|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
27.5.2008 21:30:41   
pikovit
Pa tebi?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.5.2008 21:32:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis ja dogajauser posted image  malo vzpodbude za naše bodočeuser posted image

Ja mi  je prinesel čokolado,ampak tamalouser posted image

boljš kot nič

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
27.5.2008 21:33:55   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mismis ja dogajauser posted image  malo vzpodbude za naše bodočeuser posted image

boljš kot nič

Ja,ja ampak kaj pa ko je šla v 10 minuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
27.5.2008 21:34:46   
mismis
Pikovit

ne meni ni prinesel čokolade, itak imam ene dve doma ta velike milke in še dvoje piškote od Balhsen (ali kako se že napiše), une k so masleni piškoti obliti s čokolado.

Ampak, jaz res nisem neki veliki ljubitelj čokolade, imam obdobja ko je pojem ogromno, potem pa spet nič. To je kot ringišil, včasih si gor, včasih pa dol

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
27.5.2008 21:35:50   
dajamaja
Ja tale moj dojencek kr diši ven iz avatraja, ne!?

kaj je zdej to s čokoladami? A nisi bila ti nekaj grozno pridna zadnje čase? Zdej se boš pa razvratu prepustila!? user posted image

Sicer maš manj divje kot Mišmiš, ki ji je pomlad user posted image v veselje. Te čist zastopim, jaz že komaj čakam, da se M zaključi, pa da gremo mi old fashion way mal sprobat. Tko brez publike.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
27.5.2008 21:36:19   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

boljš kot nič

Ja,ja ampak kaj pa ko je šla v 10 minuser posted image

10 minuta uživanja, 3 dana jeb*anja (mršavljenja) user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
27.5.2008 21:37:26   
mismis
Ma veš kaj draga moja Dajamaja, jaz vsaj ta pohotnih smajlijev gor ne lepim kot Pikovit in Gigi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
27.5.2008 21:38:19   
dajamaja
A katera ve, a Housa ni več, al kaj!? So mi čist plan podrl ... karte kupljene, kokice že pečene, ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.5.2008 21:40:09   
sonček33
dajamaja sva že dve... mislim, da je šel na počitnice

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.5.2008 21:40:49   
pikovit
Punce se grem razvratu predajat.user posted image Moj je dal že hlače doluser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
27.5.2008 21:41:05   
marjetka cvetka
joj, kako lahko ringlšpil primerjaš s čokolado! Čokolada je tako jedernata, polna različnih okusov, ki da vso svojo aromo od sebe šele, ko se stopi v tvojih ustih, sprošča tiste hormončke sreče in verjetno še katere, je oh in sploh dobra in včasih se po uživanju z njo počutim malo hi, pri lunaparku pa ... vreščanje in slabost - če mi ni slabo že takrat, ko gledam vse vrteče stvari, mi je pa takrat, ko sestopim s kakšneuser posted image

Grem ga spet malo luckat - a pivo in vino ima tudi kake super duper stranske učinke - morda podvoji učinek vina? Ve alko profesionalke bi morale morda to vedetiuser posted image

Drugače pa da povem, da so sledi že rdeče in ... morda pa jutri Reša ugledam - bom sporočila!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
27.5.2008 21:41:27   
mismis
Ne danes ga zgleda ni, sem že v soboto bentila, ko sem videla spored, drugače bi pa moralo biti vsaj še 10 delov tretje sezone

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
27.5.2008 21:41:36   
sonček33
Pikovit have fun!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
27.5.2008 21:42:39   
kajsica
Pikovit, bravo! Pa se je začelo!!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa na raport jutri, čimprej!!!!

Marjtka cvetka, kaj se ti je zgodilo na prejšnjem postopku???? Sem napačno razumela, da tvoj sploh ni dal semena???? Joj se ti opravičujem že vnaprej če imam dolgo lajtngo!!!!!user posted image  No ja saj, drugače pa ni važno koliko celic pridelaš, važna je kvaliteta. Imamo pa tu kar neki punc, ki so jih pridelale čez 20, si ne znam predstavljati, kaj se je spodaj dogajalo.

Jadrnica, ma lej ne se sekirat. res pa smo še bolj občutljive sedaj ko si tako želimo svoje štručke. Lepo si počasi spočij in pride k sebi, da boš spet polna volje in energije, pa gremo v jeseni v nove boje. Lej, sicer je tvoja odločitev, samo če rabiš besedo spodbude, se le večkrat javi tu. Sicer pa je zadnje čase toliko smeha, ker ene pošteno meče pomlad.user posted image !!! Pa mene ni zraven! Res, prisežem!!!! user posted image

Dejzi, se pridružujem ostali. A ne moreš pri hudiču doma ležat vsaj ene 3 - 5 dni po ET, če se ti že tako mudi nazaj na šiht. Te bom še jaz po riti nažgala ko te dobim v roke. Mislim, saj nam na GK ne dajejo brez veze bolniške po ET, ko veš kako škropicasti so s tem.

Julija, Rubin, držim pesti jutri za vaju. Čim manj boleče in čimveč jajčk, potem pa da se žur začne. Pa hitro poročati punce!!!!

Mismis, kaj bo dobrega? Kaj novega? Ti pa tako pridna za faks? Men se kar nekam ne da, nimam volje, pa 4 izpiti so pred menoj, pol pa konec!!!!! Ej prosim kero knjigo si mi ti že rekla za HRM?

Abra, kako si kaj? Kdaj imaš UZ?

