|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
25.5.2008 18:36:41   
stunfek
no, pa je že skoraj konec nedelje. kako ste jo preživele?
jaz sem opravila vzrejni pregled s svojo črnuhinjo in po njem naj bi šla na eno zabavo za "krst". ko sem prišla domov sem se samo malo vlegla, ker sem bila utrujena in seveda zaspala kot top. opazila sem, da če imam eno aktivnost čez dan, mi je to več kot dovolj za ta dan :) se ful hitreje utrudim kot ponavadi!

ko sem se zbudila sem samo do konca prebarvala gugalnico (včeraj je zmanjkalo barve za dokončat, pa sem jo šla danes še kupit) in zdaj sem zaključila z aktivnostmi.

ne morem verjet, da jutri teden prideta moja dva nazaj. upam, da teden mine ekspresno hitro user posted image .

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
25.5.2008 19:43:44   
*talcy*
OJla pupe...ste kar pridne...vidim da imate probleme s strijami ... jaz za enkrat še ne .. maćem se pa tud bolj malo .... upam da ne bo hudega s tem .... 
janja27 vidim da si popravljala seznam pa meni kar pozabila user posted image  dodat ...... naš user posted image tko brca da me zanima prav kolk že meri glede na to da so brcike kar močne ... more bit cel krofek notr user posted image user posted image user posted image  

lep pozdrav

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
25.5.2008 22:24:11   
blustar
sončika24: glede nizko ležeče posteljice so punce pisale par postov pred tvojim vprašanjem. Je pa tako, da je lahko problem pri porodu, lahko pa ne.

Glede bolečin v križu: men so pomagale nekatere vaje za jogo, ki so namenjen prav hrbtenici. Zdaj jih moram tudi začet delat, ker se mi že pozna, če dlje časa stojim ali kaj stoje delam. Ampak pomaga seveda pri običajnih težavah, pri tem, ko pišete nekatere, da vas štihne, čemur je lahko razlog, da user posted image pritiska na živec, pri tem seveda ne.

Glede strij: v prvi nosečnosti jih nisem imela, mazala sem se z eno Aventovo kremo in včasih z mandljevim oljem. Skoraj vsak dan, ampak čisto redno pa ne. Zdaj te nisem našla in sem kupila eno Aventovo olje, drugih pa ne poznam. Sem si pa že kupila eno kremo tudi za bradavice po rojstvu - sem videla isto blagovno znamko kot po rojstvu moje male. Ta mi je takrat zelo prav prišla.

Pa še za seznamček: gibe čutim že nekaj časa. Naslednji pregled imam 11.6., takrat bo tudi morfologija,predvidevam. Sem iz Lj in tudi rodila bom tu. Stara sem pa 40.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
25.5.2008 22:30:21   
blustar
Aja, pa še glede zgage sem ugotovila, da je meni najbolj škodilo, če sem zvečer več jedla. V prvi nosečnosti se mi je namreč dogajalo, da sem kdaj po celem dnevu v službi pa brez kake prave hrane potem zvečer šele prav jedla. Zdaj samo kak jogurt in to je to. Čez dan pa itak ne smem bit lačna - skoz nekaj po malem jem. Zdaj meni full paše sadje, kar mi je super.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
25.5.2008 23:29:01   
Acjom1
Heja! Danes je pa bil zame en blazno naporen dan. No, saj ga še niti ni konec. user posted image Jutri imam predstavitev ene seminarske, na faxu in sem mogla neke čudne članke študirat v eni polomljeni angleščini in kar ene stvari, za katere res nimam dovolj znanja. To mi je zadnje dni tolko časa vzelo, da se nisem imela časa učiti za kolkvij, ki je tudi jutri, tako da imam občutek, da bo vse skupaj polomija. user posted image Danes sem se cel dan učila, od 9h naprej in vam povem da sem do konca zučena, komaj sploh še razmišljam. Se spomnim, da sem se lani med izpitnimi roki skoz tako učila, pa mi ni bil noben problem (če je bil, pa sem spila kavo in je blo spet super), zdaj sem mi pa že potreh urah čisto pade koncentracija. Jutri, ko končam, pa kar naprej, brez pavze, ker imam v petek izpit. Morm se vam malo potožit. user posted image Ma res bi rada naredila te izpite letos, da se ne bom drugo leto rabila tolko matrat.

