZ..velikokrat samo za zgago,največkrat gre potem za lažne alarme.moji prijateljici so tudi tik pred rokom iz UZ videli, da user posted image  kao nima ene srčne žile.seveda so jo tako prestrašili da ni spala, se sekirala ipd potem ko se je mali rodil pa je blo vse bp,zdrav ko dren. tako da..RMRM misli pozitivno! da ti čas do jutri čimprej mine pa pridi danes še kaj počvekat na forum. vse bo ok, boš videla!user posted image

ja ne vem, madonca, ampak je pa res že skrajn cajt, knede?? očitno je naš mali po men - je mami rekla, da so mene mogl kr na silo vn spravt, ker se mi ni nikamor mudil. Očitno je naš mulc istih misli

kaja a niso tebi rekli, da če do 28. ne rodiš,greš 29. v P? 29. je jutri. a to še vedno drži??

tina in nya vidve sta pravi mojstriciuser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?