|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
22.5.2008 13:41:08   
Anonimen
Kje ste ve punce? No, ene se še kar javljajo ala Lopona, Orhideje, Okratvija, Majch za ostalimo se je izgubila pa vsaka sled?

xx.05. - Orhideje
(4.krog)
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)

xx.05. - tinč407
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog)
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - Rosi*(5.krog)
xx.05. - Lopona

01.05. - lani06
04.05. - vesnica206
05.05. - *Mišika* (3.krog)
06.05. - oktavija (31. krog)
09.05. - cina
12.05. - anonimna  user posted image (1.krog)
14.05. - anonimen  
18.05. - KulGirl(5.krog)
20.05. - sanna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
22.5.2008 13:44:50   
piamaria
olla moje navijačice, sem od G, pravi, da ni user posted image user posted image user posted image , cista je nagajala, da ni prišlauser posted image  in očitno tudi pri zanositvi nagaja, grem na HSG drugi teden po tečki seved, naj bi jo dobila jutriuser posted image
Kaj čmo, saj vemo kje stojimouser posted image
Navijam še za ostaleuser posted image dajmouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
22.5.2008 13:45:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Me pa neki zanima, tiste ki jo še niste dobile in vam zamuja ali pa tudi če vam še ne - pa imate kakšne znake ?

Na današnji dan je že 10 dan zamude (računano od najdaljšega cikla). Znakov nobenih!user posted image

Evo zdaj me pa bolijo joške že kake tri ure. user posted image user posted image  Samo upam, da ni to zaradi user posted image . Mi smo drugače še vedno pridni in se rada "crklava". Ampak sem pa res živčna kaj se dogaja z mojo "frčapelo user posted image ", da mi take preglavice povzroča.

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
22.5.2008 14:01:30   
Anonimen
olla moje navijačice, sem od G, pravi, da ni , cista je nagajala, da ni prišla in očitno tudi pri zanositvi nagaja

user posted image user posted image

no vidiš tega je tudi meni strah, da ni tudi pri meni kakšna cistav user posted image

user posted image

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 1754
22.5.2008 14:03:28   
Anonimen
Ojla, punce.

Sej vam kar ne bi povedala...ker boste hude. Jaz sem pa tudi. Med službo (kako se mi vedno to zgodi) me je presenetila neka čudna rjava sluz, pomešana z vodenim izcedkom. Do zdaj ni blo nič več ampak se že nakazuje rdeče na papirju. Ene dva dni pred pričakovanjem, kljub temu, da imam vse zmešano. Joški bolijo že cel teden, danes še bolj. Šmorn. Ni druge. Na modro. Žal mi je za statistiko.

Navijam še naprej. Pa upam, da vas bo čim manj v juniju. Takoj vse črtice delat, kaj je zdaj to!?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1755
22.5.2008 14:12:30   
giotti
Pupe, tiste, ki ste še na začetku te poti, nekaj za vzpodbudo, kar sem danes prebrala pri Pušenjaku:

Kdor pričakuje, da mu bo uspelo v prvem ciklusu in je razočaran, ker mu uspe "šele" v letu dni, je povsem narobe nastavljen. Enoletno obdobje je namreč pri ocenjevanju plodnosti osnovna časovna enota in vse kar se zgodi znotraj tega obdobja, je "odlično"!

Saj bo user posted image

Če še nisem med navijačicami, pa se prijavljam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
22.5.2008 14:23:42   
Anonimen
Žal mi je za statistiko.

pusti statistiko...meni je žal za tebe. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
22.5.2008 14:25:37   
Anonimen
Hvala za objemčke. In ne sekiraj se. Ker jaz nisem nič žalostna. Pač gremo dalje. 6 krog. To še ni nič! Veš kaj vse morajo ene punce dat skozi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1758
22.5.2008 14:45:10   
Lopona
Hoj,punce...
Kako smo?Nič rozik?!hmmm....Tud jz še nč novga...dons je 47.dan.Pa tko, nč posebnga. Drug teden grem k G, pa bomo vidl. Počutje?več niti sama ne vem. Te znaki so mi itak že kr neki....Vsak dan je kako drugač in niti ne vem al bi bli loh znaki user posted image al pa znaki user posted image .Tak,da bomo vidl kaj bo rekla G. Testov pa ne bom več delala!!