Je pa prav fajn, ko lepo berem za mizo in me naenkrat začne nekaj brcat v trebuščku. user posted image Me zanima, če bo jutri med kolokvijem kaj brcal, se bom po moje kar smejat začela.

Nič, grem še malo delat, potem pa res spat, da bo imel moj pikec malo miru...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
26.5.2008 8:55:36   
SAFIRA
Jutro!

Jaz se vam oglašam na obroke.... rizična nosečnost me je zasidrala v posteljo.

Včeraj sem dobila rezultat štirihormonskega testa. Kljub temu, da imamo v družiniprisoten dawnov sidrom,
tveganje ni povečano 1:1500 user posted image . Cerklaža mi drži, čeprav je maternično ustje odprto že en mesec. Upam, da bo tako vzdržalo še najmanj dva meseca, oz. bolje bi bilo tri, da bo mimo 33 tednov. Non stop imam bolečine v trebuhu, baje da naj bi me bolelo zaradicerklaže..

Kaj več vam povem popoldan, ko pridem iz pregleda.

LP, Safira

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
26.5.2008 9:40:18   
stunfek
dobro jutro dober dan punce!

safira...držim pesti, da bo cerklaža lepo držala dokler bo treba. res nisi v zavidljivem položaju ampak za bejbija itak se vse potrpi :)

acjom...pridna si, da se toliko učiš in prav da malo potožiš tudi nam :) držim pesti, da ti rata naredit vse izpite, da boš drugo leto fraj in se posvečala novemu članu povsem brezskrbno.

blustar hvala za nasvete :) ja, meni se tudi zdi, da pri tem, ko nas "štihne v hrbtu" nič ne pomaga, saj se mora sprostit pritisk na živec.

jaz sem v službi. nič kaj vesela. ampak saj bo teden hitro minil in danes teden dobim domov moja dva sončka.

lepo bodite in uživajte v lepem vremenu...

Stunfek

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
26.5.2008 10:13:21   
B.M.
Pozdravljene oktoberkeuser posted image
Jaz se ravno iz pregleda MF,zmerila mi je tudi maternični vrat in je vse OK. MF je tudi bp,ampak to sem že vedela ker smo bili na 3D. Tako da pri meni ni sprememb počutim se super,gibi so včasih močnejši včasih milejšiuser posted image ,otekanja ni,tudi strij ne,ker ste se o tem pač pogovarjale. Naslednji pregled imam 23.6.08 za seznamček in do takrat ostajam v bolniški.

Uživajteuser posted image naprej.Popoldan imam še diabetologa in za danes končam.

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
26.5.2008 11:04:35   
lana34
Pozdravljene, punce!
Tudi naš konec tedna je bil lep - sobota sicer delovna, nedelja pa sončna in dokaj sproščujoča. Sem namreč vedela, da ne bo nobenega neprijetnega klica v zvezi z AC, saj konec tedna ne delajo. Danes pa znova malo živčki, čeprav ne toliko, kot prejšnji teden. Upam, da nisem prehitro optimistična, ampak je danes 19. dan od posega in res res upam, da bi me že poklicali, če bi bilo kaj narobe z mojim user posted image . Sicer sem pa že tako zmešana od vsega tega, da sploh ne vem več, kaj so nam takrat v lj. rekli: da vkličejo v roku 14 dni ali po 14 - ih dneh. To je namreč razlika. Ali katera ve?
Tudi jaz sem v službi, brcik še nič ne čutim, strij zaenkrat ni (upam, da jih tudi ne bo, če pa se bodo pojavile, pa prava figa, samo, da smo zdraviuser posted image ).
Držite pesti še naprej za vse nas, ki čakamo na rezultate, ostale pa uživaaaaajte v nosečnosti, štumfek, ti pa čim hitreje pričakaj svoja ljubčka.

(odgovor članu B.M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
26.5.2008 11:30:55   
afnica mala
Pozdravljene

bil je naporen, ampak lep vikend. Pa cel teden naj bi sijalo sončece user posted image .

Mal me daje išias, pa revma, pa zredila sem se muchos. 2kg sem dobila nazaj (sem na začetku shujšala) + še 3 kg. Noro.

