|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
24.5.2008 15:42:17   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Katee mene "žal" ne moreš okužit. Shujšala bi pa vseeno rada.user posted image

A Hepatitis lahko dobiš samo 1x? Kolikor se spomnim si ti pisala, da si ga že imela kajne?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
24.5.2008 15:46:54   
Lunca1
ja jaz sem ga imela pri 13 letih, imaš ga pa lahko samo enkrat

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
24.5.2008 16:20:56   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: majra
To se dobi, ko se dolenjke zberejo?! Čujte ženske, dolenjke in belokranjke, se ne bi me drugi teden dobile na kavi, kako pametno rekle, pa papale kifle od Alfabete user posted image

Ti si pa faca, ni kajuser posted image . Prejšnjič sem za tortico in vodo dala sedaj bom morala pa še za kifeljčke?user posted image  A sem se vam jaz kaj zamerila, al kaj?

Zdej sta me pa nasmejale.Ja Alfabeta očitno si rojena pod zvezdo ki se imenuje dobrotnicauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
24.5.2008 16:21:03   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

meni je pa prav fajn to SMETANJE se nasmejem, pa se pol utrujenost in skrbi pozabijo.

Ja sej to je cilj ,ker smo preobremenjene in mamo vsega dovolj,pol se pa na svoj račun nasmejemo.Tako življenje postane še slajšeuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
24.5.2008 16:22:19   
TRIŠ
Vaney hvala za kiklico zelooo lepo si izbrala.Tudi Lana se ti zahvaljuje in ko boš mela mal več časa se pa oglasiuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
24.5.2008 16:23:56   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

a si pozabila da imamo januarčke domato so najbolj pridni otrociso vremenskiko je dež lepo pančajospimo pa itak nič neše malo pa bomo zombiji ki smo odvisno od RR

A si ti kaj pila zdejleuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image pa sem res ma hitro tipkam pa se zapletem ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti bi mogla pa delat na sodišču za zapisnikarcouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
24.5.2008 16:35:17   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Zdej sta me pa nasmejale.Ja Alfabeta očitno si rojena pod zvezdo ki se imenuje dobrotnicauser posted image

Nič novegauser posted image , pol pa še Sunny, k glih vidim da si tukaj, ti prineseš še rafaelote, Triš solato, .... Pa bo.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
24.5.2008 16:43:27   
TRIŠ

IN PRVO NAGRADO ZA SMETENJE DOBI.......URSALARA!!!!!!!!!!!!! Drugo mesto pa pripada KATEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

To je za zadnjih nekaj ur!

user posted image user posted image user posted image user posted image HIPHIP HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
24.5.2008 16:43:53   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katee

A veš, da z enim dobrim orgazmom (seveda mora biti kar nekaj divje predigre), pokuriš 1500 kalorij. Tako sem slišala. Veš kaj je to!!?? Ogromno!

No saj sem že povedala kako je s tem.Razen če jih jaz zaužijem prevečuser posted image user posted image user posted image

Triš je po moje sanjala tipkovanico, pa se ji je zagravžala 

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Kaj pri Triš samo solato jejo. Če jo bo cel dopoldan nabirala pol se bom pa še jaz na kosilo no na solato povabila...   Bodo pol šle kile res dol...  Če bom pa samo tu sedela oz. stala ( ne morem sedet) bo pa hudo, ker bom počasi kot Šerbi...

Ja,ja

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
24.5.2008 16:43:56   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

.Drugače pa tud jaz ne berem smetenja ,ker pol sem lahko cel dan in celo noč tukaj.user posted image

Jaz tudi.

mislim višekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nana in Klepetka dejte no mir.Pa sej ste superrrr mi pa tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
24.5.2008 16:44:05   
TRIŠ

Kje pa je danes Triš a spet spi user posted image user posted image user posted image a jo je možek včeraj preveč zmatraluser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem kuhala pa solatko po vrtu nabirala ker včeraj ni blo cajtauser posted image ,pa pospravljala zdej pa sine spi mama pa hitro na RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
24.5.2008 16:44:11   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

no zdej pa en resen odgovor mali pikici da novte rekle da samo kravce pasem, tko je blo pri nama z Taijem 1.5 mesca nazaj na koncu tud pozirka ni hotu vec nardit in smo dal kri pa vodo vse bp, zamenjal steklenicko cucelj ni da ni. In na koncu je P ugotovila da se mu je pac okus aptamila zagnusu da je to ful velikrat pri otrocih na AM ker je skoz isti okus. pr dojenih je itak skoz razlicn okus odvisn kaj mamica je. No in smo sli iz aptamila na novalac in je blo 1.5 mesca mir dons je pa spet zacel pljuvat novalac vn. Tko da je sov lubi hit preden se zaprejo lekarne kupit nov mlek tokrat milumil in zdej cakam da se zbudi da vidimo. 