Kaj mislite o čaju krvomočnica in pa plahtica?EnaNobena-ti si to prakticirala?Kaj meniš o tem?Kako deluje?
Eh....sej če ne bo dej, bo drugič gotov. Upam,da ni tud pr men kakšne ciste,k pol bo spet bog ve kaj se zavlekl. Jah, nimam kej...

Punce...gremo na ROZA....Velja?Velja!!

Loponca**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
22.5.2008 14:45:50   
Lopona
Majch...držim pesti zate za naslednji mesec!!!! user posted image user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
22.5.2008 14:55:56   
uršika***
Nisem pozabila na vas punce, samo časa nisem imela!!! Še vedno navijam za vas!!!!!! Sem bila včeraj na prvem pregledu, pa je bilo še prezgodaj, da bi se videl plodek. Grem spet v torek in upam, da ugledam našega mini otročička!!!

Dajmo punce!!!!ROZA

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.5.2008 15:41:32   
Rakica_80
Piamariauser posted image user posted image user posted image
Dejmooooo, kje so pluski?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.5.2008 16:39:08   
Raguel
Spet se malo javljam in vidim,da ni nič kaj obetaven maj.
glen,METULJ1,crvicek,anonimnauser posted image ,piamarija in Majch-user posted image user posted image user posted image user posted image
*m*t*-čestitke nosečka,želim ti mirnihuser posted image

PikaV-dobrodošla

Dajmo majčice,navijam!!

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.5.2008 17:01:15   
Anonimen
Jaz sem še vedno tukaj. Danes je 28 dan od zadnje user posted image , vendar imam ponavadi na 33 do 39 dni. Pričakujem jo pa ne 28.5., kot sem že napisala. Vendar me pa že dva dni špika, kot da bi glihkar pritekla.

Držim pestke za vas. Anonimna user posted image

(odgovor članu Raguel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.5.2008 19:06:48   
TEDIGO
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

Spet se malo javljam in vidim,da ni nič kaj obetaven maj.
glen,METULJ1,crvicek,anonimnauser posted image ,piamarija in Majch-user posted image user posted image user posted image user posted image
*m*t*-čestitke nosečka,želim ti mirnihuser posted image

PikaV-dobrodošla

enako tudi od mene!!!
Crvicek kako sem žalostnauser posted image user posted image , ah ti znaki človek ne ve kaj bi.... Moe počutje danes je tako bolj, včasih me špikne enako kot prvi nosečnosti, tudi v prsih me špikne, včasi pa kot da imam za dobit tečkouser posted image ......
Ma kako je žalosten ta MAJ, mesec ljubezni???? EJLA TAM GORI KJE JE PRAVICA NA TEM SVETU?????

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.5.2008 19:18:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Žal mi je za statistiko.

pusti statistiko...meni je žal za tebe. user posted image user posted image user posted image

Evo, se strinjam z anonimno. Žal mi je...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.5.2008 19:20:13   
aqua77
 Majch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.5.2008 20:24:10   
sonček85
majch:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko user posted image user posted image user posted image user posted image za naslednji krog

mi pa veselo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je super ,drugi mesec bo pa ++++++++++++

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
22.5.2008 20:32:03   
aqua77
Oooooo, sonček.....user posted image user posted image user posted image

Zato se pri nas vse trese..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A to sta bila pa vidva... Ja lepo da sta tako pridna! Brez "dela" ne bo +++++++!!!! Glejta, da ne bosta dons omagala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.5.2008 20:38:57   
sonček85
nene ne boma sem mallo jedla potem pa veselo slončkat.a res vse se trese joj kako se bo še treslo potem ko bo O,sedaj je samo predpripravauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.5.2008 20:41:00   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: katalina

Oooooo, sonček.....user posted image user posted image user posted image

Zato se pri nas vse trese..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A to sta bila pa vidva... Ja lepo da sta tako pridna! Brez "dela" ne bo +++++++!!!! Glejta, da ne bosta dons omagala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image . Le tako naprej in še vse ostale, ki ne želite več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.5.2008 20:52:55   
Orhideje
Crvicek user posted image user posted image user posted image Tako mi je žal. Vem kako ti je hudo.

