|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
23.5.2008 13:32:18   
Lunca1
Martinca meni ima pa tale fotograf noro dobre fotke
http://www.klemenlajevec.si/

Ursalara, ti ti mami.user posted image

Mi smo pa dane sprvič jedli korenčka user posted image , pa je tako z rokam mahal, da sem komaj najdla usta.user posted image

Nano bo kap, ko bo videla kolk ma za prebrat.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
23.5.2008 13:57:17   
lutiropan
Ojla, danes sva imele s Kajo cepljenje, prestala prav junaško, nič jokala.

Nekaj me zanima, sem jo stehtala, tam pri sestri, sestra je šla potem po ene kartone, dr. tud ni blo več, zredila se je 700g v enem mesecu pa 10 dni, .A je to dovolj,  mamo 6450 pri 4,5 mesecih.
Res pa je da sva mele ene 14 dni nazaj prave borbe, za jest, spila od 80 pa do 130  največ.
Sedaj je stanje kar normalno, kar se hranjenja tiče.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
23.5.2008 13:59:33   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

No, zdajle sem pa mislila, da me bo kap. Ko sem prejle šla dol, sem bila na 70. strani. Se vam je malo zrolalouser posted image . No, ker niste nič pametnega napisale, se za danes poslavljam.

Skrajno nesramno! Nč pametnega??? user posted image

ja ampak res nouser posted image user posted image user posted image

Mislim ja kva se pa greš.Če nič pametnega ne pišemo bomo začele risatuser posted image
Ursalara super mega nore slikiceuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
23.5.2008 13:59:36   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ne se trudt ursalara k bos do jutra tle da nas ujamesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol bo pa jutr lara sama na socialno poklicala da ni hraneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim da se ne rabim hodit smejat k februarčicamuser posted image one nas pridejo še sem zabavatuser posted image .Samo da mi navš zaračunala potnih stroškov in dnevnicuser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
23.5.2008 13:59:41   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

ursalara a si ti na kakšnih poživilih?user posted image user posted image user posted image

Po čemu to sklepašuser posted image user posted image user posted image user posted image ?Ja samo na kavi!user posted image user posted image user posted image

Ker si v taki formi za smetenje.user posted image user posted image user posted image

ja no saj lahko nehamuser posted image user posted image user posted image

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TO PA NE.ONA JE MOJA PRJATLCA IN PUSTE JO NA MIRUuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
23.5.2008 13:59:45   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Triš kam zdej greš. Včeraj si pa lahko pri februarčicah čvekala in jim polnila smeti
zdej pa še nam kaj povej...

Evo me samo dons je pa bolj gusto.Sem od frizerja in sem hitro sinku skuhala gobovo juhico zdej pa še za družinsko kosilo in zato RR trpiuser posted image
Klepetka jaz se pofočkam mi pridemo z otroci za atija pa še ne vemuser posted image
Mala pikica DOBRODOŠLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA LJUBO DOMA KDOR GA IMAuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
23.5.2008 14:00:12   
TRIŠ
TEMU SE PA REČE ORTO SMETENJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
23.5.2008 14:01:05   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

mml, 12.junij. :)

bomo držali pesti user posted image

pošlji mi mail naslov na ZS pa ti pošljem recepte za GH

Dej še men no.Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
23.5.2008 14:01:41   
TRIŠ
Gagy  ne sam brat pa rajš kej povejuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
23.5.2008 14:04:21   
TRIŠ
Anchikaa,Sani, Ursalara kje pa steuser posted image mam 15 min časa za smetenjeuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
23.5.2008 14:06:12   
TRIŠ
Ja pol pa nič.Grem pa kuhat da ne bodo lačniuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
23.5.2008 14:15:09   
Anchikaa
Ja triš,saj sem tu.
Zaj sma se orto nasmejale zraven,ko sma papcale.Kak je bla smešna,je pa danes več spravla dol,kot včeraj.Zgleda da je na žmah prišlauser posted image .Skoraj polovico kašice mi je spraznila,pol pa povrh spila še 130ml mleka.Kam to spravi?? Aja,sem pa ugotovila da so te kašice od Hippa dosti cenejše v muelerju.Sem za foro v šparu gledla pa mala stane okoli 75centov,tavelika pa v muelerju 99centov.Zakaj pa taka razlika??Marže menda.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
23.5.2008 14:19:20   
Anchikaa

joj naša pa je dobila izpuščajčke po teh plenicah tako da sem prešaltala nazaj na pamperske!

Jaz pa srčno upam in boga molim da jih ne bi več dobile.Jih je mela ful ko sma iz porodnišnice prišle domov.Tak da sma jih komaj pozdravle s bebival kremo.Sem že mela plan b,če ne bi pomagalo,to neko lubje kupit pa ji s tem umivat rito,samo se je HB izboljšalo.Zdaj pa ji s to navadno soleo baby mažem ritko pa je tut ok.HB da tast dela v Henklu pa se špila šverc komerc.user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
23.5.2008 14:20:12   
Anchikaa
Zaj sem pa nekaj zajuser posted image

Ne grem se več,danes s tem citiranjemuser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
23.5.2008 14:26:59   
Alfabeta
Pa ve ste čist nore!!!!user posted image  kolk ste pa naklofale od včeraj zvečer?!?!
Triš če si mi včeraj še kaj povedala, no morda še katera druga, nisem prebrala, ker to je pa res to much.

