|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
22.5.2008 8:02:58   
Lu
Živ!

Jaz sem na bolniški od torka. AMpak sem že boje. Dobila sem AB in imam angino. Jutri grem že delat pomojem. Itak imava zjutraj ob 8  Tianom pregled v Ra potem pa na šiht. Kaj čmo. Skoz pestro, da se človek še pozdravit nima časa do konca.

Arabela mali je res že pravi korenjak.

Tasha takle bager pomojem tudi naš dobi, ker je čisto paf če vidi kakšnega. Velik fant vaš Gael.

mis daj pripopaj kakšno fotko od tvoje nove frizure. Jaz tudi zdaj razmišljam na nekaj takega.

ZOO sobota? A je zmenek ali ne? Baje bo sonček, če ne bom kidnila v Portorož z mojim. Ima itak regato pa ga bomo šli gledat. Bomo še videli.

Čestitke mladi mamici. Se mi zdi, da je okoli mene tudi veliko user posted image Tudi nas naj preskoči do leta 2010 user posted image Sem rekla da dočakam 30 potem pa lahko razmišljamo še o enem user posted image . Ampak če bom takole jedla tabletke bo prej. Jih kar pozabim vzet in potem imam totalno zmedo. Si bom mogla pomojem kak alarm umislit.

Grem še malo po forumu novičke prebrat in mal počivat.

Omenjam vas.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
22.5.2008 8:04:53   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

kakšna je zdaj moda ? se nosijo pleničke in kopalke ? samo plavalne pleničke ? boste prakticirale šlavke, rokavčke, pa blazine na tisočinennačin ?

Jaz sem malecki kupila čisto navadne kopalke, da bo na morju brez pleničke.. bomo videli kako bo.. za v bazen ima pa ima one ta rdeče, ko so kot potapljaške, ne gre nič ven... obroč imamo še Fredov od tečaja, ostalo mislim da ne bomo prakticirali..

Maja je imela samo navadne kopalke. Če je kaj ušlo pač je. Imela je pa rokavčke in šlauf. Mali je bil pa kar nagec. In plaval v šlaufu. Leto bomo sprobali pa še rokavčke, Majo pa naučili plavat. Če bo uspelo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.5.2008 8:24:59   
psaša
Jutro. Ma saj vem, da vas že morim s tem. Včeraj so stari mami ugotovile še plučnico in Addisonovo bolezen. user posted image  Baje je to full redka bolezen.
Drugače so pa v vrtcu sedaj spet norice, drugi krog. user posted image So se preselile iz ene strani vrtca na tega, kjer je Miha. No, sedaj moram pa spet čakat ene 14 dni, če bodo izbruhnile.
Pa jaz sem prehlajena. Ma letos ni moje leto.
Sem včeraj zvečer ukinila vrečo za spanje in je bilo full bolje. Je tudi bolj mirno spal. Sem ga pa zjutraj celega pretipala, če ga kaj zebe, pa mu je bilo ravno prav.

Punce, zmeraj manj se javljate. Altati, Frrrr????????

Aja, Arabela Sergej je pa že pravi fant. Kolk hitro rastejo ti mali otroci. Že moja nečakinja raste hitro, pa jo vsak dan vidim.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.5.2008 9:05:50   
Lu
psaša to pa ni najbolje. Želim ji čimmanj bolečin. Res.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.5.2008 9:06:16   
Lu
Oblačenje - spanje. Naš mali ima ponavadi body brez rokavov in pajacek plišast z stopali ali pa bombažni. Spi pa vedno odkrit in je topel. Ga nič ne zebe.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.5.2008 9:33:31   
altati
Tukaj sem!!!!
Manjka mi časa...obljubim d azvečer napišem kaj več...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.5.2008 10:08:50   
mis
Šibam v službo.

Lu, fotka sledi.user posted image

psaša, nič ne moriš. Kar povej. Zato smo tukaj.user posted image

Lina, naši sem kupila v DM Bambinomio kopalke, navadne, od te firme imam tudi bombažne plenice zanjo, že od rojstva in sem z vsem zadovoljna.

