|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
21.5.2008 9:24:25   
Arabela
Naša noč sicer minila brez joka, me je pa mala vsako uro napol v snu klicala.. MAMA MAMA... čisto nežno, tiho... kot da je preverjala če sem ob njej... na koncu je pristala v moji postelji ker se mi ni dalo več vstajat.. Sergej pa jedel na 2uri, vmes pa intenzivno papal svoje rokice...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
21.5.2008 9:27:27   
Maxica
Dobro jutro.
Tasha, luštne fotke, lušten korenjak na njih. user posted image Pa hvala za recept.user posted image
Psaša, ojoj, a kar tako na hitro? Pa se ni prej nič slabše počutila? Upam, da bodo ti zadnji trenutki na tem svetu zanjo čim lepši in čim manj boleči, za vas pa ne prehudi.user posted image  Držite se, mislim na vas.
Lan je ponoči oblečen v bodi brez rokavov ali s kratkimi rokavi ter pižamco z dolgimi rokavi. Ali pa samo bodi z rokavi. Ni pa pri nas nič prevroče, oz. tudi pri njemu ne opažam, da bi švical ali karkoli. Res pa, da se on takoj razkrije in spi celo noč nepokrit. Kako ga imaš pa ti oblečenega?
Sivkamivka, ful lepo si to napisala glede babice.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
21.5.2008 9:53:16   
Arabela
Katarina ima ponoči gor pidžamo z dolgimi rokavi in zoknčke... do zdaj je bila še v vreči, zdaj pa ne več, si pa tudi zokne dol povleče...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
21.5.2008 10:13:10   
psaša
Mali je oblečen v body z kratkimi rokavi in pižamo ter v poletni vreči. Če bi bil pa brez vreče bi bil pa skoz odkrit. Po mojem ga bom dale ven iz vreče. Sam kaj, ko pa imam filing, da ga bo zeblo.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
   [Brisano sporočilo]
21.5.2008 11:01:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2380
21.5.2008 11:18:09   
Maxica
Ena lepa novička TUKAJ
user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
21.5.2008 11:55:08   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ena lepa novička TUKAJ
user posted image

Ja, sem jo srečala zadnjič pred lekarno, ko je šla po test user posted image . Zdaj mi pa očita, da sva povezani, ker prvič sva bili cimri v porodnišnici, drugič pa mene sreča ko gre po test. Mlada mati, saj ti nisem jaz dece naštimala user posted image .

Čestitam, vse lepo. Mamo pa res že vse polno nosečk tu gor na tem oktobru. Upam, da ni nalezljivo user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
21.5.2008 12:18:41   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ena lepa novička TUKAJ
user posted image

Ja, sem jo srečala zadnjič pred lekarno, ko je šla po test user posted image . Zdaj mi pa očita, da sva povezani, ker prvič sva bili cimri v porodnišnici, drugič pa mene sreča ko gre po test. Mlada mati, saj ti nisem jaz dece naštimala user posted image .

Čestitam, vse lepo. Mamo pa res že vse polno nosečk tu gor na tem oktobru. Upam, da ni nalezljivo user posted image .

Muki upam, da je nalezljivo user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
21.5.2008 12:53:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ena lepa novička TUKAJ
user posted image

Muki upam, da je nalezljivo user posted image

Potem se pa poravljam in upam, da me preskoči user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
21.5.2008 13:06:23   
Anonimen
pri nas naj tudi počaka vsaj na januar 2010user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
21.5.2008 14:01:04   
moci
ooo spet dojenčkiuser posted image

jaz sem pa sitna danes .jezna na službo, šefico in nase, ker se obiram z diplomo.
do decembra delam šest ur, potem bi še kakšnega user posted image , potem pa na lov za službouser posted image
upam, da bo tako, po planuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
21.5.2008 15:19:18   
Anonimen
user posted image user posted image  ...lepo lepo skrbite za slovenski naraščaj....

Jest grem tudi najprej malo delat, da se oddahnem od vsega tega previjanja, lulanja, kakanja, gaganja, kukukanja, čebljanja,.....včasih sama sebe zalotim, da v mislih pojem otroške pesmice...al pa še celo na glas in imam občutek kakor da samo še ga ga, ge ge, gugu delam.....

kako smo oblečeni ponoči...spodnji del pižame, body s kratkimi rokami...čez noč ne mara biti nič pokrit.....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
21.5.2008 16:16:41   
mis
No, evo me.

psaša, uživajte v skupnih trenutkih. To je največ vredno. Vem da je težko tako sprejeti in lahko reči. Ampak me vse mislimo na tvojo težko situacijo.

ponoči ima naša na sebi bodi z dolgimi (čez kratek čas bomo šli na kratke), tanko pižamico in poletni žakelj brez rokavov. Mislim da ji je kar ok.

