|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
22.5.2008 19:12:14   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Sončni žarek, ful sem vesela zate   user posted image user posted image user posted image  

user posted image

Antilopa to pa smo me avgustovke user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
22.5.2008 19:14:18   
LadyB
Tin je pa tko tečen, v celi noči sem spala le 3 ure se mi zdi. Skoz se je premetaval, jokal, plezal čez mene, dvigoval ob posteljo user posted image user posted image , dons me pa tko glava boli, me vedno če mal spim. pa čez dan tud neki skoz joka. A je možno da mu bo že drug zobek takoj pokukal??
Joj kok se mi je dons drgač smilil. Se je dvignil in se ni dobro prijel, tko da je padel na tla in ma na ličku full moder flek. Pol sem ga hotla dvignit pa sem ga ponesreč udarla še ob mizo , k sem tak ŠTOR user posted image user posted image user posted image

Ena lepa novička. SPREJETI SMO V VRTEC user posted image user posted image . sam kr nemorm verjet, to bo že čez 4 mesece user posted image , z mojim lumpom nebova mogla več tko pohajkovat okol user posted image
Jumpy, v kater vrtec je Miha sprejet. Mi smo v Anton Medved, tm pri ŠCRM

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
22.5.2008 19:15:14   
saskija
LadyB user posted image user posted image user posted image  za zobek in vrtec

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
22.5.2008 19:17:59   
LadyB
LadyB za zobek in vrtec

Hvala tebi in vsem nazaj ki so mi čestitali user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
22.5.2008 19:30:08   
Anonimen
Čestitle za vrtec Lady B, suuuuperuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
22.5.2008 19:30:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

evo mi smo iz fizioterapije...Sem prijetno presenečenauser posted image

Fizioterapevtka je rekla da se Sara čist normalno razvija, da bo zihr v 14 dneh splazila, da je vi bistvu takšen primer ki skoraj ne bi rabil fizioterapije...Da je Sara tak primer ki po njenem sploh ne bi rabil telovadbe ampak da nič ne škodi mal potelovadit.To me je tok razveselilo.

Rekla je da zelo lepo sedi,da ima že kar močne mišice in da je samo vprašanje časa kdaj bo začela muvat.

Največ smo delali na vaji za plazenje, to je v bistvu zgledal tko da smo jo dal na vse 4, Sara je premikala rokice,jaz pa nogice in je šla naprej. Baje z rednim izvajanjem te vaje zelo hitro začnejo plazit.

Ko sem ji omenila da me skrbi zakaj vaši že tako plazijo naša pa ne se je samo nasmehnila in je rekla da se sekiram čist po nepotrebnem in da eni "splazijo" preje drugi kasneje.

V bistvu se naša babnca čist okej razvija jst si pa delam sive lase po nepotrebnemuser posted image

to je pa res fajn slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image sem zelo vesela...zdej boš pa bolj mirna ane?user posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4231
22.5.2008 19:31:10   
Anonimen
Jst sem tudi za srečanje v Celjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
22.5.2008 19:34:35   
kawasakica
jaz tudi navijam za Celjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
22.5.2008 19:38:38   
saskija
kawasakica a imaš ti za Lukija nosit nahrbtnikuser posted image  bi te an Pohorje do trikotne povabila na pijačouser posted image

Sisy super za Sarouser posted image user posted image user posted image  to je super novička pa še porodniško imaš podaljšano kako vama privoščimuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
22.5.2008 19:39:06   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

jaz tudi navijam za Celjeuser posted image

jaz tudi sem za Celjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4235
22.5.2008 19:40:39   
Anonimen
Uuuu super, potem se pa moramo zmeniti za Celjeuser posted image . Scer sem jst malo za luno kje so kaki piknik placiuser posted image ...bo treba mal pofirbcat kako in kaj.

