|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
22.5.2008 7:11:08   
sasa78
TRENUTNO NAS JE 25!!!!  jUPI VERJAMEM DA SE BO ŠE NAPOLNILO

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.5.2008 7:55:34   
gigi1
Dobro jutro deklice

Sasa lepo da ob vseh obveznostih najdeš čas za nas. Upam, da je tvoj prvorojenec bolje. Drži se.

Vidim, da vas je nekaj, ki ste že 3ič nosečke, pa magor 5ič. Bravo punce! To mi je takooo všeč.

Lep dan vsem skupaj

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.5.2008 9:09:57   
ac
Dobro jutro!

Včeraj sem imela pregled in je bil lepo viden utripajoč plodek, velik 7 mm user posted image . PDP imam 7.1. (jaz sem si 'naračunala' 5.1.). Pa še za seznamček - sem iz LJ.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.5.2008 9:31:49   
nina166
Dobro jutro!

ac je lep občutek ko slišiš prvič srček od pikice, a ne?

sasa78 tudi jaz upam, da se tvoj prvorojenec čimprej pozdravi  user posted image  user posted image

sasaana in kepica saj bosta videle, da bo vse vredu. Saj vse tu gor držimo pesti za vaju in vajine pikice user posted image

Jaz pa sem tako zelo utrujena, da bi samo spala. Zjutraj sicer vstanem ob 7.00, ko gre moj v službo, samo sem se zdaj že kva dni zapored vlegla malo v dnevno in tako zaspala, da sem se zbudila šele ko me je sin klical iz spalnice.

Slabosti so malo boljše. Se mi pa zdi, da mi je najbolj slabo kake pol urce po tem, ko vzamem tifol. Zdaj ga jemljem predno grem spat, in je boljše.

Povejte mi, ali pijete kavo. Nekateri namreč pravijo, da male količine kave niso škodljive, nekateri pa odsvetujejo vsakršno pitje kave, zelenega čaja in energetskih napitkov, ker vsebujejo kofein. Jaz je v prvi nosečnosti nisem, zdaj pa sem jo tudi prenehala, čeprav bi mi zjutraj tako pasala, da bi se malo zbudila user posted image .

Zdaj pa grem še kaj pospravit, predno se sin zbudi, potem pa na šiht.

Lep dan vse...in vse ki imate danes kak pregled, lepo opravite

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 354
22.5.2008 10:13:42   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ac

Dobro jutro!

Včeraj sem imela pregled in je bil lepo viden utripajoč plodek, velik 7 mm user posted image . PDP imam 7.1. (jaz sem si 'naračunala' 5.1.). Pa še za seznamček - sem iz LJ.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 355
22.5.2008 10:34:56   
Anonimen
Ojla, punce!
Še jaz se vam bom kot vse kaže pridružila... Ne mi zamerit, da sem še anonimna, ampak trenutno sem to povedala samo svoji 10 mesečni punčki, ki itak še čisto nič ne razume (ali pač, saj se je strašno lepo nasmejalauser posted image ), lubi je na službeni poti in se vrne v petek in si moram zmislit nek super krasen način,  da mu povemuser posted image (vsekakor pa ne bi rada, da bi kdo drug vedel pred njim), z babicami in ostalimi bomo pa še malo počakali;)

Ja, sva si želela še eno tako hitro (no, ali pa enega, ampak zdaj, ko sva videla, kako so punčke fajn, bi mela kar same punčke - obauser posted image ).