Lana34- meni so rekli 3 tedne kasneje so izvidi. Danes sem klicala za eno drugo stvar na genetiko, pa mi je rekla, da še ni izvidov. Sem vedela, ker bo jutri šele 2 tedna. Rekla mi je konec tedna, ali začetku drugage.  Prejšnjič so jih pa delali 3 teden- so bili vmes prvomajski prazniki.
Torej, ko boš čez 21 dni- ni nobene panike- vsaj mislim tako.

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
26.5.2008 11:57:36   
lena35
Lana34 takrat so nam rekli tri do štiri tedne da te pokličejo v prvih 14 dneh ,če te ne pol bo verjetno vse ok zuser posted image .Jaz srčno upam da bo vse ok in da nas ne kličejo .Tudi meni se je začelo nekaj premikat v trebuhu samo ne čutim vsak dan  ,menda zato ker sem preveč živčna.Ah saj bo malo še pa bomo tudi mi lahko kolj srečno gledale na nosečnost

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
26.5.2008 12:25:02   
mbd0411
Lana34,Lena 35!

Ja rekli so izvidi čez 4 tedne in če je kaj narobe pokličejo prej.Mislim,da smo najhuje prestale,v sredo je tretji teden.Še nekaj dni pa smo na konju.Sem kar malo pozabila na moje probleme,ker se je moj ponesrečil in je v bolnici tako da imam druge skrbi in dela čez glavo.Kosim,zalivam,okopavam...Čaka me beljenje.Obisk v bolnici vsak danuser posted image .Dolgčas mi ni.
Še nekaj dni,pa bo.Lepo pozdravljene tudi vse ostale

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
26.5.2008 12:27:36   
*tedy*
Glede izvidov je meni rekla ,da 14 dni celice zorijo in zato ne morejo bit prej rezultati. Tako da pomej 14 dni in več.
Pa upam, da bo pri vseh vse ok, jest bom še kar čakalla, je šele 11 dni.

Lepo se mejte

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
26.5.2008 13:23:22   
minca_n
da se še vam jaz malo pridružim :)
starost 21 let, PDP 25.10, pričakujemo pa enojajčni dvojčici.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.5.2008 13:37:03   
levinjaa
Pozdravljene, ravnokar sem se vrnila z morfologije, vse je ok!!! Kako sem vesela! Dete ima vse, kar mora imeti, bo pa punčka - se je dobro videla "žemljica" in čisto nič ni nikjer bingljalo user posted image user posted image user posted image . Ime bo pa skrivnost. Je pa obrnjena na rit, tako kot moje prvo dete. Bomo še videli... baje da ima čas do 37. tedna.

Pred tem sem šla malo gledat vozičke. Trenutno mi je najbolj všeč stokke (razen da je drag kot žafran).  Ful so lepe barve, pa vse se da oprati, pa otrok je višje. Je pa kar velik (prej sem imela pliko p3 marelo), pa prednja kolesa se ne dajo fiksirati. Kaj pa vem.  Mislim, da bom razmišljala do konca. Sicer pa je ponudbe too much.

Kar se pa strij tiče: jaz jih imam po prsih (ki so v nedoječem in nenosečem stanju bolj majhne), po trebuhu pa ne. V prvi nosečnosti sem se mazala s Sanosanovo kremo, z njo sem začela tudi tokrat, pa sem že po kakem tednu dobila izpuščaje po trebuhu. In sem nehala, le občasno se namažem z baby niveo, ki jo uporqbljam že leta in nanjo zagotovo nisem alergična. Eksperimentirala s kremami pa ne bom.

lp

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.5.2008 14:32:50   
sarcy21
IIiiiii danes je pa prišel naš voziček, čeprav sem ga konec tedna pričakovala so me res presenetili, joj kolk je lep

Aja pa tud za krvavitve so našli razlog - vnetje in grem samo po antibiotike in bo ok aja pa jaz bi tudi metuljčka saj je najin škratek kar priden kar se tiče telovadbe

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.5.2008 15:00:45   
stunfek
o, sarcy, a ni kul, ko dobiš vozek user posted image  katerega si pa ti kupila? jaz se svojega kar ne morem nagledat :).

joj, punce kolk se mi vleče...kaj še ne bo konec tega dneva? še kako urco, ap gas domov!

