Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:21:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
poopsie, ZS!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:30:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
zdaj grem pa neki skuhat za lubiko in pol greva ven. lep dan vam želim!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:47:45
|
|
|
|
srursa
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:49:24
|
|
|
|
srursa
|
Lenča . DA bo malo več energije.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:51:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* taka breze energije, ampak po plesu bo bolš, ponavad sem takrat čist naspidirana pol. dobila sem tardečo in je mal to veš. ..r.evica, vem kako je ja če te tardeća matra .
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:02:27
|
|
|
|
srursa
|
Poopsika, kje je danes zvečer zbor?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Poopsika, kje je danes zvečer zbor? Mi2 z Rivi bova ob 8h pre Namo, ob 8.30 pride Sisy, kasneje pa še Lenča in Mony. V Penjasu je že vse zaseden tko, da bomo mogle sproti razmišljat kam ga pičit.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:12:53
|
|
|
|
Sisy
|
Pupsi maš mail
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Pupsi maš mail a ressssssssssss???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:16:31
|
|
|
|
Sisy
|
ne se veselit.... ni slikca... neki druzga...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
sisy, you've got mail
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:32:20
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Poopsika, kje je danes zvečer zbor? Mi2 z Rivi bova ob 8h pre Namo, ob 8.30 pride Sisy, kasneje pa še Lenča in Mony. V Penjasu je že vse zaseden tko, da bomo mogle sproti razmišljat kam ga pičit. Mene tudi ful mika, da pridem. A drugih deklet ne bo?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:33:21
|
|
|
|
abc100
|
VSem hvala, ker ste navijale za našega Blažija. Je zmagal!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:36:50
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: srursa Poopsika, kje je danes zvečer zbor? Mi2 z Rivi bova ob 8h pre Namo, ob 8.30 pride Sisy, kasneje pa še Lenča in Mony. V Penjasu je že vse zaseden tko, da bomo mogle sproti razmišljat kam ga pičit. Mene tudi ful mika, da pridem. A drugih deklet ne bo? ja a nas ni dost?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:37:40
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 VSem hvala, ker ste navijale za našega Blažija. Je zmagal! Kdo pa je sploh Blaž?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:37:50
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Meni je Lidl kul. Res pa tam ne kupujem živil, ampak tiste stvari na akciji - cunje,... Ena je spraševala zakaj je dober rumenjak. Meni se zdi, da za železo, a nisem šla zdele nič literature brat na to temo. jest sem spraševala. jumpy thx za odg. včeraj sem klicala in ima nitka 129 hemoglobina kar je super. prašala sem tudi ali lahko rumenjak povzroča take težave pa je rekal sestra da je to pogosto in da ni še nič nujno (izrazila se je celo da je za rumenjak še zgodaj pri 9m ) in naj ne dajem rumenjaka. tudi za meso je rekla da še ne rdeče, da piščanec, puran in zajček, pa veliko zelenjave in sadja. očitno res čisto vsak po voje od enega ekstrema do drugega in vse varjante vmes glede nosečnosti. mi še ne mormo delat na tem, ampak čim bomo lahko, gremo v akcijo in upam da se tko hitr prime kot se je prvič. menje blo slabo - bruhala sm samo 3x, ker mene itak zmeri driska požene in ne bruham. sm pa kr nekajkrat objemala wc školjko pa se nisem mogla skozlat pol je pa čez 10 min driska udarla in je blo . sm pa mela kr precej vrtoglavice, na koncu pa sem bla 2 mesca čist otečena in pritisk me je matral. ampak nič takega da se ne bi dalo preživet, sploh za tako lepo štručko kot sem jo dobila za tako zdravo dete dam vse še enkrat čez takoj bravo Blaž z nitko sva ble že zuni, naju je dež ujel, sam sva k sreč mele dežnik in prevleko. zdele pa spi. vstala je šele ob 8.20. zdej tud neki sam enkrat na dan spi. včeri sm jest mela družinski sestanek in jo je moj dajal spat in mu je 100/h nagajala , pol se pa čudi k sem jest zmatrana od celga dneva včasih
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:40:10
