Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:13:23
|
|
|
|
Anonimen
|
ahoj...joj kaka sparina je že...sem že cela zaroletana...spali smo pa kar dobro-začuda...ja zgleda da je bil včeri res en tak čuden dan al pa tale vročina tok vpliva name...čist sem hin...pa noge spet natekle pa prsti...puncde zdržite jutri bo baje že bolje...se potem še kaj tipkamo...papa
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:14:29
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: she29 kaja a niso tebi rekli, da če do 28. ne rodiš,greš 29. v P? 29. je jutri. a to še vedno drži?? Ja, jutri grem spet na pregled in bomo vidl, če je zadeva že kej "dozorela"
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:14:53
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa vsem ki imate-imamo pregled danes-dobro opravite...jst sicer nevem kako bom prilezla do tja ob pol štirih popoldne po ta veliki vročini...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:15:26
|
|
|
|
polly80
|
polly - mene tudi, ampak jst že zavestno, ko me začne, potegnem prste na nogi gor, da nategnem v drugo smer in me neha aha,tako se to naredi,jaz sem se pa zvijala kot nora,ker krč ni hotel spustit..sem mislila,da porod že ne more bit hujši,ker ti krči pa res bolijo..bom nategvala prste v drugo smer,če bo treba polma za 3. ,se ti kmalu pridružim v klubu sicer mi je pa slabo danes..joj,ni fajn.. kar se pa tiče odštevanja,sem mislila,ko sem prebrala kdaj pri majčicah-še 4 dni,joj,ta je že na konju,zdaj ko imam sama še 4 dni,se mi pa zdi še cela večnost,pa da tako nič ne bo..
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:15:56
|
|
|
|
polma
|
No, zdaj pa res grem na sprehod, ker kasneje bi bla to mission impossible !
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:18:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Polly-ti kar na lov za ! joj, pa ne nas strašit, da je 4 dni še veliko.......nas boš čisto prestrašila. Kaj pa me, ki imamao 20+? Potem to pomeni, da bom rodila enkrat jeseni?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:25:54
|
|
|
|
polly80
|
Potem to pomeni, da bom rodila enkrat jeseni? ne,ne..samo vlečejo se ti dnevi..pa rosali in ninazverina sta že obe v dveh kosih,ko smo imele isti PDP,meni pa nič ne dogaja..potem pa se mi zdi,da kar nič ne bo..vas bom pa potem tolažila,da bo hitro,ko bom sama že gotova,razen če me vse prehitite sem rekla mami,verjetno bom rodila komaj 8.8.08,se je tako smejala..pač mam prebliske zdaj na koncu,se mi malo no,ampak kaja08 je še pred mano,tako da,go kaja,go!!!!
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:28:21
|
|
|
|
she29
|
kar se pa tiče odštevanja,sem mislila,ko sem prebrala kdaj pri majčicah-še 4 dni,joj,ta je že na konju,zdaj ko imam sama še 4 dni,se mi pa zdi še cela večnost,pa da tako nič ne bo.. polly isti občutek imam jaz.ko sem pri drugih brala ko so imele še par dni se mi je tudi zdelo, da bo glih kar.pri meni pa ko imam "samo" še 1 teden pa se mi tudi zdi ojoj kje je še to .sploh pa če bo še čez rok pa dobim občutek kot da tega dneva D nikol ne bo . nič, če ne bo šlo drugače bomo mogli prisilno izseliti . je pa tudi od G odvisno,kolegici nič ni kazalo da bi na dan PDP rodila in ji je G tisti dan kar sprožila,ker kao ne mara preležanih plodov .v čem je kle fora?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma No, lunca, hvala bogu da sem se zmotila! No, kaj? a vidte? Tretja zvezdica!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa me, ki imamao 20+? Potem to pomeni, da bom rodila enkrat jeseni? ja
