|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
23.5.2008 11:39:16   
katee
Priznam, da sem čisto ven padla. Sploh vam ne sledim več. Se opravičujem.

No, da vam povem, da sem šla danes h ginekologinji, da mi je napisala recept za tablete proti nastanku mleka. Srce me boli, ko jih moram jesti,ampak ne gre drugače. Še vedno hujšam, nič pametnega ne jem, ker ne morem. Kakšna ironija. Morala bi se zrediti, jaz pa moram jesti samo lahko hrano, nič čokolade user posted image , zdravnica je rekla en košček na dan, da lahko pojem, ampak tega nisem od nje slišala.

Ah, sem ful utrujena, grem kar nazaj ležat. Upam, da se mi uspe še popoldne kaj oglasit!

Pozdravček!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
23.5.2008 11:41:13   
Intruder24
jaz bom pa jutri začela z GH, pa da vidimo. Sčim ste ve začele, jaz bi najprej malo sokeca, pol korenčka, pol griseka...kako sploh to moram? moram imet par dni vmes samo enainisto (npr. samo sokec, potem čez tri dni korenček, potem čez par dni grisek al kak?)

Tisti članek o nekompliciranju je že super, samo kaj pa če ga napenja, al pa dobi kako reakcijo pa pol ne veš od česa ne?

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
23.5.2008 11:43:33   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: katee

No, da vam povem, da sem šla danes h ginekologinji, da mi je napisala recept za tablete proti nastanku mleka. Srce me boli, ko jih moram jesti,ampak ne gre drugače. Še vedno hujšam, nič pametnega ne jem, ker ne morem. Kakšna ironija. Morala bi se zrediti, jaz pa moram jesti samo lahko hrano, nič čokolade user posted image , zdravnica je rekla en košček na dan, da lahko pojem, ampak tega nisem od nje slišala.

Ah, sem ful utrujena, grem kar nazaj ležat. Upam, da se mi uspe še popoldne kaj oglasit!

Pozdravček!

jaz cel čas držim pesti zate in RES počivaj, pa počivajuser posted image ...bo minlo in potem bo spet vse fajn user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
23.5.2008 11:44:50   
NadjaB
mml, 12.junij. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2079
23.5.2008 11:46:52   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

mml, 12.junij. :)

bomo držali pesti user posted image

pošlji mi mail naslov na ZS pa ti pošljem recepte za GH

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
23.5.2008 12:02:24   
Sunny Morning

Vem, da ti je hudo, vendar glej zdaj na to drugače...tako je trenutno najbolje za Žan Lukata.user posted image

Jaz bi tudi hujšala...bom jaz namesto tebe jedla čokolado, ti se boš redila, jaz pa hujšala.user posted image
Pridno počivaj. 

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
23.5.2008 12:03:02   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

kaj pa če bi slikico probala popraviti preko adobe photoshop mogoče ti pa rata

kako pa to naredim? pa kake cifre moram noter vpisat?

Probaj jo pomečati na naravno velikost meni je tudi tako uspelo!

quote]IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Evo sem se komaj prebila čez smetenje .

Glede smetenja včeraj, me bolijo trebušne mišice, dobro da Nina sedajle spi in da se Jan in Nik zunaj igrata na pesku, pa bravo za atija da je šel končno na šiht, ker drugače mi kr naprej visi na računalniku, tak da jaz ne morem do RR-- POL PA ON MENI PRAVI DA SEM ODVISNA, SEBE NAJ POGLEDA .

ja sebe naj pogleda
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Vidim, da delate na prehitevanju februarčic

Mislim, da je to mission impossible.

s tem se strinjam, samo trudimo se pa lahko, ne?

ja ne smemo obupatuser posted image user posted image user posted image mogoče bo pa anchikaa kaj cacupralauser posted image user posted image user posted image pa jim bo pijano nevesto nardila pol pa pijane obležijouser posted image user posted image user posted image takrat gremo pa me  v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image

No, da vam povem, da sem šla danes h ginekologinji, da mi je napisala recept za tablete proti nastanku mleka. Srce me boli, ko jih moram jesti,ampak ne gre drugače. Še vedno hujšam, nič pametnega ne jem, ker ne morem. Kakšna ironija. Morala bi se zrediti, jaz pa moram jesti samo lahko hrano, nič čokolade , zdravnica je rekla en košček na dan, da lahko pojem, ampak tega nisem od nje slišala.