NO, dozdevalo se mi je malo že v pon., v tor. zelo, včeraj sem bila že 99%, ker mi je bilo slabo za znoret (prvič tudi), danes sem pa naredila test - user posted image močni, ko da bi ju s flukijem pobarval... Aja, nisem sicer čisto ziher, kdaj naj bi tole bitjece prišlo na svet, ker sem mela do zdaj samo 2 m. in to precej narazen (na 43 dni), ker še fest dojim, ampak približno se mi zdi po teh izračunih, da bi moralo to bit nekak konec januarja... Torej: me vzamete? Če ne bo prav, bom pa pohlevno popokala šila in kopita, ok?;)

Aja, nič bat, dojenčki niso tak bavbav, kot vsi pravijo. Samo cukajo pa resuser posted image

Evo, tole bo moj podpisek, dokler se ne "razkrinkam"user posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
22.5.2008 10:46:35   
marjetica84
Pozdravljena Anonimna! Seveda te sprejmemo med januarčice 2009. Zato čistitke in dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image .
Svojega parterja pa le preseneti na zelo izviren način npr. zavij mu testo paličico in mu jo podari. Jaz tega svojemu partnerju nisem mogla narediti imela sm namen vendar je bil prisoten ko sem delala test.

Nina166 jaz kavice ne pijem že skoraj dva meseca in mi čist nič ne diši, pa tudi je ne pogrešam, raje namesto nje spijem naravni pomaračni sok, ki je bolši kot kavica. Vsaka za sebe ve, tako da jaz sem se tako odločila in predem sem zanosila sem prenehala z grdo dnevno razvado.
Drugače pa upam, da bo moje telesno počutje kmalu boljše, ker se mi zdi da sem že 4 tedne utrujena, zaspana, lena in komaj čakam da bom imela kaj več  energije za delo, ker trenutno se mi nič ne da. Pa sej bo bolš a ne?
Še 7 dni me loči do pregleda, ki se ga veselim in komaj čakam. Še 8 krat grem spat potem bo pa petekuser posted image user posted image .

user posted image e velik se smejte, božajte svoje bušije in čim bolj bodite pozitivne! Pa pauser posted image no zdej pa grem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
22.5.2008 10:46:57   
spps
sasa78,sem točno vedla kje te najdemuser posted image user posted image user posted image user posted image šibaj na Ne pričakujemo Maja in navijajuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
22.5.2008 10:55:33   
barba
nina166 - jaz spijem na dan eno kavo in zeleni čaj brez kofeina. Se bom pa zagotovo pozanimala pri G kako je spitjem zelenega čaja. Sem se ga tako navadila med ločevalno, da ga kar nočem nehat pit. Si kje zasledila kakšen članek na to temo?

Pa čestitke vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
22.5.2008 11:05:42   
gigi1
Ac user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da jaz vidim srčka.

Nina jaz spijem eno kavo na dan. Prej sem bila kar huda kofetarica. Sem brala, da dve kavi na dan nič ne škodita. Če ti diši eno ali dve kar spij. Saj veš to je tako kot z vsako stvarjo. Prisluhni oragnizmu, samo nič pa pretiravat.

Marjetica jaz sem tudi utrujena. Pravijo, da najkasneje po 3eh mesecih ta utrujenost mine. Komaj čakam.

Anonimna dobrodošla. Bravo za +! Normalno, da se ne boš razkrila dokler dragemu ne poveš. Pa kakšno res fajno ušpiči. Vse je odvisno od situacije.  Js sem mojmu kar po telefonu povedala, ker sem šla na krvnrga in sva oba komaj čakala rezultate. Je pa kar vriskal od veselja user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 360
22.5.2008 11:20:58   
marjetica84
gigi1 midve se lahka skupaj tolaživa, ko mava 3 dni narazen pregled. Sej bo veš še 11 dni zate zame pa 8 dni. joj komaj čakamuser posted image user posted image user posted image
drgač pa upam, da bo ta utrujenost minila, ker imam ful slabo vest da sm tak lena k ****s. Nevem a sm sam jst tak utrujena in lena, da se mi nč ne da?

