Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:24:17
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:27:54
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. jaz ti želim, da bo res dobro spala pri nas je bilo včeraj tako, da je čez dan nabral skoraj 3h, pa se je ponoči ful zbujal; prejšnji dan pa je ful malo spal čez dan, pa je ponoči ful spal tako, da pri nas očitno ta teorija ne deluje
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:28:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
Antigona 6.zob 27.5. 2008 sem ga prej zagledala k je ležala k drgač nč ne pusti gledat
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:29:58
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. jaz ti želim, da bo res dobro spala pri nas je bilo včeraj tako, da je čez dan nabral skoraj 3h, pa se je ponoči ful zbujal; prejšnji dan pa je ful malo spal čez dan, pa je ponoči ful spal tako, da pri nas očitno ta teorija ne deluje enim deluje...ampak pr nas je tak k pr vas, taka varianta, se moram kar prej sama odpravt spat danes
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:31:14
|
|
|
|
tikca
|
Ve, ki ste že izkušene s temi zobki. Kolk časa pa lezejo ven, ker jaz zaenkrat čutim mičkene žagice?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spi ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:33:08
|
|
|
|
*lenc@*
|
žagice, to je zdaj zunaj pol pa poočasi, ne gre tako hitro
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:33:15
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Ve, ki ste že izkušene s temi zobki. Kolk časa pa lezejo ven, ker jaz zaenkrat čutim mičkene žagice? pri nas je bila ful razlika zjutraj in zvečer, tako, da so ful hitro ven prišli, pa potem ni bilo več panike
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:33:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spi ... no, o tej teoriji sem prej talika
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:34:17
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spi ... takih kot so Tjaša, Sara, Janez, Nitka ... sploh ne sprašujemo, ker so itak poglavje zase
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spi ... takih kot so Tjaša, Sara, Janez, Nitka ... sploh ne sprašujemo, ker so itak poglavje zase aja sorči ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:35:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
a ni že zunaj, če je žagica?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:35:22
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spi ... no, o tej teoriji sem prej talika vem, vem, saj jo poznam o tem piše Pantley-eva; mislim, da je prej ko je bil manjši to bolj držalo, zadnje čase pa se mi zdi, da to ne drži več, mogoče je samo prehodno
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spi ... no, o tej teoriji sem prej talika ampak kako to drži..včasih pa cel dan ne spi in si mislm kako bo zvečer hitr zaspala..ima pa še več energije in težje zaspi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:35:51
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spi ... takih kot so Tjaša, Sara, Janez, Nitka ... sploh ne sprašujemo, ker so itak poglavje zase aja sorči ... ja, o spanju pa res ne, ne bi prišli skup
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:36:11
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* a ni že zunaj, če je žagica? zame je, bistveno je, da prebije dlesen; popolnoma zrastel še dolgo ne bo
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:36:32
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spi ... no, o tej teoriji sem prej talika ampak kako to drži..včasih pa cel dan ne spi in si mislm kako bo zvečer hitr zaspala..ima pa še več energije in težje zaspi ja, res nasprotje ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:36:55
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* a ni že zunaj, če je žagica? zame je, bistveno je, da prebije dlesen; popolnoma zrastel še dolgo ne bo ja, tako
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:40:50
|
|
|
|
JORJA
|
Pozdravljene! Jaz že pridno delam vsaki dan, tako da zvečer samo padem v posteljo.... Vročina je res ubijalska, kaj šele bo .....ampak mi si lepo klimo vključimo in imamo super temperaturo v stanovaju...ravno pravšnjo. Drugače smo vsi ok, Avgustinči pridno spančka ponoči, 2x še malo poziza in to je to.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:41:29
|
|
|
|
*lenc@*
|
Če ker koga pozna k kupuje stanovanje v LJ, poznam en par ki prodajata na VIČu, 50m2. samo kot info...
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:42:07
|
|
|
|
*lenc@*
|
Drugače smo vsi ok, Avgustinči pridno spančka ponoči, 2x še malo poziza in to je to.
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:42:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Pozdravljene! Jaz že pridno delam vsaki dan, tako da zvečer samo padem v posteljo.... Vročina je res ubijalska, kaj šele bo .....ampak mi si lepo klimo vključimo in imamo super temperaturo v stanovaju...ravno pravšnjo. Drugače smo vsi ok, Avgustinči pridno spančka ponoči, 2x še malo poziza in to je to. naša bajtica je pa fajn hladna in ko je poletje je prov fino ker ne čutim prav nobene vročine pozimi je pa hladno in moramo ful kurit
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:43:08
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Pozdravljene! Jaz že pridno delam vsaki dan, tako da zvečer samo padem v posteljo.... Vročina je res ubijalska, kaj šele bo .....ampak mi si lepo klimo vključimo in imamo super temperaturo v stanovaju...ravno pravšnjo. Drugače smo vsi ok, Avgustinči pridno spančka ponoči, 2x še malo poziza in to je to. Kdo ti pa Avgustina pazi ko greš delat?
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:43:58
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Pozdravljene! Jaz že pridno delam vsaki dan, tako da zvečer samo padem v posteljo.... Vročina je res ubijalska, kaj šele bo .....ampak mi si lepo klimo vključimo in imamo super temperaturo v stanovaju...ravno pravšnjo. Drugače smo vsi ok, Avgustinči pridno spančka ponoči, 2x še malo poziza in to je to. naša bajtica je pa fajn hladna in ko je poletje je prov fino ker ne čutim prav nobene vročine pozimi je pa hladno in moramo ful kurit pri nas je tudi podobno, razen ko je res zelo dolgo vročina, tudi noter malo udari ampak ni panike
|
|
RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del 27.5.2008 20:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zdravo, men tud tale vročina ni nič všeč... Bomo večino dneva sam not visel. Al pa na morje se kaj spravt, upam da nam kaj kmal uspe it.Sam moj se mora za dopust zment. Tamala spi in me prav zanima kako bo čez noč k je danes kar velik spala, eni pravjo da je celo bolje bomo vidli. Tjaša več kot podnevi spi, bolje ponoči spi ... takih kot so Tjaša, Sara, Janez, Nitka ... sploh ne sprašujemo, ker so itak poglavje zase aja sorči ... ja, o spanju pa res ne, ne bi prišli skup bom pametno molčala vam pa res iskreno želim, da bodo noči čimprej mirne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?