|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2008
26.5.2008 16:02:47   
Lyla
Ja še res je, da je user posted image  najlepše na uz videti na začetku, ko ga vidiš celega.

Katja_p želim ti vse dobro!
Sanja ti pa kar uprašaj ginekologinjo če je tvoj user posted image  lahko zraven ker to je nepozaben občutek!

Js komaj čakam na prvi pregled. Pol bom lahko bolj občutila to mojo user posted image , saj zdaj pozabljam da sem.

Lepo se mejte!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.5.2008 16:52:47   
_ancica_
Ojla punce,

jaz pa imam na zalost slabo novico in se bom verjetno morala kmalu poslovit od vas.  Prejsnji petek sem imela prvi UZ. Takrat naj bi bila ze 11t 6d glede na zadnjo M, zenska ki mi je delala UZ pa mi je rekla, da ne vidi dovolj in da je mogoce se prezgodaj, v kar pa mocno dvomim, saj bi se v 12. tednu moralo videti ze vse.

Rezultat UZ-ja je faksirala mojemu G in ta naj bi mi povedal kako naprej. Se vedno cakam na njegov klic, pripravljena pa sem na najhujse. Po vsej verjetnsti gre za prazno GV. Imela sem tudi nekaj obarvanega izcedka prejsen teden, tako da user posted image user posted image

Zdaj pa resnicno upam, da sem zadnja s slabimi novicami med decembrkami...

vam sporocim kako se bo stvar iztekla, vam pa zelim vse naj naj user posted image

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
26.5.2008 19:17:44   
CIPRESA
No moja NS je mimo, kar še bi gledala in gledala v tisti ekran. Vse kar se je videlo rokice, nogice, srček,...vse je O.K., nosna kost se lepo vidi, kljub temu pa imam malo bolj povečano NS in sicer malo čez 2mm, vendar je vse še v mejah normalnega in se še ne govori o povečani NS. Vseeno sem dala še kri za neki trojni hormonski test in po enem tednu oz. 10 dneh dobim izvide. Če slučajno ne bodo vredu pa nevem kaj sledi pomoje tiste preiskave za DSuser posted image

Ampak me je lepo potolažila da ta izračun nič ne pomeni da  je ostalo vse vredu in da naj bom kar mirna. Pri teh izračunih sicer še ne delajo tega testa krvi ki sem ga jaz dala, ampak ona pravi da ona da naprej čim je NS čez 2mm.

Zdaj me pa zanimajo vaši izračuni, kakšni so bili, in koliko ste stare?

Aja pa vprašala sem za spol in po vsej verjetnosti ima naš Žiga prav in bo dobil sestricouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.5.2008 19:36:36   
ninica7
Pozdravljene!
Sem vedno zaspana in utrujena, zato se bolj malo javljam. Moje sožalje vsem, ki ste izgubile svoje srčke. user posted image
22. sem bila na drugem ultrazvoku. Dobila sem slikico svojega srčka. Zdaj neprestano buljim v njo in ne morem verjet temu čudežu. Nuhalno imam 12. junija. Upam, da bo vse dobro.
Trebušček se mi kar precej pozna, čeprav je začetek 11. tedna. Strah me je, ker se preveč redim. Imate kakšen nasvet zame?
user posted image Ne moti me trebušček, temveč kilogrami, ki se kopičijo. Lep pozdrav vsem in vse dobro.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
26.5.2008 20:02:20   
nadya
Ancica zal mi je, da se je tako končalo. Upam da čimprej zagledašuser posted image .

Cipresa čestitam za NSuser posted image . Tvoj rezultat je čisto ok.

Ninica midve sva pa cisto skupaj po datumih user posted image . Tudi mene utrujenosti še dejajejo, zvečer mi je pa še malo slabo. Zredila se bom pa jst tudi kar precej, ker mi gre vse v rituser posted image .