Bom samo na hitro pvedala kaj se je pri nas zgodilo... Nekaj dni nazaj sem napisala da je Ajda smrkava, no danes ob 1 zjutraj, do takrat je spala, se je pa zbudila, zmerim vročino... 38,1 v ritki, kar sicer ni tako veliko ampak je očitno začela rasti, kar je nenavadno za njo. 10 minut po tem pa huronsko dretje, krči niso bili nič v primerjavi s tem. user posted image je ona, user posted image sem jaz,.....Nisem vedela kako naj ji pomagam. Rdeča v obraz, zaripla, pa jokala kot da jo trgamo na pol. Potem sem ji dala 1/2 žličke Calpola in je po 20 minutah zaspala. Seveda sem šla zjutraj k zdravniku. Rezultat: Vneto uho. Sedaj ima Hiconcil in upam, da bo hitro minilo.

No, toliko. Za nazaj pa ne bo šla brat, ker toliko volje pa res nimamuser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
23.5.2008 14:33:03   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

mml, 12.junij. :)

bomo držali pesti user posted image

pošlji mi mail naslov na ZS pa ti pošljem recepte za GH

Dej še men no.Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image

držim pesti al pošljem recepte user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
23.5.2008 14:34:31   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Pa ve ste čist nore!!!!user posted image  kolk ste pa naklofale od včeraj zvečer?!?!
Triš če si mi včeraj še kaj povedala, no morda še katera druga, nisem prebrala, ker to je pa res to much.

Bom samo na hitro pvedala kaj se je pri nas zgodilo... Nekaj dni nazaj sem napisala da je Ajda smrkava, no danes ob 1 zjutraj, do takrat je spala, se je pa zbudila, zmerim vročino... 38,1 v ritki, kar sicer ni tako veliko ampak je očitno začela rasti, kar je nenavadno za njo. 10 minut po tem pa huronsko dretje, krči niso bili nič v primerjavi s tem. user posted image je ona, user posted image sem jaz,.....Nisem vedela kako naj ji pomagam. Rdeča v obraz, zaripla, pa jokala kot da jo trgamo na pol. Potem sem ji dala 1/2 žličke Calpola in je po 20 minutah zaspala. Seveda sem šla zjutraj k zdravniku. Rezultat: Vneto uho. Sedaj ima Hiconcil in upam, da bo hitro minilo.

No, toliko. Za nazaj pa ne bo šla brat, ker toliko volje pa res nimamuser posted image

tudi jaz želim, da čimprej mine, boga mala uhica

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
23.5.2008 14:42:26   
Anchikaa
Joj Alfabeta držim pesti da se uhica male Ajde hitro pozdraviuser posted image user posted image

Kje pa ste zaj vse?A spite pri belem dnevu,tak ko moja mala mis?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2118
23.5.2008 15:20:07   
Alfabeta
Evo, če katera pride....

user posted image

so pa slani, s šunko in siromuser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
23.5.2008 15:24:19   
Intruder24

Evo, če katera pride....

user posted image

so pa slani, s šunko in siromuser posted image

mnjamiuser posted image , zdaj si mi pa lušte nardila, a mi daš recept user posted image , PROSIM PROSIM user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
23.5.2008 15:36:41   
Intruder24
punce dajte mi še samo nekaj povedat. S čim ste začele pri GH..grisi al sadje in zelenjava ?
Ko sem zdaj prebrala, da je fajn če začneš z griseki, pol pa ostalo??

Neposredna povezava do sporočila: 2121
23.5.2008 15:45:22   
gagy85

Gagy  ne sam brat pa rajš kej povejuser posted image

kako me zmer opazte user posted image user posted image   sam skilm mau user posted image

http://gagy.moj-album.com/

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
23.5.2008 15:45:58   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Ursalara, ti ti mami.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lutriopan čestitke za gramčki in cmuser posted image user posted image user posted image to je dovolj

IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

No, zdajle sem pa mislila, da me bo kap. Ko sem prejle šla dol, sem bila na 70. strani. Se vam je malo zrolalo . No, ker niste nič pametnega napisale, se za danes poslavljam.

Skrajno nesramno! Nč pametnega???

ja ampak res no

Mislim ja kva se pa greš.Če nič pametnega ne pišemo bomo začele risat
Ursalara super mega nore slikice

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

ne se trudt ursalara k bos do jutra tle da nas ujames pol bo pa jutr lara sama na socialno poklicala da ni hrane

Vidim da se ne rabim hodit smejat k februarčicam one nas pridejo še sem zabavat .Samo da mi navš zaračunala potnih stroškov in dnevnic

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
23.5.2008 15:46:24   
ursalara

ursalara a si ti na kakšnih poživilih?user posted image user posted image user posted image

Po čemu to sklepašuser posted image user posted image user posted image user posted image ?Ja samo na kavi!user posted image user posted image user posted image

Ker si v taki formi za smetenje.user posted image user posted image user posted image

ja no saj lahko nehamuser posted image user posted image user posted image

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TO PA NE.ONA JE MOJA PRJATLCA IN PUSTE JO NA MIRUuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj ste pa slišaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
23.5.2008 15:49:59   
ursalara

TEMU SE PA REČE ORTO SMETENJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej je pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gagy  ne sam brat pa rajš kej povej

pa te jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anchikaa,Sani, Ursalara kje pa ste mam 15 min časa za smetenje

a samo al kaj jaz tudi grem z miško ven se je sonček pokazal

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Zaj sem pa nekaj zaj

Ne grem se več,danes s tem citiranjem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ve ste čist nore!!!!  kolk ste pa naklofale od včeraj zvečer?!?!
No, toliko. Za nazaj pa ne bo šla brat, ker toliko volje pa res nimam

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?