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
22.5.2008 19:41:06   
Talika19
Mark pa zadnje večere niti zaspat noče več. Prej se sploh ni hotel umirit niti v mojem naročju, potem sem ga dala v posteljo in pri njemu sedela in se je tako drl in bil čisto ihtav. Po mojem, da hoče it ven, je pa že čisto zaspan. user posted image  Sploh ne vem več kaj narest. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4237
22.5.2008 19:42:19   
Talika19
Midva tudi lahko prideva v Celje. Navsezadnje je to moj rojstni kraj.user posted image  Pa še kakšno lahko peljem.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
22.5.2008 19:42:39   
saskija
Sem si naročila ene bele kopalke iz Quelle kataloga- ljubi bog ko sem jih probala - bela alga na pohoduuser posted image user posted image user posted image  joj, joj da to vidite-saj ni važno so bile le 10 eurov za domači  bazen bodo  

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
22.5.2008 19:44:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Midva tudi lahko prideva v Celje. Navsezadnje je to moj rojstni kraj.user posted image  Pa še kakšno lahko peljem.

A res? V Celju si se rodila?user posted image Kako pa to?

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
22.5.2008 19:44:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Sem si naročila ene bele kopalke iz Quelle kataloga- ljubi bog ko sem jih probala - bela alga na pohoduuser posted image user posted image user posted image  joj, joj da to vidite-saj ni važno so bile le 10 eurov za domači  bazen bodo  

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa faca...user posted image user posted image user posted image ...bela algauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
22.5.2008 19:45:18   
Anonimen
Jst sem iz firbca enkrat samo naročila pr Quelle iin never again.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
22.5.2008 19:45:27   
srursa
Ladyb, super za vrtec.user posted image user posted image user posted image

Sisy, super za Saro.user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
22.5.2008 19:46:13   
Anonimen

Mark pa zadnje večere niti zaspat noče več. Prej se sploh ni hotel umirit niti v mojem naročju, potem sem ga dala v posteljo in pri njemu sedela in se je tako drl in bil čisto ihtav. Po mojem, da hoče it ven, je pa že čisto zaspan. user posted image  Sploh ne vem več kaj narest. user posted image

revca, sploh ne vem kako naj ti pomagamuser posted image ...
jst ponavadi Tjašo zvečer čist zmatram, se tolk prevračva, pa hecava, smejiva in noriva da je pol čist konec..Sej verjetno si to že probala..

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
22.5.2008 19:48:17   
saskija
Talika pri nas se je pred pol ure zbudil iz drugega spanca, ker popoldan nikakor noče zaspat potem pa kar dol pade, zvečer pa tako nori, da včasih gre ob desetih, včasih ob pol enajstih, že skoraj zaspi pa se spet usede pa na vse 4 , v glavnem akcija, akcija...

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
22.5.2008 19:49:56   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

hvala enako, joj še zdaj mi je smešno ko se spomnim sebe in teh kopalkuser posted image user posted image user posted image  zdaj vem zakaj so samo 10 eurovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
22.5.2008 19:50:13   
Talika19

jst ponavadi Tjašo zvečer čist zmatram, se tolk prevračva, pa hecava, smejiva in noriva da je pol čist konec..Sej verjetno si to že probala..

on je vedno zvečer že čisto fertik, ko pa je treba spat, potem pa konec, pa on ne bi šel spat
saj nekaj časa je zvečer lepo zaspal, zdej par dni je pa že čisto noro, noče in noče zaspat na noben način
zdej se moj z njim ukvarja, mu poje, on pa se še kar dereuser posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
22.5.2008 19:51:47   
Anonimen

on je vedno zvečer že čisto fertik, ko pa je treba spat, potem pa konec, pa on ne bi šel spat
saj nekaj časa je zvečer lepo zaspal, zdej par dni je pa že čisto noro, noče in noče zaspat na noben način
zdej se moj z njim ukvarja, mu poje, on pa se še kar dereuser posted image user posted image

kdaj pa hodi ponavadi spat?

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
22.5.2008 19:52:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

hvala enako, joj še zdaj mi je smešno ko se spomnim sebe in teh kopalkuser posted image user posted image user posted image  zdaj vem zakaj so samo 10 eurovuser posted image

user posted image user posted image ...boljš da nisi mene vidla v uni kikli k sem jo naročilauser posted image ...pa še eno majco so mi poslal , čisto drugo kot sem jst naročila...mah user posted image

(odgovor članu saskija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4249
22.5.2008 19:52:54   
saskija

pri nas smo že vsi na koncu moči mali cirkusant pa se še kar vrtiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?