|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
22.5.2008 21:52:25   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: neli99

user posted image

... na pa sem spet obsedela pred to škatlo user posted image

še sreča da jo mamo.user posted image user posted image user posted image

Zamisli ta informacijski mrk, če bi slučajno crknila. Potem pa nam res nebi preostalo nič druga kot, da peglamo....

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
22.5.2008 21:55:23   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

user posted image

Zamisli ta informacijski mrk, če bi slučajno crknila. Potem pa nam res nebi preostalo nič druga kot, da peglamo....
duška ne kličuser posted image user posted image user posted image user posted image ker še prehitro pridejo,kk misliš da bi pol čvekale.Bi se rajtam telefoni pregreli al pa pregoreli-da položnic ne omenim.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
22.5.2008 22:02:09   
Duškica
Pa res, s telefoni bi bankrotirale, pa še vse naenkrat ne bi mogle bit gor....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
22.5.2008 22:02:33   
Duškica
Kaj sva ostali sami??

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
22.5.2008 22:07:16   
neli99
še ene par iz tistih časov:

user posted image

-torto najlaže prerežeš s cvirnom..sukancem..primeš fajn nategnjenegaKOGAuser posted image user posted image ..user posted image ...v vsako roko in z ne premočnimi potegi sem-tja...žagaš...bogi sroti..............kolač mislim,da nebo pomoteuser posted image user posted image user posted image user posted image

punce kje pa ste??user posted image

user posted image

lepo prosim,da ne kažete slik svojih dojenčkov-KER SE MI BO ZMEŠALO user posted image  hvala za razumevanje  (user posted image user posted image user posted image  natasaom )

user posted image

nč ne bo danes ... bi prej rodila, ko pa kero dočakala ...
user posted image od mene,grem tud jest user posted image

LEPO preživite današnji dan,jaz bom malo pridna in bom lepo user posted image user posted image user posted image vmes pa malo počivala na RR-uuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

hanna ku ku ... hanna tu tu user posted image -pokorno javljam na raport user posted image user posted image ..

živijo ...user posted image

čist narobe funkcioniram user posted image

otroci so iz šole prinesli "žive glave", user posted image

Hana pri nas tud mamo domače živalceuser posted image user posted image

Ampak pravijo nikoli ne reci ne,ker pol se ti glih to naredi.Škoda da to ne vala za sedmico na lotuuser posted image user posted image

julci,prihajauser posted image

jebuser posted image  pa zimski čas user posted image  - kdo vraga se je to zmislu, ta sigurno ni imel otrok, mislm šus u glavo. Pikica ima itak svoj ritem (nujno jo moram naučit na uro gledat user posted image ) in zdej se tle neki matram in jo prepričujemuser posted image  , da še ni čas za afne guncat, ampak ona mi vztrajno domine kaže user posted image

Morm jt,ker se malauser posted image oglaša.

Hana user posted image

pa še čist tiho moram tapkat tu gor,da ne zbudim mojo težjo polovico,če ne bo user posted image .

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... berem stare poste ....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
22.5.2008 22:07:20   
KT

user posted image

Bog ne daj - sem vam rekla, da je to bolezen - hitro iz hiše izgnat vraga - kakšno peglanje - kdo pa še lika dandanes.... no, če dobro pomislim vse, samo jaz ne user posted image  Tud vrat od spalnice ne morem več normalno odpret, tako kup se je nabral za vrati user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
22.5.2008 22:08:21   
julci

Kaj sva ostali sami??
zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image hana tud štrajka.

Hana a se vidimo jutruser posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
22.5.2008 22:10:23   
KT
neli predno mi je potegnilo kaj to je, me je že malo zaskrbelo zate user posted image  - ampak smailiji so bili pa res originalni user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
22.5.2008 22:11:53   
julci
Bog ne daj - sem vam rekla, da je to bolezen - hitro iz hiše izgnat vraga - kakšno peglanje - kdo pa še lika dandanes.... no, če dobro pomislim vse, samo jaz ne Tud vrat od spalnice ne morem več normalno odpret, tako kup se je nabral za vrati
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj se sekiraš,sma že dve,jaz peglam sam najnujnešeuser posted image user posted image user posted image pa nisem suženj peglajznu

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
22.5.2008 22:13:02   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

neli predno mi je potegnilo kaj to je, me je že malo zaskrbelo zate user posted image  - ampak smailiji so bili pa res originalni user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -sam da nevš kakih virusovnaklamfala,pol te bo pa zradiralo-fajn skomini

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
22.5.2008 22:14:07   
neli99

... sej sem vedla da moram nehat, da nou kero kap zadela ....user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
22.5.2008 22:16:16   
KT

Bog ne daj - sem vam rekla, da je to bolezen - hitro iz hiše izgnat vraga - kakšno peglanje - kdo pa še lika dandanes.... no, če dobro pomislim vse, samo jaz ne Tud vrat od spalnice ne morem več normalno odpret, tako kup se je nabral za vrati
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj se sekiraš,sma že dve,jaz peglam sam najnujnešeuser posted image user posted image user posted image pa nisem suženj peglajznu