Pozdravček!

joj kateekar lepo počivaj in pazi nase

jaz bom pa jutri začela z GH, pa da vidimo. Sčim ste ve začele, jaz bi najprej malo sokeca, pol korenčka, pol griseka...kako sploh to moram? moram imet par dni vmes samo enainisto (npr. samo sokec, potem čez tri dni korenček, potem čez par dni grisek al kak?)

Tisti članek o nekompliciranju je že super, samo kaj pa če ga napenja, al pa dobi kako reakcijo pa pol ne veš od česa ne?

naredi tako kot ti misliš da bo prav jaz sem ji začela uvajat zelenjavo in ji ni šlo pa sem potem ji dala sadne kašice in gre vsak dan malo pa vmes malo sokeca zdaj pa malo kombiniram en dan zelenjavno kašico drug dan sadno pa se kar odnese!!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
23.5.2008 12:04:26   
ursalara
No saj sem vse zašuštralauser posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 23.5.2008 12:05:39 >

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
23.5.2008 12:12:31   
klaja
Ursalara imam občutek, da boste morali še enega dojenčka naredit, da ti ne bo dolgčasuser posted image .
Riževo kašico imam od milupe in se dela z vodo, pa mi sploh ni všeč okus, tako da jo bo kar Julija pojedla, za Hano pa bom nabavla Hippovo.

Jaz sem se tudi odločla da bom pričela z GH že sedaj, sicer bolj počasi, ampak da se malo navadi do dopusta. Najboljše je, če tisto hrano, ki jo uvajaš, da jo daješ nekaj dni, potem pa daš kaj druga ali pa oboje skupaj. Čim manj boste komplicirale boljše bo!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
23.5.2008 12:19:55   
Intruder24
no torej ni nekega osnovnega pravila...bom kar po občutku to GH začelauser posted image

kdaj pa Nana pride?

mala pikica lepo da ste se fajn meliuser posted image , pa dobrodošlauser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
23.5.2008 12:20:49   
Intruder24
sonček je posijal...grem se sončit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2086
23.5.2008 12:24:45   
sani1
Pri meni je bila patronažna sestra. In mi je malo razložila o uvajanju GH.  Tako, da sem zdej polna znanja...user posted image user posted image user posted image
Nič takšnega ni povedala kar že sama vem. Tako,da ...

mml- sem zjutraj mislila nate. Sem te hotela vprašat če je bila Manca tudi tako pridna,ko je bila mala kot je tvoj Matic?

suzana- tudi z moje strani je bilo v user posted image ...  Nič pametnega? Pridi zvečer tudi ti sem pa se boš še ti malo nasmejala in pozabila na vse skrbi...user posted image user posted image

A ja danes je BB? Tako, da mogoče potem se vidimo in beremo...

Zdej pa...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
23.5.2008 12:28:55   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Pri meni je bila patronažna sestra. In mi je malo razložila o uvajanju GH.  Tako, da sem zdej polna znanja...user posted image user posted image user posted image
Nič takšnega ni povedala kar že sama vem. Tako,da ...

daj kaj ti je te zaupala ?user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
23.5.2008 12:31:42   
sani1

no torej ni nekega osnovnega pravila...bom kar po občutku to GH začela

Točno to mi je rekla patronažna. Je rekla, da se to tako spreminja kot vreme. Da pač naj delam po občutku in da naj čim manj kompliciram. Prvo se pač morajo navaditi na okuse in tako naprej.... Tako, da bomo delale po občutku, a ne?

kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2089
23.5.2008 12:34:37   
Intruder24
jaaaaa user posted image  po občutku...komaj čakam, da vidim malega kremžlika user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
23.5.2008 12:35:17   
sani1
Karin, Nina, Anže  vse najboljše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
23.5.2008 12:42:03   
sani1
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

jaaaaa  po občutku...komaj čakam, da vidim malega kremžlika
[/quote]

Boš videla kako je zanimivo...user posted image user posted image user posted image   popestrijo večer...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2092
23.5.2008 12:45:28   
sani1
No zopet neki narobe....user posted image user posted image user posted image

Sem pa zadnjič, ko sem videl slike, ne vem točno kateri sonček se je igral z balonom-oprosti... Sem vam hotela povedati, da sem svoji pupi napihnila navaden balon in kako se je igrala in ga hotela prijet pa ji ni uspelo. Sem ji ga v igralni center dala pa je blo prav zanimivo.  Sicer bi bilo hudo, če bi počil ampak hvala bogu ni... 

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
23.5.2008 12:46:54   
sani1
Grem si zdej neki skuhat, ker je dragi klical, da ga ne bo ravno hitro...  joj pa rit me boli...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
23.5.2008 12:54:31   
Anchikaa
Tak so šli vsi delat,mala je nekaj zacumala na kavču,jaz pa na RR,ki pa drugjeuser posted image user posted image

Ko se zbudi bo čas za papat,tak da danes nadaljujema z jabolčno-bananino kašico.Spet se boma smejale.

Ej,ursalara, jaz jim lahko naredim,samo se bojim da bojo od alkoholne prestrašenosti še bolj čvekale,pol pa smo spet na slabšemuser posted image

Tak sem jezna,da nisem včeraj dobla ane banane da je kar joj,najrajše bi jo šla danes iskat pa mi user posted image dedji ni pustil kartice doma,na moji pa suša.Bo pa pol dobla banano pa še kaj drugegauser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
23.5.2008 12:56:08   
Anchikaa
Aja,sem oblubla da javim kako bo stanje z novo plenico.Ja super so zaenkrat,tut kakeca niso spustile ven,tak da če ne bo kake reakcije na ritki bomo te kupovali.Reče pa se jim beauty baby.

Ki te ste???user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
23.5.2008 13:11:45   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Ursalara imam občutek, da boste morali še enega dojenčka naredit, da ti ne bo dolgčasuser posted image .

še najmanj dva!user posted image user posted image user posted image drugače pa meni ni nikoli dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Ej,ursalara, jaz jim lahko naredim,samo se bojim da bojo od alkoholne prestrašenosti še bolj čvekale,pol pa smo spet na slabšem

poglej tvoja naloga je da poskrbiš da bodo obležalezdaj se pa znajdiuser posted image user posted image user posted image

Aja,sem oblubla da javim kako bo stanje z novo plenico.Ja super so zaenkrat,tut kakeca niso spustile ven,tak da če ne bo kake reakcije na ritki bomo te kupovali.Reče pa se jim beauty baby.

Ki te ste???

joj naša pa je dobila izpuščajčke po teh plenicah tako da sem prešaltala nazaj na pamperske!
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

A ja danes je BB? Tako, da mogoče potem se vidimo in beremo...

Ja madonca pa je res jaz ga med tednom ne gledam več samo še o petkih

< Sporočilo je popravil ursalara -- 23.5.2008 13:12:39 >

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
23.5.2008 13:13:45   
ursalara
evo nič zdaj grem do konca kosilo narest da ne bom moj lačenuser posted image user posted image pol pa malo z miško neumnosti početuser posted image user posted image user posted image pol pridem pa še kaj nagajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
23.5.2008 13:16:03   
martinca
intruder, nana pride danes domov.

Neposredna povezava do sporočila: 2099
23.5.2008 13:18:52   
martinca

Tak sem jezna,da nisem včeraj dobla ane banane da je kar joj,najrajše bi jo šla danes iskat pa mi user posted image dedji ni pustil kartice doma,na moji pa suša.Bo pa pol dobla banano pa še kaj drugegauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?