SuzanaKK
|
Pozdravljene! Je trajalo spet celo uro, da sem se prebila čez poste in, brez zamere smetarke, sem kar vesela, da ste odprle novo temo, ker jaz tudi nimam časa, ker imam enega zahtevneža doma. Martinca, v kinu je bilo super, sva se s prijateljico narežali do solz, potem sva šli pa še na pijačo in ob polnoči domov. Priporočam! Otročke bodo pa že možeki popazili. Danes sem šla še k frizerju, tako da sem še lepa povrhu . In sem si tudi jaz dala občutno skrajšati lase. Mama je skuhala super kosilo, videla sem se z našo nevesto, ves dan bi ibl super fajn, če ne bi Aljaž totalno štrajkal pri hranjenju. Mala pikica jaz te popolnoma razumem, ker jaz zgubljam živce. Danes sem se potem, ko je Aljaž zaspal, dragi pa šel na pivo (prišel bo ob normalni uri, je obljubil!!!) spravila likati za 14 dni nazaj, zraven sem gledala (in še gledam) Eurosong in ko so zapele Nemke, je v meni nekaj počilo in sem se jokala ene 15 min. skupaj. Zdaj sem mu v Mullerju kupila Milumil in mu ga dala za večerjo in ga povohati ni hotel. Za kosilo sem mu dala prvi frutek, breskev in riž in mu ni bilo všeč, se je krmemžil zraven 100 na uro. No, in sem pustila likanje, prižgala rač., da vas malo pozdravim in pojamram. Če si je katera vzela čas za tale roman, hvala. V sredo imamo posvetovalnico in mislim, da se ni zredil niti za 200 g odkar sva prišla iz bolnišnice. Jaz ne vem več, kaj bi lahko storila . Nič, saj moram iti nazaj likati, lep večer vsem.