|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
23.5.2008 8:37:12   
Anonimen
Moja nosečnost je bila tud fuuul lepa, brez vsakih problemov, težav,  mučnih slabosti ali bruhanjauser posted image . SŽ nič se bat, sem prepričana da bo sedaj drugič lažje, no vsaj upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4351
23.5.2008 8:38:15   
Anonimen
Tjaša se je tudi danes ponoči zbudila, okol 1h in je kr neki čvekalauser posted image , no k sreči je potem kmalu zaspala nazaj...očitno je nekaj v luftu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
23.5.2008 8:46:49   
Talika19
Midva greva pa sedaj na obisk k enemu starejšemu paru v Ljubljani, kjer sem jaz nekaj časa stanovala, ko sem bila stara 20 let.
Imata pa ful smolo v življenju. Imela sta 2 sinova, eden je umrl ko je bil star 20 let, si je zlomil tilnik ko je skočil v bazen (bil pa je športnik), drugi je pa kakšne 2 leti nazaj naredil samomor.user posted image user posted image user posted image  A ni to grozno, da kar oba otroka izgubiš. Kako je življenje do nekaterih kruto, kajne?user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
23.5.2008 8:57:39   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ej bejbe, jst grem počas spat,al pa mal Sudoku reševat al pa križanke, ma še ne vem.
A je še kera tok nora na take stvari, križanke, Sudoku,...

Jaz tudi vse to rada rešujem, samo odkar imam Marka to zelo redko počnem, sploh zdej ko še magistrsko delam.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
23.5.2008 9:01:17   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ej bejbe, jst grem počas spat,al pa mal Sudoku reševat al pa križanke, ma še ne vem.
A je še kera tok nora na take stvari, križanke, Sudoku,...

Dobro jutro!

Jst sem včas ful rada rešvala križanke, zdej mi je pa sudoku zakon... Ampak res. Sem že ful zaspana, pa morm preden grem spat vsaj še eno al pa dve mreže rešt...

Pri nas je bla zvečer tud mal štala. Se je Luka kr neki zbuju pa joku, pa ne vem al ga je kej zvijal, al ga boli dlesen ker druga dvojka spodaj ven rine... To bo že 8 zobek, ampak ta se pa pusti čakat user posted image ...

Je blo pa pol ponoč dokaj mirno. Dojil se je tako ob pol enajstih in enih, vmes ga je parkrat moj miril pol je blo pa kr mirno. Ko se je zbudil ob treh sem ga pa v stajco odnesla in je zaspal do pol šestih, ko sem ga spet na jošk dala, pol je pa potegnu do 20 čez 7. To je pa skor že za zapisat pr nas....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
23.5.2008 9:05:20   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Midva greva pa sedaj na obisk k enemu starejšemu paru v Ljubljani, kjer sem jaz nekaj časa stanovala, ko sem bila stara 20 let.
Imata pa ful smolo v življenju. Imela sta 2 sinova, eden je umrl ko je bil star 20 let, si je zlomil tilnik ko je skočil v bazen (bil pa je športnik), drugi je pa kakšne 2 leti nazaj naredil samomor.user posted image user posted image user posted image  A ni to grozno, da kar oba otroka izgubiš. Kako je življenje do nekaterih kruto, kajne?user posted image

Tole je pa tko žalostno slišat in brat...
Kosva bila mi2 z mojim v Egiptu sva spoznala en tak luštn par, ki je imel sicer dva otroka in sta bila v tistem času na počitnicah pri dediju in babi. Potem smo se še nekajkrat vidl in ko sem bila noseča z Žanom, se je zgodila huda prmetna nesreča. Je blo takrat po vseh časopisih. Fantek in punčka sta se z dedijem in babi vračala iz sankanja na Pokljuki ko je mislim da dedka zadela kap in je čelno trčil v nasproti vozeč avto. Oba otroka sta umrla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Od takrat se sicer nismo vidli, vem pa da imata sedaj še enega fantka...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
23.5.2008 9:06:57   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Kosva bila mi2 z mojim v Egiptu sva spoznala en tak luštn par, ki je imel sicer dva otroka in sta bila v tistem času na počitnicah pri dediju in babi. Potem smo se še nekajkrat vidl in ko sem bila noseča z Žanom, se je zgodila huda prmetna nesreča. Je blo takrat po vseh časopisih. Fantek in punčka sta se z dedijem in babi vračala iz sankanja na Pokljuki ko je mislim da dedka zadela kap in je čelno trčil v nasproti vozeč avto. Oba otroka sta umrla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ojej user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
23.5.2008 9:16:36   
Anonimen
Kake žalostne zgodbe...jst takih stvari ne smem brati sploh če so vpleteni otroci, groznouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4358
23.5.2008 9:21:01   
Sisy
jutro

jst sem se pa tok narežala vašim včerajšnjim debatamuser posted image  Kva ste face babnceuser posted image  Škoda da sem manjkala...Komi čakam da se dons vidmo....A pol Joe Penas praute?ob 20h? A loh mal zamudim ker gre moj na bike pa bom brez avta do 20h?

