|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del
27.5.2008 21:25:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

bejbe, lahko noč, no še ne ampak se odmikam iz RRa dost je blo za danesuser posted image

nočkouser posted image jst tud grem

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 226
27.5.2008 21:25:04   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Zdravo, men  tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment.

Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo boljeuser posted image bomo vidli.

Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spiuser posted image ...

takih kot so Tjaša, Sara, Janez, Nitka ... sploh ne sprašujemo, ker so itak poglavje zase user posted image user posted image

sm glih hotla komentirat prejšnji post da nitka tud več kot čez dan več ponoč, pol pa tole srečam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 227
27.5.2008 21:25:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Zdravo, men  tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment.

Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo boljeuser posted image bomo vidli.

Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spiuser posted image ...

takih kot so Tjaša, Sara, Janez, Nitka ... sploh ne sprašujemo, ker so itak poglavje zase user posted image user posted image

sm glih hotla komentirat prejšnji post da nitka tud več kot čez dan več ponoč, pol pa tole srečam user posted image user posted image user posted image user posted image

bolje, da si tihouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 228
27.5.2008 21:25:58   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: April

user posted image

jaz pa nekaj tazga ogledujem za na morje. Rabim čimveč rekvizitov, da se zamotjo in da jaz mal zadiham.

april a maš ti svojo astno plažo in enga mujota k ti bo tole na plažo znosu in še kup druguih stvari?? ani to mal veliko zana morje vlait, je pa simpatiko res. sm tud jest vidla.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 229
27.5.2008 21:26:11   
zalenka

Hoj!

Danes je pa nor tempo, kot v starih časih.user posted image user posted image

Zalenka, glede vročine. Moram rečt, da Mark sploh ne zakuha velikokrat, kljub temu, da je bolj tople sorte. Edino v avtu mu je ene parkrat odkar pa imam spodaj tetra pleničko je pa ful bolje, ker tisti material ni glih fajn za vročino. MIdva sva pa bila danes od 14-15:30 zunaj na travici pod domačo češnjo in hruško, pa je bilo super, sploh nič vroče, ker je skoz pihalo, tako, da sem je en čas imel celo nogavičke gor, drugače pa v kratkih hlačah in rokavih.
Daj kar tetra plenico v voziček, bo sigurno bolje.

Lahko pridete kdaj k nam, pa bomo ležali na travi in uživali.

Z ozkimi ovratniki imam pa tudi jaz težave, ene 2 puloverja mu komaj spravim čez glavo, tolk sta ozka, pa nič raztegljiva.user posted image

Midva imava pa jutri pedriatra.

A se potem dobimo jutri v Gibi Gibu ali ne? Saj jaz tudi ne vem čisto točno kako se pride tja, ker sem enkrat šla tja čisto iz neke iks strani, pa še to peš. Bo **** pomagala pa bomo skupaj napisali.

Pa glede sandalčkov, kaj in kje jim jih boste kupile? Jaz nič pametnega ne najdem razen teh na internetu, ki pa stanejo 30 eur. Se mi zdi kar veliko, očitno jih bo vseeno treba kupit.

Tikca, meni je tudi to ful bedno, ker ga zjutraj ne morem ignorirat in se stran obrnit ter še malo zaspat, ker tudi lazi čez celo posteljo. Meni je pa drugače tako fajn odkar plazi.user posted image Tako ga je luštno gledat, pa tudi on je čisto drugi, ko lahko sam pride do igrače.user posted image Je ful manj cviljenja kot je bilo prej. Sem pa jaz tudi vse spraznila in umaknila, dnevno imava čisto prazno, samo še njegove igrače so vsepovsod.

talika hvala. dones k smo šli na fizio sm dala tetra pleničko in je blo bolš,čeprov ji je blo še vroče pa je bla sam v bodiju brez rokavov in ful tankih kapri hlačah.

sicer pa na travi zelo rada srečam slepca. jih mamo kr neki na vrtu. bojim se edin zarad klopov. ampak sej se vsak dan skopa zvečer, tak da upam da je varno. ker sm ga lani dobila tud že na domači travci.
sicer pa pomoje maste pri vas mal manj vroče. midve dones nisva mogle več kot pol ure zdržat zunaj na travi v senci. za na balkon pa po 8 uri zjuraj sploh ni bilo, čeprav pride sonce šele popoldne. tile pasji dnevi niso nama nič pisani na kožo.

talika, mark in peter user posted image user posted image  za slikce. peter je nagajivec, to se mu itak ful vidi. ma vsi fantki so mal taki nagajivi se mi zdi user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 230
27.5.2008 21:30:40   
zalenka
aha sam da sm se prjavla pa že vse bežite spat user posted image user posted image user posted image

morm poročat da je blo dons na fizio ful uredu. nitka je pokazala vse kar zna in je bla zadovoljna. jo je pohvalila. mla na ma je še pokazala kako jo na vse 4 spodbujat. je rekla da pričakuje da se bo zdej ful hitr tud čist sama vsedla. upam da res in da se kmalu tud splazimo. men se tud zdi da bo pol ful boljše ker bo šla sama naokol in ne bo takoj zmjavkala ko ne bo igrače al pa ko se bom jest umaknila za vogal.

bi mi blo pa ful dobr ko bi se do morja splazla. sam to je pa že kr pobožna želja, glede na to da gremo že čez 3 tedne user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 231
27.5.2008 21:32:19   
zalenka
pa res ni nobene več al kaj??

