|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem MAJA!!!
22.5.2008 21:26:35   
_ancica_
No, pa da se se tukaj malo oglasim in ponavijam za vas!!! Dajmo punce...od zdaj naprej morte bit vse ROZA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugace pa cestitke vsem noseckam, veliko objemckov user posted image user posted image user posted image za tiste, ki jih je obiskala M in pa veliko pikapok user posted image user posted image user posted image za vse tiste, ki je se vedno ne pricakujete!!!

Orhideje...daj naredi test!!! Sigurno bo pozitiven!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na kolko casa pa imas ponavadi M? Imam obcutek, da ti ze dolgo zamuja. Jaz sem tudi cakala na tsti najdaljsi cikel, pa si se vedno nisem upala testa narest, pa je bil se mi zdi 34. dan, mogoce 35. in je pokazalo rahlo crtico, tko da probaj user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.5.2008 21:30:15   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

moram eno slikco poslat za preusmeritev misliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ja malo motivacije ne skodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej pa le glejte, da boste vse roza!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
22.5.2008 21:36:14   
Orhideje
Joj, punce sem šla mal dol z neta, ker mi je ratalo slabo. Ma, ker neki se mi pretaka po želodcu in res mam full napihnjenega. Pa ta izcedek, kar uliva se.

Ančica - kako lepo, da si prišla malo navijat za nasuser posted image user posted image user posted image . Danes se končuje moj 51. dan. Moj najdaljši cikel je bil 46. dni in to že več kot leto nazaj. Ponavadi sem dobila tam nekje med 35 in 40 dnevom. Res pa je, da sem tudi prejšnji mesec dobila komaj na 44. dan.
Tako, da ne vem user posted image user posted image user posted image . Ne morem vam povedat, kako bi bila srečna, če bi bila user posted image .

Ančica - kako pa si kaj ti? A ti je še slabo ali so te slabosti že končno ponehale. Katere znake pa si imela ti in kdaj po zadnji M so se ti začeli pojavljat?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
22.5.2008 22:37:30   
Anonimen
http://www.genspot.com/video-2351/frutek-reklama.aspx user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
22.5.2008 22:52:15   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image user posted image se spomnem ko sem bila mikenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.5.2008 23:35:21   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Joj, punce sem šla mal dol z neta, ker mi je ratalo slabo. Ma, ker neki se mi pretaka po želodcu in res mam full napihnjenega. Pa ta izcedek, kar uliva se.

Ančica - kako lepo, da si prišla malo navijat za nasuser posted image user posted image user posted image . Danes se končuje moj 51. dan. Moj najdaljši cikel je bil 46. dni in to že več kot leto nazaj. Ponavadi sem dobila tam nekje med 35 in 40 dnevom. Res pa je, da sem tudi prejšnji mesec dobila komaj na 44. dan.
Tako, da ne vem user posted image user posted image user posted image . Ne morem vam povedat, kako bi bila srečna, če bi bila user posted image .

Ančica - kako pa si kaj ti? A ti je še slabo ali so te slabosti že končno ponehale. Katere znake pa si imela ti in kdaj po zadnji M so se ti začeli pojavljat?

jst ti predlagam da naredis test user posted image user posted image user posted image

Jaz nisem imela nobenih posebnih znakov pred testom.  Kriz me je bolel, kot vedno pred M, pa tisti obcutek da se bo lihkar vlilo sem imela, tko da niti nisem pricakovala user posted image user posted image ...pa prsa so me bolela kot ponavadi pred M, ceprav so me potem ko mi je ze zamujala kak dan res ful mocno bolele, kot se nikoli. Pa cudno mi je blo ko me je zvijalo  kot pred M vec kot en teden, M pa od nikoder. Potem sem se koncno en dan opogumila in naredila test in je pokazal rahlo crtico. Potem pa se kak teden nisem verjela in sem nardila se dva in potem so mi se vodo pregledali pri zdravniku in so potrdili nosecnost user posted image

Jutri imam sele prvi uz in me je kar malo strah, predvsem zaradi rahlo obarvanega izcedka ki se mi je pojavil vceraj in se enkrat danes zjutraj user posted image   Me je res strah, da ni kaj narobe. Izcedka trenutno ni vec...amapk nikoli ne ves.

Slabosti so pa minile, zdaj sem samo se ful utrujena, pa rahlo me glava boli ze par dni.

