|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
28.5.2008 9:13:23   
Anonimen
ahoj...joj kaka sparina je že...sem že cela zaroletana...spali smo pa kar dobro-začuda...ja zgleda da je bil včeri res en tak čuden dan al pa tale vročina tok vpliva name...čist sem hin...pa noge spet natekle pa prsti...puncde zdržite jutri bo baje že bolje...se potem še kaj tipkamo...papa

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
28.5.2008 9:14:29   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: she29

kaja a niso tebi rekli, da če do 28. ne rodiš,greš 29. v P? 29. je jutri. a to še vedno drži??

Ja, jutri grem spet na pregled in bomo vidl, če je zadeva že kej "dozorela"

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
28.5.2008 9:14:53   
Anonimen
aja pa vsem ki imate-imamo pregled danes-dobro opravite...jst sicer nevem kako bom prilezla do tja ob pol štirih popoldne po ta veliki vročini...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3128
28.5.2008 9:15:26   
polly80
polly - mene tudi, ampak jst že zavestno, ko me začne, potegnem prste na nogi gor, da nategnem v drugo smer in me neha

aha,tako se to naredi,jaz sem se pa zvijala kot nora,ker krč ni hotel spustit..sem mislila,da porod že ne more bit hujši,ker ti krči pa res bolijo..bom nategvala prste v drugo smer,če bo trebauser posted image

polma user posted image user posted image user posted image za 3. user posted image ,se ti kmalu pridružim v klubu user posted image user posted image user posted image

sicer mi je pa slabo danes..joj,ni fajn..

kar se pa tiče odštevanja,sem mislila,ko sem prebrala kdaj pri majčicah-še 4 dni,joj,ta je že na konju,zdaj ko imam sama še 4 dni,se mi pa zdi še cela večnost,pa da tako nič ne bo..user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
28.5.2008 9:15:56   
polma
No, zdaj pa res grem na sprehod, ker kasneje bi bla to mission impossibleuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
28.5.2008 9:18:40   
aleksandra silvija
Polly-ti kar na lov za user posted image !

joj, pa ne nas strašit, da je 4 dni še veliko.......nas boš čisto prestrašila.
Kaj pa me, ki imamao 20+?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem to pomeni, da bom rodila enkrat jeseni?user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
28.5.2008 9:25:54   
polly80
Potem to pomeni, da bom rodila enkrat jeseni?

user posted image user posted image user posted image user posted image

ne,ne..samo vlečejo se ti dnevi..pa rosali in ninazverina sta že obe v dveh kosih,ko smo imele isti PDP,meni pa nič ne dogaja..potem pa se mi zdi,da kar nič ne bo..vas bom pa potem tolažila,da bo hitro,ko bom sama že gotova,razen če me vse prehititeuser posted image user posted image user posted image
sem rekla mami,verjetno bom rodila komaj 8.8.08,se je tako smejala..pač mam prebliske zdaj na koncu,se mi malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

no,ampak kaja08 je še pred mano,tako da,go kaja,go!!!!user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
28.5.2008 9:28:21   
she29
kar se pa tiče odštevanja,sem mislila,ko sem prebrala kdaj pri majčicah-še 4 dni,joj,ta je že na konju,zdaj ko imam sama še 4 dni,se mi pa zdi še cela večnost,pa da tako nič ne bo..

polly isti občutek imam jaz.ko sem pri drugih brala ko so imele še par dni se mi je tudi zdelo, da bo glih kar.pri meni pa ko imam "samo" še 1 teden pa se mi tudi zdi ojoj kje je še touser posted image .sploh pa če bo še čez rok pa dobim občutek kot da tega dneva D nikol ne bouser posted image user posted image . nič, če ne bo šlo drugače bomo mogli user posted image  prisilno izselitiuser posted image user posted image user posted image  . je pa tudi od G odvisno,kolegici nič ni kazalo da bi na dan PDP rodila in ji je G tisti dan kar sprožila,ker kao ne mara preležanih plodovuser posted image user posted image user posted image .v čem je kle fora?

Neposredna povezava do sporočila: 3133
28.5.2008 9:33:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

No, lunca, hvala bogu da sem se zmotila!