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:35:48
|
|
|
|
D.anna 76
|
Dobro jutro oz dober dan. Danes sem pa jaz izredno slabo spala. Konkreten spanec je nastopil šele proti jutru, tako da sem šele sedaj dvignila svojo rit iz postelje. Po moje je kriva vročina. Danes imam pregled pri G. Me prav zanima kaj bo pokazal vaginalni pregled in CTG. Imam občutek, da se malemu še nikamor ne mudi; morda me pa vseeno preseneti. Sedaj pa zajtrk in branje RR-ja za nazaj. Vidim, da se niste prav dosti razpisale, tako da bom hitro skos.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:46:19
|
|
|
|
Tina 28
|
Jutro...mal vas berem, mal letam po stanovanu. Nya...previjalna podloga (lesena je homemade iz desk in laštic kupljenih v merkurju, barva pa namešana. Imama ta ozek predalnik, pa sva gor velik ponk naredila, da je lahko plastična podloga gor in še ostale stARI ZRAVEN....AJA BARVA JE PA SONČKASTA....SO MI JO NAMEŠAL) mene pa dons nekaj spodaj špika, ampak nič v križu. Kot bi me hotl na vsake tolk časa v prebavi zvit....mogoč je le to, sam se vleče celo jutro (od 5- ih) pa dolge razmake, ki pa seveda niso enako dolgi (se pravi nič pravega). Tud bolečina ni skor nič, le mal drgačen občutek, kot so običajno le lažni. A se krajšanje al odpiranje MV tud čuti?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:47:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sedaj sem pa 20 min se cartala z malim na sedežni. rezultat? Zaspana ko zmaj. Čisto nič se mi več ne lušta. kako je že Anja PH rekla? SNL? Do 1-ih sem bila budna-ker je imel tako visoko vročino, nekaj pred 6 pa sem vstala, skuhala, pospravila,..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:51:28
|
|
|
|
polly80
|
najprej da povem,da je spet štroma zmanjkalo.. pa kaj se grejo....kaj pa naj počnem brez štroma?????? kot v starih časih.. polly isti občutek imam jaz.ko sem pri drugih brala ko so imele še par dni se mi je tudi zdelo, da bo glih kar.pri meni pa ko imam "samo" še 1 teden pa se mi tudi zdi ojoj kje je še to .sploh pa če bo še čez rok pa dobim občutek kot da tega dneva D nikol ne bo . nič, če ne bo šlo drugače bomo mogli prisilno izseliti . je pa tudi od G odvisno,kolegici nič ni kazalo da bi na dan PDP rodila in ji je G tisti dan kar sprožila,ker kao ne mara preležanih plodov .v čem je kle fora? ja,res je tako,kot sta včeraj rekli z ne vem katero že,kot ata smrk..ko je bilo še tam cca 3 tedne,sem mislila,u,bliža se,pa vsa vesela,zdaj par dni se mi pa zdi,da se vleče...jao ja,bo treba prisilno zgleda v čem je fora,hm?ne vem,mogoče pa posteljica ni bila več funkcionalna..meni je rekel gin.,da moram prit v pon.,če do takrat še ne bo kaj,kar itak ne bo,na oddelek s kartoteko,potem bo pa videl kako in kaj..hm..jaz bi skoraj rajši po naravni poti kot pa umetno..
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:54:22
|
|
|
|
polly80
|
d.anna-jaz sem ti že itak 2 dni nazaj čestitala za današnji pregled ,tako da danes še dodam,pa bo!!!!javi,če bo kaj novega!!!
