Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 13:23:07
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 VSem hvala, ker ste navijale za našega Blažija. Je zmagal! Bravo Sem držala pesti zanjga!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 13:30:31
|
|
|
|
April
|
Ja, ampak se moraš skoz levo držat. Ne it vn ob izvozih za graz. No tko nekak sem mislila. Saj čakam saskijo, bo bolj povedala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 13:32:14
|
|
|
|
abc100
|
Ja kr na ZS mi napište kaj rabte, da tukej slučajno česa ne zgrešim.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 14:04:45
|
|
|
|
abc100
|
April, če najdem ti prinesem.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 14:09:57
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 VSem hvala, ker ste navijale za našega Blažija. Je zmagal! super
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 14:29:24
|
|
|
|
April
|
Hvala, abc. Mene pa tok zebe, sem šla spet zakurt. Pa zdajle morava v tem dežju po bratca. Sem se pa že tok veselila, da bova šla z vozičkom. Jutri je pa pri ans dirka starodobnih vozil. Ful zanimivo tiste stare avte gledat. A bo ktera prišla?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 15:49:33
|
|
|
|
abc100
|
Antilopa - zabeleženo tudi tvoje naročilo (tudi mi bomo odpeljali en konplet).
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 15:55:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: abc100 VSem hvala, ker ste navijale za našega Blažija. Je zmagal! super Bravoooo Blaž
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 16:08:30
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Bravo za BLAŽA
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 16:10:09
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa - zabeleženo tudi tvoje naročilo (tudi mi bomo odpeljali en konplet). Jaz sem ful radovedna-kaj bosta kupovale?! Kakšno slikco......ker če ne povesta-saj vesta, da se ne smeta zamerit nosečnici ABC- pot v IKEO......je pa pomoje najboljši navigator SASKIJA.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 16:18:10
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa - zabeleženo tudi tvoje naročilo (tudi mi bomo odpeljali en konplet). Jaz sem ful radovedna-kaj bosta kupovale?! Kakšno slikco......ker če ne povesta-saj vesta, da se ne smeta zamerit nosečnici ABC- pot v IKEO......je pa pomoje najboljši navigator SASKIJA..... Joj, to so pa tok osebne stvari, da ne vem če lahko povem. Stolčke pa štarovčke bomo švercal. Sej čakam da pride saskija gor, pa je ni od nikoder.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 16:20:01
|
|
|
|
April
|
sž tole da ga že od majhnega z dnarjem naučim delat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 16:20:59
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa - zabeleženo tudi tvoje naročilo (tudi mi bomo odpeljali en konplet). Jaz sem ful radovedna-kaj bosta kupovale?! Kakšno slikco......ker če ne povesta-saj vesta, da se ne smeta zamerit nosečnici ABC- pot v IKEO......je pa pomoje najboljši navigator SASKIJA..... a jaz pa nisem dost dobra
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 16:23:44
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Antilopa - zabeleženo tudi tvoje naročilo (tudi mi bomo odpeljali en konplet). Jaz sem ful radovedna-kaj bosta kupovale?! Kakšno slikco......ker če ne povesta-saj vesta, da se ne smeta zamerit nosečnici ABC- pot v IKEO......je pa pomoje najboljši navigator SASKIJA..... a jaz pa nisem dost dobra April- veš da si vredu , sam sem očitno spregledala da si kej naročila
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 16:26:03
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: April sž tole da ga že od majhnega z dnarjem naučim delat A to so 4 šparavčki.....ful dobro-pol pa gor napišeš: --- moder sprejema 5€ --- vijoličen sprejema 10€ --- rumen sprejema 20 € --- rdeč pa vse od 50€ naprej........ Zraven pa obvestilo, da kovancev ne sprejemajo, ker jih potem želodčki bolijo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 16:27:12
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Kje so pa vse čveke - očitno še štimajo za žurko..................