Gigi, ti samo reci, kdaj boš naredila in kje se dobimo, verjemi da nas bo dost? Pa kaj z Abro neki pacata s tartufi in s čokolado in čilije? Tartufi kot "gobe"? Se opravičujem moji nevednosti!!!! Pa bi ti za kako čokolado tudi recepte zaupala!! Samo jih še vseeno lahko narediš pa pridem!!! Samo reci!!!

Arneja, kako smo kaj? Kakšno počutje? Kaj gnezdenja?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
27.5.2008 21:44:18   
dajamaja
Mismis, to je sicer res, ampak o nekih greha vrednih tipih pišeš. Pol pa jaz pridem gor pa 10 strani na novo ... kje ga naj zdej najdem. Pa že mislim, da ga mam, pa ugotovim, da to je druga rezerva, da v igri je zdej prva user posted image  Mislim ne dohajam niti sline cedit, če ne uspem locirat objekta user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
27.5.2008 21:45:12   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: marjetka cvetka

joj, kako lahko ringlšpil primerjaš s čokolado! Čokolada je tako jedernata, polna različnih okusov, ki da vso svojo aromo od sebe šele, ko se stopi v tvojih ustih, sprošča tiste hormončke sreče in verjetno še katere, je oh in sploh dobra in včasih se po uživanju z njo počutim malo hi, pri lunaparku pa ... vreščanje in slabost - če mi ni slabo že takrat, ko gledam vse vrteče stvari, mi je pa takrat, ko sestopim s kakšneuser posted image

Grem ga spet malo luckat - a pivo in vino ima tudi kake super duper stranske učinke - morda podvoji učinek vina? Ve alko profesionalke bi morale morda to vedetiuser posted image

Drugače pa da povem, da so sledi že rdeče in ... morda pa jutri Reša ugledam - bom sporočila!

ma Cvetka Marjetka verjemni ni bistvene razlike, saj za tiste, ki jim ni slabo na ringišpilu.
Ringišpil je adrenalin, je tisti prvi vdih preden ga požene, zadrževanje sape ko leti in izdih, ko se končno ustavi.
In ko prideš dol tresečih nog in zardelih lic, ti gre po glavi samo eno: "ŠE." in potem greš še enkrat. Podobno kot pri čokoladi, vsak košček zahteva naslednjega.

matr jest lepo pišem, pa z uporabo metafor, jaz bi res morala biti pisatelj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
27.5.2008 21:46:22   
dajamaja
Ja, kaj zdej me bo pa cele počitnice matral, a se bo spanđal s šefico al ne!?
Sicer jih tko občudujem od kod tolk mejnih primerov najdejo. Po moje se še medicinc kej novega nauči. Običn folk je pa itak očaran.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
27.5.2008 21:53:46   
tjasshyy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

PLUS je!

Sonček malo z zamudo, ampak iz srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke!!Zdaj pa držimo pesti za arnejo in daisy. Držta se!
Vsem ostalim pa en lep pozdravček!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
27.5.2008 21:54:21   
marjetka cvetka
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Ja, kaj zdej me bo pa cele počitnice matral, a se bo spanđal s šefico al ne!?
Sicer jih tko občudujem od kod tolk mejnih primerov najdejo. Po moje se še medicinc kej novega nauči. Običn folk je pa itak očaran.

Tole pa je verjetno povzetek Dr. Housa user posted image  Dajamaja, sej bo se še vse dobro izteklo, samo House bo ...... aja, ne smem povedat user posted image user posted image user posted image

Drugače pa Kajsica, pa sej nisem tako zelo spet zavila v celofan, samo  - sej si prav razumela, nismo prišli do semena - samo na izkušnjah se učimo in zdaj imava za rezervo že ene v zmrznjeni obliki - sej veš, nič nas ne sme presenetiti user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
27.5.2008 21:54:32   
mismis
Pikovit, počasi pa z "andohtjo" se daleč pride. Prišparaj malo dragega še za jutri, ko te bo po štengah gor nosil

marjetka cvetka, evo že ploskam user posted image user posted image user posted image za zametke rdeče krvi, še dobro da nimaš plave, kakšne bi potem šele zganjala

Kajsica, bukla za HRM je dr. Bogdan Lipičnik: Ravnanje z ljudmi pri delu (GV 1998)

Dajamaja, moje osvajalske poti so že zdavnaj končane. Konec je, preteklo je dovoljenje za lov in mi ga nočejo obnovit, sicer ne vem zakaj. Sedaj se zadovoljujem, da gledam divjačino od daleč

Rubin in Julija30, vam pa želim uspešno punkcijo jutri, pa veliko zrelih celic

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
27.5.2008 22:09:52   
dajamaja
Marjetka cvetka, zdej pa spat ne bom mogla ... kaj se Gregorju nardi? Shodu je že pred časom, pa se je premislil.  

Mismis, maš vsaj kaj za gledat! Jaz ne vem kdaj sem nazadnje kakšnega vidla, da bi sploh pomislila na puško. user posted image  mam zgleda tko prefinjen okus user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
27.5.2008 22:11:26   
pikovit
Evo mene sem že nazaj.Zgledam pa nekako takoleuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
27.5.2008 22:11:58   
dajamaja
Mmm pa ga mam res ... kuhinje zbiram po netu ... in kaj mi je v očke padl Dankuche ... ajs.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
27.5.2008 22:15:47   
pikovit
Ja Dajamaja Dankuche so ful lepe.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
27.5.2008 22:16:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Mmm pa ga mam res ... kuhinje zbiram po netu ... in kaj mi je v očke padl Dankuche ... ajs.

zakaj pa ne?
vse za ljubi mir v familiji, sicer pa nesi fotku kakšnemu mizarju in ga praši za koliko denarja ti lohka to naredi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?