mlada mamica, super superuser posted image user posted image

kaj za soboto? Kakšno je kaj vreme napovedano?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
21.5.2008 16:23:04   
mis
Še moje poročilo: v ponedeljek je mala zvečer šla z mojimi starši v LJ, včeraj sem delala zjutraj in ob 13h sva z možem že drvela proti lj. Šla sem k frizerju, striženje na lunco (postramni paž) in rjav preliv. Potem sva šibala proti Izoli. So špilali, spat sva šla ob pol treh (vmes sem že eno urco oddrnjohala do polnočiuser posted image ), zbudila sem se ob 20h. Sva spala v avtodomu. Mož je imel še neke sestanke, 9:15 iz Izole, pokličem memi da prihajava in da Tino vzameva. Pa se meniva z mami da v četrtek pa spet verjetno pridemo v LJ, pa pokliče nazaj, da naj pa bo še en dan pri njih. Itak so danes naši že jamrali zakaj bo že šla domov.user posted image  In tako sva se odločila da Tina ostane do jutri v LJ, popoldan prideva midva in potem verjetno spimo pri naših in v petek dopoldan gremo domov. Uh...user posted image  Priznam da mi kar paše malo tako na easyuser posted image  Ti ti mami... Jo pa pogrešam mojo pikico. Ampak me ena pikica skoz brca, tako da mi ni nič dolgčasuser posted image .
Je pa mala tako pridna, da mami pravi da sploh ne vem kakšnega otroka imam. Vse poje, celo noč spi, sama zaspi, čez dan lepo spi, govori, je vesela, zdrava... Kar trkam. Res. Saj se sploh ne zavedam. Verjetno bom pa kmalu dobila svojo porcijo.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
21.5.2008 16:27:22   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Je pa mala tako pridna, da mami pravi da sploh ne vem kakšnega otroka imam. Vse poje, celo noč spi, sama zaspi, čez dan lepo spi, govori, je vesela, zdrava... Kar trkam. Res. Saj se sploh ne zavedam. Verjetno bom pa kmalu dobila svojo porcijo.user posted image

Najljubši stavek moje mame...user posted image user posted image user posted image ...Pa nič ne skrbi za novo "porcijo".. naš mali je še bolj priden kot velika..user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.5.2008 16:36:47   
Arabela
Naš mali pujsek...user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Arabela -- 21.5.2008 16:37:14 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.5.2008 16:58:47   
mis
IIIIIIIIIIIIIIIIIIII, kolk je luškan. Pa velik je žeuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
21.5.2008 18:43:19   
piskot
Dan ... Cer ... no nekaj vmes je v bistvu.

Psasa bodi mocna.

moci, remy, vidve imata pa tako natancne plane za prihodnost, da sta se hujs kot jaz user posted image .

no meni so se danes spet eni plani podrli. sem planirala da delam letos samo se 2 dni popoldan. pa glej ga vraga, so mi nekaj nastimali se julija user posted image .

bajdvej. Danes sem videla, da je na TV Piki Jakob. A ima ktera posnetega? Jaz bi ga gledala user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
21.5.2008 18:43:56   
piskot
arabela prav fletnega pujska imate. madona, kako otroci hitro rastejo user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
21.5.2008 19:02:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

arabela prav fletnega pujska imate. madona, kako otroci hitro rastejo user posted image .

in mi se še hitreje staramo.....user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
21.5.2008 19:09:36   
Anonimen
ravnokar sem naročala pleničke in poletno kolekcijo sprejev, flašk, kopalk,itd...

kakšna je zdaj moda ? se nosijo pleničke in kopalke ? samo plavalne pleničke ? boste prakticirale šlavke, rokavčke, pa blazine na tisočinennačin ?

btw...mož se je danes naročil k zobarju, pa ko se je usedel na stol, ga oni tam pozdravi ''DOBER DAN''...človk je doma nekje iz Bovca, pa že 30 let živi in dela v Ny...ma noro...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
21.5.2008 20:52:50   
Anonimen
ma vidim, da spet sama čmurim tukaj gori...ah, imamo aprilsko vreme...baje da se je april sedaj preselil v maj....user posted image

toliko kolikor sva zdajle v mesecu maju midva preplavala, nisva v celem letu......dopoldan imamo še malo sončka, popoldan pa živ obup...tudi ven ne moreš, ker piha sto na uro...user posted image

sva pa šla včeraj popoldan v šoping, mati namreč rabi kakšne čevlje...in naš tamal dec ima manijo na čevlje, saj vsakega človeka najprej pogleda v čevlje...pa sem sprobavala, mali je vozička zanimivo gledal in me komandiral v stilu '''''NO NO, TO TO...pa s prostom kazal na čelje....pa spet NO NO, TO TO....no pa potem ko sem milijon čevelj gori dala je rekel ''JES''.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2397
22.5.2008 7:28:22   
Maxica
Dobro in oblačno jutro, ampak se ne damo, kajne?! Jaz sem ena mala zaspanka danes, prav mi je, kaj pa ob pol polnoči še gledam nogomet.user posted image  Danes popoldne imam "redni letni servis", pa ne za avto, kr zame.
Toliko zaenkrat, lep dan imejte.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
22.5.2008 7:51:59   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

kakšna je zdaj moda ? se nosijo pleničke in kopalke ? samo plavalne pleničke ? boste prakticirale šlavke, rokavčke, pa blazine na tisočinennačin ?

Jaz sem malecki kupila čisto navadne kopalke, da bo na morju brez pleničke.. bomo videli kako bo.. za v bazen ima pa ima one ta rdeče, ko so kot potapljaške, ne gre nič ven... obroč imamo še Fredov od tečaja, ostalo mislim da ne bomo prakticirali..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
22.5.2008 7:53:47   
Arabela
Zdaj pa imam že poln kufssduzhn kufer tega dežja... sem bila včeraj s Sergejem ves dan doma.. da se ti zmeša.. mala pa je bila pri babici in čofotala po lužah z novimi dežnimi škorenjci... je prav uživala...

Danes grem kupit kahlico ker je že skrajni čas...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.