marjetka cvetka
|
Pija 76, Arneja, Mismis, vse nosečke, pol nosečke, wannabe nosečke.... hvala za navijanje. Samo kaj, ko sem izven konkurence L druge navijajo, da je ne bi bilo, jaz pa, da pride. Neke sledi se že pojavljajo, tako da upam, da končno po 15 dneh zamude bo kaj – Da ne bom letela še enkrat na Fernetiče po dodatno dozo Suprefacta. Črno vino, Refošk, ... sem šla včeraj preverit in morala izbirat med Cabernejem in Teranom – na koncu pa sva pristala pri zadnjem predlogu od treh, pa to ni bil aspirin J Sej bi vino pila, samo kaj, ko mi teče po grlu le ob hrani, mi nekako bolj tekne pivo – po možnosti čim temnejše barve!!! To je verjetno tudi razlog, da sem v prvem preizkušanju prvega postopka pridelala več kot 10 jajčnih celic (raje ne povem točne cifre). Al kaj, ko je šlo vse v maloro – ker jih ne morejo zmrzniti, moj pa je preživel le zaradi moje ogromne mere strpnosti, razumevanja, tolerance .... in flegmatično-optimističnega značaja. Arneja, verjetno ga je zato Reš zadnje čase grdo gledal Vidim, da vam tudi špikanje dela probleme. Sem mislila, da je to ful zakomplicirano, pa sem očitno že dovoljkrat gledala forenzike, da sem se naučila Na koncu sem tako uživala, da sedaj komaj čakam špikice. Sva z mojim ful tandem, on mi vse pripravi, razkuži vbodno mesto, jaz zmešam koktajček – sej ni panike zrak, važno, da ga na koncu ven stisneš. Zamenjaš iglo in šopaj!!!! Pogledaš Dragega, kako se mu v dno srca smiliš, ti pa tako krepko prenašaš in je tako, zdej sem si pa uspela vse prebrati. O čokoladi raje ne komentiram, sem šla v hladilnik po en košček Lindtove - ta temne, sedaj pa novim zmagam in naproti, da končno jutri zjutraj obiščeva Reša. Uživajte na sončku in pazite, da vas ne opeče!
|