Ti si pa res prijazna user posted image user posted image user posted image se vidi da smo samo en mesec razlikeuser posted image

Ursulina čestitke malemu Lenartu ob sv.krstuuser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
24.5.2008 16:44:18   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Joj Alfabeta boš jih pa mogla napečt...

kar veliko jaz ko začnem se ne ustavim

ej, ursalara tebe citirat je pa tud user posted image . Sicer pa....Kaj nobena ne hujša al kaj? Mal mi boste menda prizanesle, mam malo user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image saj se boš navadlauser posted image user posted image user posted image jaz ne hujšamuser posted image user posted image user posted image hujšam samo na mojmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas ne nuca..... Je premalokrat v uporabi. To je tako kot ko kupiš kako napravo recimo na top shopu ko obljubljajo kako čudežno shujšaš. Samo ne če v kotu stojiuser posted image

Pri nas tudi ne deluje user posted image user posted image user posted image Smo bili na morju ekstra pridni user posted image kg pa so še kar tu user posted image

Če bi to kaj pomagalo bi bila jaz kot zobotrebecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
24.5.2008 16:44:24   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

a si pozabila da imamo januarčke domato so najbolj pridni otrociso vremenskiko je dež lepo pančajospimo pa itak nič neše malo pa bomo zombiji ki smo odvisno od RR

ursalara, brez zamere, ampak kaj si hotela povedat user posted image Je prava zmešnjava v črkah. Kaj ti že prsti prehitevajo en drugega od smetenja user posted image user posted image user posted image

Seznam bom pa kar tukaj prilimala, ker zjutraj bo res prepozno user posted image

Ja vidiš mala pikica kaj se zgodi če glava družine odide na morjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
24.5.2008 16:44:49   
TRIŠ
GREMO VEN KER SE JE SINEK ZBUDIL.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
24.5.2008 16:56:41   
Sunny Morning
mary_lou- imaš prav. Moja ni hotela tega Imunofortisa pit. Zdej ga pa pije. Tako, da sem tudi sama ugotovila, da je okus tisti... Očitno ni zastonj to, da je treba po 5 ali 6 mesecih preklopit na dva. Že zaradi okusa...

Na kaj naj pa midve zamenjava...anti-refluks ima samo Aptamil. Sem ji že vmes dala kakšen obrok redkega mleka in je bila takoj reakcija...dvigovanje kisline in ogromno jokanja.user posted image

katee tvoji starši so zakon.user posted image

Dieta je pa kruta, ampak jaz bi morala tako jest...da se znebim parih kg.

A veš, da z enim dobrim orgazmom (seveda mora biti kar nekaj divje predigre), pokuriš 1500 kalorij. Tako sem slišala. Veš kaj je to!!?? Ogromno!

Če bi bilo to res ne bi bila tako bajsasta.user posted image

Ampak Žan Luka pa samo spi ali se pa meni tako zdi.user posted image

Patrik user posted image za tvoj nosek.

Nič novegauser posted image , pol pa še Sunny, k glih vidim da si tukaj, ti prineseš še rafaelote, Triš solato, .... Pa bo.user posted image

Potem moramo samo vodo naročit.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
24.5.2008 16:58:48   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Če bi bilo to res ne bi bila tako bajsasta.user posted image

Mislim nase, da ne bo katera užaljena.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.5.2008 17:01:01   
Sunny Morning
Danes pa tole čaka v hladilniku...mnjami
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
24.5.2008 17:01:54   
Sunny Morning
GREMO VEN KER SE JE SINEK ZBUDIL.user posted image

Mi gremo prej pa še papcat, potem pa tudi ven.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
24.5.2008 17:37:32   
mml
Jaz sem obupala nad temle čvekanjem....user posted image , nimam toliko časa in volje, da bi se prebijala skozi... lepo čvekajte dalje, če se boste  Ljubljančanke kdaj dobile na čveku, mi pa javite na ZS

Čau

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.5.2008 17:43:11   
Intruder24
spet praznujemo mamim rojstni dan user posted image

super ste načvekale, se jutri zvečer pridružim danes z mojim gledama fuzbal user posted image

martinca user posted image za avatar, in user posted image  za nosek

nana hvala za odg, tudi mi bomo pol kampirali.kje pa najdem ponudbo za te apartmaje?

urslara, katte, alfabeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za čvek sem se spetuser posted image user posted image

mala pikica tudi Vid ponovem poje 100 ml, jaz mu dam pa 6x na dan...fajn da ni alergije user posted image  pa upam, da se koža čimprej pozdravi.

DANES SMO JEDLI JABOLKO user posted image  je tako lepo pojedel dve žličkici, da sem bla prav vesela user posted image user posted image user posted image

nič gremo ven še na sončeka, ga taaaak dolgo ni blo, da se že cel dan martinčkamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.5.2008 18:10:44   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Jaz sem obupala nad temle čvekanjem....user posted image , nimam toliko časa in volje, da bi se prebijala skozi... lepo čvekajte dalje, če se boste  Ljubljančanke kdaj dobile na čveku, mi pa javite na ZS

Čau

mislim,da nas je več takih ,ki razmišljamo v tej smeri.Ker je nemogoče slediti s takim tempom .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.5.2008 18:23:51   
katee
sunny: ja Žan Luka res kar veliko spi. 3× po 1 uro čez dan, lako pa spi tudi po 2 uri.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.5.2008 19:35:50   
Sunny Morning

Čau

mislim,da nas je več takih ,ki razmišljamo v tej smeri.Ker je nemogoče slediti s takim tempom .

Predlagam, da nehamo tolik smetit v želji, da bi dohitele februarčice, ker bodo drugače naše mamice obupale nad nami, pa se mi ne zdi glih fajn, da bi se to zgodilo. user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 24.5.2008 19:36:23 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.5.2008 19:44:50   
ursalara

Čau

jaz sem že nehala smetit če je pa že na tem se pa raje jaz izključim iz tukaj samo da ve ostanete gor saj ste dlje časa tuki kot jaz!Samo včasih se je treba nekje razbremeniti forum naj bi bil namenjen klepetanju in z njim si deliš slabe in dobre dneve!Lepo čvekajte še naprej!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?