Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 20:10:19
|
|
|
|
Duškica
|
Kaj vse gledate BB? Grem malčku naredit inhalacije!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 21:08:48
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Kaj vse gledate BB? Grem malčku naredit inhalacije! trenutno prej sem pa mela zelo lep obisk-Hano s malo Hano in Blažem.Kak cukrček je Hana,me je kr lubčkala bom malo kasneje slikce nalepla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 21:16:13
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Kaj vse gledate BB? Grem malčku naredit inhalacije! trenutno prej sem pa mela zelo lep obisk-Hano s malo Hano in Blažem.Kak cukrček je Hana,me je kr lubčkala bom malo kasneje slikce nalepla čakamo slikce
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 21:43:50
|
|
|
|
hanna1
|
Dober večer Pa je padla Hana v komo...men tud ne manjka dost ..julci..kava popušča,čeprav je bla doza za do jutranjih ur...men je tako pasalo malo počvekat in ... ..se počutim kar doma pri julci in se me komaj znebijo ,še dobro,da sem bolj pozno prišla,ker bi jim res lahko pojedla cel popoldne...sva si pa bili že z Zalo čist na ti...me prekaša v plazenju,prehitra zame...sam bogica tako zakašlja hudo-pravi mami ,da je že bolje -.....eh,julci je en tak fajn človk,ki me vedno spravi v dobro voljo-po moje ona nikol ni slabe volje...sta pa punci čist enaki..ko dve sestrici...enako veliki,enako šlank,še zobkov imata obe 6 ....pa umazani sta na koncu tud obe bili enako
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 21:46:32
|
|
|
|
julci
|
Evo slikce najini pupiki-dans nista hotle pozirat preveč Hanin nagajiv pogled Zala pa vsem RR tetam pošilja sladoledni cmok
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 21:47:40
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Dober večer Pa je padla Hana v komo...men tud ne manjka dost ..julci..kava popušča,čeprav je bla doza za do jutranjih ur...men je tako pasalo malo počvekat in ... ..se počutim kar doma pri julci in se me komaj znebijo ,še dobro,da sem bolj pozno prišla,ker bi jim res lahko pojedla cel popoldne...sva si pa bili že z Zalo čist na ti...me prekaša v plazenju,prehitra zame...sam bogica tako zakašlja hudo-pravi mami ,da je že bolje -.....eh,julci je en tak fajn človk,ki me vedno spravi v dobro voljo-po moje ona nikol ni slabe volje...sta pa punci čist enaki..ko dve sestrici...enako veliki,enako šlank,še zobkov imata obe 6 ....pa umazani sta na koncu tud obe bili enako Ostale slikce pa bojo v albumu
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 21:53:53
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci najini pupiki-dans nista hotle pozirat preveč madona,kakšna resnost -kaj sva jima pa dali v foter---mimogrede,naša je bila tako lačna,ko smo prišli domov,da sem komaj folgala ji nosit v usta,je še polna usta odpirala kot ptiček---sram me bodi,kakšna mama sem-pazim na njeno linijo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 21:56:14
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Ostale slikce pa bojo v albumu super,jaz imam aparat izposojen in zgleda bom morala sama ponj-kako je že tisto o dobroti --morm it basngo zložit,pa solatko iz vrečke,mi je julci dala flančke
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 21:56:50
|
|
|
|
julci
|
Mam kr naprej alarm.Prej sva inhalirale,zdaj se pa kr naprej zbuja,ker ma zadelan nosek.Upam da bo bolj mirna noč,kot prejšnje dni. Tk zdaj pa grem album naložit. Hana men je vedno lepo ko se oglasiš,pa drugič morte prej prit,paveč cajta si vzet.Pa da bo fajn vreme,bomo zunaj pri vrtu čvekali do onemoglosti.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 22:00:14
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci najini pupiki-dans nista hotle pozirat preveč madona,kakšna resnost -kaj sva jima pa dali v foter---mimogrede,naša je bila tako lačna,ko smo prišli domov,da sem komaj folgala ji nosit v usta,je še polna usta odpirala kot ptiček---sram me bodi,kakšna mama sem-pazim na njeno linijo Zala je študirala zakaj pa ona ne sme met dalinca
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 22:11:38
|
|
|
|
neli99
|
čer ... ja ja ... gledam BB pa zraven berem knjige. dans sem končno prišla do knjižnice in si naložila knjig o rožicah . pa sine je tut dobil svojo prvo knjigo iz knjižnjice, jo je hotu sam nest in to po štengah punce ... me je kar kap zadela ko sem vidla vaše punce. sej to niso več dojenčki, ampak ornk punce. lušne lušne zdej se grem pa še mal izobraževat še smajli za današji dan:
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 22:16:32
|
|
|
|
stephany
|
Dragi Lana in mamica Makala - vse najboljše za obmesečnico! Pa poljubček Lani od Klemna!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 22:32:38
|
|
|
|
julci
|
Tako slikce so valbumu-geslo je isto. Neli boš vidla kako punco boš ti mela .Ja danes pa res dojenčki niso večto kot so bli včasih.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:00:52
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany Dragi Lana in mamica Makala - vse najboljše za obmesečnico! Pa poljubček Lani od Klemna! se pridružujem,enako pa želim tudi Alini in njeni mamici KT
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:04:49
|
|
|
|
neli99
|
