|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
27.5.2008 18:58:05   
mismis
No pa smo res čveke, a mislite da nam bo uspelo v teh 4 dneh nakucati do 200 strani...Evo pa imamo nov izziv..user posted image

Drugače pa Gigi, imam res še nekaj Utragestana, manjka samo kakšnih 5 tabletk, ampak boš imela dovolj do ponedeljka.
Če potrebuješ mi javi na z.s. kja bi se lahko dobili, da izvršiva primopredajo...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
27.5.2008 19:10:06   
mismis
A zdej se noče pa nobena pogovarjati z mano.

Že prav, že prav...še žal vam bo user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
27.5.2008 19:30:39   
gigi1
Kaj je sladkosnedke user posted image ? sej, lahk bi vedla. Ni panike. sam zment se mormo. Mam vso robo doma, samo vkup jo morm vržt.

Pikovitka dobr jutri opravi! Tale dr. Vlaisavljevič je pa hud stručko. Sem že par člankov o njem zasledila. Pa baje ima MB najboljše rezultate. A ti si center menjala al kaj?
Pa tolk, da veš. danes ni prvi dan. Dan se zjutraj začne štet in ne zvečer user posted image . Pa čez vikend jaz ne morem. Vse ostalo po želji. V ponedeljek bo mal panike, k me bojo zih živčki dajal.

Abrica dans sem te pa cel dan pogrešala. A tartufke delaš? Js tud nekaj različnih vrst. Na zadnje sem si jih zmislila s čilijem. Te pa še js malcam. So res noro dobri. Sam je pa treba zraven glaž Chiantija ali konjaka. No tud kubanka se zraven prileže (cigaro sem mislila!). A bogica si dans? Js sm tud čist cunjasta. zgleda tale naša deca niso glih na vročino mahnjena. Al je blo pa prehitro?

Miškulinka moja 100x hvala. Bom jutr najprej na SIII poklicala, da vidim kaj porečejo sestre. Če bodo rekle, da lahk kar dabrostone naprej jemljem, te ne bom nič matrala. Če bo pa treba še tega hudiča not tlačit se res priporočam. Ti jutri takoj pošljem ZS, ko izvem.
Dvomim, da nam rata do 200 nabit. No, če bo kakšen žur padu v petek...kaj pa vem. sam prej povejte, da grem po Šlosija. Zadnjic sem bla res na hudi preizkušnji.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
27.5.2008 19:42:59   
gigi1
Rubin, Julija jutri pa mirno spanje in čimlepše celice.

Cvetka ti pa danes ponovi vajo (viček, slonček) + aspirin. Ni hudič, da ne ratauser posted image

Pinki36 (al kolk že) kje si pa ti? Kako deca?

Dejzika tebe bom pa res našeškala. Mi skrbi delaš, k si šla na šiht.

Vijolica kaj je zdej s tem avatarjem?

Miška sem pridna k tolk klofam? user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
27.5.2008 19:48:50   
gigi1
Nič družbe?? No, pol pa grem user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
27.5.2008 19:54:26   
jadrnica
gigi, ti kar klofaj- saj zato špa je ta forum
abrica - sem dons prišla samo zaradi tebe gor pogledat, kako je stabo, pa sem sedaj full boljše volje, k vidim, da si ok

za nazaj nisem brala, sem sam ene čokolade vidla in da neke smilije z razgaljenimi baloni user posted image kazete - Pikovitek, tistega drugega niti ne omenjam, se morte lepo obnašat, kaj bodo pa otroci rekli

cau,

jaz sem v srednji globini depresije, pa rajš nisem gor na forumu - v moji sluzbi so vsi noseči in se pol samo se o tem menijo, joj kolk je to fajn, pol pa še mene gledajo, kdaj boš pa ti ????
za zjokat vam rečemuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
27.5.2008 19:54:39   
julija30
Hvala vsem za lepe želje.
Spali bova že kot top.
Rubin, midva imava uro od 7.45 - 8.00. Tak da se sigurno ne bova zgrešili. user posted image user posted image user posted image
Kaj naj ti rečem glede stopke, mala malicauser posted image .
Denes sem se razvajala na soncu, mislim , da sedaj ne bo več tako, bom raje na hladu.
Ne bom pozabila copatkov in pižame, so že pospravljeni v torbi.
Čeprav pozno grem tudi jaz malo odpret hladilnik. user posted image user posted image user posted image
Se vidiva jutri.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
27.5.2008 19:57:43   
mismis
Gigi

sej sem tukaj, samo vmes še eno seminarsko delam za faks

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
27.5.2008 20:07:11   
mala81
julija30 in rubin dobro opravita kutri in poročajta, ko bosta lahko. In naj bo čimveč jajčk

