pot
|
Pa še hiter odgovor, na vse, ki so me omenile od zadnjega javljanja: Vse najboljše vsem slavljencem za nazaj in naprej. Čestitke za vse zobke in vse podvige in spretnosti, ki jih malčki že zmorejo. VANILI, živjo tudi tebi. lane31, hvala za lepe želje. Tudi jaz močno upam, da bo laho normalno vse jedel čimprej. A tebe še kar bolijo te mišice spodaj? Si že probala nositi (lednivčni )pas okoli bokov? Mene zdaj že 95% manj boli. Klaudia, moj ni preveč zainteresiran glede piknika. Se je končno izjasnil. Pritisk naj bi dvigovala bolj soljena hrana, sprehod oz. hitra hoja, telovadba... svež zrak mogoče. Pa pravi čaj, ampak meni se ne zdi, da bi mi kaj pomagal. valči, tudi jaz sem se včeraj prav vlekla cel dan, tudi na sprehodu, pa tudi vrtelo se mi je cel dan. Kasija, glede GH: mu dajem še vedno riževo kašico za kosilo, to mu ne povzroča težav. Zdaj že ok. 4 dni mu dodajam v kašico še kuhan korenček (okoli 1 žličke), pa je potem tako siten, joka, ima drisko (temno rjava ali zelena in sluzasta), poliva več kot običajno. Pravi bošček je. Bom danes klicala pediatra, da mi sestra pove, če me lahko zaradi tega naroči na pregled. Morem še eno uro počakat, da začnejo delat. Glede postave, malo še počakaj (9 mesece gor in prav toliko dol pravijo ), zdaj si pa vseeno kupi kakšno stvar, da se boš boljše počutila. Z oddajo garderobe pa še počakaj. zala07, naš skoraj 7 mesečnik se še ne plazi, daleč od tega, še preobratov ne dela, samo kak nezaželen obrat na bok, za igračo, ampak, če se mu res da, drugače samo na hrbtu leži in z roko grebe in tolče ob sebi. Želi pa sedet, ampak se ne posede sam in je prejšnji teden delal na tem, da sedaj že kar nekako sedi par minut brez moje opore, če pa trešči na tla (mehka ali ne) pa v jok. Mu pa uspe, da, ko gre za igračo izven dosega rok, potem se nekako obrne naprej, ampak, če mu kakšna roka obtiči pod njim, ja, jok, prav si uganila. Tudi na trebuhu ne mara bit, gre v jok, včasih se zamoti čez par minut z igračami, ki jih vidi pred sabo, včasih pa ne. A se vaši otroci tudi jokajo, če jim nekaj ne uspe? Ali pogumno preiskušajo naprej? naprej od tega a še nisem prišla, mali pa zdaj joka, ko se je zbudil. papa
|