grem pa še jaz počas itak sm čist zmatrana k sem bla po fizio pol v vrtu in sm vse okopala. sm pa ko kuhan rak in se še zdej nisem shladila. je pa šele zdele pri nas luštno. sva z mojim na balkonu - vsak s svojim laptopom v naročju user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 232
27.5.2008 21:32:30   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Pozdravljene!
Jaz že pridno delam vsaki dan, tako da zvečer samo padem v posteljo....
Vročina je res ubijalska, kaj šele bo user posted image .....ampak mi si lepo klimo vključimo in imamo super temperaturo v stanovaju...ravno pravšnjo.
Drugače smo vsi ok, Avgustinči pridno spančka ponoči, 2x še malo poziza in to je to.user posted image user posted image

naša bajtica je pa fajn hladna in ko je poletje je prov fino ker ne čutim prav nobene vročineuser posted image
pozimi je pa hladno in moramo ful kurituser posted image

pri nas je tudi podobno, razen ko je res zelo dolgo vročina, tudi noter malo udari ampak ni panike

blagor vse vam. mi smo pa v podstrešnem stanovanju in lani sva poleti imela okoli 28 čfaez dan, čez noč pa uspela na kakih 25 shladit. jaz pa visoko noseča in že tako občutljiva na vročino user posted image user posted image

pri nas isto....če klima  skoz ne laufa je kot v savni....upam da ne bomo zato celo poletje smrkavi.....danes ko sem jo ugasnila za eno uro  se je takoj segrelo na 27.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
27.5.2008 21:41:34   
abc100
Mi smo pa dones Janezu sobico belil. Je pa tooook lepa. Jutr Jernej nardi še malo lepotnih popravkov, p0ol jo pa slikam, pa vam jo pokažem. Verjetno sploh ne bova dala sobne dekoracije.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 234
27.5.2008 21:45:44   
srursa
Zalenka,  spet rabim tvojo pomoč. Kako dam Picasa v slovenščino.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 235
27.5.2008 21:50:12   
April
zalenka, ne sam plaže, še svoj otoček imamuser posted image  ampak tam se ne sme zidat...
tole bi pa imela pred bajto na vrtu...na plažo se ponavad itak sam skopat odpravim..no zdaj, ko so otroci bo najbrž drgač in bo treba res kup navlake s sabo vlečt...

evo grem tud jaz spat...jutri pa preberem za nazaj, da mi kaj ne uideuser posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 236
27.5.2008 22:04:04   
Anonimen
Tisa Lana in Rok vse naj za 9.mesecuser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 237
27.5.2008 22:11:02   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Tisa Lana in Rok vse naj za 9.mesecuser posted image user posted image

user posted image

Nekaj nas je bilo, ki vama je čestitalo že včeraj.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 238
27.5.2008 22:12:00   
Talika19
****, sem nekje zasledila, da se ti Tisa že ful dviguje.user posted image Nič nam nisi poročala.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 239
27.5.2008 22:14:45   
Anonimen
Pismo mi kr mal časa zmankuje,ker tamala je res brzinskauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
27.5.2008 22:19:37   
Anonimen
Evo nas danes.Smo se potepale s kolesom.Ta slika je bila posneta ob 19-tih.Pa res sonceuser posted image
Smo pa brez atija,je šel za ene dva dni v Prekmurjeuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
27.5.2008 22:23:25   
Anonimen
Pa še moji dve punčariuser posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
27.5.2008 22:29:09   
Anonimen
Pol pa nič,če ni nobene.
Nočkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
27.5.2008 22:47:46   
LadyB
Kuuugaaaa!! 10 stran na 10.delu user posted image user posted image user posted image , face ste

A zdaj ste pa vse šle user posted image , men je pa dolgčas, učit se mi neda več, spat se mi neda, moj dragi pa ga pred bajto žura, se je kar naenkrat mu zbralo full kolegov, ko je začel pečt čevapčiče. Sem jim prej ušla, ker če ne bi me izkoristl za streženjeuser posted image .

Joj kaj nama je dons kuža naredil. Ga je moj ponesreč v bajti zaklenil, je pozabil da se je not v hladila. Je bla pa par ur not sama, vsa vrata odprla, posteljo umazala v nulo(pajbolj na moji strani), kakec sred dnevne sobe, polulana kuhinja, kruh na tleh,... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 244
27.5.2008 22:48:45   
LadyB
je katera še gor?? mišolinka????

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 245
27.5.2008 23:00:12   
LadyB
****, tvoji punčki sta pa prov zlati user posted image user posted image user posted image , pa maša je full fotogenična, prava mala pozerka

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 246
27.5.2008 23:25:00   
LadyB
sem vas vse prebrala, pa se mi neda komentirat, k me je tole branje čist uspavalo. Slikce vse pogledala, Lovro, Mark user posted image user posted image user posted image user posted image , sami cukri.

nočko

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 247
27.5.2008 23:28:36   
Anonimen
zdej pa res gremuser posted image

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
28.5.2008 7:20:35   
Talika19
Jutro!

Mi se pa vedno bolj zgodaj zbujamo, danes je že ob 5:30 rogovilil.user posted image user posted image  No saj potem sva bila še v postelji do malo pred sedmo. Sem ugotovila eno finto, da se ne more obrnit na trebuh pa potem naprej. Na eni strani jaz ležim čisto zraven, na drugo mu pa kovter založim.user posted image user posted image  

Danes bo pa spet idealen dan za ležanje na travi v senčki.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
28.5.2008 7:22:05   
Talika19
****, super punci imaš.user posted image Maša je itak že cela šminkerka. Kje pa ste bili na travniku?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

spol, nuhalna svetlina
utripek

Kaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini? Pri dr. Kudrovi.

pravilna (86%)

zmotna (14%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!