nana35
|
Sem že nazaj iz morja,lepo pozdravljene.Če vas bom lahko vse prebrala,ne vem,ker vidim da je ogromno strani.Komaj sem se našla,kje sem ostala. NadjaB.laske ti lahko postrižem kar na domu,če želiš.Pa tvojemu dragemu tudi,ni problema. Eurosonga nisem gledala oz.predizbora,bom pa gledala Eurosong.Mislim,da je vedno slabše in počasi tudi ne bom več gledala,ker nimam za koga držat pesti. Klemen je na morju spal cele noči,se moram pohvaliti in njega tudi,zvečer sem ga lepo fino nahranila in smo spali do 6h!Drugače vreme je bilo tako-tako,deževalo ni,le ponoči,bilo je oblačno,pa malo sončka,bili smo povsod po slovenski obali,v Fiesi,Piranu,Izoli,Simonovem zalivu...le v Portorožu ne. Vsem ki ste in praznujete tudi danes,želim vse naj...naj... martinca,vidim,da imaš nov avatar! ursalara,vidim,da sva glede odhodov in biti na morju isti!Sem mislila,da sem samo jaz takšna. Vse,ki ste bile v posvetovalnicah čestitke za mere vaših otročkov. sonček balonček,tvoja Maruša je pa tudi že prava debeluška! Bom poslala.