Danes zjutraj, ko sem v službi vsedla za računalnik bila prepričana, da je vseh mojih sanj konec. Namreč ornk se mi je ulilo. Šla sem na WC in dobrih pet minut nisem upala niti pogledat, ali je M ali ni. Sem že potočila solze.
Nakar ugotovim, da ni M, ampak res full izcedka. In spet sem jokala(tokrat od sreče). Še dobro, da ni bilo nobene v službi razen mene, ker sem bla vsa objokana. Nato pa zopet na seminar. Kaj se je danes dogajalo na seminarju, skoraj ne vem. Sem samo razmišljala, ali sem ali nisem user posted image .

Enanobena in Spps, tudi jaz se vama pridružujem pri obisku psihiatra. Pa čeprav sem iz stroke, ki bi si morala nekako znat pomagat, sem popolnoma bosa. Ja, kovačeva kobila je vedno bosa user posted image user posted image Res sem že prav obsedena.
Ko sem mal prebrala za nazaj me je še bolj strah, da ni tudi z mano kaj narobe - kaka cista al kaj.

No, danes se končuje 51. dan in še zaenkrat na srečo ni nobenih znakov.
Nekaj me zanima: nekatere pišete, da vas tišči v trebuhu. Kje natančno? Mene namreč, ko se vsedem full tišči takoj pod prsnim košem. Pa v križu me full boli. Joške me še vedno ne bolijo. Mozolji pa še kar rastejo. Kot da bi jih gojila.
EnaNobena - veš jaz si testka sploh ne upam delat. Tak kot moj dragi, ki mi je danes predlagal, da bi ga šele, ko bom na dopustu - torej zadnji vikend v maju. Oba se namreč bojiva razočaranja. Vedno ko sem naredila testek, sem še isti ali največ naslednji dan že dobila user posted image .  Joj, zdej pa sem se že preveč razpisala user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.5.2008 20:58:14   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ojla, punce.

Sej vam kar ne bi povedala...ker boste hude. Jaz sem pa tudi. Med službo (kako se mi vedno to zgodi) me je presenetila neka čudna rjava sluz, pomešana z vodenim izcedkom. Do zdaj ni blo nič več ampak se že nakazuje rdeče na papirju. Ene dva dni pred pričakovanjem, kljub temu, da imam vse zmešano. Joški bolijo že cel teden, danes še bolj. Šmorn. Ni druge. Na modro. Žal mi je za statistiko.

Navijam še naprej. Pa upam, da vas bo čim manj v juniju. Takoj vse črtice delat, kaj je zdaj to!?

Majch - user posted image user posted image user posted image tako se pa nismo zmenili. Barvamo samo še na roza. Držim pesti, da bo naslednji mesec tvojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.5.2008 21:04:11   
sonček85
orhideje:ti si men srečka nosečka pa reč kar češ.čestitam in upam da imam prav.
grem zdaj veselo slončkat potem pa spat ko delam zjutri

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.5.2008 21:23:56   
Anonimen
Orhideje - mene boli medenica user posted image pa na vsake kvatre me špikne v jajčnikih in nekako me pri predelu jajčnikov tišči... Več časa kot imam več znakov najdem. user posted image user posted image user posted image Drugače bi pa na tvojem mestu v soboto le naredila test. Je že toliko preko najdaljšega cikla, da bi moral pokazati pri čem si. Če je že kaj narobe (upam, da ne) bi jaz hotela izvedeti takoj - torej, če bi bil test negativen bi poklaicala G in zahtevala, da me natačno pregleda, ker tako dolgi cikli niso normalni, razen če si nosečka, potem je normalno, da M ni. user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?