(odgovor članu ninica7)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
26.5.2008 20:55:21   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

Kako pa veš? Jaz o tem nimam pojmauser posted image pri prvem sem jo imela 1,1, sedaj pa je res malo večja. Pa tisti riziko je 1:3200user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
26.5.2008 20:58:46   
miracleme
Hello, punce...

Po dolgem dnevu in spremenljivem razpoloženju se vam tudi jaz javljam...
Cipresa: prepričana sem, da je tvoj rezultat ok, držim pesti tudi za krvni rezultat! A ni fajn, da boš po vsej verjetnosti imela par - punčko in fantka. Tudi jaz upam tako, me pa res ne bi motlo, da bi imela še enga fantka, upam, le, da ne bo tako trmast user posted image , saj je ta mali včasih prav neobvljadljiv in mi drugače kar sproščene nosečniške dni kaj kmalu naredi močno stresne user posted image . Včasih je res naporen, če pa ga trma ne prime, je zlat otrok....
Sporočam ti še moj rezultat NS, ki je baje celo pod povprečjem rezultatov:starost 28 let, rezultat: 1:12551 (sem prepisala iz izvida, ne vem ali je ta tisti pravi).

Srečno

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
26.5.2008 21:01:18   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

Ancica zal mi je, da se je tako končalo. Upam da čimprej zagledašuser posted image .

Ninica midve sva pa cisto skupaj po datumih user posted image . Tudi mene utrujenosti še dejajejo, zvečer mi je pa še malo slabo. Zredila se bom pa jst tudi kar precej, ker mi gre vse v rituser posted image .

hvala...tudi jaz upam, da naslednjic bo pa vse kot je treba user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
26.5.2008 21:28:32   
nadya
Cipresa, jst sem kar dosti po netu gledala kar se tiče nuhalne in se mi zdi, da je tvoj izvid čisto ok. Moja sestra je imela rezultat nuhalne oz. tveganje 1:286. Potem je šla na aminocintezo (upam da sem prav napisala) in je bil izvid super, otrok se je rodil zdrav. Kokr sem zasledila so slabi rezultati tisti pri katerih je tveganje 1:300 in manj, se pravi da je nuhalna več kot 2,5mm.
Drugače pa pojdi malo na net pogledat, pa se boš bolš počutilauser posted image .

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.5.2008 6:44:01   
mami_1979
Pozdravljena pa še nova nosečka mami-1979  user posted image user posted image user posted image user posted image To so moje sanje biti mamica 4 malim nagajivcem ali pa nagajivkamuser posted image user posted image user posted image Ampak glede na vse težave bolj slabo kaže, čestitam za pogum v četrtouser posted image user posted image user posted image

Hvala !user posted image
Res je nekaj najlepšega, žal mi je le, ker večina tako čudno pogleda v trebuh in si verjetno misli, kaj jih nimaš dovolj? Tako mi je ena tudi v obraz rekla...
Jaz ji nisem kriva če hoče imet samo enega, pa še to kar naprej "jamra" kok ji je težko in kolk dela ima,...

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 27.5.2008 6:45:24 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.5.2008 7:54:16   
Puella
Ancica, žal mi je za tvojo pikico. Vendar ne izgubit poguma!

Jaz sem imela včeraj prvi pregled, saj moja g naroča šele v 12t. In sem se tudi bala, da ne bo kaj narobe. Moja g vedno najprej sama pregleda vse na UZ, in tiste minute, ko je imela monitor obrnjen stran od mene, so se tako vlekle. Bila sem že prepričana, da je kaj narobe. Nato je obrnila monitor k meni in pokazala našega nagajivčka, kako se premika sem in tja, maha z rokami ... Skratka, super. Ni lepšega občutka kot prvič videti svojega otroka.

Mami_1979 - čestitkte! Bravo! Vse dobro vsem!

