neboglasnica
|
Ja, Ronja je ime junakinji super knjige. Mimogrede, danes sem imela občutek, da smo že petek, 13. Najprej sva zjutraj razvozila otroke, nato sem ga peljala previti roko in groza, vsa vneta. TAKOJ na urgenco!! Mimogrede je izgubil še denarnico. Tam čakava dooolgoooo, sem morala vmes po Saro, ker je imela zobozdravnika. Jo odpeljem, sva na vrsti, se takoj pohvali z JAnom (napreduje s svojo samozavestjo ). Končava, šibava po očija, še ni končal (po 4,5 urah), grem jaz k zobozdravniku, povem da mojega ne bo... mi popravi dve zalivki, vzame 75 €, ko me kliče mož, da ga je klical nekdo, ki je našel denarnico. Še so pošteni ljudje na svetu!! . Greva iskat, gospod noče vzeti denarja...peljeva avto na servis, vmes kliče sestrična in pove, da je bratrančev sin v bolnici, ker je nanj padlo 2,5 toni kamna. Kriza! Baje je iz najhujšega, sicer brez ledvice in vranice, ampak bo. No, ena dobra novica: kolegica (prekmalu) rodila deklico, vsaj nekaj + v tej zmedi. Uf, zdaj bo pa kmalu Nikita, še cukr si pripravim in vodoravno pred TV. Hvala, ker sem lahko izlila, kar me je tiščalo.
|