Punce povejte mi kako pa kaj rekreacija in telovadba ali redno telovadite? ali se že dosti gibljete? Meni se po pravici ne da ker sem utrujena in se raje vržem na kavč pod dekno mmmm ful paše. sam si pa mislim, sam 8 dni še potem imam pa za sabo polna dva meseca, potem bom imela pa več energije, in elana, ko bom lahko veselo novico povedala svojim domačim. Zdejle se še bolj pazim, k pravijo do 3 meseca. potem bom pa bolj aktivna in si pridobila več energije.
Velik se smejteuser posted image , bodi čimbolj pozitivneuser posted image  in božajte svoje bušijeuser posted image . Lp user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 361
22.5.2008 14:45:25   
gigi1
Marjetica js sem tud tolk lena, da me je kar sram. Ampak, tko pač je. Saj bo minilo. Pa nič se ne šparaj pri počitku. Ti pripada user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 362
22.5.2008 14:48:25   
via_2
acuser posted image in blagor tebi. jaz tudi komaj čakam prvi pregled!
glede kave: jaz brez kave ne bi preživela, imam ful nizek pritisk in mi kava neizmerno paše. tudi v prvi nosečnosti sem jo pila (sem imela pa krajša obdobja, ko mi ni pasala). spijem pa eno zjutraj in eno popoldne.

toliko nas je, da se bomo do januarja pošteno načvekale...

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 363
22.5.2008 15:09:48   
Anonimen
Jaz sem imela danes pregled, viden plodek z utripomuser posted image , ponovni pregled 26.6., aja pa še na nuhalno se moram naročiti.Sem presrečna. user posted image

(odgovor članu via_2)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
22.5.2008 17:04:59   
*dotika*
Bravo, nia, za usoešen 1. pregleduser posted image . Se veselim s tabo.
Jaz sem pa danes dobila en tah rahel rjavkast izcedek. Saj vem, da ne smem paničarit, edino pametno je, da grem kar počivat. Je tako?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
22.5.2008 17:56:23   
*m*t*
IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Bravo, nia, za usoešen 1. pregleduser posted image . Se veselim s tabo.
Jaz sem pa danes dobila en tah rahel rjavkast izcedek. Saj vem, da ne smem paničarit, edino pametno je, da grem kar počivat. Je tako?

lp

imam tudi že nekaj dni rjavi izcedek. sem klicala G in mi je rekla, da naj počivam, počivam, počivam. da se na UZ itak še nič ne vidi in da morm počakat. tk da upam, da ni kaj hujšega. držim pesti za obeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 366
22.5.2008 18:12:55   
gigi1
nia user posted image  user posted image  user posted image . Kolk more bit to dober občutek.

m*t, dotika, baje to ni nič neobičajnega. Počitek vsekakor ne bo odveč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *m*t*)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.5.2008 18:27:36   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: sasaana

Jaz sem imela ZM 15.3,potem pa sem čez en mesec krvavela 2 dni ,ampak g mi je rekel da je najbrž to prava ZM.Ne vem če sem, sploh povedala,ker sem danes malo zmedena,da se je pri meni gestacijska vrečka danes videla,samo da je bila prazna.

Hej Sasaana. Jaz sem tudi imela včeraj pregled, noseča sem najbrž 6 tednov in se je videla samo vrečka - pri nekaterih se vidi v tem času že tudi plod, pri nekaterih ne. Jaz grem ponovno na pregled v torek in upam, da po pikica že toliko zrastla, da se je bo videlo.

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 368
22.5.2008 20:00:36   
nina166
Zdravo nosečke!

Sem prišla malo pojamrat. Mene pa tako boli trebuh...ravno tako kot kak dan pred menstruacijo. In zdaj me tako skrbi, da bom znorela user posted image . Začelo se je prejle popoldan in zdaj me vsake toliko časa malo zagrabi. Ne vem ali je to normalno, samo vem, da me v prvi nosečnosti ni. Upam, da bo vse vredu. Poleg tega pa sem še sama doma s sinom in se morma zdajle zrihtat za spat. Res me skrbi. Držite pesti, da bo vse ok.

Konec jamranja...saj nič ne pomaga. Lep večer in lepo spite

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 369
22.5.2008 20:13:22   
*dotika*
Nina166, saj zato smo tukaj, da se bodrimo ob takšnih slabih trenutkih. Tudi jaz sem imela ne dolgo nazaj takšne bolečine kot pred menstruacijo. Pa so mi vse nosečke in bivše nosečke zatrdile, da je to normalno raztezanje maternice.