Kaj pegleznu, tega še ne poznam, zmečkanim cunam - ko jih zagledam kar na kolena padem ... da laži iz kupa vlečem user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
22.5.2008 22:17:18   
neli99
user posted image  virusi ... spet ene domače živali user posted image

sem že nehala, je prišel dragi domov ...

user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
22.5.2008 23:03:50   
mateyka
hojla punceuser posted image kva ste čvekice, komi dohajam user posted image user posted image
ja, ful vas je housic - 6 in to pomeni, da moram it v mesto in kupit torto dvd-jev, ker jih rabim 42 user posted image user posted image matr bom še pekla user posted image
baje se bo do ponedeljka otoplilo na 27 (samo to pravjo meteorologi, tko da ne vem, ne vem..) - končno, ker moram našo ful oblačit - še na švedskem je bla manj oblečena v stanovanju. ta temperaturna nihanja pri nas user posted image user posted image
KT, ime tvoje pupe je arabsko in pomeni "noble, illustrious" - pa mislim, da je tudi princesa iz 1001 noči user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
23.5.2008 7:12:56   
dodi
user posted image

Spet prva....user posted image user posted image user posted image  pa se danes kar nisem spravila na RR....user posted image

Tako,sedaj pa en prav lep gorenjski pozdrav iz prelepe sončne vasice  visoko v hribovitem svetu ...user posted image user posted image

Moji dragi otročiči so že v 100% pogonu...se že vse sorte dogaja...ena je že v šoli,štirje pa umivajo zobe in se prepirajo,kdo bo prvi pljunil v umivalnik....user posted image user posted image en mi z nago ritjo skaka naokoli,namesto,da bi sedel na kahlici in lulal,dve pa že pridno ustvarjata sliko zame....ja takle mamouser posted image user posted image user posted image in prav fletno je...user posted image user posted image

Kuhala bom pasulj in treba se bo lotit tortice za moji dve zlati pupiki,zlati,ko ponoči nafilata plenico,da smrdi cela soba..in mama budnica in previt...jaz pa gledam vse križem...jao...na pol v snu pa je res težko previjati...user posted image user posted image user posted image

Ok...dovolj...pa še kasneje kaj...

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.5.2008 9:53:52   
Duškica
Dobro jutro!!

Nelli, ti si pa včeraj res imela nostalgičen večer..... Bomo pa spet malo lepile smileje...samo za tebe...

Bog ne daj - sem vam rekla, da je to bolezen - hitro iz hiše izgnat vraga - kakšno peglanje - kdo pa še lika dandanes.... no, če dobro pomislim vse, samo jaz ne user posted image  Tud vrat od spalnice ne morem več normalno odpret, tako kup se je nabral za vrati user posted image

user posted image  zato pa mi nimamo vrat na spalnici....user posted image

Dodi - ti pa imaš ponoči zanimivo budnico....

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.5.2008 10:55:32   
makala
user posted image

To je naša Lana danes, ki ima 9 mesecev.  Pa še en nasmešek.

user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
23.5.2008 11:00:48   
Duškica
Mali princeski Lani ČESTITAVA za 9. mesecev!!!!!

user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
23.5.2008 11:49:27   
neli99
dan user posted image

... hodi sine po stanovanju in kliče: kod je mami ...kod je mami ...(kod pomeni kjeuser posted image ) ...

in čez čas: na nalniku je je ...user posted image

user posted image user posted image  ... duškica hvala... evo je že cenzura ...

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
23.5.2008 12:09:19   
neli99
... evo sine je pogledu svoje bagerje in ostalo težko mehanizacijo ...user posted image

lana user posted image user posted image user posted image  ... tebe pa ne vidimo dostikrat ... evo še ene lušne punce , sploh laski so mi všeč (moi otroci so bolj plešaste sorte user posted image )

user posted image user posted image user posted image   za obmesečnico ...

spet sine s svojim stavkom ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
23.5.2008 12:38:34   
Duškica

dan user posted image

... hodi sine po stanovanju in kliče: kod je mami ...kod je mami ...(kod pomeni kjeuser posted image ) ...

Otroci se morajo hitro naučit kje je mamino delnovno mesto. Da ne bodo zrastli v prepričanju, da so mame samo za štedilnikom....user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
23.5.2008 13:13:17   
mateyka
kok je Lana lušna user posted image
vse najboljše user posted image
user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
23.5.2008 17:14:41   
julci
¸Lana vse najboljše za obmesečnico,prav tako čestitke tudi mamici in atiju za tako fejst punco
user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
23.5.2008 17:18:11   
julci

dan user posted image

Otroci se morajo hitro naučit kje je mamino delnovno mesto. Da ne bodo zrastli v prepričanju, da so mame samo za štedilnikom....user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
23.5.2008 18:44:31   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kok je Lana lušna user posted image
vse najboljše user posted image
user posted image

tudi od mene VSE najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

izbor imena
Tanchi

Najlepše ime za fantka?

Dejan (9%)

Domen (17%)

David (30%)

Leon (23%)

Jernej (20%)

Število vseh glasov: 405

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!