No, kaj? a vidte?

user posted image user posted image user posted image

Tretja zvezdica!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3134
28.5.2008 9:34:22   
Anonimen
Kaj pa me, ki imamao 20+?
Potem to pomeni, da bom rodila enkrat jeseni?

jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3135
28.5.2008 9:35:48   
D.anna 76
Dobro jutro oz dober dan.

Danes sem pa jaz izredno slabo spala. Konkreten spanec je nastopil šele proti jutru, tako da sem šele sedaj dvignila svojo rit iz postelje. Po moje je kriva vročina.

Danes imam pregled pri G. Me prav zanima kaj bo pokazal vaginalni pregled in CTG. Imam občutek, da se malemu še nikamor ne mudi; morda me pa vseeno preseneti.

Sedaj pa zajtrk in branje RR-ja za nazaj. Vidim, da se niste prav dosti razpisale, tako da bom hitro skos.

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
28.5.2008 9:46:19   
Tina 28
Jutro...mal vas berem, mal letam po stanovanu.

Nya...previjalna podloga (lesena je homemade iz desk in laštic kupljenih v merkurju, barva pa namešana. Imama ta ozek predalnik, pa sva gor velik ponk naredila, da je lahko plastična podloga gor in še ostale stARI ZRAVEN....AJA BARVA JE PA SONČKASTA....SO MI JO NAMEŠAL)

mene pa dons nekaj spodaj špika, ampak nič v križu. Kot bi me hotl na vsake tolk časa v prebavi zvit....mogoč je le to, sam se vleče celo jutro (od 5- ih) pa dolge razmake, ki pa seveda niso enako dolgi (se pravi nič pravega). Tud bolečina ni skor nič, le mal drgačen občutek, kot so običajno le lažni.
A se krajšanje al odpiranje MV tud čuti?

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
28.5.2008 9:47:27   
aleksandra silvija

Sedaj sem pa 20 min se cartala  z malim na sedežni.
rezultat?
Zaspana ko zmaj.user posted image
Čisto nič se mi več ne lušta. kako je že Anja PH rekla? SNL?
Do 1-ih sem bila budna-ker je imel tako visoko vročino, nekaj pred 6 pa sem vstala, skuhala, pospravila,..

Neposredna povezava do sporočila: 3138
28.5.2008 9:51:28   
polly80

najprej da povem,da je spet štroma zmanjkalo.. pa kaj se grejo....kaj pa naj počnem brez štroma??????user posted image user posted image user posted image user posted image kot v starih časih..user posted image

polly isti občutek imam jaz.ko sem pri drugih brala ko so imele še par dni se mi je tudi zdelo, da bo glih kar.pri meni pa ko imam "samo" še 1 teden pa se mi tudi zdi ojoj kje je še to .sploh pa če bo še čez rok pa dobim občutek kot da tega dneva D nikol ne bo . nič, če ne bo šlo drugače bomo mogli prisilno izseliti . je pa tudi od G odvisno,kolegici nič ni kazalo da bi na dan PDP rodila in ji je G tisti dan kar sprožila,ker kao ne mara preležanih plodov .v čem je kle fora?

ja,res je tako,kot sta včeraj rekli z ne vem katero že,kot ata smrk..ko je bilo še tam cca 3 tedne,sem mislila,u,bliža se,pa vsa vesela,zdaj par dni se mi pa zdi,da se vleče...jaouser posted image user posted image user posted image

ja,bo treba prisilno zgledauser posted image

v čem je fora,hm?ne vem,mogoče pa posteljica ni bila več funkcionalna..meni je rekel gin.,da moram prit v pon.,če do takrat še ne bo kaj,kar itak ne bo,na oddelek s kartoteko,potem bo pa videl kako in kaj..hm..jaz bi skoraj rajši po naravni poti kot pa umetno..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3139
28.5.2008 9:54:22   
polly80
d.anna-jaz sem ti že itak 2 dni nazaj čestitala za današnji pregleduser posted image ,tako da danes še user posted image user posted image user posted image dodam,pa bo!!!!javi,če bo kaj novega!!!user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
28.5.2008 9:57:29   
Tina 28
Jaz bi tud rajš po naravni, ker vem, da so umetni hujši (sploh, ker telo ni blo prpravljeno). Je pa res, da mi je v ponedeljek rekla, da je posteljica zrela ...a to pomen, da je boljš, če začnem dvigat pa se po makadamu vozit.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
28.5.2008 10:01:48   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Jaz bi tud rajš po naravni, ker vem, da so umetni hujši (sploh, ker telo ni blo prpravljeno). Je pa res, da mi je v ponedeljek rekla, da je posteljica zrela ...a to pomen, da je boljš, če začnem dvigat pa se po makadamu vozit.

