Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:12:14
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Sončni žarek, ful sem vesela zate Antilopa to pa smo me avgustovke
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:14:18
|
|
|
|
LadyB
|
Tin je pa tko tečen, v celi noči sem spala le 3 ure se mi zdi. Skoz se je premetaval, jokal, plezal čez mene, dvigoval ob posteljo , dons me pa tko glava boli, me vedno če mal spim. pa čez dan tud neki skoz joka. A je možno da mu bo že drug zobek takoj pokukal?? Joj kok se mi je dons drgač smilil. Se je dvignil in se ni dobro prijel, tko da je padel na tla in ma na ličku full moder flek. Pol sem ga hotla dvignit pa sem ga ponesreč udarla še ob mizo , k sem tak ŠTOR Ena lepa novička. SPREJETI SMO V VRTEC . sam kr nemorm verjet, to bo že čez 4 mesece , z mojim lumpom nebova mogla več tko pohajkovat okol Jumpy, v kater vrtec je Miha sprejet. Mi smo v Anton Medved, tm pri ŠCRM
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:15:14
|
|
|
|
saskija
|
LadyB za zobek in vrtec
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:17:59
|
|
|
|
LadyB
|
LadyB za zobek in vrtec Hvala tebi in vsem nazaj ki so mi čestitali
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:30:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitle za vrtec Lady B, suuuuper
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:30:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy evo mi smo iz fizioterapije...Sem prijetno presenečena Fizioterapevtka je rekla da se Sara čist normalno razvija, da bo zihr v 14 dneh splazila, da je vi bistvu takšen primer ki skoraj ne bi rabil fizioterapije...Da je Sara tak primer ki po njenem sploh ne bi rabil telovadbe ampak da nič ne škodi mal potelovadit.To me je tok razveselilo. Rekla je da zelo lepo sedi,da ima že kar močne mišice in da je samo vprašanje časa kdaj bo začela muvat. Največ smo delali na vaji za plazenje, to je v bistvu zgledal tko da smo jo dal na vse 4, Sara je premikala rokice,jaz pa nogice in je šla naprej. Baje z rednim izvajanjem te vaje zelo hitro začnejo plazit. Ko sem ji omenila da me skrbi zakaj vaši že tako plazijo naša pa ne se je samo nasmehnila in je rekla da se sekiram čist po nepotrebnem in da eni "splazijo" preje drugi kasneje. V bistvu se naša babnca čist okej razvija jst si pa delam sive lase po nepotrebnem to je pa res fajn slišat sem zelo vesela...zdej boš pa bolj mirna ane?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem tudi za srečanje v Celju
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:34:35
|
|
|
|
kawasakica
|
jaz tudi navijam za Celje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:38:38
|
|
|
|
saskija
|
kawasakica a imaš ti za Lukija nosit nahrbtnik bi te an Pohorje do trikotne povabila na pijačo Sisy super za Saro to je super novička pa še porodniško imaš podaljšano kako vama privoščim
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:39:06
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica jaz tudi navijam za Celje jaz tudi sem za Celje
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Uuuu super, potem se pa moramo zmeniti za Celje . Scer sem jst malo za luno kje so kaki piknik placi ...bo treba mal pofirbcat kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:41:06
|
|
|
|
Talika19
|
Mark pa zadnje večere niti zaspat noče več. Prej se sploh ni hotel umirit niti v mojem naročju, potem sem ga dala v posteljo in pri njemu sedela in se je tako drl in bil čisto ihtav. Po mojem, da hoče it ven, je pa že čisto zaspan. Sploh ne vem več kaj narest.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:42:19
|
|
|
|
Talika19
|
Midva tudi lahko prideva v Celje. Navsezadnje je to moj rojstni kraj. Pa še kakšno lahko peljem.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:42:39
|
|
|
|
saskija
|
Sem si naročila ene bele kopalke iz Quelle kataloga- ljubi bog ko sem jih probala - bela alga na pohodu joj, joj da to vidite-saj ni važno so bile le 10 eurov za domači bazen bodo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Midva tudi lahko prideva v Celje. Navsezadnje je to moj rojstni kraj. Pa še kakšno lahko peljem. A res? V Celju si se rodila? Kako pa to?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Sem si naročila ene bele kopalke iz Quelle kataloga- ljubi bog ko sem jih probala - bela alga na pohodu joj, joj da to vidite-saj ni važno so bile le 10 eurov za domači bazen bodo ti si pa faca... ...bela alga
