|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
24.5.2008 19:45:45   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Jaz sem obupala nad temle čvekanjem....user posted image , nimam toliko časa in volje, da bi se prebijala skozi... lepo čvekajte dalje, če se boste  Ljubljančanke kdaj dobile na čveku, mi pa javite na ZS

Čau

mislim,da nas je več takih ,ki razmišljamo v tej smeri.Ker je nemogoče slediti s takim tempom .

Predlagam, da nehamo tolik smetit v želji, da bi dohitele februarčice, ker bodo drugače naše mamice obupale nad nami, pa se mi ne zdi glih fajn, da bi se to zgodilo. user posted image

Jaz bi samo tole rekla.... Jaz nisem smetila, ker bi si tako zelo želela ujeti febraurčice. Mi je vseeno koliko imajo katere strani in postov, ampak je bilo zelo prijetno in predvsem sproščujoče dejanje. Verjemem pa, da tiste ki vas nekaj dni ni bilo tukaj niste dohajale, kot tudi jaz sama prvi dan (torej v četrtek, če se ne motim)nisem. Sem pa tiste dele preletela zelo na hitro.

Se pa že dolgo časa nisem tako nasmejala pa še potrebna sem bila družbe nekoga, ki ga lahko če ti ne paše ugasnešuser posted image

Pa brez zamere in upam, da nam ne pobegnete!user posted image  Jaz se bom probala vzdržat smetenja.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.5.2008 20:05:33   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

Jaz sem obupala nad temle čvekanjem....user posted image , nimam toliko časa in volje, da bi se prebijala skozi... lepo čvekajte dalje, če se boste  Ljubljančanke kdaj dobile na čveku, mi pa javite na ZS

Čau

mislim,da nas je več takih ,ki razmišljamo v tej smeri.Ker je nemogoče slediti s takim tempom .

jaz sem že nehala smetit če je pa že na tem se pa raje jaz izključim iz tukaj samo da ve ostanete gor saj ste dlje časa tuki kot jaz!Samo včasih se je treba nekje razbremeniti forum naj bi bil namenjen klepetanju in z njim si deliš slabe in dobre dneve!Lepo čvekajte še naprej!

Sploh ni panike, jaz se tudi strinjam ,da je forum namenjen sproščanju in zabavi user posted image .

Zdi se mi pa povsem brez veze štešanje postova zaradi postov in doseganja nekih številk...se pa stinjam, da vsake toliko pa paše malo zasmetit in klamfati kar tako v tri krasne user posted image . Tako da ursalara nikar se ne poslavlaj user posted image , sploh pa ni pomembno koliko časa je kdo tu, ampak je predvsek pomembno, DA SI TU!!!!

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.5.2008 20:09:30   
Lunca1

Čau

še ena, z dvema otrokoma vas je res težko folgatuser posted image , lahko pa smetite februarkamuser posted image

Ursalara, ne bit užaljena user posted image , samo dajte mal manj citirat, ker vse postaja obupno nepregledno.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.5.2008 20:15:23   
Lunca1
Kaj pa če bi odprle še en del Januarske smetarke 2008, pa bi tam lahko smetile 100 na uro, tle bi ble pa malo bolj konstruktivne debate - moj predlog. Sodelovale bi pa na obeh. Kolikor bi seveda lahko. Ker je res težko sledit, če imaš še enga otroka, s katerim se moraš cel dan ukvarjat, pol pa prideš zvečer na net in imaš 10 strani za prebrat.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 24.5.2008 20:17:06 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
24.5.2008 20:20:50   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Kaj pa če bi odprle še en del Januarske smetarke 2008, pa bi tam lahko smetile 100 na uro, tle bi ble pa malo bolj konstruktivne debate - moj predlog. Sodelovale bi pa na obeh. Kolikor bi seveda lahko. Ker je res težko sledit, če imaš še enga otroka, s katerim se moraš cel dan ukvarjat, pol pa prideš zvečer na net in imaš 10 strani za prebrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.5.2008 20:31:44   
barbas
imam ćasa da napišem naše mere pri štirih mesecih 65.4 in 8340

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
24.5.2008 20:32:27   
karatina
user posted image  user posted image  user posted image   Kdo bi vam sledil user posted image  user posted image

Karin se zahvaljuje za čestitke ob včerajšnjem roj. dnevu.

Nana in mala pikica, dobrodošli nazaj.

Tudi mi začnemo s sadnimi in zelenjavnimi kašicami. Danes sem ji z vilčko zmečkala malo banane, pa je tudi to šlo brez težav v rito. Je taki mali požerušček, da ne vem, kaj ji sploh ni dobro user posted image . Mogoče je takoj ne navdušijo sokeci, ki imajo kakšen kisel sadež zraven user posted image .

Bi pa tudi jaz prosila za recepte za GH, da bi ji sama kako kašico naredila. Mislim, da sem zadnje zasledila, da jih ima Intruder24 ali pa katera druga, prosim...

