|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
22.5.2008 20:54:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Za informacijo, midva z mojim se še nisva lotila dela, ker ga še ni domov, še čakamo, še čakamo, še čakamo...
tako da, če je kje kakšen potres, mismis NI KRIV.

Ja kdo je pa pol delal hopacupa? user posted image user posted image user posted image

Abri hvala za lepe želje. Kar bo, pa bo. Zdaj nimam več kaj naredit. user posted image  Bom upala na čudež.

Si rekla, da si jih ti mela tudi manj zdaj, pa jaz takrat nisem sledila. Kolk jih je pa blo? Obojih, foliklov in jajc.

it wan't me...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
22.5.2008 20:56:08   
DaisyE

ma ja Arneja ti je rekla, da milo zgledaš, to zna biti, da drži, ampak ti kljub vsemu nočeš z nami na pir.

Torej kdaj gremo, lahko se oblečeš v striperja in bomo rekli, da itak Pija in Pikovit praznujeta dekliščino

user posted image user posted image user posted image  Mismis!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj ga pa že serješ.user posted image user posted image user posted image  Kolk pirov si vrgla vase po izpitu?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
22.5.2008 20:56:38   
Abra
Mišmiš, jaz sem stiskala pesti, mogoče pa vseeno bo kej. Drugič bo pa treba pred tem meditirat, da ne bojo spet pregrešne misli po glavi hodile user posted image user posted image Vidim, da si še kar hiperaktivna, navijam, da bo dragi čimprej doma user posted image
Goveja župca še ni na programu, moram pa vsak dan jest meso, še najraje rdeče user posted image se že približujem, drgač jaz nisem nek strašni fen mesa. Ga jem, samo ne vsak dan. Včeraj sem naredila bolognese, kar že par let po moje nisem user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
22.5.2008 20:57:54   
DaisyE
Piji in pikovit bomo pa menda ja enga pravega striperja zrihtale. Ampak takega fejst. To je pa ja neprecenljivo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
22.5.2008 21:01:58   
mismis

Piji in pikovit bomo pa menda ja enga pravega striperja zrihtale. Ampak takega fejst. To je pa ja neprecenljivo.

seveda, kot Mastercard

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
22.5.2008 21:03:12   
Abra

ma ja Arneja ti je rekla, da milo zgledaš, to zna biti, da drži, ampak ti kljub vsemu nočeš z nami na pir.

Torej kdaj gremo, lahko se oblečeš v striperja in bomo rekli, da itak Pija in Pikovit praznujeta dekliščino

user posted image user posted image user posted image  Mismis!!!!user posted image user posted image user posted image  Zdaj ga pa že serješ.user posted image user posted image user posted image  Kolk pirov si vrgla vase po izpitu?

to meni tut deluje, kot da si že bla na vaji user posted image user posted image

Dejzi, imela sem ful foliklov, na listu ni nč pisalo, kok jih je spunktiral, velik jih je še not pustil, manjših. Blo je pa na koncu 9 celic. Ko sem prišla na et je blo pa še razočaranje, prvič 2 nezreli (kar ni čudno, ker je stopka padla, ko so bli tko različne velikosti, pa precej majhni, razen enega) in 1 degenerirana, kar tut še nikoli nisem imela. Od 5 so se oplodile 4, 2 propadli, dobila 1 blastocisto in eno morulo v fazi tik pred blasocisto. Zgledalo je prav slabo, najslabš do zdaj. Mogoče mora pa tko zgledat, ko se ble same krasne blastociste, ni blo nč.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
22.5.2008 21:03:26   
mismis
Abra, hvala za pestke, ampak kaj čes, če je naša prfoksa iz časov dinozavrov in so ji bolj všeč mladi fantki kot mlade punčke user posted image

Saj pri tem izpitu, bi bila rajši mlad pobč

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
22.5.2008 21:04:06   
DaisyE
Mismis, ne vem sicer, kdo je in tud ne vem, če je po tvojem okusu, ampak za silo bo menda dober, dokler tvoj ne pride...
user posted image

Bi ti dala drobkota, pa ga ne najdem. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 22.5.2008 21:07:33 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
22.5.2008 21:04:57   
Abra

Abra, hvala za pestke, ampak kaj čes, če je naša prfoksa iz časov dinozavrov in so ji bolj všeč mladi fantki kot mlade punčke user posted image

Saj pri tem izpitu, bi bila rajši mlad pobč

Pol ji bomo pa naslednjič kakega uroka poslale. Če smo se naučil šlogat, se bomo pa še to user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
22.5.2008 21:05:28   
mismis
Čaki čaki Abra, dobila si Blastocisto in morulu, ravno tako kot Mijavček. In obe sta sedaj nosečki

V redu, že vidim, da se moram jaz malo pogovoriti z mojim dr D., naslednjič hočem tudi jaz Blasto... in morulo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
22.5.2008 21:05:58   
DaisyE
Abra, pol ste meli na 5. dan et?