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.5.2008 8:52:34   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sanja, jaz ti predlagam, da gre tvoj dragi zraven na pregled prej, kot pa potem na morfologijo. A NS si že imela? Ker moj bo šel v petek na NS zraven. To pa čist zarad tega, ker je velik bolj fascinantno bebiko videt zdej, ko je še majhna in je cela vidna na ekranu. Pol, v 24. tednu, boš lahko videla samo posamezno rokico, pa nogico ... Premisli user posted image

Slabo ste prebraleuser posted image Jaz sem se ravno zato pritoževala, ker sem mislila, da sme dragi SAMO NA NS, drugam pa ne. Seveda gre na NS zraven, bi pa rada, da gre še potem kasneje zraven, pa nisem vedela ali je to možno pri moji G. Tako pa mi je MoonEve povedala, kako to tam izgledauser posted image tako da bo še večkrat šel zravenuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.5.2008 8:59:06   
_sanja_*
ancica...  mogoče pa bo... upam, da bodo novice pozitivne!

Cipresa, čestitam... Tudi jaz se strinjam, da je tvoj rezultat povsem ok. tako kot je rekla nadja: pobrskaj malo po internetu, boš videla, da imaš dober rezultatuser posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.5.2008 9:54:35   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sanja, jaz ti predlagam, da gre tvoj dragi zraven na pregled prej, kot pa potem na morfologijo. A NS si že imela? Ker moj bo šel v petek na NS zraven. To pa čist zarad tega, ker je velik bolj fascinantno bebiko videt zdej, ko je še majhna in je cela vidna na ekranu. Pol, v 24. tednu, boš lahko videla samo posamezno rokico, pa nogico ... Premisli user posted image

Slabo ste prebraleuser posted image Jaz sem se ravno zato pritoževala, ker sem mislila, da sme dragi SAMO NA NS, drugam pa ne. Seveda gre na NS zraven, bi pa rada, da gre še potem kasneje zraven, pa nisem vedela ali je to možno pri moji G. Tako pa mi je MoonEve povedala, kako to tam izgledauser posted image tako da bo še večkrat šel zravenuser posted image

Aaaaaaaaaaaa user posted image  to je pa drugo :) our mistake user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.5.2008 12:18:47   
Julijana
user posted image

(skupaj nas je
66 srečk user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi       spol