Drzim pesti zate in vse ostale ki ne cakate user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.5.2008 6:03:14   
Orhideje
Ančica! Hvala ti. Pa saj imaš prav, da bom morala narediti test, da bom vedela pri čem sem. Ja, ti znaki niso nič. Meni se vse skupaj vleče že skoraj 14 dni. Ti znakci pa prihajajo v intervalih, pa spet minejo. Le mozolji me spremljajo skozi. Tako, da sem bla že prepričana, da se bo ulila M, nakar so mi punce povedala, da so mozolji tudi lahko znak user posted image . Čeprav prsa me pa še niso bolela.
Ma, imaš res pozno prvi UZ. Saj bo vse v najlepšem redu. Kako lepo, to pomeni, da boš danes videla svojega user posted image . Le glej, da nam boš poročala kako in kajuser posted image user posted image user posted image

Ker sem prva tle gor, sem vam skuhala kavico in čajčka user posted image user posted image , da se prebudite in veselo zakorakate v nov dan.
Punce, le glejte da se danes javi kaka user posted image . Saj ta mesec res ni nič obetaven. 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.5.2008 6:19:36   
jernejav
user posted image Dobro jutro, Orhideja hval za dobro kavico, se je kar prilegla.

Dajmo punce, ta mesec nekam slabo kaže z user posted image , kaj se bomo res vse preselile v junij?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.5.2008 6:58:29   
spps
user posted image user posted image user posted image jutro!
Orhideje hvala,za kavvo,vendar sem si mogla pravo skuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image virtualna ne zaležeuser posted image user posted image
a ne bi že bil čas za novo roziko?vsaj eno?nisem zahtevna,vsaj eno roziko danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz,sem danes v 28.dnevu od zadnje M,naslednjih 5 dni bomo živčkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dobr ,da je vikend vmes,da se človek mal zamoti z potepanjem naokoluser posted image user posted image user posted image
in kako ste punce?
mene to vreme ubija,spat ne morem zjutraj dolgo,potem sem pa cel dan zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image znakov nobenih-še bradavice me ne skelijo večuser posted image user posted image user posted image user posted image eh,bomo pa šli v nove bojeeeeeeeeee,če že ne bo šlo drugačeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.5.2008 8:06:49   
Anonimen
Pri meni nič novega. V bistvu bi raje vidla, da dobim user posted image , kot da je kaj narobe.user posted image

Držim pesti za vse tiste, ki jo vam že zamuja oziroma jo NEpričakujete v teh dneh. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A - user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.5.2008 8:29:38   
waiting
Tudi jaz cakam da se ulije, glede na to da test ni nic pokazal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.5.2008 8:45:18   
Anonimen
Jaz tudi je ne čakam, a res ti znaki te spravljajo ob obup, ker ne veš kaj si mislit...
Na nosečniški koledar sem si že nastavila datum in zdaj mi kaže 4 teden, in pravi, DA SAMO NAŠE TELO VE, ALI SEM NOSEČKA ALI NE.

Punce, držim pesti za vse nas...

Lepo pričakovanje.

Anonimna M...

(odgovor članu waiting)
  Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.5.2008 9:37:47   
janaja
dejte še mene pod borke nam še ni nič rata user posted image  ne pričakujemo 25.maja

janaja user posted image user posted image  

zdej sem pa res že prekl... huda ....
okoli mene same  user posted image  in bebe v vrtcu isto ... mali me sprašuje " mami kdaj bomo meli dojenčka noooooooo???

pa sej ne vem vč kva rečt....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.5.2008 9:49:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

dejte še mene pod borke nam še ni nič rata user posted image  ne pričakujemo 25.maja

janaja user posted image user posted image  

zdej sem pa res že prekl... huda ....
okoli mene same  user posted image  in bebe v vrtcu isto ... mali me sprašuje " mami kdaj bomo meli dojenčka noooooooo???

pa sej ne vem vč kva rečt....

user posted image user posted image user posted image standardni problemi-ja,je res,vse okrog polno nosečk in vozičkov z bebicami-dokler nismo delal na tem,nismo bile toliko pozorne.
tud men gre že na živce,ko me vsi sprašujejo Kdaj boste pa vi še kaj naročli?Mala bi pa lahk dobla kakšnega bratca al pa sestrcouser posted image user posted image user posted image naša prva bo stara 6let .

sej,če bi blo po moje bi že šla rodituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.5.2008 9:51:43   
Rosi*
Pozdravljene punce,

po dolgem času se vam spet javljam.