|
|
|
|
srursa
|
Bravo Blaž.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:40:22
|
|
|
|
Antilopa
|
Abc, a si se ti nekaj menila, da greš v Ikeo?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:59:17
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Abc, a si se ti nekaj menila, da greš v Ikeo? Ja jest ja. Sam še zmeri čakam na odgovor, ker sem vas uprašala, če imajo gor kej večjo izbiro sobnih dekoracij. A kej rabiš? Greva pa nasledni teden. Ti samo povej kaj rabiš, pa upam da bova najdla. Pa eno bi še prosila, če mi lahko pove, kako se pride gor. Jernej še ni bil, jest sem bla pa 1x, pa nisem čist nč spremlala, tko da bi jest pršla bog ved kje vn.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 12:59:59
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 VSem hvala, ker ste navijale za našega Blažija. Je zmagal! Kdo pa je sploh Blaž? Blaž je pa moj starejši brat in so danes na Vrhniki imel posebno Olimpijado.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 13:08:00
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 VSem hvala, ker ste navijale za našega Blažija. Je zmagal! Kdo pa je sploh Blaž? Blaž je pa moj starejši brat in so danes na Vrhniki imel posebno Olimpijado. No, super... vse čestitke
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 13:10:00
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Abc, a si se ti nekaj menila, da greš v Ikeo? Ja jest ja. Sam še zmeri čakam na odgovor, ker sem vas uprašala, če imajo gor kej večjo izbiro sobnih dekoracij. A kej rabiš? Greva pa nasledni teden. Ti samo povej kaj rabiš, pa upam da bova najdla. Pa eno bi še prosila, če mi lahko pove, kako se pride gor. Jernej še ni bil, jest sem bla pa 1x, pa nisem čist nč spremlala, tko da bi jest pršla bog ved kje vn. A na njihovi spletni strani si pogledala. Jaz nisem bila gor več kot 1 leto, tako da nimam pojma, kaj imajo in česa ne. Za pot ti pa niti ne bom razlagala, ker še ko smo gor, zabluzim Drugače pa ti pošljem na ZS kaj rabim, ok?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 13:16:14
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Abc, a si se ti nekaj menila, da greš v Ikeo? Ja jest ja. Sam še zmeri čakam na odgovor, ker sem vas uprašala, če imajo gor kej večjo izbiro sobnih dekoracij. A kej rabiš? Greva pa nasledni teden. Ti samo povej kaj rabiš, pa upam da bova najdla. Pa eno bi še prosila, če mi lahko pove, kako se pride gor. Jernej še ni bil, jest sem bla pa 1x, pa nisem čist nč spremlala, tko da bi jest pršla bog ved kje vn. A na njihovi spletni strani si pogledala. Jaz nisem bila gor več kot 1 leto, tako da nimam pojma, kaj imajo in česa ne. Za pot ti pa niti ne bom razlagala, ker še ko smo gor, zabluzim Drugače pa ti pošljem na ZS kaj rabim, ok? Bom še mal pobrskala po spletni strani. Ja, kar pošlji ZS.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 13:17:38
|
|
|
|
April
|
tukaj je zelo lepo narisan, sam moraš najprej do sem pridet . Pri šentilju greš čez mejo in se pol pelješ po avtocesti(rabiš vinjeto) naravnost do Gradca. Zdaj ne vem kater točno izvoz greš vn, da prideš do tega, zdi se pa mi, da se ta avtocesta čez čas razcepi in tam greš potem levo, da prideš do te slikce. Tukaj pa vidiš, da greš v rondoju desto, se pelješ par sto metrov in vidiš ikeo na svoji levi. Da pa do nej prideš greš pa desno na nadvoz. Saj bo ktera popravla, če ni ok. Sem la samo enkrat, vendar sem imela super navodila in takoj našla. Jaz bi tud eno malenkost. Pa bravo za Blaža.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 13:21:44
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: April tukaj je zelo lepo narisan, sam moraš najprej do sem pridet . Pri šentilju greš čez mejo in se pol pelješ po avtocesti(rabiš vinjeto) naravnost do Gradca. Zdaj ne vem kater točno izvoz greš vn, da prideš do tega, zdi se pa mi, da se ta avtocesta čez čas razcepi in tam greš potem levo, da prideš do te slikce. Tukaj pa vidiš, da greš v rondoju desto, se pelješ par sto metrov in vidiš ikeo na svoji levi. Da pa do nej prideš greš pa desno na nadvoz. Saj bo ktera popravla, če ni ok. Sem la samo enkrat, vendar sem imela super navodila in takoj našla. Saj jaz niti nisem ziher, samo mislim, da te avtocesta preipelje direktno do rondoja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?