|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
23.5.2008 13:38:58   
KAHLO
Ledenka.....a si ti lahko vsaj pet minut na miru....zdaj si se preveila in popedenala....pa že dalje pičiš....pa to s pira na kofe...ti si tud.....user posted image user posted image user posted image

Jazzzika.........pa kaj se tebi plete po glavi, žemlce, češplje........mislim................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bog ne daj, beybika da se ti kje zatakne......sem prepričana da ti vse privoščimo....tak da si kr vzami cajt pa na eazy pojej!!!!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
23.5.2008 13:40:31   
beyba
Aja pa te krofke premažeš potem z marmelado(mam ribezovo, jagodno, gozdni sadeži, brovnica),nutelo ali pa se samo s sladkorčkom posujete...Tko da sprejemam naročilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
23.5.2008 13:41:41   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem lagala, mam hajdikopter in zdele prletimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si me pa že prej tako razdražila, da sem šla v omarco po cukeruser posted image user posted image user posted image ...daj kako slikco gor...da vidmo mojstrovino....pa breskova pogača,aaaaaaaaaaaaaaaaa!!user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
23.5.2008 13:42:02   
KAHLO
beybika zdaj pa že malo izivaššššššššš........jaz sem že zdnič jazziki rekla.........sam da meni moja tišlerka kuhno postavi.......pa bomo imele kuharski tečaj....jazzzika bo žemlce pa torto prikazala............ti pa te slastne krofke..............................in pol bomo kar uvedle BORČEVSKI TEČAJ KUHANJA IN PEKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
23.5.2008 13:43:26   
KAHLO
PA MAŠINCA  a boste nehale!!!! madonca jaz tu v bližini nimam kam letet......razen po pisarniški material.....mah bom si pa kr na list papirja narisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
23.5.2008 13:45:06   
KAHLO
Ledenka ti bi pa na našem tečaju prevzela del z KOKTEJLI!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
23.5.2008 13:46:50   
jazzz27
pa dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KAHLCA!!user posted image user posted image user posted image

Mogoče boš pa kakšnga ščurka v pisarni ujelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
23.5.2008 13:47:46   
beyba
Sej torte znam pa jst tut pečt. Nečakinji sem za rojstni dan naredila takole:

user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
23.5.2008 13:49:46   
jazzz27
uuuuuuuuuuMAŠINCAuuuuuuuuuuuuuuu....KAHLCA, jaz dam nazaj obrtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zelo lepo beybika.....a si že poročena?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (hecam se)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
23.5.2008 13:50:27   
beyba
Knjigica je sadna......

Medo pa čokoladna z čokoladno sacher kremo....

Zdej sem vam šele lušte naredla....user posted image user posted image user posted image   aja pa predno prašate ne nisem slaščičarka ampak informatik

Aja KAHLO sem pa v 37 tednu....   ker si memal premal ponocečla....sem krepko čez 30user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
23.5.2008 13:52:33   
beyba
Ne  moj se noče poročit....Zdej se pa 'kregava' kako se bo otrok pisov....Jst pravim da se nama ni treba poročit ampak da otrok se bo pa pisal isto kot jst......dobra fora a neuser posted image user posted image user posted image Tko zgleda štajerska žlehtnoba, ki je gor rastla na gorenjskem....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
23.5.2008 13:54:57   
jazzz27
te jaz vzamemuser posted image user posted image user posted image user posted image ....
...križ s temi deci....zakaj se pa noče?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
23.5.2008 13:57:00   
KAHLO
Tak.....zdaj sem še eno porcijo od beybe dobila..........prej pa še od erin.....sem dala v memory....bejba 37 teden erin 30 teden....moja malenkost za gvišno (to je izraz po domače...po meni za sigurno) 25 tednovuser posted image user posted image user posted image

Evo jaz že lahko sestavlam vsa predavanja našega borčevskega tečaja:

1. del peka kruha------mentor......jazika
2. del peka tort in slaščic ----mentor beyba....komentor jazzika
3. del coctajli ------ledenka

4. del.......pokušina.....KAHLOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
23.5.2008 13:57:51   
ledenka
pikolinac, ampak punce, zdaj pa sem laaaačnaaaaa user posted image user posted image user posted image  

kje je bil kaki pir, tazadnjega sem spila včeraj popoldan user posted image  pred odhodom user posted image  sam kava teče zdaj... oz. čaj

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
23.5.2008 13:58:36   
KAHLO
beyba pr nas je tud jasno da mora mala met tud mamin priimek....tako da bo zdaj mela kr oba!!!! tud jaz štajerka....no zaj 10 let živim v lj.....ne dam!!!!!!zgleda da mamo res to v krvi....te naše korenine haaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
23.5.2008 13:58:56   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.....
5. del....kontejneruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
23.5.2008 14:01:10   
KAHLO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  misliš da je to že 5. del.....dejmo še vmes vrint 4.b del....zaslužen spanček po hranjenjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

udeležba obvezna za vse!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
23.5.2008 14:02:30   
jazzz27
Mi pa še nimamo takih problemovuser posted image user posted image !!

Ledenka...ne mi rečt, da greš zdaj pa jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
23.5.2008 14:03:51   
jazzz27
ko bo pa toliko pametnih buč skupaj...kaj veš kaj se lahko vse zj***user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogoče pa še 4-ga dela ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
23.5.2008 14:09:57   
ledenka
jazzzi, bi šla jest... pa je avtomat za sendviče izropan user posted image  ven pa ne morem več, sem že izkoristila malico user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
23.5.2008 14:20:53   
KAHLO
jaz sem pa zdaj pršla čist na low bateryuser posted image user posted image  moram mal it skoz okno svežga zraka poduhat....da me zbrihta!!!user posted image user posted image user posted image

Ledenka.......najdi en izgovor in .....švigni za ovinek....po kak prigrizek!!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
23.5.2008 14:22:01   
jazzz27
boščkauser posted image user posted image .....dej preveri, če niso še kaki sodelavci tule na RR, pa so lakote vse pojedluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
23.5.2008 14:38:00   
beyba
Joj punce...se mi smilte....

Mmmmmmm  men je pa tolk dobr.......  Krofki so super dobri.....  Pogačica se peče.....  mam polna usta komi govorim...lahk vam je žal da nobena ni pršla mal do kranjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
23.5.2008 14:54:25   
jazzz27
ledenkica....ti maš taprave odgovore...kaj bo zdaj pr rešu 12.6.???

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
23.5.2008 15:08:02   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ledenkica....ti maš taprave odgovore...kaj bo zdaj pr rešu 12.6.???

po moje se boste zmenli za naprej user posted image  mogoče bova pa avgusta/septembra skup na uz hodle user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?