|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
23.5.2008 20:51:24   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Evo mala že panča (upam) če ne pa se bo tak oglasla.
Me je malo zajuser posted image sem ji htela rižeka na žličko dat pa je blo več zunaj ko pa noter pa si je mislila zraven mami to ti sama papaj,pa sem ji mogla flaško dat.

Pridna Ursa da si poskrbela za možeka,mojga pa ni pa itak nič ne bi blo,ker je  teta na obisku.Tak da bi mu blo vseeno,pa če celo noč tu gor visimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
23.5.2008 20:51:45   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Če naenkrat izginem je prišel moj domovuser posted image

Pa reči da delaš anketo o zasvojenosti in smetenjuuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
23.5.2008 20:52:10   
ursalara

Pridna Ursa da si poskrbela za možeka,mojga pa ni pa itak nič ne bi blo,ker je  teta na obisku.Tak da bi mu blo vseeno,pa če celo noč tu gor visimuser posted image

ah mojemu ravno ni vseeno pa pravi ja no a lahko zdaj prideš pa jaz ja ja sam še pet minutuser posted image user posted image user posted image pol pa pravi pet minut je zate ena urauser posted image user posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
23.5.2008 20:52:19   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

ursalara,vidim,da sva glede odhodov in biti na morju isti!Sem mislila,da sem samo jaz takšna.

Ne ne nisis samo ti taka sem tudi jazuser posted image

tudi jaz sem te pogrešala user posted image

Priznam vašega smetenja tukaj res nisem prebrala,tako da če bom kdaj kaj vprašala,to pomeni,da nisem prebrala,ampak ostala sem na 63 strani,tako,da me razumete,kajne?Zdaj pa vas spet redno berem...pa kako slikico bom poskusila kdaj prilepiti iz morja,če bo kakšna zanimiva!

o ti tia ti nismo zanimive kajseveda ti je oproščeno

Tudi jaz ne uživam pretirano na morju. Na splošno nisem poletni tip. Kje je moja zima?????? No, ampak za družinico je trebe potrpet in vse bolj mi je všeč sonček, da lahko vozičkava.

user posted image user posted image user posted image  tako smo se včeraj trudile, zdaj pa sploh nobena ne bere. Sploh ne veste, kakšne pametne zadeve zamujate user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
23.5.2008 20:52:34   
TRIŠ
Ja sine pozna na uro tako da grem zrihtat večerjo.Reklame so pa je pogledal na urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Grem  pa se pišemo čez 5 minuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
23.5.2008 20:52:46   
ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: katee

moj malček še nekaj jamra iz posteljice, ne bom mogla smetiti

Ja meni je dons možiček rekel zakaj nisem raje dopoldan na računalniku ko njega niuser posted image

tudi meniuser posted image user posted image user posted image pa da nimave istegauser posted image user posted image user posted image pa kaj naj če je zvečer bolj zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
23.5.2008 20:53:28   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: majra

user posted image user posted image user posted image  tako smo se včeraj trudile, zdaj pa sploh nobena ne bere. Sploh ne veste, kakšne pametne zadeve zamujate user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
23.5.2008 20:53:56   
ursalara

Če naenkrat izginem je prišel moj domovuser posted image

Pa reči da delaš anketo o zasvojenosti in smetenjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja zanimivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
23.5.2008 20:54:23   
ursalara

ursalara,vidim,da sva glede odhodov in biti na morju isti!Sem mislila,da sem samo jaz takšna.

Ne ne nisis samo ti taka sem tudi jazuser posted image

tudi jaz sem te pogrešala user posted image

Priznam vašega smetenja tukaj res nisem prebrala,tako da če bom kdaj kaj vprašala,to pomeni,da nisem prebrala,ampak ostala sem na 63 strani,tako,da me razumete,kajne?Zdaj pa vas spet redno berem...pa kako slikico bom poskusila kdaj prilepiti iz morja,če bo kakšna zanimiva!

o ti tia ti nismo zanimive kajseveda ti je oproščeno

Tudi jaz ne uživam pretirano na morju. Na splošno nisem poletni tip. Kje je moja zima?????? No, ampak za družinico je trebe potrpet in vse bolj mi je všeč sonček, da lahko vozičkava.

ja  majra a vidiš kakšno aroganco potem dobive pod nosuser posted image user posted image user posted image ni fer a neuser posted image user posted image user posted image tudi jaz sem bolj zimski tipuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
23.5.2008 20:54:57   
Anchikaa

[/quote]

[/quote]

Jaz pa uživam na morju,ker sem polek vode in mi ni tak vroče,ker se mam kje ohladit.Ne prenesem pa vročine,in imam jaz tut raje bolj frišni luft

