Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 8:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja nosečnost je bila tud fuuul lepa, brez vsakih problemov, težav, mučnih slabosti ali bruhanja . SŽ nič se bat, sem prepričana da bo sedaj drugič lažje, no vsaj upam
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 8:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjaša se je tudi danes ponoči zbudila, okol 1h in je kr neki čvekala , no k sreči je potem kmalu zaspala nazaj...očitno je nekaj v luftu.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 8:46:49
|
|
|
|
Talika19
|
Midva greva pa sedaj na obisk k enemu starejšemu paru v Ljubljani, kjer sem jaz nekaj časa stanovala, ko sem bila stara 20 let. Imata pa ful smolo v življenju. Imela sta 2 sinova, eden je umrl ko je bil star 20 let, si je zlomil tilnik ko je skočil v bazen (bil pa je športnik), drugi je pa kakšne 2 leti nazaj naredil samomor. A ni to grozno, da kar oba otroka izgubiš. Kako je življenje do nekaterih kruto, kajne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 8:57:39
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ej bejbe, jst grem počas spat,al pa mal Sudoku reševat al pa križanke, ma še ne vem. A je še kera tok nora na take stvari, križanke, Sudoku,... Jaz tudi vse to rada rešujem, samo odkar imam Marka to zelo redko počnem, sploh zdej ko še magistrsko delam.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 9:01:17
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ej bejbe, jst grem počas spat,al pa mal Sudoku reševat al pa križanke, ma še ne vem. A je še kera tok nora na take stvari, križanke, Sudoku,... Dobro jutro! Jst sem včas ful rada rešvala križanke, zdej mi je pa sudoku zakon... Ampak res. Sem že ful zaspana, pa morm preden grem spat vsaj še eno al pa dve mreže rešt... Pri nas je bla zvečer tud mal štala. Se je Luka kr neki zbuju pa joku, pa ne vem al ga je kej zvijal, al ga boli dlesen ker druga dvojka spodaj ven rine... To bo že 8 zobek, ampak ta se pa pusti čakat ... Je blo pa pol ponoč dokaj mirno. Dojil se je tako ob pol enajstih in enih, vmes ga je parkrat moj miril pol je blo pa kr mirno. Ko se je zbudil ob treh sem ga pa v stajco odnesla in je zaspal do pol šestih, ko sem ga spet na jošk dala, pol je pa potegnu do 20 čez 7. To je pa skor že za zapisat pr nas....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 9:05:20
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Midva greva pa sedaj na obisk k enemu starejšemu paru v Ljubljani, kjer sem jaz nekaj časa stanovala, ko sem bila stara 20 let. Imata pa ful smolo v življenju. Imela sta 2 sinova, eden je umrl ko je bil star 20 let, si je zlomil tilnik ko je skočil v bazen (bil pa je športnik), drugi je pa kakšne 2 leti nazaj naredil samomor. A ni to grozno, da kar oba otroka izgubiš. Kako je življenje do nekaterih kruto, kajne? Tole je pa tko žalostno slišat in brat... Kosva bila mi2 z mojim v Egiptu sva spoznala en tak luštn par, ki je imel sicer dva otroka in sta bila v tistem času na počitnicah pri dediju in babi. Potem smo se še nekajkrat vidl in ko sem bila noseča z Žanom, se je zgodila huda prmetna nesreča. Je blo takrat po vseh časopisih. Fantek in punčka sta se z dedijem in babi vračala iz sankanja na Pokljuki ko je mislim da dedka zadela kap in je čelno trčil v nasproti vozeč avto. Oba otroka sta umrla Od takrat se sicer nismo vidli, vem pa da imata sedaj še enega fantka...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 9:06:57
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Midva greva pa sedaj na obisk k enemu starejšemu paru v Ljubljani, kjer sem jaz nekaj časa stanovala, ko sem bila stara 20 let. Imata pa ful smolo v življenju. Imela sta 2 sinova, eden je umrl ko je bil star 20 let, si je zlomil tilnik ko je skočil v bazen (bil pa je športnik), drugi je pa kakšne 2 leti nazaj naredil samomor. A ni to grozno, da kar oba otroka izgubiš. Kako je življenje do nekaterih kruto, kajne? Tole je pa tko žalostno slišat in brat... Kosva bila mi2 z mojim v Egiptu sva spoznala en tak luštn par, ki je imel sicer dva otroka in sta bila v tistem času na počitnicah pri dediju in babi. Potem smo se še nekajkrat vidl in ko sem bila noseča z Žanom, se je zgodila huda prmetna nesreča. Je blo takrat po vseh časopisih. Fantek in punčka sta se z dedijem in babi vračala iz sankanja na Pokljuki ko je mislim da dedka zadela kap in je čelno trčil v nasproti vozeč avto. Oba otroka sta umrla Od takrat se sicer nismo vidli, vem pa da imata sedaj še enega fantka... ojej
