|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
23.5.2008 17:01:38   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

ursalara, daj ti raje piši vsak odgovor posebej. Bomo bolj ziher hitreje prišle do februark.user posted image One baje ne znajo več postov citirat na enkratuser posted image  

bo bolje a ne se tudi že jaz študiralauser posted image user posted image user posted image to varijantouser posted image user posted image user posted image

Ja ampak nekaeter pa res ne znajo se bodo morale še malo naučiti ali pa malo več žgancov pojestuser posted image user posted image user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
23.5.2008 17:02:44   
ursalara
tako kot včeraj februarke prepričujem da so nas ukinili in jencilla mi je kar nasedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
23.5.2008 17:03:29   
SuzanaKK
 Alfabeta upam, da bo Ajdin uhek čimprej zdrav. Kje sta to staknili? Da ni tista fora, kapa gor, kapa dol! Jaz mu jo zdaj namreč ne dajem več na glavo, danes je imel tako bolj za okras kapuco od jakne čez.

Mml sem šla v Zaro, ampak o vetrovki ne sluha ne duha. Pa itak je bila ziher ful draga, ker sem videla eno za 40 EUR. user posted image

Nana pogrešamo te!!!!!
Mala pikica, kako je bilo danes?

Kateeuser posted image zate in da bi čimprej klepetala z nami!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
23.5.2008 17:06:06   
klepetka
suzana ,se mi zdi da si ti enkart pisala ,da imaš mei tai al nekaj takega.Si še zadovoljna z njim? Zbiram mnenja ,ker bom kupila ali kenguru ali tole omenjeno čudo.In še kje si si ga ti izposodila (kolikor se spomnim,da si si ga)?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
23.5.2008 17:16:37   
SuzanaKK
Klepetka ti napišem ZS.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
23.5.2008 17:26:24   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Jaz pa ne morem verjeti, da Aljaž že 1,5 ure spi!!! Upam, da ni kaj narobeuser posted image z njim, ker drugače spi čez dan 2 x ali 3 x po pol ure, točno ko švicarska ura. Mah, mu že paše, mora notri spraviti nočno dretje.

Naša je presenetila tako med vikendom. Je spala 2x po pol ure in vmes od 12.00 do 15.00.user posted image  Sam kaj ko jo je minilo.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
23.5.2008 17:28:43   
Sunny Morning
Ja Ajda, kam si pa rinla ušeske.user posted image

Alfabeta recept za kifeljčke sem že varno shranila. Tvoji zgledajo mnjami.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
23.5.2008 17:37:30   
katee

Evo, če katera pride....

user posted image

so pa slani, s šunko in siromuser posted image

Jaz bi z veseljem, pa ne smem, ker so preveč mastni.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
23.5.2008 17:47:39   
katee
Ugotavljam, da sem postala takšna kot naši otroci. Čez dan spim 2× po najmanj 1 uro. Sedaj sem celo 2 uri spala. Meni je oproščemo, rabim spanec!

Evo, tablete za preprečitev tvorbe mleka sem že začela jesti. Me prav zanima, koliko časa ga bom še imela. Danes si ga moram še ščrpat, ker imam čisto polne joške, potem pa upam, da mi ga ne bo potrebno več črpat.

Mali je pa prav z veseljem sprejel flaško. Sedaj ga hranim z Aptamilom imunofortis. Poj 5 obrokov po 150 ml na 4 ure in je čisto zadovoljen. GH pa še ne bom uvajala, ker še vedno lepo napreduje samo z mlekom.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
23.5.2008 17:48:30   
katee
nana: kje si pa bila? Nisem brala za nazaj, pa nisem zasledila. A si uživala? Aja, pa dobrodošla nazaj doma!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
23.5.2008 17:49:15   
katee
sunny: glede čokolade se pa strinjam, da jo lahko namesto mene ješ, ampak meni to nič ne pomaga user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
23.5.2008 17:59:11   
nana35
Sem že nazaj iz morja,lepo pozdravljene.Če vas bom lahko vse prebrala,ne vem,ker vidim da je ogromno strani.Komaj sem se našla,kje sem ostala.

NadjaB.laske ti lahko postrižem kar na domu,če želiš.Pa tvojemu dragemu tudi,ni problema.

Eurosonga nisem gledala oz.predizbora,bom pa gledala Eurosong.Mislim,da je vedno slabše in počasi tudi ne bom več gledala,ker nimam za koga držat pesti.

Klemen je na morju spal cele noči,se moram pohvaliti in njega tudi,zvečer sem ga lepo fino nahranila in smo spali do 6h!Drugače vreme je bilo tako-tako,deževalo ni,le ponoči,bilo je oblačno,pa malo sončka,bili smo povsod po slovenski obali,v Fiesi,Piranu,Izoli,Simonovem zalivu...le v Portorožu ne.
Vsem ki ste in praznujete tudi danes,želim vse naj...naj...user posted image

martinca,vidim,da imaš nov avatar!user posted image
ursalara,vidim,da sva glede odhodov in biti na morju isti!Sem mislila,da sem samo jaz takšna.
Vse,ki ste bile v posvetovalnicah čestitke za mere vaših otročkov.

sonček balonček,tvoja Maruša je pa tudi že prava debeluška!

Bom poslala.

:))

(odgovor članu NadjaB)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
23.5.2008 18:24:49   
nana35
Vse slikice vaših sončkov so čudovite!
katee,dobrodošla tudi ti doma!!Me veseli,da si spet zdrava in pri svojem otročku.
golobček,upam,da bo s kolki tvoje Nine kmalu ok.
klepetka,si lahko misliš,da je ta moja teta s Krvavca(veš katera ne,o tej sem ti že pisala prejšnji mesec)prišla k meni kar na morje,ful je predrzna in to že kar prvi dan!Nima obraza,za mene je zelo neolikana,pa še povabila je nisem.user posted image

klaja,sem tudi jaz gledala tisto oddajo zadnjič po tv...sem se nate spomnila in na luso...
intruder,user posted image za nov avatar!!