Stunfek

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.5.2008 15:20:05   
stunfek
levinjaa, čestitke za punčko :) mene tudi ful firbec matra kaj imam...upam, da se bo 10.6. na morfologiji dobro videlo :)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
26.5.2008 15:41:22   
janja 27
1. oktober

user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. 19.06.08 user posted image  LJ 31 let user posted image  user posted image
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 4.pr. 16.06.08 user posted image  33 let user posted image
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted imageMF 10.06.08 user posted image  MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image      blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 4.pr. 28.05.08 user posted image  MB 23 let
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 3.pr. 23.06.08 MF 26.05.08 user posted image   user posted image   
         30 let user posted image  
user posted image      B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. 23.06.08 user posted image  MB user posted image - Matic user posted image

4. oktober

user posted image      coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 20.06.08 user posted image  Domžale user posted image  user posted image
           29 let 

5. oktober

user posted image      tanja29 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 27.05.08 user posted image  user posted image  29 let
         ( user posted image - Andraž ali Aljaž ; user posted image - Manca ali Hana )

6.oktober

user posted image     jana_k (2user posted image 1user posted image ) 7.pruser posted image  user posted image  Vipava user posted image
          23 let
user posted image      cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image      freja (3user posted image 2user posted imageMF 27.05.08 user posted image  user posted image

7. oktober

user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr.   user posted image  user posted image  Trbovlje
          29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 29.05.08 user posted image LJ 23 let user posted image user posted image
user posted image      Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image  Idrija 25 let

8. oktober

user posted image      Liza01 (2user posted image 2user posted image ) user posted image  user posted image

9. oktober

user posted image      timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.09.06.08 user posted image  user posted image  Mozirje 27 let
          ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda ) user posted image

10 oktober

user posted image      valla (2user posted image 2user posted imageMF 30.05.08  user posted image  LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) MF 04.06.08 user posted image  KR 27 let user posted image
user posted image      barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image  KR 23 let
user posted image      SAFIRA (2user posted image 1user posted image )

11. oktober

user posted image      dajadada (2user posted image 1user posted imageuser posted image  user posted image

12. oktober

user posted image      sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) MF 05.06.08  user posted image  user posted image
user posted image      zeko (1user posted image 2user posted image user posted image ) user posted image  user posted image   user posted image -user posted image  ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image      Rendi (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 27.05.08 3D 08.07.08 user posted image  KP
           29 let user posted image
user posted image      mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr. 09.06.08 user posted image  CE 35 let user posted image
user posted image      janja27 (5user posted image 2user posted image ) 4.pr.16.06.08 user posted image  user posted image  PO
          30 let user posted image
user posted image      klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image  user posted image

14.oktober

user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 27.05.08 user posted image  Železniki user posted image
           25 let
user posted image       maserati (3user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

15.oktober

user posted image      "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 04.06.08 user posted image  user posted image  23 let user posted image
user posted image      ajetam (1user posted image 1user posted image ) 6.pr. 05.06.08 3D 23.06.08 user posted image  user posted image
         22 let

16. oktober

user posted image      Kaštrun (3user posted image 2user posted image ) 4.pr.       user posted image  27 let
user posted image       ZalaTm (2user posted image 2user posted image ) MF 05.06.08 user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image      Maska (2user posted image 1user posted imageMF 03.06.08 user posted image  LJ 28 let
user posted image      vianne (2user posted image 1user posted image ) 5.pr. 28.05.08 user posted image  Pivka user posted image
         31 let
user posted image      billa (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.06.08 user posted image  obala 33 let

19 oktober

user posted image      Lena35 (4user posted image 1user posted image ) 4.pr. 03.06.08 user posted image  36 let user posted image
user posted image      afnica mala (4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08 user posted image  LJ
user posted image      Mandek (?user posted image ?user posted imageMF 09.06.08 user posted image

20.oktober

user posted image      bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.11.06.08 user posted image LJ 40 let user posted image
user posted image      škorpion (2user posted image 2user posted image ) user posted image  user posted image

21.oktober

user posted image      barbara33 (1user posted image 1user posted image ) MF 04.06.08 user posted image  32 let

22.oktober

user posted image      Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.05.08 user posted image  35 let
user posted image      Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image  33 let

24.oktober

user posted image      colinka (?user posted image ?user posted image ) user posted image

25.oktober

user posted image      "tedy" (3user posted image 3user posted image ) pr. 03.06.08 user posted image  LJ 37 let
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) MF 13.06.08 4.pr. 03.07.08  user posted image  
        26 let user posted image
user posted image      jolie (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 user posted image  NM 29 let
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image  MB 29 let
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) MF 10.06.08 user posted image  Vransko
          35 let user posted image  
user posted image       minca_n (1user posted image 2user posted image user posted image ) pr.? user posted image  user posted image  21 let user posted image -user posted image  user posted image  -user posted image  