user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ 23.5.       ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.       ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      2.UZ 28.5.      ?  user posted image
user posted image x.12.   mini80        (?. user posted image?.user posted image )       ?      1.UZ ?              ?
user posted image x.12.   Nincica1     (1. user posted image0.user posted image )     30 1.UZ8.5./NS12.6.?  user posted image
user posted image x.12.   mavrica72  (4. user posted image0.user posted image )       ?     2.UZ  28.5.       ? 
user posted image x.12.   mettyy        (2. user posted image0.user posted image )     31     1.UZ  ?              ? 
user posted image x.12.   jagodinka   (3. user posted image0.user posted image )        ?     1.UZ  ?              ? 
user posted image x.12.   tejka**       (?. user posted image?.user posted image )        ?     1.UZ  ?              ? 
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?     1.UZ ?                ?
user posted image 1.12.  1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.         ?  user posted image
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28   3.UZ/NS OK    ?  user posted image
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31   2.UZ18.6/NSOK      ?  user posted image
user posted image 3.12.   Jullija          (?. user posted image , ?. user posted image )       ?  3.UZ11.6./NS20.5. user posted image
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25 2.UZ20.6./NS30.5. ?  user posted image
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    2.UZ 8.5.             ?  user posted image
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    3.UZ/NS OK   ?  user posted image
user posted image 4.12.   Otika            (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?               ?
user posted image 4.12.   tasa.m        (1. user posted image0.user posted image )      25     3.UZ/NSOK     ?  user posted image
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     3.UZ  29.5.         ?  user posted image
user posted image 5.12.   sunnysonja (3. user posted image , 0. user posted image )       ?      1.UZ    ?              ?
user posted image 5.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     2.UZ/NS26.5.     ? user posted image
user posted image 5.12.   roal              (2. user posted image , 0. user posted image )      26 4.UZ3.6./NS3.6 ?user posted image
user posted image 6.12.   MoonEve     (2. user posted image , 1. user posted image )     28    2.UZ3.6./NS OK  ? user posted image
user posted image 6.12.   miracleme   (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ?/NSOK  ?
user posted image 6.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      31 2.UZ16.6./NS27.5.? user posted image
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.         ?
user posted image 8.12.   Tajka          (2. user posted image , 1. user posted image )     27  3.UZ16.6./NS26.5.user posted image
user posted image 9.12.   lonja           (2. user posted image1.user posted image )     34      2.UZ/NS 3.6.    ? user posted image
user posted image 9.12.   Vplanu        (2. user posted image , 1. user posted image )     29      1.UZ 8.5.           ? user posted image
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27 3.UZ18.6./NS29.5.user posted image
user posted image 10.12. lollypop      (1. user posted image , 0. user posted image )      29     3.UZ/NS6.6.     ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     3.UZ/NS5.6.     ? user posted image
user posted image 11.12. moonshine  (1. user posted image ,0user posted image )        29    2.UZ 12.5          ?
user posted image 11.12. Suni             (1. user posted image ,0user posted image )       27    2.UZ ?                  ? user posted image
user posted image 12.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28   2.UZ18.6./NS2.6.?
user posted image 12.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31      2.UZ 2.6.          ?
user posted image 12.12. pišapela      (1. user posted image , 0. user posted image )       26    3.UZ/NS 9.6.    ? user posted image
user posted image 12.12.  robidka        (1. user posted image , 0.user posted image )     30     2.UZ?                 ? 
user posted image  12.12. mami 1979  (4.user posted image , 3user posted image )          28     NS 02.06
user posted image 12.12.  ajda26        (2. user posted image1.user posted image )     29 2.UZ 22.5./NS 3.6. ? 
user posted image 13.12.  miši             (2.user posted image  , 1user posted image )                           
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )       22      1.UZ/NS 31.5   ?
user posted image 13.12.   JAPE           (2. user posted image , 1. user posted image )      27     1.UZ 15.5.        ? user posted image
user posted image 15.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )       37      2.UZ6.6/NS2.6 ? user posted image
user posted image 15.12. Anonim  (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      3.UZ 17.6      ?user posted image
user posted image 15.12. Puella           (2. user posted image , 1. user posted image )    31       1.UZ 26.5.      ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )    26       2.UZ ?              ? user posted image
                                         user posted image
user posted image 16.12. martka         (2. user posted image , 1. user posted image )     36       2.UZ   8.5.      ?  user posted image
user posted image 18.12. nadya            (1user posted image  ,0 user posted image  )         ?        NS 10.06             
user posted image 20.12.  neisha80       (2. user posted image1.user posted image )   28   2.UZ10.6./NS12.6     ?  user posted image
user posted image  20.12.   mettyy        (2user posted image , 0user posted image )         ?        2.UZ 3.6.
user posted image 21.12. **NiNa**    (1. user posted image , 0.  user posted image )    27      3.UZ/NS12.6. user posted image user posted image
user posted image 21.12.  nanaa          (2. user posted image0.user posted image )      29 2.UZ28.5./NS12.6.? 
user posted image 22.12. ninica7         (1. user posted image0.user posted image )      32     2.UZ 12.6      ?       ?  user posted image
user posted image  22.12. uršula83       (2. user posted image0.user posted image )     24     2.UZ  8.7./NS ?  user posted image
user posted image 24.12. ninica04       (3. user posted image1.user posted image )     27     2.UZ  20.5.      ?  user posted image
user posted image 24.12. mettyy         (2. user posted image0.user posted image )      ?        1.UZ 20.5.        ?
user posted image 24.12. _sanja_*     (1. user posted image , 0. user posted image )     22   3.UZ10.6./NS12.6. ? user posted image
user posted image 24.12. MIAAA30     (2. user posted image1.user posted image )       ?        1.UZ ?              ?
user posted image 27.12. jesensko listje (2user posted image  , 0 user posted image )       21   2.UZ 11.6       ? user posted image
user posted image 28.12. abi              (2. user posted image1.user posted image )      ?     2.UZ  19.5.      ?  user posted image
user posted image 28.12.  Lyla             (2. user posted image1.user posted image )      ?       1.UZ   ?            ?  
user posted image 29.12. *nina*          (2. user posted image0.user posted image )     23     NS 18.6    ?  user posted image