jst si pa glede umetnih popadkov zadeve tako razlagamn - hujši so zato, ker gre vse ful na hitr. Pri naravnih popadkih traja in traja, preden pridejo do te stopnje, da boli ko svina. In vmes se ti tudi že počasi "privajaš" na to bolečino. Pri umetnih gre pa vse tolk hitrej, da nimaš cajta, da bi bolečino počasi sprejemala...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
28.5.2008 10:10:42   
polly80
kaja,ti še kar tu???user posted image user posted image user posted image jaz bi rada,da greš,da sem potem že jaz na vrsti..user posted image
hecam te malo..

sicer pa a vas tudi zabava danes ta forum???mi kar ne gre it gor na momente..user posted image

zdaj sem lubenico jedla,sicer še ni tako sladka,je pa sočna ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
28.5.2008 10:14:09   
Tina 28
Si me potolažla Kaja...mam pač za sabo izkušnjo samo umetnih popadkov, pa se mi je zdel, dakar skoz držijo.

Ja mene tudi dol mečle....že tko mi ful počas internet dela, pol pa še štekanje!user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
28.5.2008 10:15:02   
D.anna 76
polly80 - hvala za lepe želje. Me prav firbec matra kaj bo in kako si potem sledijo pregledi če danes še ne bo nič konkretnega kazalo.

Danse po pregledu grem še po potrdilo za prisotnos dragega pri porodu, pa tržnico oropat češenj. So mi spet tok zadišale. Sedaj pa drugi del včerajšnjega pospravljanja cca 1 uro, pol pa priprava za k G, kar pomeni, da moram še frizurco tam dol uštimat - misija skoraj nemogoče!!!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
28.5.2008 10:15:53   
Anonimen
sicer pa a vas tudi zabava danes ta forum???mi kar ne gre it gor na momente..

Ja, dela, ne dela, dela, ne delauser posted image user posted image user posted image

zdaj sem lubenico jedla,sicer še ni tako sladka,je pa sočna ful

Jst sm jo včer kupila v Sparu, ampak zadnjič je bla res njami - ta bo pa, ma za pojest bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3146
28.5.2008 10:17:11   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

jst si pa glede umetnih popadkov zadeve tako razlagamn - hujši so zato, ker gre vse ful na hitr. Pri naravnih popadkih traja in traja, preden pridejo do te stopnje, da boli ko svina. In vmes se ti tudi že počasi "privajaš" na to bolečino. Pri umetnih gre pa vse tolk hitrej, da nimaš cajta, da bi bolečino počasi sprejemala...

Kaja08 - točno to so nam v LJ na MŠ razlagali se mi zdi.
Drugače si pa tudi jaz želim rodit po naravni poti, brez protibolečinskih zadev in z naravnimi popadki, če bo šlo seveda.......

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
28.5.2008 10:18:04   
Anonimen
Ja mene tudi dol mečle....že tko mi ful počas internet dela, pol pa še štekanje!

meni tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3148
28.5.2008 10:34:16   
Anonimen
A se je I.daisy kej javila??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
28.5.2008 10:35:42   
polly80
Me prav firbec matra kaj bo in kako si potem sledijo pregledi če danes še ne bo nič konkretnega kazalo.

vsaj pri meni je tako,da sem bila včeraj na pregledu+ctg in še ni kazalo kaj ekstra,zdaj pa moram v P na PDP,pa ker je to nedelja,moram prit v pon.,če do takrat še nič ne bo,potem pa grem v pon.na oddelek se pokazat,če sem kaj odprta pa na ctg,pa če še ne bo nič,je rekel gin.,da so pregledi potem na 2 dni..
no,tako nekako..bomo videli..al pa tudi neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (47%)

VITA (41%)

OTA (10%)

PERINA (2%)

Število vseh glasov: 307

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!