Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 18:04:54
|
|
|
|
beyba
|
Aja pa še posteljica:
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 18:17:55
|
|
|
|
Serendipity
|
beybaaaa - Joj! Kak fajn!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 18:19:40
|
|
|
|
beyba
|
Tako obljubo sem izpolnila.... Kahlo lepo te je spet slišat, si se nam skrivala nekaj časa, čeprav smo te sledile in bolj ali manj vemo tvojo zgodbo...Lepo da boš bla kmalu mami!!! Oktavia nikar obupat...Jst vrjemem da bo krvni test pokazal + če ne že testek...Ker tole jke vseskupi mal čudno...Da zdravstva jst sploh ne omenjam! Sonček še mal,še mal....Joj kolk se ževseselim potrditve, kar že vse sumimo... Kolk maš pol pingvinčkov za kasneje? Katalina kar se tiče O dvakrat na mesec...Ne bi vedla čist točno je pa odvisno od tvojih jajčnikov kako delujejo, koliko časa zori jajčece, v enem in drugem...Sem že slišala ja da katera pravi da ma o večkrat na mesec, sam ma tut m potem na 21 dni. Špelči kar navadi se ...Trebuh raste, rit raste, celulit se nabira, hlače ratajo v stegnih preoske...Ampak nič se sekirat to je vse zato da ostane ravnovesje in težnost človeka na sredini, kaj bi bilo če bi rastel samo trebuh...Potem bi se na nos prekucnila.... Sej bomo pol po poerodu full porivale vozičke na jošta, pa se bo spet vzpostavlo staro ravnotežje-UPAM Kar se tiče daril in tega...Mal z leti ratajo štorasti...Mislijo da zdej ko so nas osvojili, pa se ni treba več trudit...Meni moj vošči vsako leto takoj ko se prvič na ta datum zbudi-sredi noči pa sredi noči, napiše kak lep mail, in ponavadi kupi darilo. Letos mi je muslu masažo, pa sem mu rekla da na masažo še vsaj 3/4 leta nam mogla it...Pa mi je dal 100Eur in rekel, da potem pa glede na mojo nosečnost nima ideje, če jo pa že ma pa tolk mal dinarčkov ni dost in naj si sama kaj kupim kar rabim...... Murkica itak da vsak dan glasujemo za tvojo psičko!Je lepa ko strela! Ledenka kaj zdej a še nisi prišla z brusla...Te čakamo!!!! Se* kako napreduješ, dan D se bliža, kej živčna, zadnje malenkosti, vse izbrano, rože , torta..... Pikica36, pikapoka,erin....Kje ste punce mal glasu od vas.... Aja pa še za tiste borke ki se spomnite naše priden Naty, ki je bla na borbi full z nami.... Naj vam namignem da je že nekaj časa nazaj dobila fantka in da si v albumu ki ni zaklenjen lahko pogledate slikice njenega Žana. LP
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 18:27:29
|
|
|
|
Serendipity
|
Se* kako napreduješ, dan D se bliža, kej živčna, zadnje malenkosti, vse izbrano, rože , torta..... Joj, že sem 10x pogledala slikice Si si odslužila vse za nazaj! Napredujemo. Nice & easy. Rožce naročene, torta naročena, moj porihtan, jaz skoraj tudi... Treme še ni, komaj čakam dan P, pa kar muckasta sva z mojim ratala, kot da bi se sveže zaljubila . Edino nekaj je..nekaj nenavadnega...sem ratala full emocionalna...mislim, jao. In to sploh niiiikooolii nisem. Sem vedno tisti tuff one, ki vse pomirja in spušča na realna tla.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 18:28:18
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaoooo..kakšen angelček je tale malček od Naty (he he he, moja emocionalnost prihaja zopet na plan)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 18:33:07
|
|
|
|
beyba
|
Vse uredu in prav...sam da ne boš jokala na poroki, ker si boš vso maskaro spacala.... Sam je res cukerček tale mali pikec
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 19:05:47
|
|
|
|
aqua77
|
beyba, joj kolk maš lepo sobico za pikico!!!! Da ne govorim o cuncah!!!! P še trebušček............. Pa vidim da maš en lep moderček na sebi, si ful lepa nosečnica.... Komaj že čakam na slikice ko bo sobica čist fertik!!!!
