Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 21:52:25
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: neli99 ... na pa sem spet obsedela pred to škatlo še sreča da jo mamo. Zamisli ta informacijski mrk, če bi slučajno crknila. Potem pa nam res nebi preostalo nič druga kot, da peglamo....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 21:55:23
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: neli99 ... na pa sem spet obsedela pred to škatlo še sreča da jo mamo. Zamisli ta informacijski mrk, če bi slučajno crknila. Potem pa nam res nebi preostalo nič druga kot, da peglamo.... duška ne klič ker še prehitro pridejo,kk misliš da bi pol čvekale.Bi se rajtam telefoni pregreli al pa pregoreli-da položnic ne omenim.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:02:09
|
|
|
|
Duškica
|
Pa res, s telefoni bi bankrotirale, pa še vse naenkrat ne bi mogle bit gor....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:02:33
|
|
|
|
Duškica
|
Kaj sva ostali sami??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:07:16
|
|
|
|
neli99
|
še ene par iz tistih časov: -torto najlaže prerežeš s cvirnom..sukancem..primeš fajn nategnjenegaKOGA .. ...v vsako roko in z ne premočnimi potegi sem-tja...žagaš...bogi sroti..............kolač mislim,da nebo pomote punce kje pa ste?? lepo prosim,da ne kažete slik svojih dojenčkov-KER SE MI BO ZMEŠALO hvala za razumevanje ( natasaom ) nč ne bo danes ... bi prej rodila, ko pa kero dočakala ... od mene,grem tud jest LEPO preživite današnji dan,jaz bom malo pridna in bom lepo vmes pa malo počivala na RR-u hanna ku ku ... hanna tu tu -pokorno javljam na raport .. živijo ... čist narobe funkcioniram otroci so iz šole prinesli "žive glave", Hana pri nas tud mamo domače živalce Ampak pravijo nikoli ne reci ne,ker pol se ti glih to naredi.Škoda da to ne vala za sedmico na lotu julci,prihaja jeb pa zimski čas - kdo vraga se je to zmislu, ta sigurno ni imel otrok, mislm šus u glavo. Pikica ima itak svoj ritem (nujno jo moram naučit na uro gledat ) in zdej se tle neki matram in jo prepričujem , da še ni čas za afne guncat, ampak ona mi vztrajno domine kaže Morm jt,ker se mala oglaša. Hana pa še čist tiho moram tapkat tu gor,da ne zbudim mojo težjo polovico,če ne bo . ... berem stare poste ....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:07:20
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: neli99 ... na pa sem spet obsedela pred to škatlo še sreča da jo mamo. Zamisli ta informacijski mrk, če bi slučajno crknila. Potem pa nam res nebi preostalo nič druga kot, da peglamo.... Bog ne daj - sem vam rekla, da je to bolezen - hitro iz hiše izgnat vraga - kakšno peglanje - kdo pa še lika dandanes.... no, če dobro pomislim vse, samo jaz ne Tud vrat od spalnice ne morem več normalno odpret, tako kup se je nabral za vrati
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:08:21
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Kaj sva ostali sami?? zgleda hana tud štrajka. Hana a se vidimo jutr
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:10:23
|
|
|
|
KT
|
neli predno mi je potegnilo kaj to je, me je že malo zaskrbelo zate - ampak smailiji so bili pa res originalni
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:11:53
|
|
|
|
julci
|
Bog ne daj - sem vam rekla, da je to bolezen - hitro iz hiše izgnat vraga - kakšno peglanje - kdo pa še lika dandanes.... no, če dobro pomislim vse, samo jaz ne Tud vrat od spalnice ne morem več normalno odpret, tako kup se je nabral za vrati pa kaj se sekiraš,sma že dve,jaz peglam sam najnujneše pa nisem suženj peglajznu
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:13:02
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT neli predno mi je potegnilo kaj to je, me je že malo zaskrbelo zate - ampak smailiji so bili pa res originalni -sam da nevš kakih virusovnaklamfala,pol te bo pa zradiralo-fajn skomini
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:14:07
|
|
|
|
neli99
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT neli predno mi je potegnilo kaj to je, me je že malo zaskrbelo zate - ampak smailiji so bili pa res originalni ... sej sem vedla da moram nehat, da nou kero kap zadela ....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:16:16
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Bog ne daj - sem vam rekla, da je to bolezen - hitro iz hiše izgnat vraga - kakšno peglanje - kdo pa še lika dandanes.... no, če dobro pomislim vse, samo jaz ne Tud vrat od spalnice ne morem več normalno odpret, tako kup se je nabral za vrati pa kaj se sekiraš,sma že dve,jaz peglam sam najnujneše pa nisem suženj peglajznu Kaj pegleznu, tega še ne poznam, zmečkanim cunam - ko jih zagledam kar na kolena padem ... da laži iz kupa vlečem
