tasha23
|
Evo tudi mene: čas malice, sama sem in zato se vam malo posvetim . Brala sem, da ste pisale o ''oblačili'' ponoči: Gaela oblečem v bodi s kratkimi in tenko bombažno pižamo, ter ga pokrijem z lahko dekico, in še to se odkriva, češ, da mu je vroče . Mali je pa prava faca: ga je en dan nona vprašala kje ima mama dojenčka in čigav je, Gael pa reče tu, pokaže in poboža mamin trebušček in na vprašanje čigav je reče: ''Gael !'' Je pa pravi dobrovoljček in sem prav vesela, da bomo kmalu imeli še 1 ker kot je ugotovila frrrrr ima vse in še preveč in postaja počasi že razvajen . Je pa dobil odpor se stiskat in lubčkat, celo v smu zavrača to... kaj ko nekateri osebki NOČEJO in NOČEJO tega razumet... Na govorilnih je vzgojiteljica povedala, da je mali zelo priljubljen, da veliko govori, pozna vse sošolce po imenih, oponaša glasove živali, zelo rad poje in pleše, uboga na sprehodih, ne pogreša več dude in zaspi sam brez uspavanja. Poje vse in vačsih vpraša še, je sam, pije sam, rad se uveljaavlja (zdaj je začel celo grizt - doma tega ne počne že več kot 3 mesece ) Je pa TRMA in SAMOSTOJEN - mislila je celo, da je gluh, ker ko ga kličeš in je malizatopljen ne trzne niti s trepalnico, če pa rečeš (zelo potiho) magično besedo: čokolada ali gelato (sladoled) pa priteče TAKOJ!!!!! Vsak dan pove kakšno novo besedo: ta teden so se vrstile: zmaj, dvigalo, morje, kopač, žaga (gago)... vpraša za kakat, sam sem še vedno prepočasna (križ me boli za ponoret). Pa nore fore ima s telefonom - oponaša očija kako govori in se odmakne, da ga ne bi motili in ima kar dolge monologe po svojem gsm-ju Kar se pa tiče imamo zdaj obe imeni, v primeru presenečenja in sicer: Gaia in Gabriel , zdaj pa samo čakamo na 1.9, ko bomo objeli novega člana. V sredo imam pregled in morfo - komaj čakam , čas mi sicer gre zelo hitro le od pregleda do pregleda se mi veleče za pop...