|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
27.5.2008 16:24:23   
gigi1
Ledenkica obljubim, da bom nardila čokolatinčke, ko se bomo nekje dobile. Sam ene 4dni prej mi morte povedat, da par različnih vrst naredim. Je pa res, da jih drgač sam pozim delam, ker je veliko lažje obdelovat čokolado, če ni prevroče. Pa še na balkon jih dam. V hladilniku tko nikol nimam placa. Mah, hobi pač... Js sploh nisem ljubitelj sladkarij.

Pikovitka evo ubogam, .... Zdej pa grem....

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
27.5.2008 16:31:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ledenkica obljubim, da bom nardila čokolatinčke, ko se bomo nekje dobile. Sam ene 4dni prej mi morte povedat, da par različnih vrst naredim. Je pa res, da jih drgač sam pozim delam, ker je veliko lažje obdelovat čokolado, če ni prevroče. Pa še na balkon jih dam. V hladilniku tko nikol nimam placa. Mah, hobi pač... Js sploh nisem ljubitelj sladkarij.

user posted image  ajoj, pa ti si čist moj tip user posted image  jaz jih pa neznansko rada jem! user posted image

pejd počivat pa na pikici pazi!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
27.5.2008 16:46:06   
kajsica
Gigi, jaz tud, jaz tud!!!! Bom pridna obljubim!!! user posted image  Me povabiš zraven na čokolado?! Jaz pa sem sladkosnedna, no ja saj se malo pozna!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
27.5.2008 16:57:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce a sem vam povedala,da je jutri sreda in moj dan za odhod v MB na razgovor.Mašina je šlo hitro.Takrat se mi je pa zdela še cela večnost pred manouser posted image

Super :)

Takoj boš poročala a ne?

i belive i can fly....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
27.5.2008 16:57:55   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitka evo ubogam, .... Zdej pa grem....

Jast tudi :):):)

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
27.5.2008 16:59:11   
ledenka

Punce a sem vam povedala,da je jutri sreda in moj dan za odhod v MB na razgovor.Mašina je šlo hitro.Takrat se mi je pa zdela še cela večnost pred manouser posted image

dobro opravi tam! user posted image  držim pesti!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
27.5.2008 17:56:15   
zorica
Alo čveke, res ste se razčveketale ko me ni bilo,....Sem komaj prebrala vse skupaj user posted image

Mene nekaj zanima.A lahko greva z mojim v solarij sedaj ko se špikam, glede na to da sem polna teh hormonskih stvari ?Sonca se izogibam, ker me začne preveč glava boleti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
27.5.2008 18:12:11   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Alo čveke, res ste se razčveketale ko me ni bilo,....Sem komaj prebrala vse skupaj user posted image

Mene nekaj zanima.A lahko greva z mojim v solarij sedaj ko se špikam, glede na to da sem polna teh hormonskih stvari ?Sonca se izogibam, ker me začne preveč glava boleti.

Lahko ampak brez pretiravanja.Pa uživaj,kajti potem,ko bošuser posted image  si tega ne boš mogla privoščit

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
27.5.2008 18:13:22   
marjetka cvetka
Pija 76, Arneja, Mismis, vse nosečke, pol nosečke, wannabe nosečke.... hvala za navijanje. Samo kaj, ko sem izven konkurence L druge navijajo, da je ne bi bilo, jaz pa, da pride. Neke sledi se že pojavljajo, tako da upam, da končno po 15 dneh zamude bo kaj – Da ne bom letela še enkrat na Fernetiče po dodatno dozo Suprefacta.

Črno vino, Refošk, ... sem šla včeraj preverit in morala izbirat med Cabernejem in Teranom – na koncu pa sva pristala pri zadnjem predlogu od treh, pa to ni bil aspirin J Sej bi vino pila, samo kaj, ko mi teče po grlu le ob hrani, mi nekako bolj tekne pivo – po možnosti čim temnejše barve!!!
To je verjetno tudi razlog, da sem v prvem preizkušanju prvega postopka pridelala več kot 10 jajčnih celic (raje ne povem točne cifre). Al kaj, ko je šlo vse v maloro – ker jih ne morejo zmrzniti, moj pa je preživel le zaradi moje ogromne mere strpnosti, razumevanja, tolerance .... in flegmatično-optimističnega značaja. Arneja, verjetno ga je zato Reš zadnje čase grdo gledal user posted image

Vidim, da vam tudi špikanje dela probleme. Sem mislila, da je to ful zakomplicirano, pa sem očitno že dovoljkrat gledala forenzike, da sem se naučila user posted image Na koncu sem tako uživala, da sedaj komaj čakam špikice. Sva z mojim ful tandem, on mi vse pripravi, razkuži vbodno mesto, jaz zmešam koktajček – sej ni panike zrak, važno, da ga na koncu ven stisneš. Zamenjaš iglo in šopaj!!!! Pogledaš Dragega, kako se mu v dno srca smiliš, ti pa tako krepko prenašaš in je user posted image user posted image

tako, zdej sem si pa uspela vse prebrati. O čokoladi raje ne komentiram, sem šla v hladilnik po en košček Lindtove - ta temne, sedaj pa novim zmagam in user posted image  naproti, da končno jutri zjutraj obiščeva Reša.
Uživajte na sončku in pazite, da vas ne opeče!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
27.5.2008 18:14:36   
marjetka cvetka
uf, kolk sem napisala!!!
obljubim, da se bom poboljšala in bila bolk kratka user posted image

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
27.5.2008 18:15:20   
pikovit
Gigi a je dovolj zgodaj,če ti rečem,da je danes 1 dan.user posted image Ali boš imela dovolj 3 dni,da bodo čokolatini  na reduser posted image user posted image user posted image Bom kar pribergljala do tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
27.5.2008 18:17:51   
mala81
pikovit veliko sreče ti želim jutri in poročaj kako je šlo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
27.5.2008 18:18:34   
mala81
rubin???
julija30???