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 9:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Kake žalostne zgodbe...jst takih stvari ne smem brati sploh če so vpleteni otroci, grozno
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 9:21:01
|
|
|
|
Sisy
|
jutro jst sem se pa tok narežala vašim včerajšnjim debatam Kva ste face babnce Škoda da sem manjkala...Komi čakam da se dons vidmo....A pol Joe Penas praute?ob 20h? A loh mal zamudim ker gre moj na bike pa bom brez avta do 20h? Pa neki sm o gladiatorkah in belih štumfih zasledila? No gladiatork nimam,bele štumfe pa Jst morm pa našga otroka pohvalt...Zadnje 2 noči spi po 12 ur...Od 20h do 8h.... in to odkar sam eno rundo podnev odspi je tkole...Jst se ne pritožujem mi je prou fajn Nč,grem s tamalo mal vaje za plazenje delat...mava sa še 13 dni
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 9:24:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy jutro jst sem se pa tok narežala vašim včerajšnjim debatam Kva ste face babnce Škoda da sem manjkala...Komi čakam da se dons vidmo....A pol Joe Penas praute?ob 20h? A loh mal zamudim ker gre moj na bike pa bom brez avta do 20h? Pa neki sm o gladiatorkah in belih štumfih zasledila? No gladiatork nimam,bele štumfe pa Jst morm pa našga otroka pohvalt...Zadnje 2 noči spi po 12 ur...Od 20h do 8h.... in to odkar sam eno rundo podnev odspi je tkole...Jst se ne pritožujem mi je prou fajn Nč,grem s tamalo mal vaje za plazenje delat...mava sa še 13 dni oj sisula nič se ni čisto dogovrjenega ampak meni ura bo 20h kar odgovarja, se morata še Rivi in Lenča zjasniti Sej ti lohk jst posodm gladiatorke če bi rada šarmirala v njih in belih štumfih
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 10:03:18
|
|
|
|
Antilopa
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 10:25:45
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: janana če ga prodam pa kupim trip trap.a katerea ve kolk stane original. mislim, da je original z varovalom vred blizu 200 eur. daj poglej na bolhi... jaz sem kupila popolnoma novega (z varovalom) za 90 eur.
< Sporočilo je popravil Antilopa -- 23.5.2008 10:26:18 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 10:27:55
|
|
|
|
LadyB
|
Dobro jutro! Mi smo imeli spet cel žur sredi noči. Včeraj je do 21h norel po dnevni, potem sem ga šla uspavat pa spet ni hotel zaspat, pol sem ga pa kar v posteljo nesla in se zraven ulegla, potem se je pa čez en čas umiril in zaspal. Ponoči je pa spet bil buden od enih 2-4h. Pa kar jamra in joka, pa se premetava, brca. Obup. Ko bi vsaj vedela kaj mu je. Dobro, da je potem potegnil do 8h. Čeprav se včeraj malo brala na mon-u pa ima ful folka take probleme, pa noben ukrep ne pomagaga. Očitno bo treba samo počakat, da to prerastejo. Talika čist tako je bilo pri nas, le da je bil buden od polnoči do dveh. Sploh noče več normalno zaspat, non stop se premetava. Upam da bodo tole čim pre čez dal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 10:31:56
|
|
|
|
LadyB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Midva greva pa sedaj na obisk k enemu starejšemu paru v Ljubljani, kjer sem jaz nekaj časa stanovala, ko sem bila stara 20 let. Imata pa ful smolo v življenju. Imela sta 2 sinova, eden je umrl ko je bil star 20 let, si je zlomil tilnik ko je skočil v bazen (bil pa je športnik), drugi je pa kakšne 2 leti nazaj naredil samomor. A ni to grozno, da kar oba otroka izgubiš. Kako je življenje do nekaterih kruto, kajne? Tole je pa tko žalostno slišat in brat... Kosva bila mi2 z mojim v Egiptu sva spoznala en tak luštn par, ki je imel sicer dva otroka in sta bila v tistem času na počitnicah pri dediju in babi. Potem smo se še nekajkrat