Sva menjali tudi AM, ker Novalaca več ne dobim na recept - smo za par procentekov prebogati user posted image ...bolj si pošten, bolj te tepe... user posted image
Sem nameravala ta teden v Avstrijo po Novalac, pa ji je Hippovo nadaljevalno mleko ful všeč in zaenkrat ne bom. Sem že itak kupila Hipp in Milumil, da lahko izbira user posted image , pa ne protestira. Samo da je papica user posted image .

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
24.5.2008 20:48:25   
dašabina
Vsi slavljenčki vse najboljše!!user posted image user posted image

Mi pridno rastemo, pregleda in cepljenja še vedno nismo imeli, ker je zdravnica bolna. Danes smo bili v Brežicah na pregledu kolkov in so ok, jupi!!!
Se pa v Brežicah zapira Ariel in smo kar nekaj nakupili, pa tudi za darila za bodoče sem nekaj porabila, saj je večina stvari 70% znižanih!!

Gremo gledat družinski film Odbita sedmina!
Triš, vse najlepše Žanu za sveti krst in lepo praznujte!tudi ostalim, ki imate sv. krst, vse lepo!
user posted image
Uživajte!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.5.2008 20:56:13   
urssyy
No lep pozdrav Mala pikica, upam da ta dermatitis pri Gašperju čimprej izgineuser posted image .Glede hranjenja imava tudi midve z Vivien težave, ampak dokler je ona dobre volje se jaz ne bom sekirala. Kaj bo pa P. rekel glede njene teže je pa druga zgodbauser posted image
Nana 35, Klepetka, Lunca, Mala pikica , Muzika in še ostale vesela sem da vas berem in da ne smetite, ker potem lahko v kratkem času (ker imam žal zelo malo prostega časa) preberem  veliko zanimivega, kar se tiče tudi mene in mojega sončka. Ostale ne razumite me narobe, ampak nekatere nas čas lovi in bi na tem forumu rade prebirale o težavah, ki se nanašajo na naše malčke, saj za ostalo ni časa. Vse vas imam radauser posted image

Tudi jaz bi prosila kakšen recept za GH. Prosim, prosim

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.5.2008 20:58:31   
majra
Čer!

Samo da vas lepo pozdravim. Ste pridno čvekale, grem brat za lahko noč

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.5.2008 21:01:59   
martinca
pozdravljene!

jaz bom pa danes popuser posted image s Patrikom. je že celi dan tako tečen, spal je 3x po pol ure. kar se še ni nikoli zgodilo. je normalno. edino to pucanje noska mu že gre pošteno na živce. se že vsakič poleg joka. pa še kar slišem da ima zamašen nosek. sva šla zdaj na en sprehod pa je takoj zaspal kakor sem ga dala v voziček. zdaj pa v kinderpetu naprej spi, hvala bogu.
a mislite da mu to čiščenje noska z Baby vacom  gra tako na živce  da ne more spat?
ker tečen kot je pa danes še pa nikoli ni bil. upam da bo vsaj ponoči spal. čeprav danes se je prebudil enkrat pa sem ga slišala kako je težko dihal. sem mislila že ob enih it s sesalcem ropotat.user posted image

suzana, kako si se imela včeraj v kinu?

nana, kje pa se ti potepaš, da se nič ne oglasiš? sem te hotla danes poklicat pa mi ni zneslo, zaradi Patrika.

zdaj pa grem pod tuš potem pa pred tv in se z Urošom cartat. se že tako dolgo nisva, včeraj zvečer nazadnje.user posted image danes je tako bil v službi, izjemoma.

lahko noč

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.5.2008 21:02:01   
urssyy
No vseeno moram povedati, da sem vse prebrala...ursalara, katee, anchikaa...to je dokaz da vas imam radauser posted image user posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.5.2008 21:04:26   
urssyy
Martinca kaj pa če ima Patrik vročino?? Jaz bi na tvojem mestu, če se bo to nadaljevalo obiskala P. Držim pesti zanj in mu pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.5.2008 21:06:44   
TRIŠ
Moj dragi in sine gledata evrovizijo jaz pa jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image RRuser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
24.5.2008 21:06:55   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

No pa te ni...

Danes pa Evrosong. Boste gledale?

Gledam in berem user posted image  vse

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.5.2008 21:14:45   
TRIŠ

Čau

jaz sem že nehala smetit če je pa že na tem se pa raje jaz izključim iz tukaj samo da ve ostanete gor saj ste dlje časa tuki kot jaz!Samo včasih se je treba nekje razbremeniti forum naj bi bil namenjen klepetanju in z njim si deliš slabe in dobre dneve!Lepo čvekajte še naprej!

Ne,ne to pa ne.Zdej bova pa odprli svoj forum kjer bomo nekaj naredile za dušouser posted image user posted image user posted image .Samo jest ga ne znam.Dej ti. Naslov pa dej ......hm....no spomni se kej sej si polna idej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
24.5.2008 21:14:50   
TRIŠ

Čau

še ena, z dvema otrokoma vas je res težko folgatuser posted image , lahko pa smetite februarkamuser posted image

Ursalara, ne bit užaljena user posted image , samo dajte mal manj citirat, ker vse postaja obupno nepregledno.