No, tudi moj izcedek je že izginil. "Kako došlo, tako prošlo"user posted image , skoraj prepričana, da brez posledic.

Punce, v takih primerih je edino pravilno pozitivno razmišljati!!!

lp

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 370
22.5.2008 22:01:46   
sasaana
HOJLA BODOČE MAMČIKE!!!!

JAZ SEM ŠE MED "ŽIVIMI",AMPAK SEM DELALA CEL BOŽJI DAN.POČUTIM SE KAR VREDU IN SEM V TEŽKEM PRIČAKOVANJU NASLEDNJEGA UZ PREGLEDA.KLJUB TEMU DA NISEM VELIKO Z VAMI SEM V MISLIH VSESKOZI Z VAMI IN DRŽIM PESTI ZA VAS IN ZAME!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 371
22.5.2008 23:18:05   
gigi1
Nina tudi meni se to dogaja. So mi napisali buscopan 3 x 1 na dan po potrebi. Pa mam občutek, da je tudi kaj s prebavo povezano, ker me vetrovi dajejo. Sem brala nekje, da se tud črevesje zelo razširi. Sem se že nehala sekirat. Morda si res samo kaj takega pojedla ali se pa maternica tokrat hitreje razteza kot v prvi nosečnosti.

(odgovor članu sasaana)
Neposredna povezava do sporočila: 372
23.5.2008 10:30:19   
nina166
Pozdrav nosečke!

Anonomna doborodošla med januarčicami 09 user posted image  user posted image  user posted image

kava: Tudi jaz sem večkrat prebrala, da kava v malih količinah ne škoduje plodu. S tem je mišljeno eno ali dve skodelici na dan. Sem pa pred parimi dnevi brala en članek v eni stari Mami ali pa Mojem malčku, ne vem točno kje. In piše, da so delali eno raziskavo, da naj bi že zelo majhne količine kofeina v zgodnji nosečnosti povzračale okvare ploda. Sicer ne vem ali je to res ali ne, vendar se mi zdi, da že v marsičem pretiravajo, kar se tiče prehrane nosečnice. Jaz sem se namreč odločila, da ne bom pila kave in alkohola, in to že predno sem prebrala ta članek. Drugače pa sem mnenja, da če ti je usojeno, bo šlo kaj narobe, pa če se ne vem kako paziš. In kot je ena napisala, se strinjam, da je brezveze ne vem kako pretiravat, ampak sam vidiš kaj ti paše in kaj ne.

nia* user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za pregled...tudi jaz komaj čakam da vidim srček

dotika še imaš izcedek. Ti kar lepo počivaj. Drugače pa je izcedek baje normalen v prvih mesecih.

počutje: punce hvala za vzpodbudo. Včeraj sem šla spat že ob 9.00 zraven sina in danes se počutim vredu. Me pa še vedno skrbi, posebno zato, ker je bila črtica na testu zelo rahla in zdaj razmišljam da bi naredila še enega, da bi se bolj počutila, če bi videla bolj močno črtico.

Lep dan vsem...božajte svoje bušije user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
23.5.2008 10:31:40   
nina166
gigi1 tudi mene so včeraj ko je me tako trebuh bolel prebava malo hecala...sem imela take vetrove in potem malo driske. Mogoče me je zaradi tega trebuh bolel.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 374
23.5.2008 10:51:44   
gigi1
Nina no vidiš. Po mojem ni razloga za prepah. Tudi, če paziš kaj ješ se določene spremembe v organizmu dogajajo in se tem bolečinam ne da izognit. Pravijo tudi, da je vsaka nosečnost drugačna. Pa tudi malo starejša si kot v prvo. Po mojem je tudi šibka črtica - črtica. Če pa misliš, da te bo pomirilo, če boš še en test delala, ga pa kar naredi.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?