klepetka
|
ojla punce se na hitrco pofočkam ,da ne dobim črne pike za danes.Sploh vas nisem nič brala zdajle ,samo za Katee sem rekla moram priti pogledat ,kako je .In sem prav vesela ,da si doma .Zdaj pa lepo pridno počivaj ;pa glavno da sta s Žan Luko skupaj. Včeraj mi ni zneslo se zvečer javit ,ker sem kar padla v posteljo od utrujenosti.SEm imela precej "zanimiv in prav nič dolgočasen " dan; sem sicer že zjutraj vedela ,da bo urnik precej natrpan ,ampak sem mislila ,da ga bom bolj profesionalno zvozila ;Maruša je imela včeraj verouk, mažorete ,vaje Bolera in zvečer še plesni nastop. OB pol dveh pa še posvetovalnico z Lano. NO,in ob enih Lana kot zakleto še spi (tukaj se je začela naša avantura),jaz jo pustim samo doma in letim po Domna vvrtec ,seveda brez telefona ,saj naj bi bla itak takoj nazaj.No in pridem pred vrtec ,tam itak vse razrupano ,ker popravljajo cesto.Asfalt ves zrezan ,gužva u nulo ,tovornjaki od delavcev,...ma ni da ni.In jaz očitno malo bolj hitro prišla ,zapeljem na un zrezan asvalt in precej obdrgnem obe felgi oz .platišča akl kaj so žepo slovensko?! . Skoraj me je kap,kar na jok mi je šlo,ampak j... ga ,zdaj ni kaj;je kar je.No ,grem po Domna not in ko prideva ven prazna guma -presekana in to tako velika luknja..Da bi jo zamenjala -mislija nemogoče ;jo nisem še nikol .Letim k vzgojiteljici po telefon,da sem poklicala M. da naju je prišel iskat.Med tem časom pa en kup pametnih staršev ,da naj pokličem policijo ,ekr da po taki cesti bi pa res mogel bit vsaj kakšen znak,kar je končno tud res,ker nisem edina poškodovala na tistem delu avta.Amapk še s policijo bi se takrat ukvarjala ,še tega se m i je manjkalo,ja. M.naju pelje domov ,Lana se je med tem časom že zbudila ,začuda bla prav pridna ,jo zrihtam,M. je šel zamenjat gumo,nam pripeljal avto nazaj ,in pol smo končno šli v posvetovalnico-s skoraj dve urno zamudo.Tam pa zarad zamude sem bila deležna prav prav prijaznega komentarja. Verouk in mažorete smo itak zamudili,generalko plesnih vaj pa ne .No in zvečer smo šli pa še na prireditev ob 100 letnici šole,kjer je tud Maruša sodelovala. Zvečer pa sem potem še vse nas po hitrem postopku spokala spat .No ,zdaj sem pa čist skrenila vsem današnjim slavljenčkom vse lepo In še Lanine mere za statistiko;7000g ,se pravi 800g v enem mesecu pa pol(sem mislila da se je več zredila,glede na njene mišelinke ),65 cm,OG 42 cm.Cepljena pa ni bla ,ekr kašlja,pa je rekla P da naj prideva naslednjo sredo na cepljenje. zdaj pa vas grem še prebrat ,da bom splih vedela ,kaj je novega in bom na tejkočem s snovjo .