|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
22.5.2008 21:16:20   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: limma

aurora user posted image  meni so tako zdrli vse 4 modrostne zobe...dva mi sploh še nista izrastla,... saj boli, ampak se potrpi.. če smo rodile... user posted image  

O pajade roditi je mala malca proti hudemu zobobolu sem šla zadnjič na nujno pomoč pa sem srečala nosečko in ji rečem da mi je bilo lažje roditi kot pa da prenašam te muke so mi solze kar same lile tako me je bolelo in ko sem se usedla na stol sem isto rekla zobozdravniku in je rekel da mi čisto verjame!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.5.2008 21:16:24   
Anchikaa
Čaki zaj Alfabeta....ne pride do besede...user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.5.2008 21:17:17   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

No, TRIŠ je hotla smetit, zdej je pa spet pobegnla.... Le kam.... A spet k februarkam?user posted image

Ja je že pri februarčkihuser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.5.2008 21:17:32   
Alfabeta
Out off topic.....  Limma, ali pa še katera druga, ki ima čisto sliko v avatarju, zdaj pa prosim mi povejte kako pomanjšate sliko, v Resize picture ali čem drugem in na koliko velikost.. Jaz dam 70x70 pa je slika popačena. KAJ DELAM NAROBE???

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.5.2008 21:18:59   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Čaki zaj Alfabeta....ne pride do besede...user posted image user posted image

A Triš?

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.5.2008 21:19:23   
limma
Lara je tudi lepotička, ne morem spat, brez da bi jo pohvalila user posted image  Pa kak pogled, me je kar strah  user posted image

Anchikaa - lepe fotke Daše, je že modna navdušenka user posted image

Zdaj pa res lahko noč.

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.5.2008 21:21:19   
limma
Alfabeta, saj je bil kompliment user posted image
Sem hotela napisati, da je močna (ne mjočna user posted image  user posted image ), ker se tako dviguje.... Neža se namreč še ne.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
22.5.2008 21:23:52   
ursalara

Out off topic.....  Limma, ali pa še katera druga, ki ima čisto sliko v avatarju, zdaj pa prosim mi povejte kako pomanjšate sliko, v Resize picture ali čem drugem in na koliko velikost.. Jaz dam 70x70 pa je slika popačena. KAJ DELAM NAROBE???

Joj res ne vem kaj delaš narobe pomanjsam jo pa jaz v picture resize imam prov program!Pomanjšam jo pa 73*55 pikslov

Lara je tudi lepotička, ne morem spat, brez da bi jo pohvalila  Pa kak pogled, me je kar strah  

Veš zdaj imamo dve Lari tukaj ne vem če si mislila mojo ful hvala!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
22.5.2008 21:24:17   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

TOLE MI JE PA NAJBOLJ VŠEČ KER TO SEM JAZ.Mi jemo že pečena jetrca.Žan jih naravnost obožujeuser posted image

Se hecaš? No saj moja tud je že vse,.... Preko mojega mlekauser posted image

Veš kaj jest bom jutri kar k tebi prišla pa bom pri tebi kaj konkretnega kupila za Žanauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
22.5.2008 21:25:12   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

No, TRIŠ je hotla smetit, zdej je pa spet pobegnla.... Le kam.... A spet k februarkam?user posted image

Ja vidiš kako veš ampak zdej niso v formi,men se pa full smejeuser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
22.5.2008 21:26:00   
Anchikaa
Ja Alfabeta,za Triš mislim.Le kaj jo tak vleče tja?Te pa gremo še me tja pol pa bo celuser posted image .user posted image user posted image

Limma samo nevem po kom ma to,ker jaz pa moda je 100 različnih pojmov,tolko še gledam da je nekak barvno usklajeno.Ati pa tak...če mene ni zraven bi tak mel 5 različnih barv na sebi,ko mavricauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
22.5.2008 21:26:15   
Alfabeta

Alfabeta, saj je bil kompliment user posted image
Sem hotela napisati, da je močna (ne mjočna user posted image  user posted image ), ker se tako dviguje.... Neža se namreč še ne.

Ups, sem narobe razumela.user posted image Pri nas rečemo, da je bolj močen tisti, ki je debel. Lepši izraz za debelost. Sorči

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
22.5.2008 21:26:44   
TRIŠ
limma zeloooooooooooo lep avataruser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
22.5.2008 21:27:45   
TRIŠ

Ja Alfabeta,za Triš mislim.Le kaj jo tak vleče tja?Te pa gremo še me tja pol pa bo celuser posted image .user posted image user posted image

Dejmo jim smetit.Jaz se skoz malo vtikamuser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
22.5.2008 21:28:38   
Alfabeta

TOLE MI JE PA NAJBOLJ VŠEČ KER TO SEM JAZ.Mi jemo že pečena jetrca.Žan jih naravnost obožujeuser posted image

Veš kaj jest bom jutri kar k tebi prišla pa bom pri tebi kaj konkretnega kupila za Žanauser posted image

o.k., samo prej naroči količino... 2 dcl, 3 dcl,...user posted image  samo ne vem če bo poceni..

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
22.5.2008 21:29:29   
Alfabeta
Triš, si videla kaj sem spraševala za avatar? Ti veš, iz foha?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
22.5.2008 21:30:52   
TRIŠ

Alfabeta, Ajda je pa zelooo mjočna, pa kaka lepa lička ima user posted image

Ajda je res prava lepa ,sladka in pametna deklica in ni mjočna ampak baba in poluser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
22.5.2008 21:32:27   
TRIŠ

Triš, si videla kaj sem spraševala za avatar? Ti veš, iz foha?