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:45:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem iz firbca enkrat samo naročila pr Quelle iin never again.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:45:27
|
|
|
|
srursa
|
Ladyb, super za vrtec. Sisy, super za Saro.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:46:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark pa zadnje večere niti zaspat noče več. Prej se sploh ni hotel umirit niti v mojem naročju, potem sem ga dala v posteljo in pri njemu sedela in se je tako drl in bil čisto ihtav. Po mojem, da hoče it ven, je pa že čisto zaspan. Sploh ne vem več kaj narest. revca, sploh ne vem kako naj ti pomagam ... jst ponavadi Tjašo zvečer čist zmatram, se tolk prevračva, pa hecava, smejiva in noriva da je pol čist konec..Sej verjetno si to že probala..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:48:17
|
|
|
|
saskija
|
Talika pri nas se je pred pol ure zbudil iz drugega spanca, ker popoldan nikakor noče zaspat potem pa kar dol pade, zvečer pa tako nori, da včasih gre ob desetih, včasih ob pol enajstih, že skoraj zaspi pa se spet usede pa na vse 4 , v glavnem akcija, akcija...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:49:56
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst sem iz firbca enkrat samo naročila pr Quelle iin never again. hvala enako, joj še zdaj mi je smešno ko se spomnim sebe in teh kopalk zdaj vem zakaj so samo 10 eurov
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:50:13
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark pa zadnje večere niti zaspat noče več. Prej se sploh ni hotel umirit niti v mojem naročju, potem sem ga dala v posteljo in pri njemu sedela in se je tako drl in bil čisto ihtav. Po mojem, da hoče it ven, je pa že čisto zaspan. Sploh ne vem več kaj narest. revca, sploh ne vem kako naj ti pomagam ... jst ponavadi Tjašo zvečer čist zmatram, se tolk prevračva, pa hecava, smejiva in noriva da je pol čist konec..Sej verjetno si to že probala.. on je vedno zvečer že čisto fertik, ko pa je treba spat, potem pa konec, pa on ne bi šel spat saj nekaj časa je zvečer lepo zaspal, zdej par dni je pa že čisto noro, noče in noče zaspat na noben način zdej se moj z njim ukvarja, mu poje, on pa se še kar dere
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark pa zadnje večere niti zaspat noče več. Prej se sploh ni hotel umirit niti v mojem naročju, potem sem ga dala v posteljo in pri njemu sedela in se je tako drl in bil čisto ihtav. Po mojem, da hoče it ven, je pa že čisto zaspan. Sploh ne vem več kaj narest. revca, sploh ne vem kako naj ti pomagam ... jst ponavadi Tjašo zvečer čist zmatram, se tolk prevračva, pa hecava, smejiva in noriva da je pol čist konec..Sej verjetno si to že probala.. on je vedno zvečer že čisto fertik, ko pa je treba spat, potem pa konec, pa on ne bi šel spat saj nekaj časa je zvečer lepo zaspal, zdej par dni je pa že čisto noro, noče in noče zaspat na noben način zdej se moj z njim ukvarja, mu poje, on pa se še kar dere kdaj pa hodi ponavadi spat?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:52:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Jst sem iz firbca enkrat samo naročila pr Quelle iin never again. hvala enako, joj še zdaj mi je smešno ko se spomnim sebe in teh kopalk zdaj vem zakaj so samo 10 eurov ...boljš da nisi mene vidla v uni kikli k sem jo naročila ...pa še eno majco so mi poslal , čisto drugo kot sem jst naročila...mah
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 22.5.2008 19:52:54
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mark pa zadnje večere niti zaspat noče več. Prej se sploh ni hotel umirit niti v mojem naročju, potem sem ga dala v posteljo in pri njemu sedela in se je tako drl in bil čisto ihtav. Po mojem, da hoče it ven, je pa že čisto zaspan. Sploh ne vem več kaj narest. revca, sploh ne vem kako naj ti pomagam ... jst ponavadi Tjašo zvečer čist zmatram, se tolk prevračva, pa hecava, smejiva in noriva da je pol čist konec..Sej verjetno si to že probala.. pri nas smo že vsi na koncu moči mali cirkusant pa se še kar vrti
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?