ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca IZVIRNO SPOROČILO: ursalara kaj pa če bi slikico probala popraviti preko adobe photoshop mogoče ti pa rata kako pa to naredim? pa kake cifre moram noter vpisat? Probaj jo pomečati na naravno velikost meni je tudi tako uspelo! quote]IZVIRNO SPOROČILO: Golobček Evo sem se komaj prebila čez smetenje . Glede smetenja včeraj, me bolijo trebušne mišice, dobro da Nina sedajle spi in da se Jan in Nik zunaj igrata na pesku, pa bravo za atija da je šel končno na šiht, ker drugače mi kr naprej visi na računalniku, tak da jaz ne morem do RR-- POL PA ON MENI PRAVI DA SEM ODVISNA, SEBE NAJ POGLEDA . ja sebe naj pogleda IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: vaney Vidim, da delate na prehitevanju februarčic Mislim, da je to mission impossible. s tem se strinjam, samo trudimo se pa lahko, ne? ja ne smemo obupat mogoče bo pa anchikaa kaj cacuprala pa jim bo pijano nevesto nardila pol pa pijane obležijo takrat gremo pa me v akcijo IZVIRNO SPOROČILO: katee Priznam, da sem čisto ven padla. Sploh vam ne sledim več. Se opravičujem. No, da vam povem, da sem šla danes h ginekologinji, da mi je napisala recept za tablete proti nastanku mleka. Srce me boli, ko jih moram jesti,ampak ne gre drugače. Še vedno hujšam, nič pametnega ne jem, ker ne morem. Kakšna ironija. Morala bi se zrediti, jaz pa moram jesti samo lahko hrano, nič čokolade , zdravnica je rekla en košček na dan, da lahko pojem, ampak tega nisem od nje slišala. Ah, sem ful utrujena, grem kar nazaj ležat. Upam, da se mi uspe še popoldne kaj oglasit! Pozdravček! joj kateekar lepo počivaj in pazi nase IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 jaz bom pa jutri začela z GH, pa da vidimo. Sčim ste ve začele, jaz bi najprej malo sokeca, pol korenčka, pol griseka...kako sploh to moram? moram imet par dni vmes samo enainisto (npr. samo sokec, potem čez tri dni korenček, potem čez par dni grisek al kak?) Tisti članek o nekompliciranju je že super, samo kaj pa če ga napenja, al pa dobi kako reakcijo pa pol ne veš od česa ne? naredi tako kot ti misliš da bo prav jaz sem ji začela uvajat zelenjavo in ji ni šlo pa sem potem ji dala sadne kašice in gre vsak dan malo pa vmes malo sokeca zdaj pa malo kombiniram en dan zelenjavno kašico drug dan sadno pa se kar odnese!!