|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 14:11:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
   RE: Julijke 2008 III. del
23.5.2008 14:21:15   
Blacky30
Evo tudi mene. Danes je en prav tečen dan, me je celo dopoldne glava bolela in tečna sem bila.user posted image  Zdaj sem pojedla kosilo, pa je malo boljše.

Zimska, znorim poleg takega g. Sicer je zdaj res prepozno, da bi kaj naredila in hvala bogu, da je s tvojo user posted image  vse ok, samo ti pa priporočam, da takoj po porodu menjaš g. Še prehitro ga boš spet rabila in takrat se boš spet po glavi tolkla, zakaj ga nisi že prej menjala.user posted image

Mojcek1, hvala. Se je potem tale naša "kadrovnica" le vdala in me je danes že vse čakalo izpolnjeno, pustila pa sem ji kopijo potrdila. Naj ga ima, če že vztraja.user posted image  O nameri pa sem ji poslala uradni mail že konec februarja, ker so morali začet rihtat mojo namestnico, ki zdaj dela namesto mene.

Drugač pa meni iz dojk tudi nič ne teče, razen enkrat mi je, ko sem se preveč naslonila na njo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
23.5.2008 14:24:20   
Blacky30
Balonchy, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti prelepo nosečnost s še lepšim koncem, ko boš dobila v roke svoj zaklad!!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa daj nam se javljaj še naprej!user posted image

user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 553
23.5.2008 14:55:00   
Blacky30
Kenya, tudi tokrat imata izbrana sama lepa imena. No, želim vama, da se odločita za tisto, ki bo všeč obema.user posted image

Srečke vse, ki greste na morje. Jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiii. Pa mož nima časa, bolj bistven razlog pa je, da sem se odpovedala raje toplicam, ker imam spodaj stalno neko vnetje in se malo bojim, da ne bi še poslabšala te zadeve. Tak da do poroda bomo šli se parkrat kopat, pa bom mogoče samo opazovala moja dva pri igri v vodi. Če me ne bo preveč premamilo in bom tvegala za tisto urco.user posted image  Itak slabše skoraj ne more biti.
Septembra pa mi ne bomo šli nikamor, ker se mi zdi prezgodaj za user posted image .

Imam pa eno vprašanje, morda bodo bolj vedele tiste, ki že imajo poletnega otročka ali pa ste izvedele v MŠ: kako hitro nam bodo sedaj dovolili, da gre user posted image  ven na zrak in za kako dolgo? Ker pri nas je poleti v hiši zelo vroče (33 stopinj) in sem se z Nejcem, ko je bil star 6 mesecev cel dan zadrževala zunaj v senci. Kaj pa zdaj? Saj bomo zmontirali prenosno klimo, samo to ne more laufat, ko smo v prostoru. Lahko samo fejst ohladim, ko nas ni notri, ko pa se vrnemo, pa jo moram izklopit. Dajte predloge, plis.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 554
23.5.2008 15:04:23   
Inigo
nam so rekli, da naj bo prvi sprehod nekje 14 dni po rojstvu. seveda v pozno popoldanskem času - po 18. uri ali pa zgodaj zjutraj, ko je še malo sveže - do 10. ure. prvi sprehod naj bo bolj kratek - okoli bloka, hiše... nekje 15 minut. potem pa počasi stopnjuješ. sončka pa si lahko privoščimo po 4, 5 tednu. ampak spet tistega večernega. in pa samo za vzorec.

upam, da sem kaj pomagala...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 555
23.5.2008 15:06:17   
Inigo
veš kaj bi pa jaz naredila s klimo... fajn bi ohladila, ko vas ni notri, potem jo daš pa na čisto malo in jo obrneš stran in pokriješ z brisačo ali ruto. ostajalo bo hladno in po nobenem ne bo pihalo. poskusi še preden boš rodila, da veš pol prakticirat user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 556
23.5.2008 15:41:40   
Anonimen
balonchy, pa je ratalo user posted image user posted image  zdaj pa srečno do konca, joj kok sem vesela zate user posted image

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 15:43:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 15:52:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
23.5.2008 16:00:17   
netki
kar se tiče sprehodov.....

jaz sem prvič rodila oktobra.....sedem dni sem bila v bolnici in potem ko sem prišla domov, smo šli drugi dan že ven.....bila je pa lepa sončna jesen.....

Tudi patronažna je rekla, da je lahko na zraku.
Zdej julija bom počela isto, le da se bom izognila vročini (če že bo) in se sprehajala zjutraj in zvečer. Men bi se zmešal bit 14 dni doma zaprta in to sredi poletja. Edina ovira zdaj bo res ta vročina in se bom ravnala po tem.

to je seveda moje mnenje.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 560
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 16:01:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
23.5.2008 16:05:31   
sasula
user posted image Pa kej vidite lepo vreme. Sem gledala napoved za Hrvaško, lepo vreme torek in sreda in potem zopet slabo. Vsaj tu gori Kvarner, dlje itak zdaj ne gremo. Za 1.maj sva šla v Dubrovnik in tudi vreme ni bilo na najini strani. Zdaj gremo pa blizu Moščeniške drage, naprej od Opatije.
Glede na to, da imam rok konec julija, verjetno septembra ne bo še za nek hud dopust. Sem pa rekla, da bom hodila za vikende na morje. julija pa dvomim, da se mi bo sploh še šlo s tem trebuhom.