Ena z tremi pa tako rada smetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
24.5.2008 21:14:56   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Čau

Predlagam, da nehamo tolik smetit v želji, da bi dohitele februarčice, ker bodo drugače naše mamice obupale nad nami, pa se mi ne zdi glih fajn, da bi se to zgodilo. user posted image

Jaz bi samo tole rekla.... Jaz nisem smetila, ker bi si tako zelo želela ujeti febraurčice. Mi je vseeno koliko imajo katere strani in postov, ampak je bilo zelo prijetno in predvsem sproščujoče dejanje. Verjemem pa, da tiste ki vas nekaj dni ni bilo tukaj niste dohajale, kot tudi jaz sama prvi dan (torej v četrtek, če se ne motim)nisem. Sem pa tiste dele preletela zelo na hitro.

Se pa že dolgo časa nisem tako nasmejala pa še potrebna sem bila družbe nekoga, ki ga lahko če ti ne paše ugasnešuser posted image

Pa brez zamere in upam, da nam ne pobegnete!user posted image  Jaz se bom probala vzdržat smetenja.

Se popolnoma strinjam zato bomo odprle stran ,kjer se bomo nasmejale,tukaj pa bomo imeli bolj resne debate.Pa bo volk sit in koza celauser posted image user posted image user posted image .Ja spet smetim .Čakam da odpremo nov post

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
24.5.2008 21:14:59   
TRIŠ

Danes pa tole čaka v hladilniku...mnjami
user posted image

Joj sem si kar povečala slikico čez cel ekran in jo lizala njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
24.5.2008 21:15:12   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Ursulina- držim pesti za lepo vreme. In vam želim lep dan in lep krst, da Lenart ne bo jokal...

Se opravičujem, ker se mešam, ampak moram povedat, da je bil Lenart ful priden in lep ko cukrček

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
24.5.2008 21:17:39   
TRIŠ
NO TAKO SEM VAS HITRO PRELETELA,ZDEJ GREM PA PROBAT NOVO STRAN ODPRET.Bom pa še vedno z vami,ker vas imam neizmerno radauser posted image user posted image in če nekomu,ki mu nekaj ne paše ni nekaj všeč moraš to željo upoštevat če ga imaš rad.

RADA VAS IMAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
24.5.2008 21:19:52   
majra

Evo s Katee sve prišle do 100-keuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridne! Tak se dela user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
24.5.2008 21:21:40   
TRIŠ
Kje odprem novo temouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
24.5.2008 21:26:51   
nana35

NO  pri nas se je Pina tudi naveličala okusa. pri nas je bila takrat Beba in smo šli potem tudi na Milumil. Pikica drugače se pa ne smeš obremenjevat z ml, ker otroci različno pojejo, čeprav 3x 120 je res malo malo. kako pa napreduje teža?

mala pikica,moj Klemen tudi ni bil nevem kakšen jedec prejšnji mesec,sicer res ni ravno suhec,ampak ko sem povedala moji pediatrinji,koliko poje,da velikokrat samo 80ml,pa tu in tam 120ml,da le ponoči malce več,je rekla,da naj se s tem ne obremenjujem,sploh pa ne s tistim,kar piše na škatli od AM,ker te številke niso realne,da je pač odvisno od vsakega posameznika,koliko poje.In če teža štima in otrok napreduje,potem se nimam kaj sekirat.In se nisem ,pa se je Klemen vseeno zredil za 1kg.

Intruder,sem te danes videla ravno,ko ste vstopali na vaše dvorišče in ti potrobila,pa nisi reagirala.Ponudbo za apartmaje pa dobiš kar na Pošti Slovenije,tja pokličeš in vprašaš če imajo kaj prostega,pa mislim,da je kar gužva.Poskusi,mogoče je še kaj,če te seveda zanima.

Ja,lepo prosimuser posted image ,sem kar žalostna,ko vidim vse te poste v postih itd.in sploh nimam volje da bi pisala,kaj šele brala.user posted image

ursalara,kaj pa je s teboj?Pa nisi kje huda?Saj ni panike,seveda je RR namenjen čvekanju in seveda bi bilo meni osebno žal zate,če bi se kar tako poslovila.

mml,prosim ne nas zapustiti!!!user posted image Prav lepe so bile tvoje zgodbice in vsak tvoj nasvet je bil zame kot sonček na nebu...koga bom pa zdaj vprašala za kak zdravniški nasvet???user posted image

lunca se tudi jaz strinjam!Upam da niso punce hude...

urssyy,lahko mi pošlješ ZS in ti pošljem recepte za GH,pa tudi ti
karatina,če jih še nimaš.

martinca,ne vem če je Patrik siten zaradi baby vaca,Klemnu tudi ne paše,ampak potrpi in je potem,ko sčistiva vse ok.Boš videla kaj bo jutri.Izmeri mu vročino.
Sem se potepala zunaj,pa na sprehodu in v trgovini...pokliči kaj jutri ali pa danes če ti bo in boš prebrala moj post.

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
24.5.2008 21:28:13   
nana35
Triš,temo odpreš tam,kjer najdeš Sončke januarčic in februarčic itd.in imaš zgoraj napisano "nova tema".

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?