Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 15:55:52
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Joj Alfabeta držim pesti da se uhica male Ajde hitro pozdravi Kje pa ste zaj vse?A spite pri belem dnevu,tak ko moja mala mis? alfabeta anchikaa ne smes vse po sebi sklepat IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta Evo, če katera pride.... so pa slani, s šunko in sirom to pa ni lepo da nam take lušte delaš ja jaz bi tud IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 punce dajte mi še samo nekaj povedat. S čim ste začele pri GH..grisi al sadje in zelenjava ? Ko sem zdaj prebrala, da je fajn če začneš z griseki, pol pa ostalo?? začni tako kot se tebi najbolj prav zdi lahko tudi z greski IZVIRNO SPOROČILO: gagy85 IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Gagy ne sam brat pa rajš kej povej kako me zmer opazte sam skilm mau si se hotelaa izmazat a ne pa ti ni uspelo drugač pa hvala včeraj za pomoč pri smetanju in za paket super si
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:00:15
|
|
|
|
Intruder24
|
no ja bom vidla grem danes nabavit robo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:01:22
|
|
|
|
klepetka
|
???? pa je to možno?? Saj se vam je čist zmešalo al kaj?! 17 strani naklofanih in to še ne v24 urah. Ma ne grem vas nazaj brat;pa sam upam in molim ,da ne bom kaj pomembnega zamudila in spregledala lep dan , pa če boste tako nadaljevale ,bomo februarke prehitele
< Sporočilo je popravil klepetka -- 23.5.2008 16:02:32 >
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:04:49
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka ???? pa je to možno?? Saj se vam je čist zmešalo al kaj?! 17 srani naklofanih in toše ne v24 urah. Ma ne grem vas nazaj brat;pa sam upam in molim ,da ne bom kaj pomembnega zamudila in spregledala lep dan , pa če boste tako nadaljevale ,bomo februarke prehitele malo se nam je pa res ....vidiš ko nisi za nazaj brala...dohiteti febraurke je misija nemogoče
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:05:10
|
|
|
|
Anchikaa
|
Ursalara to sem sklepala po tem kako je vreme pa po moji mis. Intruder jaz sem ji začela dodajat rižeka v mleko,zdaj pa sma že 2 dni jedle sadje.Sicer pravijo da je boljše z zelenjavo začet,ampak jaz sem naredla tak,ko sem mislila da je prav. Pa kupila sem še eno kašico,ki je z sadjem,tisto pa nasl. teden začnemo.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:06:15
|
|
|
|
Anchikaa
|
Alfabeta,s kje si da te pridemo iskat,ker si nam lušte naredla.Za tank še lih mam gnar
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:07:33
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Ursalara to sem sklepala po tem kako je vreme pa po moji mis. Intruder jaz sem ji začela dodajat rižeka v mleko,zdaj pa sma že 2 dni jedle sadje.Sicer pravijo da je boljše z zelenjavo začet,ampak jaz sem naredla tak,ko sem mislila da je prav. Pa kupila sem še eno kašico,ki je z sadjem,tisto pa nasl. teden začnemo. hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:09:19
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Alfabeta,s kje si da te pridemo iskat,ker si nam lušte naredla.Za tank še lih mam gnar dam pol zraven, da boš lahko kupla ano banano pa da bom jaz tudi kaj stran dobla
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:12:25
|
|
|
|
Anchikaa
|
eh saj ma lubi še za x banan,samo kaj mi nuca ko pa mi kartice ni pustil doma. se boji da mu vse zapravim,pa dobro ve da nisem taka (da ne bi) ti daj rajši za zemljevid da boma našle
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:13:38
|
|
|
|
gagy85
|
ursalara a si ze dobila.. lepo lepo.. ni zakej.. zate vse
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:14:25
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa eh saj ma lubi še za x banan,samo kaj mi nuca ko pa mi kartice ni pustil doma. se boji da mu vse zapravim,pa dobro ve da nisem taka (da ne bi) ti daj rajši za zemljevid da boma našle ok bom pa jaz za zemljevid je nekam sumljivo tiho, ne vem če ni že vse zmazala
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:17:49
|
|
|
|
Anchikaa
|
hmm ali pa je šla vrata zaklepat ali pa peče novo rundo ker se boji da bomo prišle
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:20:05
