|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
23.5.2008 21:12:30   
moci
na, potem boste pa jamrale, ko bo mraz.
celo stran snežink vam bom naklofala, sončnica gre spat

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.5.2008 21:12:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Moci, smo te prepričale v Mclarna?????

po pravici, zmedle ste me, no.
sem računala da bom dala malo za marelo, zdaj pa ne vem, kaj biuser posted image

ti kar razmisli...dobro!!!
Za malo denarja je vedno malo muzike....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.5.2008 21:13:10   
altati

no, pol pa pejva.
a mož že spi?

programira, zraven me pa snubiuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
23.5.2008 21:13:26   
moci
jah, sajuser posted image
čaki, bom igrala lotouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
23.5.2008 21:13:45   
altati

na, potem boste pa jamrale, ko bo mraz.
celo stran snežink vam bom naklofala, sončnica gre spat

še sem tukaj, ne morem it.....me preveč mamišuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
23.5.2008 21:14:00   
moci
pojdi, pojdi ...
bo tebe sprogramiraluser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
23.5.2008 21:15:11   
moci
grem une trebušnjake naklofat, da bo miruser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.5.2008 21:15:15   
altati

pojdi, pojdi ...
bo tebe sprogramiraluser posted image

to me je že itak...delujem čist po njegovem programuuser posted image . No, tu pa tam, je pa kakšen mali 'bug-ec'user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.5.2008 21:16:06   
altati

grem une trebušnjake naklofat, da bo miruser posted image

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!1
meni se pa to ne da, priznamuser posted image user posted image user posted image user posted image
no, pa še smem, ne, tako da imam dober izgovor (da mi mehur ven ne pogledauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.5.2008 21:21:50   
moci
user posted image user posted image
altati, če se prav spomnim si bila naš poporodni trener. takrat, ko se meni RES ni nič dalo.
sem bila popolnoma brez energije.

ti si pa počepe delalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.5.2008 22:03:01   
piskot
a takle dolg zur sem zamudila!?

ah ja ....

moci jest mam marelo pri materi v garazi. trikolesnik pa vozim gor in dol, ker nobenmu od nas marela ni vsec, ker se jo ful tezko sofira. jaz na tvojem mestu ne bi kupovala se enega voza. ce hoces, ti posodim tisto marelo, da sprobas. dam je ne, ker vcasih pozabim voz doma, pa gresta potem martin in babi lahko vsaj do trgovine.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
23.5.2008 22:09:09   
Arabela
Prehitro sem se veselila mirnega vikenda z atijem in otroci...user posted image ... atiju je babica umrla in je šel v Banja luko do torka..user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj hudo pa je, da smo hoteli za prvi maj dol, pa sem jaz rekla ne, da Sergej nima potenga lista in je tako še majhen, bomo šli naslednjič.. zdaj pa je prepozno..user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.5.2008 22:10:38   
moci
na, mešate meuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.5.2008 22:11:11   
Arabela
Marela....    mi smo imeli Peg peregota in ga znucali do amena...  je samo še za v gozd kjer ga nihče ne vidi... z njim so se vozile tri pupe (seveda ena za drugo)... zdaj kupila pa marelo za 20euro, glih tolko da je malecka na kratke razdalje notri...oriznam pa da je ful okorna, ampak bomo će.

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.5.2008 22:12:37   
lucika
moci, mui smo tudi še vedno na traxxu, in je še vedno ok. v avtu je ena sposojena marela, čist obična, brez naklonov, z v trgovino jo imamo...za sprehode pa še vedno traxx, meni je res super.

sem pogledala ono stran od altati, pa ima en voziček mal narobe vejico postavljeno. mi je kr slabo ratalo, pa sem mislila, ok, eni pač "dajo malo več"....

sinko sladko spančka, jaz pa zbiram pogum, da peljem psa ven. vsakič ista pesem, še vedno grem s težkim srcem ven iz stanovanja, pa čeprav mali spi in bo le par minutk.... ko bomo  hiši, bo boljše. bom psu samo vrata odprla za lulat... joj, kak že komaj lakam, da mine še tale mesec pred nami.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
23.5.2008 22:14:06   
moci
joj, arabela. sožalje atijuuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.5.2008 22:15:09   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

moci, mui smo tudi še vedno na traxxu, in je še vedno ok. v avtu je ena sposojena marela, čist obična, brez naklonov, z v trgovino jo imamo...za sprehode pa še vedno traxx, meni je res super.