Po šihtu šibava v LJ, grem v šoping za malo in mene po čevlje. mož ma na radiu, jutri dopoldan pa se vračamo nazaj.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.5.2008 10:39:26   
*anč*
oj!

mali je v vrtcu,mama pije user posted image . dans se je zbudu že ob pol 6ihuser posted image vsak dan bolj zgodi user posted image , pol je pa popoldne tečen. ma mal krize,ker sva počasi začela z odvajanjem od joške. čez dan mu ne dam user posted image in na polno izsiljuje,me slači ... prejšnji teden je bil že ok,se je sprjaznu, pol je pa zbolel in nič pil in jedel,tko da sva se spet dojila,da mi ne dehidrira in zdej greva spet od začetka.
vsak dan me najmanj 10x vpraša kje je tata, vsakič ko kdo pozvoni, reče tata je ( s takim naudušenjem ), ponoči,ko pride k meni spat tut misli,da je tam in spet tata je. vsak dan mu povem,da je v ameriki in da pride v petek. tko,da komi čakamo jutri user posted image .

jst pa resno razmišljam o zamenjavi faxa ... me ta moj že nekaj časa precej mori. šla bi na babištvo,ker sem že od nekdaj nora na nosečnost,rojevanje,bejbije, še posebej od mojga user posted image naprej. pa še izpitov bi mi verjetno full priznali. minus so mi te nočne,ampak vseen mislim,da je boljš,da opravljaš poklic,ki te veseli,kot pa kr nekaj. morm se še mal pozanimat kako pa kaj.

arabela  mali je full,full luškan!  boga katarinca s prebujanjem. naš tut kr zakriči sred noči in spi naprej.

psaša  drži se! upam,da ne fašete noric,je pa zoprno tole čakanje.

lu in tian  pozdravita se!

tasha   full lušne fotke! super da vam gael tko lepo vrt upedena user posted image . že kej razmišljate o imenih?

mis  super za novo frizuro! prilepi nam bušija,dokler ga še maš user posted image !  enako za tebe:že imate imena?

umivanje zobkov 
zvečer umijeva z zobno pasto,ampak uporabljava čist naravno, zjutri pa brez.

spanje  naš spi v navadni pižamici in pokrit pol se pa itak sam odkriva. mu je kr vroče ponoči.

mejte lep dan!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.5.2008 11:32:40   
@lina
grrrrr, zakaj nikjer ne najdem tipke undo (razveljavi)user posted image  ker mi je ravnokar uspelo vse zbrisati, kar sem napisalauser posted image

zato zdaj komentirala ne bom še enkrat...
samo javim se vam, da nimam še vseh baterij izpraznjenih. Zdaj imamo družinsko crkljanje doma. Z Matjažem sem na bolniški, pravzaprav imava čez eno uro samo kontrolo, pa bomo videli kdaj gremo v vrtec. On je pravzaprav zdaj čist OK, imel je pa vnetje bezgavk. Mož bo imel gips še 10 dni, vendar je včeraj dobil vsaj peto, tako da se lahko bolj giblje okoli... Jureta se mi pa tudi ne da peljat v vrtec, zato smo vsi 4 doma.

imejte se lepo, končno je nehalo deževatiuser posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.5.2008 13:05:47   
Anonimen
anč- želim vama uspešno in čimhitrejše odvajanje!!! Glede faxa pa tako že poznaš moje mnenje, držim pesti, da se izteče kot si sama najbolj želiš!

spanje - Tinkara spi v body dolgi rokavi in hlače+ nogavičke- pa je lepo topla.

umivanje zobkov  -umivava načeloma zvečer, pa kdaj tudi zjutraj, ampak ona uživa ko s ščetke vodo dol cuzauser posted image

arabela-  Sergej je tak cortek, pa Katarini je podoben, ko je bila mala, čeprav se njemu vidi, da je fantuser posted image

psaša - nič kaj finih novic nimate, pa nič ne težiš- ZATO SMO PA TUKAJ!!!! Norice pa upam, da če jih dobite, da bo to čimprej, da ne boste predolgo čakali!