no zdaj vem da nič ne vem (kar se rožic tiče) ... bolj ko berem, bolj je vse abstraktno in pisano ... sej bo, sej bo. sem vsadila dalije, pa kupila neke verbene za zraven, pa še zmer je prazna gredica ... bomo vidli kaj bo. zdej grem pa spat. jutri mamo poroko z vsemi dodatki (ohcet, pa moj mora vozit motor, pa nimam pojma kako bomo zvečer z varstvom ... a ja ... ne ne, ne bom se jst možila ... pa pa, jst grem ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:04:57
|
|
|
|
hanna1
|
julci -kake lutne slike.Zelo realistične z mnogo pask,je pa zato bolj prisrčno...neli,včeraj si me tako nasmejala z tistim pregledom smajlijev-si postala te dni prava dušica našega foruma...kaj si že rekla-hormoni -mah,pol te naj dolgo držijo ..al si rekla polna luna..mislim,da sem malo pomešala Veste,vedno vas preberem,sam včasih sem čist mimo in grem kar spat-sej tud zdaj bi blo bolje,ampak mislim,da je prjel zoc od kafeja
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:05:17
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: stephany Dragi Lana in mamica Makala - vse najboljše za obmesečnico! Pa poljubček Lani od Klemna! se pridružujem,enako pa želim tudi Alini in njeni mamici KT Potem pa čestitke Alini in mamici KT še od naju s Klemnom!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:09:50
|
|
|
|
neli99
|
spet sem neki zamudila.... alina tudi od mene čestitke za obmesečnico . jutri pa dodi in veliki dan za vido in vilmo ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:17:42
|
|
|
|
hanna1
|
Lep dan želim vsem jutri,jaz pa grem zdaj aja-aja pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:21:06
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: stephany Dragi Lana in mamica Makala - vse najboljše za obmesečnico! Pa poljubček Lani od Klemna! se pridružujem,enako pa želim tudi Alini in njeni mamici KT Potem pa čestitke Alini in mamici KT še od naju s Klemnom! čestitkam se pridružujemo še mi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:21:49
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Lep dan želim vsem jutri,jaz pa grem zdaj aja-aja pa-pa enako
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:22:19
|
|
|
|
stephany
|
Hana, Julči - za čvek, verjamem, da sta uživali! Slike so pa itak Pri nas imamo pa trenutno problem - Klemen zadnje dni v varstvu ful joka, včeraj baje dve uri skupaj , pa spat noče, je pa itak ne skoraj nič . Upam, da je to še posledica bolezni, ko sva bila več skupaj in se veliko cartala, sedaj pa to pogreša in kaže po svoje, ali pa je prišla kriza, ki so mi jo omenjali, da nastopi čez nekaj časa (in se vsake toliko ponovi?). Sedaj mi je res hudo zjutraj ga nest v varstvo, pa tudi v službi se slabo počutim, ker se vsake toliko spomnim na mojega malčka in razmišljam, ali joka ali ne... Res upam, da se bo stanje kmalu normaliziralo. Pa tako lepo nam je že šlo... Danes sem bila pa v Topolšici, imam ata že 5 tednov gor in sem ga šla obiskat, pa mamo sem zraven peljala. Klemen je pot prespal, ko smo prispeli se je pa zbudil in sem ga potem za pet minut nesla k atu pokazat, ga je bil tako vesel. Sicer vem, da to ni ravno okolje za majhne otroke, a verjetno mu tako kratek čas ni škodil. Julči, sem se pa spomnila nate in na tvojo mamo...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:36:04
|
|
|
|
julci
|
Danes sem bila pa v Topolšici, imam ata že 5 tednov gor in sem ga šla obiskat, pa mamo sem zraven peljala. Klemen je pot prespal, ko smo prispeli se je pa zbudil in sem ga potem za pet minut nesla k atu pokazat, ga je bil tako vesel. Sicer vem, da to ni ravno okolje za majhne otroke, a verjetno mu tako kratek čas ni škodil. Julči, sem se pa spomnila nate in na tvojo mamo... Štefka prav si nardila,da si atupeljalapokazat Klemna,čeprav res ni okolje za male otroke.Meni ni blo nikol žal,da sem peljala Zalo zraven,še danes slišim mamo kako je ponosno povedala,da je to njena mala princeska-tako jo je namreč klicala.Takrat so njene oči dobile malo sija nazaj.Takrat sem videla da sem se prav odločla.kaj pa je očetu,če smem vprašat.Jaz ko slišim za Topolščico me kr strese.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:38:28
|
|
|
|
julci
|
Pri nas imamo pa trenutno problem - Klemen zadnje dni v varstvu ful joka, včeraj baje dve uri skupaj , pa spat noče, je pa itak ne skoraj nič . Upam, da je to še posledica bolezni, ko sva bila več skupaj in se veliko cartala, sedaj pa to pogreša in kaže po svoje, ali pa je prišla kriza, ki so mi jo omenjali, da nastopi čez nekaj časa (in se vsake toliko ponovi?). Sedaj mi je res hudo zjutraj ga nest v varstvo, pa tudi v službi se slabo počutim, ker se vsake toliko spomnim na mojega malčka in razmišljam, ali joka ali ne... Res upam, da se bo stanje kmalu normaliziralo. Pa tako lepo nam je že šlo... sam a veš da pri nas Zala ponavadi povikendu mene išče po postli.tk da je možno,da Klemen joče zaradi tega,ker sta spet ločena.Saj se bo navadu.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 23:39:12
|
|
|
|
julci
|
no Hanaa še ni spusto kafe,da siše pokonci
|
simobil ali tušROŽICIzanima me kje se bolj splača vzeti naročnino..kje je bolj ugodno?ali kje imate?tuš (
19%)
mobitel (
33%)
simobil (
43%)
drugo (
4%)
Število vseh glasov: 99Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!