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka ???? pa je to možno?? Saj se vam je čist zmešalo al kaj?! 17 strani naklofanih in to še ne v24 urah. Ma ne grem vas nazaj brat;pa sam upam in molim ,da ne bom kaj pomembnega zamudila in spregledala lep dan , pa če boste tako nadaljevale ,bomo februarke prehitele IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 IZVIRNO SPOROČILO: klepetka ???? pa je to možno?? Saj se vam je čist zmešalo al kaj?! 17 srani naklofanih in toše ne v24 urah. Ma ne grem vas nazaj brat;pa sam upam in molim ,da ne bom kaj pomembnega zamudila in spregledala lep dan , pa če boste tako nadaljevale ,bomo februarke prehitele malo se nam je pa res ....vidiš ko nisi za nazaj brala...dohiteti febraurke je misija nemogoče pa te je
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:24:26
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Ursalara to sem sklepala po tem kako je vreme pa po moji mis. ja ja vsak izgovor je dober priznaj da si spala ej ne me resno danes jemat se mi nekaj rola da ne boš kaj zamerila IZVIRNO SPOROČILO: gagy85 ursalara a si ze dobila.. lepo lepo.. ni zakej.. zate vse sem gagy še enkrat hvala saj veš tortice pa kava pa sledijo IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa hmm ali pa je šla vrata zaklepat ali pa peče novo rundo ker se boji da bomo prišle ej čisto možno da je šla vrata zabetunirat
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:30:39
|
|
|
|
ursalara
|
Evo letimo malo ven na zrak se pol še kaj pišemo
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:37:54
|
|
|
|
sani1
|
Ja nam se je čist zmešalo... mi... Alfabeta- držim pesti, da se uho hitro pozdravi. Ajdi en velik Si pa nekam poniknila, ker te je strah, da res vse pridemo na te sumljivo dobre rogljičke... mmmmnnnjjjjaaammmiiii mami Jaz bi tudi....
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:38:58
|
|
|
|
sani1
|
klepetka- ne rabiš iti za nazaj brat, ker baje nismo nič pametnega napisale in naklofale...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:42:03
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Zdravo! Jaz pa ne morem verjeti, da Aljaž že 1,5 ure spi!!! Upam, da ni kaj narobe z njim, ker drugače spi čez dan 2 x ali 3 x po pol ure, točno ko švicarska ura. Mah, mu že paše, mora notri spraviti nočno dretje. Sani veš, jaz grem pa danes prvič po porodu v kino s prijateljico, tako da ne bom smetila tukaj. Greva gledat komedijo Dokler naju jackpot ne loči, potem pa še na pijačko. Otroke bova pustili najinim dragim.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:42:55
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Ja nam se je čist zmešalo... mi... IZVIRNO SPOROČILO: sani1 klepetka- ne rabiš iti za nazaj brat, ker baje nismo nič pametnega napisale in naklofale...
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:43:13
|
|
|
|
sani1
|
nana- a si že doma? Sej te bo res kap...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:44:58
|
|
|
|
sani1
|
ursalara ne smej se... Morem zdej malo zapustiti RR, ker je prišel dragi in se je treba posvetiti družini...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:50:34
|
|
|
|
klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Zdravo! Jaz pa ne morem verjeti, da Aljaž že 1,5 ure spi!!! Upam, da ni kaj narobe z njim, ker drugače spi čez dan 2 x ali 3 x po pol ure, točno ko švicarska ura. Mah, mu že paše, mora notri spraviti nočno dretje. ravno tole se jaz pravkar sparašujem za Lano. sani ,res je bolje ,da ne grem za nazaj brta.Itak b ibla tam enkat julija fertik glede na natolčene strani
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:53:47
|
|
|
|
Alfabeta
|
Uf vidim, da sem vas zrajc... s kifeljčki. Ne ne, nisem ji še vseh pojedla. Tole je še ostalo: Za tiste, ki bi pa rade recept, je pa tale: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2728&offset=20 Jaz imam v 1 uri vse narejeno!
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 23.5.2008 16:54:24 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:56:13
|
|
|
|
Alfabeta
|
ursalara, daj ti raje piši vsak odgovor posebej. Bomo bolj ziher hitreje prišle do februark. One baje ne znajo več postov citirat na enkrat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del 23.5.2008 16:57:38
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 ursalara ne smej se... Morem zdej malo zapustiti RR, ker je prišel dragi in se je treba posvetiti družini... hm moj bo tudi kmalu doma bom morala kar zgint dol da ne bo rekel da se naj z računalnikom oženim
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?