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
27.5.2008 20:10:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

jaz sem v srednji globini depresije, pa rajš nisem gor na forumu - v moji sluzbi so vsi noseči in se pol samo se o tem menijo, joj kolk je to fajn, pol pa še mene gledajo, kdaj boš pa ti ????
za zjokat vam rečemuser posted image

Jadrnica, dokler si v srednji globini depresije je nekako še v redu. Pazi samo, da ne boš nasedla ali potonila. To da pa imamo okoli sebe same nosečke in da nas gledajo, kdaj bomo me kaj naredile, je praktično zgodba vsake od nas. Razlikujejo se samo v odtenkih spraševanja in kdo je tisti, ki nanaša barve (tetke, sestrične, prijatelji, sodelavci). Vse je to isti šmorn. Dejstvo pa je, da je edini čigar mnenje zares šteje, le in samo tisti, ki je ob nas skozi ves ta postopek. In to je prav tisti, ki deli z nami  željo, vso bolečino, strah,...
Tako, da ne oziraj se na druge, kot sem že enkrat napisala. Ti postopki imajo en velik plus, namreš skozi njih vidiš vso ljubezen, ki jo čuti partner do tebe in ti do njega. Kajti če ni ljubezni, verjemi tudi želje po takšnih postopkih ni.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
27.5.2008 20:13:39   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 28.05.
Rubin - punkcija
Julija30 - punkcija

Četrtek, 29.05.
Zorica- UZ

Ponedeljek, 02.06.
mala81- UZ

Sreda, 04.06.
Hedviga - UZ

Torek, 10.06.
Sapi - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

Četrtek, 05.06.
   Pinki36 - UZ

Torek, 10.06.
Sonček33 - UZ

Sreda, 18.06.
   Pinki2 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image
user posted image Stijan user posted image
user posted image Dajamaja user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Arneja greje   user posted image - TEST 05.06.2008
DaisyE greje   user posted image user posted image - TEST 07.06.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, 22.05. začetek špikanja)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, 30.05. začetek)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO, Superfact in Menogon)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica, Dajamaja

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

user posted image Tadeja81 (N)

user posted image Sonček33 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke
.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
27.5.2008 20:15:17   
mismis
Evo sem morala iti seznam iskat nazaj. Pa veste, kje je bil...na 127. straniuser posted image

Sigurno bo zdaj Daisy prišla iz službe in hotela pogledat seznam in če ga ne bo, bom spet kreganuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
27.5.2008 20:24:29   
zorica

Rubin in Julija30 jutri bom sigurno mislila na vaju, kako se držita na punkcijiuser posted image user posted image user posted image Če bo sreče, grem danes teden jaz.A ni to fajn da smo že tako daleč prilezle ?

Jaz nam vsem želim, da čimprej postanemo user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
27.5.2008 20:29:36   
Abra
Mišmiš, kako lepo si jadrnici napisala user posted image jadrnica jaz te zraven samo še objamem.

Gigi, kaj mi ti lušte delaš user posted image z vsem razen s kubanko, to komot spustim user posted image na srečo je taka vročina, da se čokoladke prej stopijo, preden jih pogledaš user posted image Meni bi prav pasal kak sladoled, pa mi grlo in kašelj še zmer tok nagajata, da se mu moram kar odpovedat.

Julija, Rubin, čimveč jajc jutri, bolelo tko vem, da vaju ne bo, ker sta v 5* oskrbi. user posted image

Mišmiš, ni rečeno, da res ne bo 200, če bo tko laufalo kot zadnje dneve user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
27.5.2008 20:42:49   
pikovit
Jadrnička,Mismis ti je tako lepo napisala.Zdej pa ti tudi jaz en velik,velik objemček pošljem.