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 16:47:30
|
|
|
|
April
|
ne je kar en , sam so različne barve prikazane. pa modrega že imam za bena, zdaj bi pa zelenega za jašo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 17:24:15
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: April tukaj je zelo lepo narisan, sam moraš najprej do sem pridet . Pri šentilju greš čez mejo in se pol pelješ po avtocesti(rabiš vinjeto) naravnost do Gradca. Zdaj ne vem kater točno izvoz greš vn, da prideš do tega, zdi se pa mi, da se ta avtocesta čez čas razcepi in tam greš potem levo, da prideš do te slikce. Tukaj pa vidiš, da greš v rondoju desto, se pelješ par sto metrov in vidiš ikeo na svoji levi. Da pa do nej prideš greš pa desno na nadvoz. Saj bo ktera popravla, če ni ok. Sem la samo enkrat, vendar sem imela super navodila in takoj našla. Jaz bi tud eno malenkost. Pa bravo za Blaža. če bi bilo tako zakomplicirano ne bi jaz nikoli šla sama v avstrijo. abc100 sem ti dala enostavna trotl navodila za ženske na ZS. lepo se imejte
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 17:42:41
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: April tukaj je zelo lepo narisan, sam moraš najprej do sem pridet . Pri šentilju greš čez mejo in se pol pelješ po avtocesti(rabiš vinjeto) naravnost do Gradca. Zdaj ne vem kater točno izvoz greš vn, da prideš do tega, zdi se pa mi, da se ta avtocesta čez čas razcepi in tam greš potem levo, da prideš do te slikce. Tukaj pa vidiš, da greš v rondoju desto, se pelješ par sto metrov in vidiš ikeo na svoji levi. Da pa do nej prideš greš pa desno na nadvoz. Saj bo ktera popravla, če ni ok. Sem la samo enkrat, vendar sem imela super navodila in takoj našla. Jaz bi tud eno malenkost. Pa bravo za Blaža. če bi bilo tako zakomplicirano ne bi jaz nikoli šla sama v avstrijo. abc100 sem ti dala enostavna trotl navodila za ženske na ZS. lepo se imejte Full ti hvala za ženska navodila.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 18:01:44
|
|
|
|
abc100
|
Juhu! Samo še 447 mailov imam za prebrat.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 19:14:36
|
|
|
|
April
|
no daj še javno objav ta ženska navodila, da vidim kje sem jaz zakomplicirala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 19:19:09
|
|
|
|
abc100
|
Ne spomnim se katera je enkrat iz ikee vozila stolčke antilop. Zanima me, kok je to veliko. Vsaj prbližno.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 19:19:57
|
|
|
|
abc100
|
IZVIRNO SPOROČILO: April no daj še javno objav ta ženska navodila, da vidim kje sem jaz zakomplicirala V graz in ikejo boste šli verjetno čez mb greš samo na avtocesto za graz in ko prideš na krožišče pred Grazem ki se imenuje knotten west greš na prvi izvoz potem pa samo ravno in bo tabla za rahlo navzor ikea potem bo še eno krožišče in spet prvi izvoz IKEA saj so table, ki te pripeljejo direkt na parkirišče ikeje. Drugače pa imaš zelo blizu še TOysrus pa Center West kjer je noter tudi elo velik H&M . če pa boš rabila še kakšna navodila imaš tu moj telefon: xxx xxx xxx. Lepo se imejte, lepo nakupujte!! xxxxxx
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 19:39:13
|
|
|
|
zalenka
|
čerko nitka že pančka, jaz sem stuširana in umita glava, zdej pa nikjer nobene. ja sej vem na žur se pripravljate in pedenate. lepo se imejte in fajn uživajte.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 19:49:15
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 Ne spomnim se katera je enkrat iz ikee vozila stolčke antilop. Zanima me, kok je to veliko. Vsaj prbližno. to sem bila jaz, ni veliko ker je v treh delih: sedalo posebej, mizica in nogice. jaz sem jih takrat nabavila kar nekaj in je šlo vse v prtljažnik.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?