27.oktober

user posted image      Freha (1user posted image 1user posted image ) MF 19.06.08 user posted image user posted image

31.oktober

user posted image      sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 user posted image  25 let

se nam niso oglasile že lep čas :

aNcHuLiNkA
catalina
Erička
Lambda
Hans
M-mojca
PikaB
Aleksis
Nej1

VSEH SREČK user posted image  NAS JE  62 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 64 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    9
                  user posted image    7

user posted image  gibi
user posted image    presenečenje če nočete vprašati za spol user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
26.5.2008 15:46:00   
zeko
LEP POZDRAV
Sem danes od pregleda in sem dala vodo  pa so  našli nitrate ampak, da to ni nič da moram samo dost pit in bo vse o.k. Potem pa  je še sestra 5. minut iskala srčke, da je že bilo vsem malo vroče.
Sedaj čakam nasljednji pregled in to bo 10.06. MF  takrat bom tudi bolj točno izvedala   za spol mojihuser posted image user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
26.5.2008 15:48:08   
janja 27
ojla

danes je kar vroče..joj kaj še bo...čeprav sem prav zadovoljna da je sonček
naša pikica doma pa ima angino je dobila en sirup je full za nič ko ga je dol pojedla je sam kričala naj ji dam soka za pit pa še cel teden ji ga moram dajat..uh..bodo borbe...drugače je pa ok nima več vročine pa tud jedla je danes kr normalno
minca_n dobrodošla srečno in veselo user posted image , no pa imamao še eno srečko z dvojčki ( dvojčicami ) na seznamčku si že user posted image user posted image

jutri imajo pregled:

user posted image      Rendi       5.pr
     user posted image      freja         MF
     user posted image      tanja29    4.pr
     user posted image      corti         2.pr

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
26.5.2008 16:36:28   
Urška//
Ojla

Na hitro se vam javim, sem imela pregled in je vse OK, samo spola še ne vemo ker se skrivauser posted image , pa tak me mantra kaj bo

Naslednji pregled imam 20.6. in 24.6 imam morfologijo

gibeke pa zdaj tudi jaz že čutim, ampak so full blagi

lepo se imejte

papa

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
26.5.2008 22:08:21   
blustar
safira: drži se. Moja sestrična je imela isti problem in je potem rodila zdravega fantka. Res prej, ne vem točno v katerem tednu, ampak zdravega.

Lara34: Kolikor se spomnim, so pri nas (v LJ) rekli, da so "tahitri" rezultati že prej (to je sestra govorila za tiste, ki so imele kake predhodne raziskave bolj rizične in so bile na AC v višjih tednih nosečnosti), tudi že v nekaj dneh. Ampak rezultati za "običajno AC" (v cca 17 tednu) pa 3-4 tedne. Po mojih izkušnjah pošta pride šele 4 tedne, če je kaj narobe, pa pokličejo prej (sem prejšnjič videla po izvidu, da je imel datum izdaje kar nekaj dni, preden je prišla pošta). Ampak za Postojno sem pa slišala, da so rezultati prej.

levinjaa: jaz sem se tudi zaljubila v Stokkeja, ker je otrok tako fajn visoko. In tudi na sprehodih, ko sem jih srečevala, so mi bili tudi super. Ampak sem voziček že imela (isti kot ga ti omenjaš Peg Perego Pliko - mi imamo Pramette), ker nam je bil zelo pomemben kriterij velikost zloženega in teža (velikost prtljažnika in 3. nadstropje brez dvigala in brez shrambe za vozičke spodaj). Sem kar vesela, da je bilo tako, ker so res dragi. Če bi se odločala takrat po porodu, bi se verjetno kar za stokkeja, ne glede na vse - sem bila precej neracionalna - vse bi imela user posted image