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
23.5.2008 20:55:28   
ursalara

Ja sine pozna na uro tako da grem zrihtat večerjo.Reklame so pa je pogledal na urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Grem  pa se pišemo čez 5 minuser posted image

ja ja kar zgovarjaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image

tako smo se včeraj trudile, zdaj pa sploh nobena ne bere. Sploh ne veste, kakšne pametne zadeve zamujate

mislim draga prijateljica a je to tebi smešno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
23.5.2008 20:55:54   
majra

Alfabeta tudi jaz sem takele pekla ko še nisem poznala RR-auser posted image

DRUGAČE PA DRAGE MOJE HVALE ZA PESTKE KI STE JIH DRŽALE KER DANES SEM DOBILA IZVID IN JE OKuser posted image user posted image user posted image

Super novica user posted image user posted image user posted image

Ja se ne pustim motit in grem s svojim tempom počasi naprej. Dajte me počakat- ki je še 90. stran user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
23.5.2008 20:56:09   
ursalara

Jaz pa uživam na morju,ker sem polek vode in mi ni tak vroče,ker se mam kje ohladit.Ne prenesem pa vročine,in imam jaz tut raje bolj frišni luft

a te mao citiranje zeza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
23.5.2008 20:56:25   
Anchikaa
Pa kaj hudiča delam narobe?Samo vmesni tekst sem zbrisala,pa ni vredi.

Gad demetuser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
23.5.2008 20:57:04   
ursalara

Ja se ne pustim motit in grem s svojim tempom počasi naprej. Dajte me počakat- ki je še 90. stran user posted image

ne daj se motitiuser posted image user posted image user posted image user posted image kar beri vsaj enauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
23.5.2008 20:58:10   
Lunca1
Alfabeta čim prej se pozdravite. user posted image  Pri nas pa Luka že en teden smrka. drug teden imamo pa spet cepljenje.

Katee mleko si pa sčrpaj samo toliko, da popusti pritisk, pa ga boš imela skoz manj.

Luka je pa danes dobil osebno izkaznico. user posted image  So jo hitro naredili. sem jo dala delat v ponedeljek.

Triš user posted image  za izvid.

nana welcome back.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
23.5.2008 20:58:23   
ursalara

Pa kaj hudiča delam narobe?Samo vmesni tekst sem zbrisala,pa ni vredi.

Gad demetuser posted image

ja lubica oklepaje in quote moraš pustitiuser posted image user posted image user posted image user posted image saj bo kar poskušaj saj itak smetimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
23.5.2008 20:58:42   
Lunca1
Grem se še mal otrokom posvetit. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
23.5.2008 20:59:27   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Luka je pa danes dobil osebno izkaznico. user posted image  So jo hitro naredili. sem jo dala delat v ponedeljek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
23.5.2008 20:59:40   
TRIŠ
Evo meuser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
23.5.2008 21:00:06   
ursalara

Grem se še mal otrokom posvetit. user posted image

No kar pojdiuser posted image user posted image user posted image pa ne pozabi na možauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
23.5.2008 21:00:35   
majra

Ursalara si dobila po prstih zjutraj? Praf ti je, kaj pa ne spiš dlje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Evo, če katera pride....

user posted image

so pa slani, s šunko in siromuser posted image

To je pa meni taaaakoooo fino. Alfabeta, jih je še kaj ostalo? S kje si user posted image

Ja ja se vidi da nisi bila na sestanku Dolenjkuser posted image

To se dobi, ko se dolenjke zberejo?! Čujte ženske, dolenjke in belokranjke, se ne bi me drugi teden dobile na kavi, kako pametno rekle, pa papale kifle od Alfabete user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
23.5.2008 21:00:38   
ursalara

Evo meuser posted image

ti si pa brzinskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
23.5.2008 21:01:01   
TRIŠ

user posted image user posted image user posted image user posted image Luka.Naše slike pa še kar čakajo lepega vremenauser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
23.5.2008 21:01:19   
ursalara

Ursalara si dobila po prstih zjutraj? Praf ti je, kaj pa ne spiš dlje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Evo, če katera pride....

user posted image

so pa slani, s šunko in siromuser posted image

To je pa meni taaaakoooo fino. Alfabeta, jih je še kaj ostalo? S kje si user posted image

Ja ja se vidi da nisi bila na sestanku Dolenjkuser posted image

To se dobi, ko se dolenjke zberejo?! Čujte ženske, dolenjke in belokranjke, se ne bi me drugi teden dobile na kavi, kako pametno rekle, pa papale kifle od Alfabete user posted image

do takrat jih že ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?