tasha  - lepe slikice! Kako kaj 4 član??

lu- in tian  pozdravita se!

mis - mene firbec matra kakšna je tale luncauser posted image  

Pri nas nič konkretno novega, razen, da bi se mogla učit pa se neuser posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.5.2008 13:48:44   
Lu
Tian je zdrav kot riba. Zbolela je mati user posted image Pri Tianu so bili krivi zobki, očitno, ker ni bilo naslednji dan nič vročine.

Grem pa jutri že na šiht.

Sem pa fasala eno alergijo spet ( otekam )in sem spet otekla po podplatih. Ma vam ne morem povedat kako me boli, srbi,... Komaj hodim. Mogoče je kriv ravno AB oz. 2 jagodi? Spet ne vem kje smo pri tej alergiji. Naj čimprej mine.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.5.2008 14:32:47   
frrrr
na hitro... ni časa spljoh
stanje pr nas... js še mau v krizi zaradi nedojenja... psihično me matra... Jaša ok... včeraj vstali 5:40... danes sem šla spat v bodočo spalnico in spali do 7ih. bom mogla zgleda še kako noč taborit, da pozabi mamine joškice :)
sem se šla včer razvajanje v savno... pasalo... pa končno sem spedenala un zadnji izpit, ki sem ga uradno naredila oktobra 07... zdej pa diplomo s polnim zagonom :)

*lina* - fajn si me nasmejala z vašimi dogodivščinami... brihten je vaš Tristan... pa manija na čevlje in bejbe :)

@lina - naj vam teh 10 dni čimprej mine... pa fejst se razvajjajte in crkljajte... ne se skurit!

tasha - vaš mali pa tut ima vse :)

psaša - držte se! naj ima babica lepe dni... vem, da je hudo.
oblečeni ponoči - naš ima bodi na kratke rokave ali brez rokavov + pižamo, pokrit ni nikoli
norice - naj se vas tudi tokrat izognejo. kako je pa z dojenčki in noricami? ali se lahko v tem času družite z nečakinjo, al je tudi treba pazit? je nalezljivo tudi v inkubacijski dobi bolezni?

Mlada mamica - čestitke!

Remy - js sm pa prestavla iz 2010 na začetek 2009 :)
pr umivanju zobkov je pa naš mali isti kot Tinkara... pocuzi vodo s ščetke, pol mi jo pa poda in reče MOČI :) in morem ponovno zmočit :)

piskot - še ena taka kot ti :) vse organizirano :) še mau pa bo slinčkanje po sporedu :))

Arabela
- Sergej je pa čist tak kot naš mali v njegovih mesecih :) polna luna :)  lepotec mali je in lušte delaš :)

Lu - le pozdravi se do konca! KT pa poskušaj jemat ob večernem umivanju zob al pa kej takega kar počneš dokaj redno.

no, grem delat dalje...
lep dan!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.5.2008 14:52:52   
Anonimen
izgleda da imamo enako vreme.....tudi pri nas je spet dež....včeraj se je v eni trikrat uscalo, pa trikrat sonce zasijalo...noro...smo bile ful smešne, najprej gremo v park, se tam igramo, začne dež, vse šibamo v bližnji kafebar, pa spet nazaj v park, pa spet dež in spet v kafebar, pa spet nazaj v park, pa tiste plastične vrečke na voziček in iz vozička, pa škornje gor pa dol,.......user posted image

zobke načeloma umivamo zjutraj in zvečer......tudi rad namaka zobno ščetko v umivalnik, pa potem pije, pa tko dalje....user posted image

Sem pa ravno včeraj razmišljala koliko časa imam še na razpolago in se nekako odločila, da moram do konca meseca junija res že vse v glavnem imeti prištimano. Julija gremo potem na dopust, potem nekako v sredini pa midva s Tristanom že prideva domov, v Slovenijo. In če imate drage moje dame kakšne želje iz NY, potem mi napišite.....se vam nočem nič tišat, ampak kakšno uslugo bom pa rade volje naredila....user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.5.2008 19:33:08   
Arabela
Ej naša mala je ful mahnjena na vlakece.. sem ji prav morala danes kupiti vlakeca Tomaćeka in se dere že ves dan TUTUTUTU...