Pa neki sm o gladiatorkah in belih štumfih zasledila?user posted image  No gladiatork nimam,bele štumfe pauser posted image

Jst morm pa našga otroka pohvalt...Zadnje 2 noči spi po 12 ur...Od 20h do 8h.... in to odkar sam eno rundo podnev odspi je tkole...Jst se ne pritožujem mi je prou fajnuser posted image

Nč,grem s tamalo mal vaje za plazenje delat...mava sa še 13 dniuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
23.5.2008 9:24:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

jutro

jst sem se pa tok narežala vašim včerajšnjim debatamuser posted image  Kva ste face babnceuser posted image  Škoda da sem manjkala...Komi čakam da se dons vidmo....A pol Joe Penas praute?ob 20h? A loh mal zamudim ker gre moj na bike pa bom brez avta do 20h?

Pa neki sm o gladiatorkah in belih štumfih zasledila?user posted image  No gladiatork nimam,bele štumfe pauser posted image

Jst morm pa našga otroka pohvalt...Zadnje 2 noči spi po 12 ur...Od 20h do 8h.... in to odkar sam eno rundo podnev odspi je tkole...Jst se ne pritožujem mi je prou fajnuser posted image

Nč,grem s tamalo mal vaje za plazenje delat...mava sa še 13 dniuser posted image

oj sisulauser posted image
nič se ni čisto dogovrjenega ampak meni ura bo 20h kar odgovarja, se morata še Rivi in Lenča zjasnitiuser posted image
Sej ti lohk jst posodm gladiatorke če bi rada šarmirala v njih in belih štumfihuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
23.5.2008 10:03:18   
Antilopa
Dobro jutro!  user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
23.5.2008 10:25:45   
Antilopa
IZVIRNO SPOROČILO: janana

če ga prodam pa kupim  trip trap.a katerea ve kolk stane original.

mislim, da je original z varovalom vred blizu 200 eur. daj poglej na bolhi... jaz sem kupila popolnoma novega (z varovalom) za 90 eur. 

< Sporočilo je popravil Antilopa -- 23.5.2008 10:26:18 >

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
23.5.2008 10:27:55   
LadyB
Dobro jutro!

Mi smo imeli spet cel žur sredi noči.
Včeraj je do 21h norel po dnevni, potem sem ga šla uspavat pa spet ni hotel zaspat, pol sem ga pa kar v posteljo nesla in se zraven ulegla, potem se je pa čez en čas umiril in zaspal. Ponoči je pa spet bil buden od enih 2-4h. Pa kar jamra in joka, pa se premetava, brca. Obup. Ko bi vsaj vedela kaj mu je. Dobro, da je potem potegnil do 8h.
Čeprav se včeraj malo brala na mon-u pa ima ful folka take probleme, pa noben ukrep ne pomagaga. Očitno bo treba samo počakat, da to prerastejo.

Talika čist tako je bilo pri nas, le da je bil buden od polnoči do dveh. Sploh noče več normalno zaspat, non stop se premetava. Upam da bodo tole čim pre čez dal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
23.5.2008 10:31:56   
LadyB

Imata pa ful smolo v življenju. Imela sta 2 sinova, eden je umrl ko je bil star 20 let, si je zlomil tilnik ko je skočil v bazen (bil pa je športnik), drugi je pa kakšne 2 leti nazaj naredil samomor. A ni to grozno, da kar oba otroka izgubiš. Kako je življenje do nekaterih kruto, kajne?