Gigi in MIsmis upam,da se bosta dobili.Ampak pridita na naš konec,da še jaz pridemuser posted image Gigi veš kaj moraš imeti z sabouser posted image user posted image user posted image

Abra pri meni ni časa,da bi se kaj stopilo.user posted image Drugače sem pa tudi jaz danes kot cunja.Res je bilo vroče.Sem si cel dan hajcala klimo.Pa sem prišla na 24 stopinj.

Rubin se bom verjetno res kar tja parkirala v garažno hišo.Mi lahko prosim na zs napišeš kako do tjaMidva imava pregled šele 12:40 tako,da boš ti verjetno že frej.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
27.5.2008 20:57:03   
DaisyE
Čerčka lube moje. Da vi vidite, kako se je meni zdaj nasmejalo, ko sem našla še enga unija v hladilniku. Na tako vroč dan pa res paše. Takole. Ura je 20.08, sem na 125 strani, kjer sem včeraj nehala, pa da vidim, kolk časa bom delala preboj do konca. Zaenkrat je konec, mislim da, na 132. strani. Kaj smo sposobne v enem dnevu naredit!

Pija, bomo napisali na bunde glavni sponzor IVF/ICSI maj. user posted image  Kar se tiče tistega, da za hrvare tud navijam, je pa tako - neki sem mogla napisat, pa je bil tvoj stavek na to temo najbolj simpatičen, pol sem se pa še malo pohecala, ker smo ble že čisto preresne.

Arnejča, kar se mojga testa tiče, je pa tako, da sem jaz do zdaj v treh postopkih dobila menstro vedno 13., 14. dan po punkciji. 14. dan je tokrat en dan pred datumom, ki ga je Reško predvidel za test. Če mi slučajno uspe, da ta dan še ne bi nič curljalo od mene, bom že v user posted image . Pol pa ne garantiram več zase, kaj bom počela in česa ne.

Linda25 ti si bla pa ultra aktivna. Zdaj, ko je pa štalca za pet zvezdic porihtana, se bodo pa otroc takoj vgnezdili.

Kajšica, a si huda name user posted image ? Jaz tud nisem vedela, kaj kašica pomeni.

Sivosiva Hedi, jaz sem menopurje mešala tako, da sem najprej obe vodi v špiko potegnila, potem sem malo vode stisnila v eno flašo Menopurja, pozaugala, spustila ven odvečen zrak, nato v drugo, pa spet pozaugala, spustila ven odvečen zrak in nato še v tretjo, pa spet pozaugala. Me je pa tud jezilo, ker mi je neki not ostajalo, pol sem pa problem rešila tako, da sem špiko pritisnila ob steno flaše z odrezanim robom k steni in flašo malo nagnila, pa je šlo tako simpatično vse not, da bi bli še ata Reš name ponosni. user posted image user posted image user posted image

Pinki2 čestitke za srčke.

Miš polovni partner? user posted image user posted image user posted image  A si ti ziher, da nisi na kakih hormonih? user posted image user posted image user posted image  Zdaj si pa že nevarna moškemu svetu. Ampak na rodila pa vse skupaj verjetno dobro vpliva, ne boš mogla bit bolj pripravljena za postopek.

Pikovitek, srotka naša... Naj bo noga čimprej ok. Če gledaš iz dobre strani, se bo pa tvoj mogoče malo na gospodinjenje navadil. In ja, dons sem bla v službi. Še sreča, če ne bi blo tule 140 strani namesto 132 strani. user posted image user posted image user posted image  OOOO pa še MB maš jutri. Z oteklo nogo. Te bo mogel tvoj nest v ordinacijo. Fajn opravi, pol pa poročat.

Oooo šta to moje okice vide!???? Naša larica nas je prišla pogledat!!!! Čer, čer, čer. In to v čisto poletni obleki. Lepa, lepa. Kako drgač?

Zvezdica, pa kaj tebe zdaj neke bolečine hecajo. No upam, da so prehodnega značaja.

Marjetka, saj meni se prav fajn zdi, da sva dve marjetki, pa itak se jaz neki po angleško afnam. user posted image user posted image user posted image  Navijam, da bo user posted image  čim prej tu. Kaj pa je šlo v maloro prvič? Nisem čisto zastopila. No, če ti ni odveč povedat.