< Sporočilo je popravil katalina -- 22.5.2008 19:06:17 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 19:08:37
|
|
|
|
sonček33
|
se* - zadnjič sem slučajno v albumu vidla Naty in njenga malega. kakšen cuker. Joj, kako lepo dete. Sem ji takoj na zS poslala, naj ga čuva, ker ji ga bodo sosedove punce ukradle čim bom priložnost.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 19:09:16
|
|
|
|
Erin
|
beyba - super sobica ...midva sva tudi kupila take medije -vrtiljak za nad posteljico in sva ugotovila da ga lahko prižgeva tudi z daljincem za TV Se*-ki te že kaj trema daje? Povej kako kaj potekajo zadnji dnevi pred dnevom D? KAHELCA - hewow Kolk je lepo te spet brat in videt med nami...si tak dobrovoljček da se ti vedno od srca nasmejem murkica -glasujemo oktavija - a če se samo oglasim na tvoji strani je dovolj a moram še kje kaj kliknit? Drugače pa še vedno navijam za + Špelka - kako je bilo na pregledu? Hitr napiš potem pa ajat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 19:10:33
|
|
|
|
sonček33
|
Beyba joj, kako lepo. sem te fovš. tko pozitivno. kakšen lep kotiček. Še malo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 19:12:47
|
|
|
|
sonček33
|
beyba - takrat mi je biologinja rekla, da naj bi bila dva pingvinčka, amapk da jim bo pustila še en dan in če se obdržita, gresta v zmrzovalnik. Zdaj pa pošte ni in ni. tako da se bojim, da sta bila užaljena, ker mi ju niso dali noter in sta scagala.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 19:15:01
|
|
|
|
aqua77
|
mene kar zvije od veselja, ko vidim vse te lepe stvarce za male pikice in pikce!!! pomojem, bo takoj ko mi bo enkrat padel plusek sledil roparski pohod po trgovincah. (beri opustošenje denarnice in bančnega računa ) sem bila zadnjič z sinetom v baby centru, sva že vozičke gledala, kar tako ker so tooooolk lepi.... komi čakam, komi čakam.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 19:59:46
|
|
|
|
aqua77
|
ja kje ste zdaj čvekice??? ste se šle vse crkljat k svojim ???? mene pa kle smo pustle .... sej vem, ene žemljice jeste, druge hot dog... ene pa v comp bulmo in se same s sabo pogovorajmo... ledenka je zgled še vedno v Bruslju, ker se nam nič še ni javla.... upam da je z njenim mačkonom vse ok..... sonček še mal pa bomo lulal na palčko... mam nek zlo dober feeling glede tebe v želodčku.... no bejbike, jaz grem še mal do drugih forumov počekirat, vi se pa kaj javte.... papa....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 20:33:22
|
|
|
|
sonček85
|
kahla:si se le javila malo tle na forumu.lepo da nas nisi pozabla in naj titeh 108 dni hitro mine da boš lahko držala svojo pikico. kakko se kaj počutite moje soborke.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 9:25:02
|
|
|
|
oktavija
|
Čao dekleta! Kje ste vse????? Jaz bom pa danes pobruhala celo pisarno od slabosti.... Zdaj sem pa že jaz začela sumit da bi pa mogoče lahko kaj bilo...ampak jaz testeka nebom delala do nedelje (danes je že moj 49 dan cikla )..... Beyba sobica je prečudovita!!!! Komaj čakam da bom lahko jaz tako urejala za našega malčka.... Sej se mi ne da niti pisat ker se tako slabo počutim pa še gužvo imam v pisarni.... Vam pišem malo kasneje....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 9:34:50
|
|
|
|
spps
|
ojla,oktavija držim pesti,mislim,da si na dobri poti-upam,da je je zdaj to to-a v nedeljo boš test delala?jao,ko ti privoščim kerga G maš ti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 9:38:12
|
|
|