Na seznamu me kar pustite tako kot je, ker ne vem, jo naj pričakujem konec maja ali v začetku junija. Sploh si nisem niti malo preračunala, kdaj naj user posted image ne pričakujem. Niti ne vem, kako si jo naj na vse dogodke. user posted image

Ko bi naj aprila dobila user posted image me je 4 dni prej presenetil temno rjav, včasih črn izcedek. Čakala in čakala sem user posted image in ko sem čutila tudi pekoč občutek sem šla h ginekologinji.
Tam mi je rekla, da imam očitno glivice, vnetje mehurja in še možnost user posted image . Zmenile sva se, da počakama in če se v roku 1 tedna vlije user posted image začnem jest antibiotike. Če se kri ustavi naredim test; če pa ne pa pridem nazaj. No po 10 dneh malega krvavenja se je vlilo in to ornk. Trajalo pa je dva dni nato pa spet ene tri dni rahel izcedek. V glavnem zdaj si niti preračunat ne vem. Pa niti se nočem obremenjevati s tem.

Če bo ta mesec, fenomenalno, če pa še ne bo pa ziher bo v prihodnosti.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.5.2008 10:07:11   
spps
še 8 dni v maju....

trenutno stanje je 10,6%-če se nisem kje uštelauser posted image user posted image user posted image user posted image

kakšno porazno stanje je ta mesec,upam,da vsem,ki je še nimate,da je tud ne dobiteuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 23.5.2008 10:11:40 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.5.2008 12:15:04   
Anonimen
Joj, kakšen porazen rezultat 10,6%... amapka upam, da bo na koncu le malo boljši, dni pa ni več veliko. Jaz jo ne-pričakujem čez tja med 5-7 dni, če jo 31.5. ne bo delam test in če jo ne bo do tega datuma, potem moram bit rozika. Ne vem, ta mesec sem tolk optimistična, da smo vendarle nekaj naredili, bega me le to, da nimam nič bolečih ziz kot v prvo, ampak... Če pa ne bo nič, bomo junija siguro uspeli s temi našima dvojčicama. user posted image

Grem kosilo pojest, pa pridem nazaj.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.5.2008 12:20:38   
spps

user posted image

user posted image  MAJSKE BORKE ZA user posted image    user posted image        

xx.05. - sasa78 (1.krog) - srečka nosečka user posted image  user posted image
xx.05. - pikapoka2-srečka nosečkauser posted image user posted image
xx.05. - janin -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - db  -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - Orhideje
(4.krog)
xx.05. - Arual (8.krog) -user posted image user posted image v nove boje
xx.05. - Petri_
xx.05. - barbyka (4.krog)
xx.05. - BEBII -  user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - tinč407
xx.05. - Anya22 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - KatkaT - user posted image   user posted image  v nove boje
xx.05. - liam
xx.05. - imam
xx.05. - alexpetra
xx.05. - Majch (5.krog) -user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - Monček (10.krog)
xx.05. - dreja81 - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - TIAPIA (5.krog) - user posted image user posted image  v nove boje
xx.05. - Rosi*(5.krog)
xx.05. - Lopona
xx.05.- andy4- srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - African queen - srečka nosečkauser posted image user posted image
01.05. - lani06
02.05. - witto  - user posted image user posted image  v nove boje
02.05. - kalaxy (7.krog)
-user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - pikica36 - user posted image user posted image  v nove boje
03.05. - Darja30 (8.krog)
user posted image user posted image  v nove boje
04.05. - Bivy
- user posted image   user posted image  v nove boje
04.05. - vesnica206

05.05. - *Mišika* (3.krog)
05.05. - petra88 - srečka nosečkauser posted image user posted image
06.05. - katalina (10. krog)  -  user posted image user posted image  v nove boje
06.05. - oktavija (31. krog)
07.05. - jazzz27 - user posted image  user posted image  v nove boje
07.05. -  boma2 - user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - cina
09.05. - Dee- user posted image user posted image  v nove boje
09.05. - jernejav  - user posted image  user posted image  v nove boje
10.05. - uršika*** - srečka nosečka user posted image  user posted image
10.05. - trinity22 - user posted image user posted image  v nove boje
10.05. - pikicaa25 (5.krog)- user posted image user posted image  v nove boje 
10.05. - hmm - srečka nosečkauser posted image user posted image
11.05.- Tiki55 (8. krog)  - user posted image user posted image  v nove boje
11.05. - pin   - user posted image user posted image  v nove boje
12.05. - anonimna  user posted image (1.krog)

12.05. - ninčy (8.krog)  - user posted image user posted image  v nove boje
12.05. - mišk  user posted image user posted image v nove boje
13.05. - lily32- user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - lovefever (6.krog) -user posted image user posted image v nove boje

