caligula
|
joooj zdaja sem pa tok zmedena... Bom mu dala nekaj časa oz. bo na preizkušnji. Še vedno lahko spokam. Ne bi se rada zdaj preveč obremenjevala glede tga, ker imam drugih stvari več, bolj pomembnih. Zaenkrat mu bom pogojno oprostila, že zaradi tega ker želim normalno življenje za mojga . Naslednja napaka pa sigurno brez besed grem. Sam takrat ne bom tolk razmišljala ampak bom samo šla. Andromeda... ko boš imela čas, kakšno urco prej pošlji zs al pa če veš že vnaprej kdaj imaš čas bo pa še boljš. Uh, me prav veseli, da je katera tako blizu, za mal čveka, moje kolegice so večinoma po faxih, študentke, al pa niso sploh v lj, na faxu pa imam večinoma fante, ker je elektro fax, tko da sem prav boga na tem področju in potem ko me katera kolegica pride pogledat kr 5 ur skupaj klepetava. Zdaj se kužka peljala na sprehod, imam še nekaj ur pred pregledom pa ne vem kaj naj delam. Tud če mi ne bo Uz delala bo ok, sam da vem, da ni nič narobe. Od NS ja naprej sem bolj sproščena, ko so bli rezultati ok. Pa vse slabosti so minile, apetit se je umiril, še vedno vzdržujem isto težo, samo buši raste, tko da , ni razloga za skrb. Pa komaj čakam poletje pa morje. Bom kr v Grčijo mal zavila. Upam da ne bo zaradi letala nič narobe. Aya še tole: šla sm 3x po 8min v solarij, ko je blo deževno vreme in sem se prav vredu počutila. Naj ne bi hodile zaradi pregrevanja, ampak mene je tko zeblo tiste dni, da sem skoraj zaspala od ugodja v solariju. Po sončenju sem imela Ns in sem pomirjena. SJ zdaj ne grem več, sam tolk da sem mal ofarbala nazaj na svojo polt. Drugo bo pa že poletje opravilo. A ima katera piersing v popku? Jaz ga imam še kar notr. Pa ne vem kdaj ga bom vn dala, ko bo buši začel abnormalno rast, tam nekje v 6. mes?
|