Viš, kako se je fajn končalo. Zdaj se mora pa še pri men. user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
22.5.2008 21:07:32   
Abra
Dejzi, tole je pa nalagal zdej, sem fuul čakala user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
22.5.2008 21:07:38   
mismis

Mismis, ne vem sicer, kdo je in tud ne vem, če je po tvojem okusu, ampak za silo bo menda dober, dokler tvoj ne pride...
user posted image

žal ne vidim za koga gre, nešto te je sjebalo mala moja (da vidim če cenzura dela tudi na tuje jezike, za moje zadovoljstvo pa lohka probaš s kakšnim fletnim Colinom Firthom, ni treba da je zgoraj brez

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
22.5.2008 21:08:26   
DaisyE
Men se dopade pozicija od roke... Veliko obeta.

Ja mismis, kot mastecard.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
22.5.2008 21:10:20   
DaisyE
V staroveški al novoveški opravi?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
22.5.2008 21:10:43   
DaisyE
Novoveški
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
22.5.2008 21:11:23   
mismis
če mene sprašuješ doesn't matter sam da je, zdej pa res ne bomo izbirčni,

v času krize vse prav pride

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
22.5.2008 21:11:31   
DaisyE
In seveda Mr. Darcy
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
22.5.2008 21:12:15   
mismis
no pa ga že imam, no vidiš to pa je dečko zaradi katerega se meni orosi oko in še kaj drugega user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
22.5.2008 21:12:45   
DaisyE
Mater, pa glih včeraj sem spet prebrala do konca Prevzetnost in pristranost. Za crknit.

Nisi še odgovorila, kolk pirov maš u riti. Jaz se bližam enmu celmu.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
22.5.2008 21:13:10   
mismis
ja ja še kaj drugega, tale prevzetnost in pristranost se mu pa zelo poda,
skoraj toliko kot jazuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
22.5.2008 21:13:28   
Abra
Ja, peti dan. Sem vedno imela tko, ker je blo vedno ful celic. Je Reš kar reku Čedotu - v pondelk, ane? user posted image
Tut ti boš nosečka, bomo tok navijali, da se bojo vse lenobe zbudile user posted image Zgleda pa, da ne sme preveč idelano zgledat user posted image

Mismis, to sem pa pozabla, da je Mijavček imela eno morulo in eno blasocisto. Reš je sicer takoj komentiral, da to ni dobro, da mam tok odpadka, user posted image sem mu kar rekla, da je en več kot dost, če je taprav, da jih ne rabim 10, pa se je strinjal.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
22.5.2008 21:14:43   
DaisyE

no pa ga že imam, no vidiš to pa je dečko zaradi katerega se meni orosi oko in še kaj drugega user posted image

Men tud.... A njega deliš, al je kot Drobnič? Mater tebi se dedci, ki imajo na D priimek dopadejo... Le kaj to pomeni? D kot dick. user posted image user posted image user posted image

No, zdaj ga pa že jaz serjem.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
22.5.2008 21:15:53   
mismis

Mater, pa glih včeraj sem spet prebrala do konca Prevzetnost in pristranost. Za crknit.

Nisi še odgovorila, kolk pirov maš u riti. Jaz se bližam enmu celmu.

to je moj ritual, po vsakem izpitu eno pivce za živce, no dober trije

Mene čaka prevzetnost in pristranost spet junija (že četrtič, imam obred da ga moram enkrat na leto prebrati), ko bom doma po postopku, pa še malo fotostimulacije bo, ko se bo celo dopoldne vrtela serija njegovih filmov.

Čaki, čaki a to je una bukla, za katero si napisala, da je nisi mogla odložiti še ko si kuhala?
no sem jest vedla, da si ti meni všeč

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
22.5.2008 21:16:05   
Abra
Pa kaj je danes zaee dan? Ste spet na user posted image navalile user posted image Dejzi, ti imaš tut že prepoved user posted image nehite user posted image pa še bogi Mr. Darcy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.