13.05. - andre3a - user posted image user posted image  v nove boje
13.05. - ziva1(6.krog)
- user posted image user posted image v nove boje
14.05. - Barbk (7.krog) - user posted image  user posted image  v nove boje
14.05. - tinkatinka - user posted image user posted image v nove boje
14.05. - vita80 - user posted image user posted image v nove boje
14.05. - neela - user posted image user posted image v nove boje
14.05. - nejkag(15.krog) -user posted image user posted image v nove boje 
14.05. - kokica32 -user posted image user posted image  v nove boje
14.05. - anonimen  
15.05. - glen - user posted image user posted image  v nove boje
16.05. - nmag -user posted image user posted image  v nove boje
17.05 - tropical
- user posted image user posted image v nove boje

18.05. - becky - user posted image user posted image v nove boje
18.05. - METULJ1 (15.krog)  - user posted image user posted image  v nove boje
18.05. - KulGirl(5.krog)
19.05. - m*t* - srečka nosečkauser posted image user posted image
19.05. - zvezdica - srečka nosečka user posted image user posted image
20.05. - sanna
22.05. - waiting
22.05. - ninchi9(8. krog)
22.05. - PikaV(4.krog)
25.05. - crvicek  - user posted image user posted image v nove boje
25.05. - janaja
26.05. - sunny24
26.05. - limonita (2.krog)
26.05. - pearl_shell (3.krog)
27.05. - tinči25 
27.05.  - ursa30 
27.05. - D.mateja (7.krog)
27.05. - shanna
28.05. - anonimna user posted image
29.05. - TEDIGO (2.krog)
29.05. - diamantina (7.krog)
30.05. - Joob
30.05. - pikipu (6.krog)
31.05. - EnaNobena (8. krog)
31.05. - spps (8.krog) 

user posted image

user posted image   Navijačice: user posted image

• katalina
  • Tiki55
  • TODY78
  • urskaj
  • sasa78 user posted image
  • micamuca 
  • sončnica24user posted image
  • oktavija
  • tany83user posted image
  • _ancica_user posted image
  • anci banci
  • zaljubljena23
  • becky
  • liam
  • tejci01user posted image
  • _sanja_*user posted image
  • lunica24user posted image
  • fragola
  • Pikica5
  • baci
  • sonček 85
  • nia*user posted image
  • nanika*
  • prizma
  • BEBIII
  • *Junona*
  • prizma
  • orhideje
  • miklarom
  • uršika***  user posted image
  • Barbk
  • Anya22

user posted image        

user posted image  

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA ) 
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...
user posted image user posted image user posted image   

-------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk  user posted image  
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image  
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk user posted image
JANUAR.................25% srečk nosečk user posted image

FEBRUAR...............19,4% srečk nosečk user posted image
MAREC................... 20,9% srečk nosečk user posted image
APRIL..................... 24,5% srečk nosečk user posted image
MAJ........................ xx% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------  

user posted image

user posted image   MAJSKA STAVNICA:user posted image  

20% - lunica 85
24% - cina
25% - Pikica5,EnaNobena
27% - oktavija
28% - Darja30, Orhideje
33% - frufru
37% - katalina
user posted image  
user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.5.2008 12:53:42   
Rakica_80
Navijamo, navijamo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dejte rozike, razveselite nasuser posted image user posted image user posted image user posted image , ki čakamo v junijuuser posted image
Vsem ki vas jeuser posted image prehitela močanuser posted image user posted image user posted image
Čestitke pa vsem svežimuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.5.2008 12:53:42   
liam
Ojla punce... se po zelo dolgem času oglašam na tej temi... Vsem novim srečkam nosečkam želim vse lepo, in predvsem zdravega bebija. Jaz sem še vedno med nečakajočimi pod xx.05., smo bli pa zaenkrat ta mesec zelo zelo pridni, tako da bomo še videli kako in kaj.

Pozdravček

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.5.2008 12:55:30   
Rakica_80
Liam, sigurno bo velik plusekuser posted image
Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.5.2008 13:03:23   
spps
zelenke ena pikapoka za vseuser posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.5.2008 13:07:27   
Zvezdica
joj kaj je zdaj to...cel seznam moderuser posted image

Dajmo punce no... Zdaj pa do konca same pluske. OK?

Liam držim pesti... Pa moj sinko je Liamuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.5.2008 13:20:40   
ursa30
jaz tudi stiskam pesti za vse nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.5.2008 13:21:28   
spps
no,punce,kot že skoraj cel maj,tudi danes ni bilo nobene rozikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no,ni še prepozno.
Lepo se imejte,jaz pa šibam v službo,po njej pa s sodelavkami na pijačkouser posted image user posted image user posted image user posted image

ajd,lep dan še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?