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
27.5.2008 8:26:42   
lana34
Dobro jutro - čeprav sem že toliko časa v službi, da je lahko že kar dober dan!
Hvala za odgovore okrog rezultatov AC - saj to mi je jasno, da je treba na pošto čakati okoli 4 tedne - bolj me je zanimalo, če ima katera izkušnje ali ve, kdaj se običajno pojavijo klici po telefonu (npr.:12., 13., 14. ali morda 19., 20. dan); torej - pred ali po 14. dnevu. Ampak, saj ni važno, danes je 20. dan, upam, da smo vse iz "ta hudega" ven in da bi nas že poklicali...Je pa jasno, da miru ne bomo imele, dokler ne bomo imele pošte...
Sicer je pa tako ali tako v življenju vedno dvom oz. strah - do poroda, potem po njem, pa ko otrok raste in zraste,...Ampak - če bi samo o tem razmišljali, bi že izumrli, saj ne bi nihče imel otrok!
Kakorkoli že - danes nam napovedujejo vročinski val - kratek, a intenziven. Kar nekaj naj bi jih bilo še v tem poletju, zato se držite bolj na hladnem, veliko pijte, jejte lahko hrano in uživajte.

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
27.5.2008 9:05:29   
jana84
pa da se vam še jaz malo javim. Včeraj nisem imela časa, saj sem imela pregled popoldan in potem še cel kup opravkov, tako da se komaj danes javljam...

Pregled je bil odličen:
Najprej me je gin. pregledala in je bila zelo zadovoljna - sem popolnoma zaprta, tako da ni nobenih bojazni okrog tega.
Nato pa je sledil UZ preko trebuha, ko mi je delala morfologijo našega user posted image . Na UZ je bilo vse lepo videti, kakšno glavico ima, pa rokice je tako lepo premikal (no tiščal k sebi), vsi organi so lepo vidni in BP...V glavnem tak kot mora biti! Pa še srček smo poslušali in razbija kot nor!
Je pa naš user posted image  bil obrnjen prečno in se ga ni dalo najlepše gledati, sam se je G pomatrala in dobila vse kar mora...Pa še pri miru ni bil, ta naš razgrajač. Če bi bil mož zraven bi se pa takoj umiril! Kajti on še vedno ne čuti kako brca, ker vsakič ko položi roko na trebuh se user posted image  umiri in ne brca več!!! Je prav lump, ta naš mali...
Ja, posteljica je žal še vedno malo nizko, na zadnji steni in še malce sega čez ustje, tako da nam G še vedno ne priporoča spolnih odnosov in dvigovanja česarkoli!

Hvala bogu, da imam naslednji pregled že 12.6., ker moram v laboratorij dat kri in vodo...Tako zgodaj pa zarad tega ker grem potem naslednji teden na dopust in potem bi bilo pa že malo pozno za toksoplazmozo...Jaz se nič ne sekiram, bo sam tri tedne za počakat do naslednjega pregleda!!!

Drugače je pa počutje, kot da ne bi bila noseča. Na to dejstvo me spominja samo vedno večji trebuh!!! Madona, raste kot kruh ki vzhaja...vsak dan je večji. In posledično se tud kilogramčki nabirajo. Od prejšnjega pregleda sem se zredila za 2kg...Zdej se bo treba pa malce paziti koliko jem...Saj G ni nič rekla, sama tako mislim. Da ne bom šla rodti kot slon...

Pa še to vam moram zaupat: danes ponoči sem sanjala, da sem rodila zdravega fantka...in je šlo takoooo hitro, da sploh ne vem kdaj sem rodila...Uf, da bi bilo tako tudi v resničnem življenju...

Danes šibam ob 13h k zobozdravniku, potem po moža v službo (ker mu bom avto vzela zarad zobača), potem pa greva na šolo za starše - predavanje o sodelovanju mamice in očka pri porodu...Upam da bo zanimivo. Midva sva najprej malo oklevala glede tega ali bi bil naš očka zraven pri porodu ali ne, sedaj pa sva nekako odločena, da bo zraven. Nas je predstojnik porodnišnice na prejšnjem pregledu prepričal, da je v veliko pomoč. Saj mogoče ga bom potem jaz ven zagnala, uapm da ne, ampak nikoli se ne ve...

Tako, zdej sm se pa razpisala...To je pa zato, ker me je malce manj na forumu, ker se imam za učit za en obsežen izpit, pa še lepo vreme je tako, da se učim kar zunaj na sončku (no ko postane vroče grem v senčko)...

lepo se imejte do naslednjič ko se vam kaj javim in seveda tudi preberem kaj ste pisale nazaj, ker sedaj nimam časa...

papa
jana_k

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?