lex
|
flower naj te potolažim. Midva sva hodila na MŠ pri Aleksu. Lepo smo šli vse počasi, vse predelali,... Previjali smo lutko, težko kot pravi dojenček,... Potem pa pridem do porodne sobe - pozabim pravilno dihanje , babica te bo 100°vodila skozi dihanje in ti tudi pokazala, če bo treba. Glede na to, da sem hodila v SŠ v zdravstveno, da sem imela veliko stika z dojenčki (tudi praksa v vrtcu je vsebovala previjanje otrok), sem mislila, da svojega otroka bom previla kar miogrede. Ma ja misli si. Sem se tresla ko šiba na vodi. Še ko smo šli domov mi ga je sestra pomagala oblečt . Na oddelku te naučijo previjat, oz. ti pokažejo. Vsaj široko povijanje. Mene je celo drugič učila moja prfoksa iz SŠ . Me je malo čudno gledala. Pa Aleks je bil še v plenicah ko sem šla po Alino, ampak tista mala rita mi je dala kar vetra prvič . Kopanje je pri nas prevzel ati, ker mami ni več znala ,.... Vsi otroci so previti bo pa še tvoj . Glede dojenja pa ti dam nasvet: BODI tečna, da ti pomagajo. Za MB osebje ne vem, v SG so prijazni in pomagajo. Razen 1 kokoši. Z Aleksom se še sploh podojila nisva in pride ko ga sliši mi ga pokne na posteljo in gre, še sreča, da je čez 2 uri prišla druga in mi pomagala, da je bošček vsaj malo mleka dobil vase. RONJA - zanimivo ime Balonchy - vse ti bomo pomagale, še ko ti bo najbolj slabo ti bomo v oporo, pri izbiri imena,.... ti samo UŽIVAJ jocika - midva tud nisva vprašala za mnenje, a ko smo povedali, da dobimo Alino, me je moja mami najprej vprašala, če si lahko ime kar izmisliš in potem je takoj našla rimo malina . Ampak se nismo dali, čeprav sem še kar neki razmišljala, ampak kaj koga briga. Edini ki je smo imeli besedo pri te smo se soglasno strinjali, vsakič. No predlogov je bilo pa na tone