vidl in ko sem bila noseča z Žanom, se je zgodila huda prmetna nesreča. Je blo takrat po vseh časopisih. Fantek in punčka sta se z dedijem in babi vračala iz sankanja na Pokljuki ko je mislim da dedka zadela kap in je čelno trčil v nasproti vozeč avto. Oba otroka sta umrla Od takrat se sicer nismo vidli, vem pa da imata sedaj še enega fantka... tole zgodno poznam, so iz Kamnika. Zanč mi je mami pripvedovala, da sta dobila še enega otroka, mata zdaj dva . Drgač si pa sploh nemorm predstavljat kako hudo jima je, jaz sem takrat bla par dni v šoku ko sem to slišala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 10:42:58
|
|
|
|
birdy
|
Lady, a prideš v Pomarančo na kofe? Smo zmenjene iz une teme Mengeš, Domžale za ob 12ih na kofetu v Pomaranči.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 10:50:26
|
|
|
|
LadyB
|
Lady, a prideš v Pomarančo na kofe? Smo zmenjene iz une teme Mengeš, Domžale za ob 12ih na kofetu v Pomaranči. jaaa bi kuj pršla, sm hotla še tebe dons poklicat. Če mi bo ratal tole poročilo dokončat, morm ga dons poslat, bom pol res prišla. Upam da bo Tin vsaj še pol ure spal, da v miru nardim. Te pokličm!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 10:52:36
|
|
|
|
April
|
dobro jutro, jaško se je zbudil, zdaj jo pa mahneva vn! kako ste? srursa s kje s ti? Bi se lahko kdaj an kakšnem sprehodu dobil. Pa lenča.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:04:40
|
|
|
|
birdy
|
Kul, Lady, probi pridt!!!! Jst pa grem zdej že na sprehod pa spotoma v Pomarančo. Grem mal za bistrco hodt, dokler je vreme je treba izkoristit.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:07:35
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Tjaša se je tudi danes ponoči zbudila, okol 1h in je kr neki čvekala , no k sreči je potem kmalu zaspala nazaj...očitno je nekaj v luftu. enako, sam da je blo ob 2h. jaz sem že tk mal čudna pol pa še mal spanca... pa še tardeča danes,čeprav zanjo sem pa vesela
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:09:02
|
|
|
|
*lenc@*
|
srursa IZVIRNO SPOROČILO: April dobro jutro, jaško se je zbudil, zdaj jo pa mahneva vn! kako ste? srursa s kje s ti? ti bom jaz odgovorila k je ni zdaj... iz grosuplja je tud Bi se lahko kdaj an kakšnem sprehodu dobil. Pa lenča. ja, lahko
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:15:03
|
|
|
|
April
|
o lenča, jaz sem pa mislila, da si na seminarju
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:15:31
|
|
|
|
*lenc@*
|
Tud naša je potegnila do 8h zarad nočnega čvekanja in šele zdaj spi 1. spanje jaz bi pa kaafffeeeeeeeeeeeeeeeee pa greva pol dam k babi pride in bi jo rada vidla tak da bom mogla še mal počakat. Ja, poopsie men je ql, da se dobite ob 8h , jaz pridem okrog 22h, kak pijača 2 in dam če bo spet akcija ponoč. Ve se kar narihtajte, jaz grem v kavbojkah .Upam, da me ne bote diskvalificirale tud če, se neb velik sekirala , pridem pa k sem rekla in da eno rečemo, pa čeprav sem čist povožena, lepo od mene ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:16:03
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: April o lenča, jaz sem pa mislila, da si na seminarju v sredo je bil nazadnje, zdaj mamo pa 14 dni časa za seminarsko nardit
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tud naša je potegnila do 8h zarad nočnega čvekanja in šele zdaj spi 1. spanje jaz bi pa kaafffeeeeeeeeeeeeeeeee pa greva pol dam k babi pride in bi jo rada vidla tak da bom mogla še mal počakat. Ja, poopsie men je ql, da se dobite ob 8h , jaz pridem okrog 22h, kak pijača 2 in dam če bo spet akcija ponoč. Ve se kar narihtajte, jaz grem v kavbojkah .Upam, da me ne bote diskvalificirale tud če, se neb velik sekirala , pridem pa k sem rekla in da eno rečemo, pa čeprav sem čist povožena, lepo od mene ne? lenča jst bom tud v športnih hlačah a se ful slabo počutiš?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 23.5.2008 11:20:25
|
|
|
|
*lenc@*
|
taka breze energije, ampak po plesu bo bolš, ponavad sem takrat čist naspidirana pol. dobila sem tardečo in je mal to veš.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?