Zdaj gleda pri Nordiju vlak ki je iztiril pa joka zraven..user posted image

Moram it..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
   [Brisano sporočilo]
22.5.2008 20:19:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
22.5.2008 20:45:53   
Anonimen
hihih....sivkamivka...mi smo čist divje, smo ratale multinacionalne....user posted image

jest sem gledala tele igrala.....

http://www.step2.si/plezalnicenter745000.htm

pa če vam povem, da ga lahko tukaj naročimo za 650 usd, pa imamo še brezplačno dostavo ? user posted image

tako, da se pridružujem tvojim pohodnim kibernetskim aktivnostim in se zgražam ob slovenskih cenah...user posted image

btw...čestitke Blažu za uspešno končanje RA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
22.5.2008 21:06:45   
moci
čer.
mi smo fino, mami ima nove čevljeuser posted image (to je najpomembnejša novica). so imeli v bati znižanje in sem skoraj pozabila v vrtecuser posted image

pižama - eh, zoja ima samo eno podedovano, ker je mati preskupuška, da bi jo kupilauser posted image , drugače pa body in po novem tanke hlačke.

mis, fotko frizure.user posted image

arabela, luštkan pobičuser posted image pravi decuser posted image

piškot, kaj boš zdaj s piki jakobom težila. telebajske glejuser posted image

lina, huda tale z zobarjem. a se je slučajno ravno k njemu naročil? verjetno je videl priimek?
a tristan bo že poliglot? govori angleško ali slovensko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.5.2008 7:41:07   
Maxica
Dobro jutro, pa smo dočakali petek. Juhuhu.user posted image user posted image user posted image user posted image Kam ste se vse poskrile?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.5.2008 8:22:05   
moci
daaaaaaan.
evo mene, v službiuser posted image
in ne, niso mi dali dostopa do internetauser posted image

pogrešam naša čvekanja. danes je oktober 2006 na prvi strani pod zanimive temeuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
   [Brisano sporočilo]
23.5.2008 8:28:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
23.5.2008 8:55:52   
Arabela
Jutro!

Končno petek, ati pride domov, napovdano je lepo vreme, še celo vroče... kaj hočem še? user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
23.5.2008 9:19:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jutro!

Končno petek, ati pride domov, napovdano je lepo vreme, še celo vroče... kaj hočem še? user posted image user posted image user posted image

da se meni vrat  odštekauser posted image

lepo preživite vikenduser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.5.2008 9:47:23   
frrrr
hehe, Arabela... naš tut dela ČUHA PUHA TU TUUU user posted image je pa včer začel jokat, ko je Nodiju zmaj ušel user posted image

moci, naš mali ima tut 2 pižamici izposojeni... ena je modra, ena pa roza user posted image ste hotele imet fotko postriženega Jaše in sem ga slikala v roza pižamci, sam še pripet vam morem mojo punčko user posted image ima pa drgač še eno mojo pižamico in 5 kupljenih user posted image kupim mau večje in jih že več kot pol leta nosi, pa še nekaj mesecev bodo zihr prav user posted image evo, tk sm pa js šparovna user posted image

kaj drgač novega pr nas?
mali zdej po novem šteje do enajst... 1,2,3,4,5,8,11 user posted image včasih še 6 vmes reče.
je pa še vedno kriza zarad prenehanja dojenja... in se Jaša zbudi zjutraj ob 5ih, 6ih, ter ne ve kaj hoče... bi še spal, pa ne, pa ja... pa mu neki manjka in ne ve kaj bi rad... ampak menda to mine... se tolažim s tem in upam, da bomo kmalu spet spali... ta teden že ves teden spi po 8-9 ur ponoči... do prejšnejga tedna je pa od 11-12 ur. bošček mali, more bit fejst zaspan...