|
jazzz27
|
jutro!! beyba...vse krasno, najlepše....otroček 1A, tvoj trebušček 1A, sobica 1A.....res lepo....no še malo pa bo tole dete prikobacalo na svet, da uživa v svojem luksuzu .....me vzameš za podnajemika?? Oktavija , jaz držim pesti!!! Pojdi raje dohtrco v ZD pobruhat, ker ti ni hotla dat na krvni test!!!! Se*...a vi mate ta vikend DAN D?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 9:44:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija SPPS - hvala za lepe želje... Imam dr.Peternelj Marinšek Suzana super zdravnica... sej ,ko bom kdaj šla v ce,boš dala za kafe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 9:56:47
|
|
|
|
jazzz27
|
Oktavija...si pekla žemljice??? sem se celo namatrala, pa slikco gor prpopala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 10:03:31
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro al je že dan ! Beyba.....pr tvojih slikcah pa je tako kot da bi nosečniški katalog listal....tako je vse srčkano jaz sem še kr na rezervi in sem do zdaj za svojo damo nabavla le dva bodija in eno trinerkico.....si kr nekak ne upam....najprej sem rekla da bom počakala do 20 tedna, zdaj sem pa že prišla na 30 teden...in se pol vržem v nabave ti boš pa kr kmalu na vrsti haaaa.....a si se že navadla da te bodo klicali mami!?!?! a kaj vadite doma Se.....ti pa pol rineš v zakonski stan.......dobra si...želim ti vse naj naj in da bosta imela sončno poroko in da bo kmalu za tem tud pršla nagrada vajina štručka!! Erin....jaz pa tebe kr na skivaj spremlam, sem vidla da si bla pr zdravniku in si mela strogo mirovanje....upam da je zdaj vse vredu....in da se vredu počutiš!!! kr pazi se ......pa mal več počivaj in se razvajaj Sonček85......ja me je tako firbec dajal, pa pogrešala sem že vse tako da sem mogla it pogledat!!! Jazziiii....sem se mogla danes že navsezgodaj narežat tvojim včerajšnjim zadnjim sporočilom kaj se pa tiče pohištva, pa je rekla tišlerka da se drug teden začne akcija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 10:18:54
|
|
|
|
jazzz27
|
Ja...tole ti je pršla povedat, da bodo drug mesec začel na kuhni delat....?? Pa si ji povedala, da bo štajersko al pa dolensko pest pojedla, če ne bo nič??? Kakšne barve sta si izbrala?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 23.5.2008 10:19:58 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 10:24:55
|
|
|
|
KAHLO
|
Jah ...ne je še enkrat vse mere pobrala in to od spalnice, kuhne pa vse do dnevne in predsobe Rekla je da je rok montaže 14 dni tako da če drug teden začnejo imajo da tam do 12.6 če ne že prej končajo......če ne se mi bo res pokadilo iz ušes Mah midva sva čist na les mahnena tako da imava vso pohištvo kombinacijo les in alu šumska človeka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 10:29:05
|
|
|
|
jazzz27
|
no, no...pol bo dost drv za najin tečaj samo, da ne bosta lesen šporhajt dobila Bodo pol pa res express vse skup zmetal....komu sta pa dala to delat? Pridem pogledat, če bodo pa glih na 12.6. konc
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 23.5.2008 10:43:09 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 10:43:02
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Oktavija...si pekla žemljice??? sem se celo namatrala, pa slikco gor prpopala Hvala za recept in slikico, sem si že stiskala ampak pekla jih pa še nism, nimam trapave volje in razpoloženja.... Upam da mi med vikendom kaj rata naredit....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?