sem pogledala ono stran od altati, pa ima en voziček mal narobe vejico postavljeno. mi je kr slabo ratalo, pa sem mislila, ok, eni pač "dajo malo več"....

sinko sladko spančka, jaz pa zbiram pogum, da peljem psa ven. vsakič ista pesem, še vedno grem s težkim srcem ven iz stanovanja, pa čeprav mali spi in bo le par minutk.... ko bomo  hiši, bo boljše. bom psu samo vrata odprla za lulat... joj, kak že komaj lakam, da mine še tale mesec pred nami.

ja, sem videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

mal narobe...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
23.5.2008 22:34:00   
lucika
arabela, soželje:(

sem nekaj po slikah brskala, in imam dve mapici filmčkov iz fotkiča. mi je žal, da se večkrat ne spomnim kaj posnet. ker je tak lušno to gledat. po večini je itak en sam smeh gor. no, pravo krohotanje. pa tak micen bibek je bil, da sem sla prav datume posnetkov gledat. tak mali, pa tak smejal...bo lep spomin. če usposobim pekača, preden se mi sesiple računalnik:)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
23.5.2008 22:40:56   
Pikabu
Jaz bi pa rabila en nasvet: našemu Maksu se je čisto uprlo mleko in vsi mlečni izdelki. Ne je ničesar, niti sirov, skut, jogurtov, nič. Mi je danes rekla P, da mu nadoknadim s kakšnimi vitamini, predvsem kalcij je problem. Kaj naj mu dajem, da to nadoknadiva?

Arabela,
moje sožalje. user posted image user posted image user posted image

psaša, upam, da se pri vas vse dobro izteče.... Kako dobro mi je to znano.... Me spominja na moje lansko leto.... Drži se. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 23:26:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 23:27:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
24.5.2008 3:23:20   
Anonimen
matr ste se pa razvnele......

sem neodgovorna ane, ko otroka navajam nočnega žuranja.......to še ni nič, čakite ko gremo konec še na Laibache...pa potem julija na Bon Jovija, pa še vmes na Niagarske slapove in Florido...hihihihuser posted image user posted image user posted image ....sej sem že rekla našemu, da ne vem, če me ne bo na Brniku namesto policajev pričakala gora socialnih delavcev....

Ah ne, saj ni tako hudo. V glavnem,

Moci - kupi Maclarna..vejica gori doli, kupi vsaj za 160 eur....in kot sem že napisala, mi imamo Jane in ne bom kupovala nobene marele, ker s tem preveč zadovoljna. Ok, v prtljažniku zavzame malo več prostora, bomo pa zato nov avto kupili, ali pa montano namontirali....user posted image  In...lepa nevesta boš...Kdaj se že ženiš ?

Sivkamivka - ti ti zaspanka

Arabela - moje sožalje. Ne se obremenjevat, takrat je bilo tako pač in zares niste imeli potnega lista, a bi Sergeja kar prešvercali ali kaj ?! Žal mi je, da tvoj mož ne more biti sedaj s teboj, pa ti z njim, ker te verjetno tudi on potrebuje...

Lucika - jest skoz neki snemam in slikam. Razvitih slik imam pa tudi toliko, da ne vem več kam bom albume pospravila.

Altati - selitev, služba, operacija, --- - vse pod kontrolo ?

Zdej grem pa košarko gledat !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
24.5.2008 7:54:37   
Arabela
Dobro jutro!

Lep vikend vsem.. pa dosti sončka..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
24.5.2008 9:37:34   
lucika
dober dan tudi od mene!

zjutraj se zbudimo, mama še malo dremucka...tedi in aidan sta si pa zajtrk naredila. sem pustila žemlje v vrečki na mizi. pa sta si postregla. naš mali je tapravi, vsak dan me bolj preseneča:)

danes se gremo pa potepat. praznuje tašča rd. pa greva z malim na kosilce:) pa če bo čas, bom še eno živo rdečo steno v hiši naredla, tolk da atija presenetim:)

drugače vse ok. samo malo več logistike rabim, ko sem sama. samo kaj naj jaz jamram, jl arabela... ti obvladaš dva otroka sama, zakaj jaz ne bi enega malega in enega psa?:)

lep dan vam želim.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
24.5.2008 10:14:34   
moci
sivkamivka, jaz sem žal prebutasta za nakupovanje na ebayu. sem bila navdušena, potem pa mi ni uspelouser posted image

lina, joj, vi živite eno sanjsko življenje. jaz kar malo dušo pasem na vaših potepihuser posted image
poroka 20.9. jaz bi bila rada nedebelauser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.