nana35
|
vaney,lepe slikice ste posneli in vidim da ste kar vsi uživali ne samo Anže! katee,me veseli,da je tvoje zdravje boljše in da se bolje počutiš tudi ti.Kmalu bosta spet z Žan Lukom skupaj tudi ponoči. karatina,saj ta "naš"kengurujček je skoraj tak kot tvoj,ima tudi oporo na hrbtu,ampak za mene to ni.Sem že obupala,naj ga moj dragi nosi če hoče.Vozička mi pa ni težko potiskati,bom izbrala kar to varianto.Mi smo kengurujčka dobili na posojo,Klemen se sicer v njem kar vredu počuti,ampak mene noge še zdaj bolijo. Klemen spančka popoldanski spanec,vedno približno ob isti uri.Dam ga v posteljico in spi kake pol ure.Več skoraj ne ali zelo redko.Ne vem,če sem že napisala,ampak spet je spal vso noč.Sicer se zbudi od 5h do 6h zjutraj vsak dan,potem pa spet malo zaspi.Ampak je zunaj že svetlo ob tej uri,tako da ni sile. klepetka,hvala vama z Lanico za čestitke Klemnu,sploh pa zato,ker si posebaj zato prišla na RR! IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Nana jaz bi že zdavnaj prišla na kavo, bi se kar sama povabila, samo problem je, ko Aljaž ni ravno potrpežljiv otroček, ne vem, kako bi se kaj obneslo, da bi jaz pila kavico in čvekala, on pa ležal v vozičku. Po moje se mu zmeša. Če ga imam v naročju, ga moram na okoli nositi. Totalno aktiven mali mož, ne vem po kom se je kaj vrgel . Zato imam najraje vozičkanje, pa kako kavico na hitrco. SuzanaKK,ali misliš,da so naši otročki poosebljena potrpežljivost ali kaj?Saj tudi oni tečnarijo,pa malo vstanemo pa malo dajemo za jest,pa malo čaja in gre.Nič ne skrbi.Otročki so otročki in normalno je da nimajo miru.Klemen se mora obvezno premikati z vozičkom,moram ga zibati,potiskati naprej in nazaj,skozi se mu mora nekaj dogajat.Ampak preživimo.Ti se samo pridruži. Tudi jaz uporabljam Niveino kremico za sončenje. Suzana,Triš,mala pikica,sunny m.mml,hvala za čestitke!!Pa istega čmrlja si dala Triš,kot ga ima na seznamu od male pikice.A nalašč?? mala pikica,sem posebaj včeraj pogledala na termometer,koliko imamo stopinj in je tako.Kengurujčka nisem kupila,hvala bogu,sem si ga sposodila od prijateljice,tako da ni šel denar v nič.Karatina pa nima težav z njim,pravi da je super. Sem pa zadnjič tudi jaz kupila Klemnu bazenček,tako da se bo kopal ko bo čas za to. Klepetka drugič,pri linku ne rabiš nič narediti,ker kar sam deluje,če ga prav napišeš. Jaz sem 1x tudi mislila,kako to naredijo,kake frajerke so ene za te zadeve,potem pa sem poskusila in vidim čudo. mml,veš,tudi jaz se pretirano ne držim navodil pri uvajanju GH,ker sem videla da nimava posebnih težav,sem pa kot ti na začetku res pazila,potem pa kar počasi začela po svoje.In deluje super. In za Matica,da je zaspal sam od sebe.Klemen to stori vsak večer...zdaj sem pa že malo važna.