Čestitke tudi vsem za krste in obhajila!!

Priznam vašega smetenja tukaj res nisem prebrala,tako da če bom kdaj kaj vprašala,to pomeni,da nisem prebrala,ampak ostala sem na 63 strani,tako,da me razumete,kajne?Zdaj pa vas spet redno berem...pa kako slikico bom poskusila kdaj prilepiti iz morja,če bo kakšna zanimiva!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
23.5.2008 18:25:55   
nana35
suzana,lepo da si omenila....hvala da si me pogrešala...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
23.5.2008 19:18:00   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

ursalara,vidim,da sva glede odhodov in biti na morju isti!Sem mislila,da sem samo jaz takšna.

Ne ne nisis samo ti taka sem tudi jazuser posted image

tudi jaz sem te pogrešala user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Priznam vašega smetenja tukaj res nisem prebrala,tako da če bom kdaj kaj vprašala,to pomeni,da nisem prebrala,ampak ostala sem na 63 strani,tako,da me razumete,kajne?Zdaj pa vas spet redno berem...pa kako slikico bom poskusila kdaj prilepiti iz morja,če bo kakšna zanimiva!

o ti tia ti nismo zanimive kajseveda ti je oproščeno

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
23.5.2008 19:22:12   
ursalara
Se že vidi da so naši možki domauser posted image user posted image user posted image user posted image sem mu povedala do kdaj sem bila včeraj tukaj gor pa se je samo smejaluser posted image user posted image user posted image pa mi je rekle ja kaj češ vsak tele ima svoje veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa še to je dodala da je prav da naj kar uživamuser posted image user posted image user posted image tako da mi je že dovolil današnje smetanje samo moram prej njega poštimatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
23.5.2008 19:36:10   
TRIŠ
Anchikaa a vidve že tko papcata.Naš samo preizkuša okuseuser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
23.5.2008 19:36:41   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: NadjaB

mml, 12.junij. :)

bomo držali pesti user posted image

pošlji mi mail naslov na ZS pa ti pošljem recepte za GH

Dej še men no.Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image

držim pesti al pošljem recepte user posted image

Pošlji recepteuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
23.5.2008 19:44:50   
Anchikaa

Sem ga pošlji pa ne boš več rabla flaškeuser posted image user posted image user posted image (ne zamerit).Ja sem probala če bo htela,pa ji je všeč postalo.Kar jedla bi.Zdaj pa študiram če ji rižeka na žlico naredim za večerjo ker je kar navdušena na žlico.

Nana dobrodošla nazaj!Jaz sem te tudi pogrešalauser posted image

Ursalara pol bo danes nadaljevanje smetenja in konkuriranja.Samo pol pa spet ne bojo htele bratuser posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
23.5.2008 19:48:04   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Sem ga pošlji pa ne boš več rabla flaškeuser posted image user posted image user posted image (ne zamerit).Ja sem probala če bo htela,pa ji je všeč postalo.Kar jedla bi.Zdaj pa študiram če ji rižeka na žlico naredim za večerjo ker je kar navdušena na žlico.

Nana dobrodošla nazaj!Jaz sem te tudi pogrešalauser posted image

Ursalara pol bo danes nadaljevanje smetenja in konkuriranja.Samo pol pa spet ne bojo htele bratuser posted image user posted image

Veš kaj jest sem se pa odločila da mu bom jutr kar ješrenj skuhalauser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
23.5.2008 19:48:18   
TRIŠ
Alfabeta tudi jaz sem takele pekla ko še nisem poznala RR-auser posted image

DRUGAČE PA DRAGE MOJE HVALE ZA PESTKE KI STE JIH DRŽALE KER DANES SEM DOBILA IZVID IN JE OKuser posted image user posted image user posted image

punce dajte mi še samo nekaj povedat. S čim ste začele pri GH..grisi al sadje in zelenjava ?
Ko sem zdaj prebrala, da je fajn če začneš z griseki, pol pa ostalo??

Mi smo samo na zelenjavi

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
23.5.2008 19:48:23   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ????
pa je to možno?? Saj se vam je čist zmešalo al kaj?!user posted image 17 strani naklofanih in to še ne v24 urah.

Ma ne grem vas nazaj brat;pa sam upam in molim user posted image ,da ne bom kaj pomembnega  zamudila in spregledala

lep dan , pa če boste tako nadaljevale ,bomo februarke prehitele

Veš kaj zdej bomo z rdečo označle kje se začnejo klobase in kdaj se končajo,da vam ne bo treba vsega bratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
23.5.2008 19:48:34   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Zdravo!

Jaz pa ne morem verjeti, da Aljaž že 1,5 ure spi!!! Upam, da ni kaj narobeuser posted image z njim, ker drugače spi čez dan 2 x ali 3 x po pol ure, točno ko švicarska ura. Mah, mu že paše, mora notri spraviti nočno dretje.

Premalo si na RR-U pa gledaš na uro kolk časa spi.Ko sem jaz tukaj gor Žan spi tri ure meni pa se zdi kot da je ravno zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
23.5.2008 19:48:42   
TRIŠ
Triš če si mi včeraj še kaj povedala, no morda še katera druga, nisem prebrala, ker to je pa res to much.

Nič nisi zamudilauser posted image Mal se nam je dogajal

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
23.5.2008 19:49:13   
TRIŠ
OPSSS POZABILA SEM OZNAČIT SMETENJEuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?