Kosva bila mi2 z mojim v Egiptu sva spoznala en tak luštn par, ki je imel sicer dva otroka in sta bila v tistem času na počitnicah pri dediju in babi. Potem smo se še nekajkrat vidl in ko sem bila noseča z Žanom, se je zgodila huda prmetna nesreča. Je blo takrat po vseh časopisih. Fantek in punčka sta se z dedijem in babi vračala iz sankanja na Pokljuki ko je mislim da dedka zadela kap in je čelno trčil v nasproti vozeč avto. Oba otroka sta umrla

tole zgodno poznam, so iz Kamnika. Zanč mi je mami pripvedovala, da sta dobila še enega otroka, mata zdaj dva user posted image user posted image . Drgač si pa sploh nemorm predstavljat kako hudo jima je, jaz sem takrat bla par dni v šoku ko sem to slišala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
23.5.2008 10:42:58   
birdy
Lady, a prideš v Pomarančo na kofe? Smo zmenjene iz une teme Mengeš, Domžale za ob 12ih na kofetu v Pomaranči.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
23.5.2008 10:50:26   
LadyB
Lady, a prideš v Pomarančo na kofe? Smo zmenjene iz une teme Mengeš, Domžale za ob 12ih na kofetu v Pomaranči.

jaaa bi kuj pršla, sm hotla še tebe dons poklicat. Če mi bo ratal tole poročilo dokončat, morm ga dons poslat, bom pol res prišla. Upam da bo Tin vsaj še pol ure spal, da v miru nardim. Te pokličm!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
23.5.2008 10:52:36   
April
dobro jutro,

jaško se je zbudil, zdaj jo pa mahneva vn!
kako ste?
srursa s kje s ti? Bi se lahko kdaj an kakšnem sprehodu dobil. Pa lenča.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
23.5.2008 11:04:40   
birdy
Kul, Lady, probi pridt!!!!
Jst pa grem zdej že na sprehod pa spotoma v Pomarančo. Grem mal za bistrco hodt, dokler je vreme je treba izkoristit.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
23.5.2008 11:07:35   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Tjaša se je tudi danes ponoči zbudila, okol 1h in je kr neki čvekalauser posted image , no k sreči je potem kmalu zaspala nazaj...očitno je nekaj v luftu.

enako, sam da je blo ob 2h. jaz sem že tk mal čudna pol pa še mal spanca... pa še tardeča danes,čeprav zanjo sem pa veselauser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
23.5.2008 11:09:02   
*lenc@*
srursa
IZVIRNO SPOROČILO: April

dobro jutro,

jaško se je zbudil, zdaj jo pa mahneva vn!
kako ste?
srursa s kje s ti?

ti bom jaz odgovorila k je ni zdaj... iz grosuplja je tud Bi se lahko kdaj an kakšnem sprehodu dobil. Pa lenča. ja, lahko user posted image

R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
23.5.2008 11:15:03   
April
o lenča, jaz sem pa mislila, da si na seminarjuuser posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
23.5.2008 11:15:31   
*lenc@*
Tud naša je potegnila do 8h zarad nočnega čvekanja in šele zdaj spi 1. spanje

jaz bi pa kaafffeeeeeeeeeeeeeeeee pa greva pol dam k babi pride in bi jo rada vidla tak da bom mogla še mal počakat.  Ja, poopsie men je ql, da se dobite ob 8huser posted image user posted image , jaz pridem okrog 22h, kak pijača 2 in dam če bo spet akcija ponoč. Ve se kar narihtajte, jaz grem v kavbojkahuser posted image .Upam, da me ne bote diskvalificiraleuser posted image user posted image user posted image

tud če, se neb velik sekiralauser posted image , pridem pa k sem rekla in da eno rečemo, pa čeprav sem čist povožena, lepo od mene ne?user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
23.5.2008 11:16:03   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: April

o lenča, jaz sem pa mislila, da si na seminarjuuser posted image

v sredo je bil nazadnje, zdaj mamo pa 14 dni časa za seminarsko nardit

R. K.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
23.5.2008 11:17:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Tud naša je potegnila do 8h zarad nočnega čvekanja in šele zdaj spi 1. spanje

jaz bi pa kaafffeeeeeeeeeeeeeeeee pa greva pol dam k babi pride in bi jo rada vidla tak da bom mogla še mal počakat.  Ja, poopsie men je ql, da se dobite ob 8huser posted image user posted image , jaz pridem okrog 22h, kak pijača 2 in dam če bo spet akcija ponoč. Ve se kar narihtajte, jaz grem v kavbojkahuser posted image .Upam, da me ne bote diskvalificiraleuser posted image user posted image user posted image

tud če, se neb velik sekiralauser posted image , pridem pa k sem rekla in da eno rečemo, pa čeprav sem čist povožena, lepo od mene ne?user posted image

lenča jst bom tud v športnih hlačahuser posted image

a se ful slabo počutiš?user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
23.5.2008 11:20:25   
*lenc@*
taka breze energije, ampak po plesu bo bolš, ponavad sem takrat čist naspidirana pol. dobila sem tardečo in je mal to veš.

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?