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 22:17:18
|
|
|
|
neli99
|
virusi ... spet ene domače živali sem že nehala, je prišel dragi domov ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.5.2008 23:03:50
|
|
|
|
mateyka
|
hojla punce kva ste čvekice, komi dohajam ja, ful vas je housic - 6 in to pomeni, da moram it v mesto in kupit torto dvd-jev, ker jih rabim 42 matr bom še pekla baje se bo do ponedeljka otoplilo na 27 (samo to pravjo meteorologi, tko da ne vem, ne vem..) - končno, ker moram našo ful oblačit - še na švedskem je bla manj oblečena v stanovanju. ta temperaturna nihanja pri nas KT, ime tvoje pupe je arabsko in pomeni "noble, illustrious" - pa mislim, da je tudi princesa iz 1001 noči
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 7:12:56
|
|
|
|
dodi
|
Spet prva.... pa se danes kar nisem spravila na RR.... Tako,sedaj pa en prav lep gorenjski pozdrav iz prelepe sončne vasice visoko v hribovitem svetu ... Moji dragi otročiči so že v 100% pogonu...se že vse sorte dogaja...ena je že v šoli,štirje pa umivajo zobe in se prepirajo,kdo bo prvi pljunil v umivalnik.... en mi z nago ritjo skaka naokoli,namesto,da bi sedel na kahlici in lulal,dve pa že pridno ustvarjata sliko zame....ja takle mamo in prav fletno je... Kuhala bom pasulj in treba se bo lotit tortice za moji dve zlati pupiki,zlati,ko ponoči nafilata plenico,da smrdi cela soba..in mama budnica in previt...jaz pa gledam vse križem...jao...na pol v snu pa je res težko previjati... Ok...dovolj...pa še kasneje kaj...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 9:53:52
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro!! Nelli, ti si pa včeraj res imela nostalgičen večer..... Bomo pa spet malo lepile smileje...samo za tebe... IZVIRNO SPOROČILO: KT Bog ne daj - sem vam rekla, da je to bolezen - hitro iz hiše izgnat vraga - kakšno peglanje - kdo pa še lika dandanes.... no, če dobro pomislim vse, samo jaz ne Tud vrat od spalnice ne morem več normalno odpret, tako kup se je nabral za vrati zato pa mi nimamo vrat na spalnici.... Dodi - ti pa imaš ponoči zanimivo budnico....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 10:55:32
|
|
|
|
makala
|
To je naša Lana danes, ki ima 9 mesecev. Pa še en nasmešek.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 11:00:48
|
|
|
|
Duškica
|
Mali princeski Lani ČESTITAVA za 9. mesecev!!!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 11:49:27
|
|
|
|
neli99
|
dan ... hodi sine po stanovanju in kliče: kod je mami ...kod je mami ...(kod pomeni kje ) ... in čez čas: na nalniku je je ... ... duškica hvala... evo je že cenzura ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 12:09:19
|
|
|
|
neli99
|
... evo sine je pogledu svoje bagerje in ostalo težko mehanizacijo ... lana ... tebe pa ne vidimo dostikrat ... evo še ene lušne punce , sploh laski so mi všeč (moi otroci so bolj plešaste sorte ) za obmesečnico ... spet sine s svojim stavkom ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 12:38:34
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 dan ... hodi sine po stanovanju in kliče: kod je mami ...kod je mami ...(kod pomeni kje ) ... in čez čas: na nalniku je je ... Otroci se morajo hitro naučit kje je mamino delnovno mesto. Da ne bodo zrastli v prepričanju, da so mame samo za štedilnikom....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 13:13:17
|
|
|
|
mateyka
|
kok je Lana lušna vse najboljše
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 17:14:41
|
|
|
|
julci
|
¸Lana vse najboljše za obmesečnico,prav tako čestitke tudi mamici in atiju za tako fejst punco
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 17:18:11
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: neli99 dan ... hodi sine po stanovanju in kliče: kod je mami ...kod je mami ...(kod pomeni kje ) ... in čez čas: na nalniku je je ... Otroci se morajo hitro naučit kje je mamino delnovno mesto. Da ne bodo zrastli v prepričanju, da so mame samo za štedilnikom....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.5.2008 18:44:31
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kok je Lana lušna vse najboljše tudi od mene VSE najboljše
|
izbor imenaTanchiNajlepše ime za fantka?Dejan (
9%)
Domen (
17%)
David (
30%)
Leon (
23%)
Jernej (
20%)
Število vseh glasov: 405Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!