Bolj površno berem vaše .... pa vseeno čestitke Baloncy.

Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 16:20:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 563
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 16:25:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 564
23.5.2008 16:33:44   
Majuska
Točno to user posted image   Ronja, mala navihana razbojniška hči user posted image prebrala neštetokrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
23.5.2008 16:34:06   
neboglasnica
Ja, Ronja je ime junakinji super knjige.

Mimogrede, danes sem imela občutek, da smo že petek, 13. Najprej sva zjutraj razvozila otroke, nato sem ga peljala previti roko in groza, vsa vneta. TAKOJ na urgenco!! Mimogrede je izgubil še denarnico. Tam čakava dooolgoooo, sem morala vmes po Saro, ker je imela zobozdravnika. Jo odpeljem, sva na vrsti, se takoj pohvali z JAnom (napreduje s svojo samozavestjouser posted image user posted image ). Končava, šibava po očija, še ni končal (po 4,5 urah), grem jaz k zobozdravniku, povem da mojega ne bo... mi popravi dve zalivki, vzame 75 €, ko me kliče mož, da ga je klical nekdo, ki je našel denarnico. Še so pošteni ljudje na svetu!!user posted image . Greva iskat, gospod noče vzeti denarja...peljeva avto na servis, vmes kliče sestrična in pove, da je bratrančev sin v bolnici, ker je nanj padlo 2,5 toni kamna. Kriza! Baje je iz najhujšega, sicer brez ledvice in vranice, ampak bo.

No, ena dobra novica: kolegica (prekmalu) rodila deklico, vsaj nekaj + v tej zmedi. Uf, zdaj bo pa kmalu Nikita, še cukr si pripravim in vodoravno pred TV. Hvala, ker sem lahko izlila, kar me je tiščalo.

Neposredna povezava do sporočila: 566
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 16:45:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 16:51:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 568
23.5.2008 17:42:17   
jocika
Rajš Sarauser posted image .
Matr pri teh imenih je tak - nič sprašvat, sam kar je tebi pa tvojemu všeč upoštevaj, ker ma vsak čisto svoj okus. Npr. proti najini izbiri majo vsi v familiji toliko za povedat - ampak nekaj časa sva se sekirala, kak bi dala detetu ime, zdaj sma pa rekla - najina je in ime ji bo tak, ko bo nama všeč, zato bo pa prva izbira ostalauser posted image !
Balonchy čestitke!!!!!!!!!!!user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 569
23.5.2008 17:51:08   
Inigo
Ronja, Ronja, Ronja, Ronja! user posted image jst navijam za Ronjo. Sar je ko smetja user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 570
23.5.2008 18:16:44   
neboglasnica
Ja, veliko jih je in še kolegica, ki je rodila danes, je dala hčeri ime Sara. Poleg moje Sare še ena! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 571
23.5.2008 18:17:17   
neboglasnica
almera, sem si bogato privoščila, mnjami......

Neposredna povezava do sporočila: 572
23.5.2008 19:31:04   
frutka_
user posted image Balonchy čestitke še od mene!!!user posted image

Neboglasnica čestitam za malo soimenjakinjo!user posted image
Almera tudi jaz navijam za Ronjo, malo razbojnico!user posted image
Mojemu pa naenkrat Lili več ni všečuser posted image . Zdaj iščem še kakšno "rezervno" varianto da jo poimenujem, ko jo osebno spoznam.user posted image Pri prvem sem imela poleg imena Filip izbrano še ime Matija. Ko se je rodil je bil absolutno Filip. Matija mu ni pristajalo. Zdaj pa je itak v igri Lili pa še kakšno alternativo bi rada poiskala. Nekaj ne preveč pogostega, lepo zvenečega...Ideje mamice, ideje!user posted image user posted image user posted image
Zimska jaz imam na tržnici svojo branjevko, ki mi zmeraj stisne kakšno solato pa korenček ali šopek rožic poleg. Res je prijazna. V trgovini ti nihče nič ne podari.... user posted image
Blacky jaz sem šla prvič s tamalim ven, ko je bil star 10dni. Pa sva bila kakšne pol urce zunaj. Potem pa sva čas podaljševala. Baje je potrebno pazit dokler popič ni suh. Tako sem jaz slišala...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 573
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 20:00:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 574
23.5.2008 21:02:23   
Balonchy
Full, full hvala še enkrat vsem za lepe želje!!!

Berem, da se pospešeno pripravljate (pranje, izbira imena,...)..
Po izračunih sodeč bo moja beba prikukala na svet drugo leto! user posted image
Upam, da mi bo katera pomagala z nasveti + pri izbiri imena! user posted image

Se beremo... IN ŠE ENKRAT HVALA IZ SRCA!

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 23.5.2008 21:03:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?