nč, delat... pol pa petekkk... jutr na koroško in v nedeljo nazaj.

lep vikend vsem!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.5.2008 10:18:37   
tasha23
Evo tudi mene: čas malice, sama sem in zato se vam malo posvetim user posted image . Brala sem, da ste pisale o ''oblačili'' ponoči: Gaela oblečem v bodi s kratkimi in tenko bombažno pižamo, ter ga pokrijem z lahko dekico, in še to se odkriva, češ, da mu je vroče user posted image .
Mali je pa prava faca: ga je en dan nona vprašala kje ima mama dojenčka in čigav je, Gael pa reče tu, pokaže in poboža mamin trebušček in na vprašanje čigav je reče: ''Gael user posted image !''

Je pa pravi dobrovoljček in sem prav vesela, da bomo kmalu imeli še 1user posted image  ker kot je ugotovila frrrrr ima vse in še preveč in postaja počasi že razvajen  user posted image .

Je pa dobil odpor se stiskat in lubčkat, celo v smu zavrača to... kaj ko nekateri osebki NOČEJO in NOČEJO tega razumet... Na govorilnih je vzgojiteljica povedala, da je mali zelo priljubljen, da veliko govori, pozna vse sošolce po imenih, oponaša glasove živali, zelo rad poje in pleše, uboga na sprehodih, ne pogreša več dude in zaspi sam brez uspavanja. Poje vse in vačsih vpraša še, je sam, pije sam, rad se uveljaavlja (zdaj je začel celo grizt user posted image  - doma tega ne počne že več kot 3 meseceuser posted image user posted image ) Je pa TRMA in SAMOSTOJEN - mislila je celo, da je gluh, ker ko ga kličeš in je malizatopljen ne trzne niti s trepalnico, če pa rečeš (zelo potiho) magično besedo: čokolada ali gelato (sladoled) pa priteče TAKOJ!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan pove kakšno novo besedo: ta teden so se vrstile: zmaj, dvigalo, morje, kopač, žaga (gago)... vpraša za kakat, sam sem še vedno prepočasna user posted image  (križ me boli za ponoret).
Pa nore fore ima s telefonom - oponaša očija kako govori in se odmakne, da ga ne bi motili in ima kar dolge monologe po svojem gsm-ju user posted image user posted image user posted image
Kar se pa tiče user posted image  imamo zdaj obe imeni, v primeru presenečenja in sicer: user posted image Gaia in user posted image  Gabriel user posted image , zdaj pa samo čakamo na 1.9, ko bomo objeli novega člana. V sredo imam pregled in morfo - komaj čakam user posted image , čas mi sicer gre zelo hitro le od pregleda do pregleda se mi veleče za pop... user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.5.2008 11:04:27   
Lu
Živjo!

sem že na delovnem mestu.

Tudi midva sva bila danes v Ra. Bila tudi poskusna zajčka in uspešno opravila test. sivkamivka mi pa poznamo tiste slikce user posted image  Je bilo pa meni tudi hecno, notri pri zdravnici, ko je rekla, da naj pobarva eno slikco, ja. Valda je šlo vse naokoli. Pri nama je edino malo izpostavila problem, ker mali rad hodi po prstih. Da ga naj popravljamo in treniramo. Je pokazalo eno vajo.

A sem vam rekla, da bo očitno levičar? le po kom?

Zdej grem pa še delat.

Aja pa zadnjič nisem prepozno vzela KT ( ker me j*** dnevi ta teden. Je bil zame včeraj petek user posted image  ) No pa sem vzela za en dan naprej. Ajoj kaj bo z mano. Sem čist out.

Kako je za jutri z ZOO? Jaz verjetno kar grem, ker smo sami doma. Itak.

čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.