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ani76user posted image
faka user posted image
Sulfinija  user posted image
metuljcek27 user posted image
nanika* user posted image
S@nta user posted image
becky user posted image
Anonimna 4 user posted image
potička user posted image

DRAGE VSE DECEMBERSKE user posted image  PREGLEJTE SEZNAM IN GA POSKUSITE DOPOLNIT IN POPRAVIT ALI PA NAPIŠITE POPRAVKE

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
[/quote]

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.5.2008 12:26:36   
nadya
O Julijana vidim da si me dala na seznamuser posted image . Ker jst nisem ravno računalniški tip, ti bom napisala še ostalo pa prosim ti dopolni. Stara sem 25, kmalu bom 26. Srčka smo slišal dva tedna nazaj ko je bil mali velik 2cm. Ta glavni pregled mam pa jutri ob štirih in fuull upam da bo vse ok.

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.5.2008 13:34:42   
mettyy
Malo popravkov za seznam, prvi pregled jE za mano, vse ok, čakaM na drugi pregled, ki bo 3.6.2008, potem pa se prijavim na nuhalno-datum še javim. Dobila sem nov PDP 20.12.2008.

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.5.2008 14:09:14   
uršula83
Tudi jaz imam nekaj novega za seznam, in sicer NS imam 10.6.

(odgovor članu mettyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.5.2008 14:12:44   
uršula83
Pa še nekaj, nadya ali imaš ti nuhalno pri dr. Pušenjaku morebiti? Sprašujem pa zato, ker jo imava na isti dan!!!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.5.2008 16:32:04   
Ana Luna
No, pa dam še jaz nove podatke za naš seznamček. (Če bi vedela, kako se temu streže, bi že sama. user posted image ) PDP je malo pozneje, 5.12., naslednji pregled pa imam 23.6.

Sicer pa imam občutek, da se mi vračajo stare moči in energija, slabosti skoraj več ni (razen še zvečer), malo sem pomirjena, ker je bila NS o.k., pa tudi včerajšnji redni pregled pri moji gin b.p.

Koliko ste se kaj zredile / shujšale? Jaz sem kljub vsakodnevnemu bruhanju od 1. pregleda pridobila skoraj eno kilo! In moja gin mi je včeraj, ko sva poslušale srček, rekla, da imam že velik trebuh. "Kaj, a vi ste v 15. tednu?" user posted image
Gumb na hlačah imam na delu odprt ... Hja, nič, počasi bo treba kupit tudi kakšne nosečniške hlače.

Punce, uživajte še zadnje majske dni!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.5.2008 17:48:34   
nadya
Ana luna user posted image user posted image  bravo za uspešno opravljeno NS in pregled.

Ursula jst mam NS v Dravljah, ne vem pa kater zdravnik me bo imel user posted image . Kje pa Pušenjak dela NS?

Punce jutri mam spet pregled, tokrat ta ta glavni in me je kar strah it. Ko bo ta pregled za mano in potem še NS bom pa lažje zadihalauser posted image .

A ima še katera težave z glivicami? Jst sem naredila eno kro s canestenom že tri tedne nazaj, pa me spet vse pečeuser posted image .