Sem že vse probala pa tudi meni ne gre.Mislim pa če sliko poslikaš z preveč pixli in potem močno pomanjšaš nastane zmazekuser posted image .Zato jaz redko menjam avatar ker nobena slika ni prava za touser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
22.5.2008 21:33:06   
ursalara

bodo pa kmalu ne se sekirat jih malo pravociram

Ja Alfabeta,za Triš mislim.Le kaj jo tak vleče tja?Te pa gremo še me tja pol pa bo cel .

Dejmo jim smetit.Jaz se skoz malo vtikam

ja dejmo jaz se tud skoz nekaj vtikam

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
22.5.2008 21:33:24   
TRIŠ

Ne pri tebi ni dcl ampak dkg in kguser posted image .Saj veš kaj mislimuser posted image user posted image user posted image
o.k., samo prej naroči količino... 2 dcl, 3 dcl,...user posted image  samo ne vem če bo poceni..

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
22.5.2008 21:34:17   
TRIŠ

Ajd pa pejmo k njimuser posted image user posted image user posted image user posted image

bodo pa kmalu ne se sekirat jih malo pravociram

Ja Alfabeta,za Triš mislim.Le kaj jo tak vleče tja?Te pa gremo še me tja pol pa bo cel .

Dejmo jim smetit.Jaz se skoz malo vtikam

ja dejmo jaz se tud skoz nekaj vtikam

Ajd gremouser posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
22.5.2008 21:34:20   
klepetka
ojla punce

se na hitrco pofočkam ,da ne dobim črne pike za danes.Sploh vas nisem nič brala zdajle ,samo za Katee sem rekla moram priti pogledat ,kako je .In sem prav vesela ,da si domauser posted image .Zdaj pa  lepo pridno počivaj ;pa glavno da sta s Žan Luko skupaj.user posted image

Včeraj mi ni zneslo se zvečer javit ,ker sem kar padla v posteljo od utrujenosti.SEm imela precej "zanimiv  in prav nič dolgočasen " dan;  sem sicer že zjutraj vedela ,da bo urnik  precej  natrpan ,ampak sem mislila ,da ga bom bolj profesionalno zvozilauser posted image ;Maruša je imela včeraj verouk, mažorete ,vaje Bolera in zvečer še  plesni nastop.
OB pol dveh pa še posvetovalnico z Lano.

NO,in ob enih Lana kot zakleto še spi (tukaj se je začela naša avantura),jaz jo pustim samo doma in letim po Domna vvrtec ,seveda brez telefona  ,saj naj bi bla itak takoj nazaj.No in   pridem pred vrtec ,tam itak vse razrupano ,ker popravljajo cesto.Asfalt ves zrezan ,gužva u nulo ,tovornjaki od delavcev,...ma ni da ni.In jaz  očitno malo bolj hitro prišla ,zapeljem na un zrezan asvalt in precej obdrgnem obe felgi  oz .platišča  akl kaj so žepo slovensko?!user posted image .

Skoraj me je kap,kar na jok mi je šlo,ampak j... ga ,zdaj ni kaj;je kar je.No ,grem po Domna not in ko prideva ven  prazna guma -presekana in to tako velika luknja..Da bi jo zamenjala -mislija nemogoče ;jo nisem še nikoluser posted image .Letim k vzgojiteljici po telefon,da sem poklicala M. da naju je prišel iskat.Med tem časom pa en kup pametnih staršev ,da naj pokličem policijo ,ekr da po taki cesti  bi pa res mogel bit vsaj  kakšen znak,kar je končno tud res,ker nisem edina poškodovala na tistem delu avta.Amapk še s policijo bi se takrat ukvarjala ,še tega se m i je manjkalo,ja.

M.naju pelje domov ,Lana se je med tem časom že zbudila ,začuda bla prav pridna ,jo zrihtam,M. je šel zamenjat gumo,nam pripeljal avto nazaj ,in pol smo končno šli v posvetovalnico-s skoraj dve urno zamudo.Tam pa zarad zamude sem bila deležna prav prav prijaznega komentarja.

Verouk in mažorete smo itak zamudili,generalko plesnih vaj pa ne .No in zvečer smo šli pa še na  prireditev ob 100 letnici šole,kjer je tud Maruša sodelovala. Zvečer pa sem potem še vse nas po hitrem postopku  spokala spat .No ,zdaj sem pa čist skrenila

vsem  današnjim slavljenčkom vse lepo user posted image

In še Lanine mere  za statistiko;7000g ,se pravi 800g v enem mesecu pa pol(sem mislila da se je več zredila,glede na njene  mišelinkeuser posted image   ),65 cm,OG 42
cm.Cepljena pa ni bla ,ekr kašlja,pa je rekla P da naj prideva naslednjo sredo na cepljenje.

zdaj pa vas grem še prebrat ,da bom splih vedela ,kaj je novega in bom na tejkočem s snovjouser posted image .

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
22.5.2008 21:36:53   
Alfabeta

Ne pri tebi ni dcl ampak dkg in kguser posted image .Saj veš kaj mislimuser posted image user posted image user posted image

Ajaaaaaaaa, ti neb mleka? Sem blond, saj vešuser posted image  Ti bi ...... Ja ni problema, sam povej kulk rabiš.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
22.5.2008 21:38:35   
Anchikaa
Klepetka to pa je dogodek bil ja.
Tak sem jaz na maminem avtu vpognila felno.Samo jaz sem se v pločnik zabila ko se rikverc pelala.Nerodnost pač.

Kaj zaj,ki smetite?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
22.5.2008 21:40:20   
ursalara

Dejmo jim smetit.Jaz se skoz malo vtikamuser posted image

evo zdaj že anchikaa smeti pri februarčkih

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?