Rubin in julija, za jutri držimo pesti.

Gigi, nič se ti zame ne sekiraj, šiht je bil prav razvedrilen. Sem malo pozabila na fragmentacijo in ostalo sranje. Life goes on.

Jadrnica, pride, pa gre. Pri nas se tud kar neki šopirijo s trebuški, jaz pa nič. In vem, da vse IVF zgodbe nimajo hepi enda. Ampak zaenkrat še mam voljo in mam namen vztrajat. Ne se dat.

E uspelo mi je. Po natanko 40 minutah. user posted image user posted image user posted image  Preden bom objavila, bo seveda malo več. Sem videla, da vas je čokoladna pohota dajala, pa pikovit je bla že na meji... user posted image user posted image user posted image  Ne, ne, saj se hecam.

Evo samo za vas, potešite si vse potrebe.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
27.5.2008 20:57:53   
dajamaja
Joj, pa kdo bi vas dohajal ... user posted image

Evo, za jutri Rubin in Julija navijamo za punkcijo (hvala bogu za Mismis seznam).

Pikovit, za tebe sem pa ujela, da imaš jutri pomemben dan. Želim ti da bi pogovor uspešno potekal in rezultiral v največji sreči naše teme. Zdaj je pa res tvoj čas nastopil!

Jadrnica, takšno je pač življenje. Isti dan, ko sem jaz dobila izcedek, je po mejlu prišla slikica od sodelavkine novorojenke. Občutki tako mešani - tako sem vesela zanjo in tako prazna zase. Pa je Mismis res lepo napisala, človek mora znati cenit tisto kar mu je dano. To ne pomeni, da bomo obupale nad čem več (oz. našim ciljem), ampak takrat je enostavno treba pomislit na to, kar nas osrečuje že zdaj. Prejšnji postopek je bil pri meni ful drama in se kr nisem mogla pobrat iz depresije. Pol sem pa en dan za vikend zanalašč ostala čisto sama doma (nč čveka po telefonu, nič, nič) ... samo zato, da sem začutila, kako je če ne bi imel mojih dveh. Meni je pomagalo. Pusti vetru, da ti spet napne jadra!

Kako kaj naši dve trepetalki in "lijepi naši" otroci!? Arneja, Daisy, bosta letos otroke na morje praktično domov peljali!? 

Pridno se pikajte, čim manj trepetajte, pa dobre UZ na vidiku!!!   

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
27.5.2008 21:08:50   
DaisyE
O dajča, dober večer. Moji hrvati so zaenkrat zelo neopazni. user posted image user posted image user posted image  Če se primejo, jih bom definitivno malo peljala rodno deželico pogledat. Joške me pa zmerom bolj bolijo. Se vidi, da sem že peti dan na prometriumu. Špona. Hoja po stopnicah postaja muka. Da bi pa take vragolije zganjala kot smajliji od pikovit, mi pa sploh ne pride na pamet.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
27.5.2008 21:13:05   
dajamaja
Bo treba mal umirit korak. Ni treba glih poskakvat user posted image . To se bo še rabl - otroc in ata user posted image .
Vsekakor dober znak.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
27.5.2008 21:18:00   
pikovit
Dejzi a misliš take user posted image
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
27.5.2008 21:22:18   
pikovit
Dajamaja a sem ti že povedala kolk maš lep avatar.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
27.5.2008 21:25:28   
pikovit
No pa sem zopet brskala in našla nekaj

user posted image user posted image   al pa
user posted image user posted image

user posted image    in user posted image

user posted image  tale mi je ful luštn

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
27.5.2008 21:26:15   
mismis
Pikovit

a dogaja?
A je dragi prinesel čokolado?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
27.5.2008 21:28:33   
pikovit
Punce vam limam en link

http://www.kalcek.com/

če katera kupuje v Kalčku jo bo to potem zanimalo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
27.5.2008 21:30:13   
pikovit
Mismis ja dogajauser posted image  malo vzpodbude za naše bodočeuser posted image

Ja mi  je prinesel čokolado,ampak tamalouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?