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.5.2008 18:23:34   
m a j c i k a
Pozdravljene user posted image !!!
En vroč pozdravček iz Celja, kaj bo šele poleti, če je že danes skoraj nevzdržno??!!!user posted image
Pa še ta seneni nahod me muči že od petka dalje, čisto zamašen nos pa non stop kihanje,........... pa še vedno so slabosti prisotne cele dopoldneve, pa saj bo!

mami_1979: dobrodošla med nami in iskrene čestitke za že četrto nosečnost, to je tudi moja želja, no vsaj tri, potem bomo pa videli,....... za tiste ki te čudno gledajo pa se sploh ne sekiraj, verjetno ti samo zavidajo in se čudijo kako to vse zmoreš, ponavadi ljudje samo z enim otrokom vedno jamrajo kako je težko in da si ne predstavljajo še enega, jaz pa pravim, če imaš možnost in voljo zakaj pa ne, saj ni lepšega kot nasmejani otroški obrazki!!!!

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.5.2008 18:25:41   
m a j c i k a
Aja pa še nekaj sem vas hotla vprašat, predvsem tiste, ki že imate otročka, kateri konec hrvaške obale priporočate, senčka, mivka, pa ne predaleč????????????

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
27.5.2008 22:32:44   
ninica04
Pozdravček vsem.

Kar nekaj časa se nisem javila, pa sem rabla da sem vse prebrala....

user posted image vsem ki ste že imele NS in druge preglede.

Prosim za popravke pri mojih datumih - naslednji pregled imam 11.06.2008.

Drugače pa se mi že kar fajn pozna. Sem komaj v 8 tednu, pa imam že kar velik trebuh. Sicer ne jem veliko, ker mi je cel dan slabo, pa vseeno!!! Je že kriza pri hlačah. Ali že katera nosi nosečniške hlače? Jih imam še nekaj od prejšnje nosečnosti pa razmišljam da bi jih že počasi oblekla?

Prosim za vaša mnenja.

lp

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
28.5.2008 8:50:48   
_sanja_*
Dobro jutro nosečke!

Vidim, da večino že mineva slabost, ali ni to super?user posted image user posted image Počakamo še na NS (določene srečke so jo že dale čezuser posted image ), potem bomo pa malce lažje zadihale.
No jaz se super počutimuser posted image Malo imam slabo vest, ker moja diplomska kar počiva, ampak ne po moji krivdi - sploh ne dobim gradivauser posted image user posted image , ves čas je izposojenouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

Drugače pa se mi že kar fajn pozna. Sem komaj v 8 tednu, pa imam že kar velik trebuh. Sicer ne jem veliko, ker mi je cel dan slabo, pa vseeno!!! Je že kriza pri hlačah. Ali že katera nosi nosečniške hlače? Jih imam še nekaj od prejšnje nosečnosti pa razmišljam da bi jih že počasi oblekla?

Prosim za vaša mnenja.

Nina, kako si ti komaj v 8. tednu, če imama enak PDP (24.12. oz. moj je 24. ali 25.12.-se še G ni odločilauser posted image ), pa sem jaz noseča 9t in 6d ?
Kar se tiče trebuha, se meni že dolgo kar pozna, sedaj pa ga resnično ne morem več skrit. Kar se tiče hlač imam srečo, da sem doma in lahko večinoma nosim trenirke (dolge ali krajše-zdaj ko je vroče), za ven pa oblečem legice ali pa katere od hlač z nizkim pasom, niso mi vse več prav, določene pa so mi.
Če te ostale hlače tiščijo, nosi nosečniške, seveda, zakaj pa ne. Bolje, kot pa da se stiskaš v navadnihuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a

Aja pa še nekaj sem vas hotla vprašat, predvsem tiste, ki že imate otročka, kateri konec hrvaške obale priporočate, senčka, mivka, pa ne predaleč????????????

Maja, jaz sicer nimam otrok, je pa baje zelo lepa mivka na Rabu. Nizka voda in sama mivka - idealno za male otroke. Ne vem, a ti je to predaleč in kakšno mnenje imaš zaradi nosečnosti (ker se gre s trajektom). Se pa gotovo kje v Umagu, Poreču oz. okolici najde kakšna lepa peščena plaža, pa še sence je dovolj tam. Na plan s predlogi!user posted image user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.