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 9:57:29
|
|
|
|
Tina 28
|
Jaz bi tud rajš po naravni, ker vem, da so umetni hujši (sploh, ker telo ni blo prpravljeno). Je pa res, da mi je v ponedeljek rekla, da je posteljica zrela ...a to pomen, da je boljš, če začnem dvigat pa se po makadamu vozit.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:01:48
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz bi tud rajš po naravni, ker vem, da so umetni hujši (sploh, ker telo ni blo prpravljeno). Je pa res, da mi je v ponedeljek rekla, da je posteljica zrela ...a to pomen, da je boljš, če začnem dvigat pa se po makadamu vozit. jst si pa glede umetnih popadkov zadeve tako razlagamn - hujši so zato, ker gre vse ful na hitr. Pri naravnih popadkih traja in traja, preden pridejo do te stopnje, da boli ko svina. In vmes se ti tudi že počasi "privajaš" na to bolečino. Pri umetnih gre pa vse tolk hitrej, da nimaš cajta, da bi bolečino počasi sprejemala...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:10:42
|
|
|
|
polly80
|
kaja,ti še kar tu??? jaz bi rada,da greš,da sem potem že jaz na vrsti.. hecam te malo.. sicer pa a vas tudi zabava danes ta forum???mi kar ne gre it gor na momente.. zdaj sem lubenico jedla,sicer še ni tako sladka,je pa sočna ful
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:14:09
|
|
|
|
Tina 28
|
Si me potolažla Kaja...mam pač za sabo izkušnjo samo umetnih popadkov, pa se mi je zdel, dakar skoz držijo. Ja mene tudi dol mečle....že tko mi ful počas internet dela, pol pa še štekanje!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:15:02
|
|
|
|
D.anna 76
|
polly80 - hvala za lepe želje. Me prav firbec matra kaj bo in kako si potem sledijo pregledi če danes še ne bo nič konkretnega kazalo. Danse po pregledu grem še po potrdilo za prisotnos dragega pri porodu, pa tržnico oropat češenj. So mi spet tok zadišale. Sedaj pa drugi del včerajšnjega pospravljanja cca 1 uro, pol pa priprava za k G, kar pomeni, da moram še frizurco tam dol uštimat - misija skoraj nemogoče!!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:15:53
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer pa a vas tudi zabava danes ta forum???mi kar ne gre it gor na momente.. Ja, dela, ne dela, dela, ne dela zdaj sem lubenico jedla,sicer še ni tako sladka,je pa sočna ful Jst sm jo včer kupila v Sparu, ampak zadnjič je bla res njami - ta bo pa, ma za pojest bo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:17:11
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Jaz bi tud rajš po naravni, ker vem, da so umetni hujši (sploh, ker telo ni blo prpravljeno). Je pa res, da mi je v ponedeljek rekla, da je posteljica zrela ...a to pomen, da je boljš, če začnem dvigat pa se po makadamu vozit. jst si pa glede umetnih popadkov zadeve tako razlagamn - hujši so zato, ker gre vse ful na hitr. Pri naravnih popadkih traja in traja, preden pridejo do te stopnje, da boli ko svina. In vmes se ti tudi že počasi "privajaš" na to bolečino. Pri umetnih gre pa vse tolk hitrej, da nimaš cajta, da bi bolečino počasi sprejemala... Kaja08 - točno to so nam v LJ na MŠ razlagali se mi zdi. Drugače si pa tudi jaz želim rodit po naravni poti, brez protibolečinskih zadev in z naravnimi popadki, če bo šlo seveda.......
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mene tudi dol mečle....že tko mi ful počas internet dela, pol pa še štekanje! meni tudi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:34:16
|
|
|
|
Anonimen
|
A se je I.daisy kej javila??
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008 - 4.del !!! 28.5.2008 10:35:42
|
|
|
|
polly80
|
Me prav firbec matra kaj bo in kako si potem sledijo pregledi če danes še ne bo nič konkretnega kazalo. vsaj pri meni je tako,da sem bila včeraj na pregledu+ctg in še ni kazalo kaj ekstra,zdaj pa moram v P na PDP,pa ker je to nedelja,moram prit v pon.,če do takrat še nič ne bo,potem pa grem v pon.na oddelek se pokazat,če sem kaj odprta pa na ctg,pa če še ne bo nič,je rekel gin.,da so pregledi potem na 2 dni.. no,tako nekako..bomo videli..al pa tudi ne
|
katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?paloma33Izberite samo eno ime od spodaj navedenihIZA (
47%)
VITA (
41%)
OTA (
10%)
PERINA (
2%)
Število vseh glasov: 307Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!