Kje sta punci? Sta pripravljeni na jutrišnji dan?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
27.5.2008 18:19:12   
pikovit
Mala vejš deuser posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
27.5.2008 18:19:52   
mala81
pikovit pri katerem dr. imaš razgovor?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
27.5.2008 18:20:38   
pikovit
Mariborčanke bi rabile mal vaše pomoči.Kako priti do MB porodnišnice in kje se dobro je?Kakšna picerija v bližini.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
27.5.2008 18:21:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mala81

Dr. Vlaislavljevič.Joj sej po mojem sem narobe napisalauser posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
27.5.2008 18:25:24   
mala81
pikovit verjetno boš prišla po tej cesti mimo baumaxa. Se pravi iz avtoceste boš zavila mislim, da so Hoče, Šentilj, Maribor -
Pelješ samo naravnost, videla boš velike napise trgovin in sicer: Rutar, Bauhaus, Obi... Pelješ še malo naprej in zaviješ Maribor - center. Spet pelješ samo naravnost, mimo Baumaxa, nato so 2 semaforji, pri tretjih (na levi je telekom - tukaj pravimo, da je džamija, saj je takšne oblike) zaviješ levo, pri naslednjih semaforjih desno, čez železiški prehod in že si pri bolnici

< Sporočilo je popravil mala81 -- 27.5.2008 18:27:10 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
27.5.2008 18:26:19   
mala81
Upam, da sem ti vsaj malopomagala. Kje pa je kaka dobra picerija v bližini pa ti bodo povedale ostale

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
27.5.2008 18:27:29   
pikovit
Mala hvala.Si moram tole ven sprintat,da bomo imela za orientacijo.

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
27.5.2008 18:28:09   
pikovit
Mala iz katerega konca si pa ti?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
27.5.2008 18:28:41   
mala81
okolica Ptuja

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
27.5.2008 18:29:46   
Abra
O čvekulje. user posted image Pikovit sem danes prav razmišljala, če nisi že danes imela pregleda. Lepo opravi jutri, pa kar zasliši dohtarja, če ima še kakega asa v rokavu.
Nisem vsega brala, sem samo slikce pogledala user posted image z milko sem se pa jaz tud danes zadovoljlla, ker ni blo druge. Gigi jaz se tut priporočam, sem sama že delala trufle, se mi še zdaj cedijo sline user posted image prav čokolatinov pa nikoli.

Jas sem danes kot ena cunja, ne vem al je to vreme al so me otročki čist zmatral. Kar ne vem, kaj bi sama s sabo počela. Še jedla sem čist malo. Sem mislila it na kak sprehod, pa ne vem, če me bojo nesle noge.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
27.5.2008 18:39:57   
Rubin.

rubin???
julija30???

Kje sta punci? Sta pripravljeni na jutrišnji dan?

Tu tu user posted image .

Uf, je bilo danes vroče. Z malo miss sva se šli kopat na Fontano, potem pa smo še doma naštimali bazen, da sva se malo hladili, zraven pa še user posted image
.

Ja sem vem da sem uboga in zlo trpim, kakšnega objemčka se ne bi branila user posted image .

No danes sva res max. uživali, sej drugega se itak ni dalo user posted image .

Sedaj sem se dobro navečerjala, ker bom jutri morala biti lačna user posted image , ampak vseeno boljše to, kot pa trpet bolečino user posted image .

Pikovit, jaz ti predlagam, da parkiraš v Europarku, imaš avto v senci pa še zastonj je. Če se ti ne da iskat kam bi šla jest imajo tudi v Europarku dobre pizzerije, pa mehiško hrano, če ti odgovarja, Takos.
Če se ti pa da se še kam peljat pa ti priporočam Mojo pizzerijo, super ambient, lahko sediš zunaj, pizze pa tudi zelo dobre. Lahko greš na njihovo spletno stran. Lahko pa ti tudi napišem pot do tja, vendar na z.s., ker kao reklamo se ne sme delat na RR, plus tega pa je lastnica te pizzerije Marogica, ki je tudi uporabnica RR.

Držim pesti za jutri, da prideš čimmprej na vrsto. Pa ne se vstrašit gužve, ker ene čakajo na posvet, druge na uz, tretje pa na punkcijo user posted image . Če boš tam okoli 8-h je možnost soočenja user posted image .

No mala81 ti je napisala do bolnice, če pa greš do Europarka, pa je pot za malenkost drugačna. Vendar je bolnica čez cesto, tako da nisi na zgubi. Si napisala pot do porodnišnice a ti greš kar tja?user posted image  Si ogledat kam boš šla čez 9 mesecev user posted image .

Julija, kako je šla stopkica? Pri meni rutinauser posted image . Kdaj pa imaš ti uro? Pa ne pozabi pižame in copat!

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 27.5.2008 18:44:27 >

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
27.5.2008 18:52:44   
Rubin.

Dr. Vlaislavljevič.Joj sej po mojem sem narobe napisalauser posted image

Evo ti, če smo natančni user posted image :

Predstojnik oddelka:
prim. prof. dr. Veljko Vlaisavljević, dr. med., višji svetnik

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?