|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
22.5.2008 15:58:39   
Anonimen
Ročno odpiranje: v porodni sem bila samo 1 cm odprta in potem zdravnica lepo roko not pa MV narazen vlečt s prsti. Nagravžno vglavnem- sicer je pomagal za ene tri cm.

O boh!

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
22.5.2008 16:21:36   
l.daisy
mene je kar malo zmanjkalo, sem malo odspala...
hei, tina, marty5,
helou, z vami še nisem klepetala...  ali sem pa pozabila, da sem user posted image sklerozna do konca...

alea, saj pravim, tem dohtarjem nikoli ni prav... se mi res fino zdi, da jih že zdaj iz trebuha oba nadmudrita.. user posted image user posted image

anjaPH, jaz bi tudi, še raje bi pa zdravniki to videli... zdaj je pa največja senzacija, ker sem prišla do 38. tedna z dvojčki... ja madoniš... psihirajo sto na uro... user posted image

za EA sem tudi jaz takrat enkrat okrog MŠ razmišljala, ampak se kar ne spravim in ne spravim k anesteziologu... ehh, itak imam pa namen priti v ljubljano, če bo dovolj časa... saj imajo še smejalni plin če nič drugega... user posted image če me zagrabi ob 7ih zjutraj, ko se pa res ne mislim gužvat v LJ, se bom pa tolažila s tem, da KR ni bil v planu... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
22.5.2008 16:32:28   
tancho
hej punce!

spet jst. Najlepša hvala za čestitke!

Bi vas pa nekaj vprašala:
Že pred časom je ena omenila kateri pediater je ok(oz. ga mamice priporočajo)v ZD Vič-Rudnik v Ljubljani, pa si žal nisem zapomnila. Če se katera spomne za katerega pediatra je šlo, bi jo prosila, da mi pošlje ZS, ker dvomim, da bom utegnila prebrati vse vaše čveke. Pridne steuser posted image , ni kaj!   LP

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
22.5.2008 16:32:47   
*Mojca*
Hej čveke!

Vsak dan bolj ste/smo pridne. Pa da vas spomnim, danes je drugi del Euromaškarade. Upam, da bomo spet kaj komentirale in da bom pokala od smeha kot v torek user posted image

tancho: čestitke user posted image user posted image user posted image ko sem včeraj dellala seznam sem prav razmišljala če si še 2v1

l.daisy: welcome back home. Ja nimaš kaj, malo bo treba še potrpet, pa saj ti bomo delale družbo.

dobrodošle nove nosečke user posted image

alea01: odličen recept za prebavo: češnje...mene tako napenja, da streljam user posted image user posted image

Za jutri pa sem razmišljala če bi se dobile okrog 12h, kaj pravite? Danes sem bila spet v Rustiki in ugotavljam da dajejo vedno manj sladoleda barabe grde user posted image user posted image Gremo raje v Supernovo? So jo šele odprli in po mojem še ne šparajo user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
22.5.2008 16:38:37   
lonapo
jest bi tud pršla, ampak bom verjetno s tamalim- me sprejmete!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
22.5.2008 16:50:16   
polly80
hej souser posted image !

dopoldne in popoldne ste ve pridne,ko jaz ne morem do rač.user posted image user posted image user posted image user posted image
bom šla zdaj malo brat nazaj,če bom utegnila,dobim obisk.pride sindikalna zaupnica,upam,da kaj lepega pove,pa da dobim regresuser posted image user posted image

sem samo zasledila debato o malinovem čaju..hm,če res pomaga,bi ga jaz tudi pila,pa ne vem,če se mi ga še splača kupit...user posted image

ok,grem brat kar bom utegnila,sicer pa pridem zvečer na čvek,če bo katera gor..da rečemo katero o evrosongu oz.maškaradiuser posted image

pa fajn vam,se dobite na sladoledu..user posted image jaz imam tako dobri dve urci do lj,pa bom raje kar doma sladoled jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
22.5.2008 16:55:24   
anaj22
jest jutri 100% pridem sem vsem povedala da jutri moj avto ni naposado
men ja za uro vesen pa tud al citypar al suprenova
lonapo ti kr prid več k nas bo bol bo zanimiv
svetovna atrakcija same srečke user posted image  na kupu

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
22.5.2008 16:56:21   
Tina 28
o Polli....mene je včeraj dol vrglo, pa sem dons vidla, da ti je stroj kmal po tisem opral.
Mene tud zanima, kaj je s tem malinovem čajem in kje se ga dobi....pri nas v lekarni ga nimajo!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
22.5.2008 17:24:23   
polly80
joj,sem hotla zdaj vse po vrsti pokomentirat,pa me je glih klicala sodelavka,da že prihaja..bom pa kasnej,če se bom še kaj spomnilauser posted image  user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
22.5.2008 17:27:03   
Anonimen
Danes sem bila spet v Rustiki

Ma kaj ti tam zbiraš točke al kako user posted image

A tkooooooo Europolomija je spet dans user posted image  Wiiiii ja bomo gledal ane user posted image

Za jutri se pa res obeta kar konkreten shod user posted image  

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
22.5.2008 17:31:41   
*Mojca*
lopano ti kr pripelji svojega malegauser posted image user posted image

jaz pa se bašem s češnjami do onemoglosti...če pa so takooo dobre user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
22.5.2008 17:33:30   
*Mojca*
Anja ja če pa sem morala it nabavit kuli...pa Rustika je na drugem koncu cityparka, veš da je treba it na eno kepico user posted image . Drugače pa ja, zbiram zvezdice, za 100 kepic dobiš eno zastojn....tako so škrti user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
22.5.2008 17:40:40   
*Mojca*
Evo, zmazala 1kg češenj, se grem kar malo uležt, pa še monologe imam user posted image

Uglavnem gost današnjih Trenj je Rebeka Dremelj, po domače Becky user posted image user posted image Jaz bom od 21h dalje raje gledala Euromaškarado.

Nič, pridem veš ksno user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
22.5.2008 17:51:54   
alea01
Ola!

*Mojca*- en dan sem tudi jaz pojedla kilo češenj pa nič od sranjauser posted image .
Meni več ni pomočiuser posted image user posted image . Zabetonirana do konca. Zdej moram sam še na klistir počakat pred porodom. To bo luštno. Bom tolk nasrala, da mi bo še kje bejbi v školjko prilezeluser posted image
Sem klicala v Bušija in so dobili stokke. Jutri bo baje ob 12 prevzem robe in pol ga lahko grem iskatuser posted image . Tko, da sem mojega nahecala in mi je dal dovoljenje, da lahko grem v LJuser posted image user posted image . O avtu, če ga pa bom imela po LJ, pa so še pogajanjauser posted image . Upam, da zmaga moja stranuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
22.5.2008 17:58:16   
*Mojca*
alea01 če ne te pa jaz kje poberem user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.5.2008 18:00:38   
l.daisy
madonca, boste pa imele prav konkretno srečanje... user posted image

alea, ti si za sranje zgleda brezupen primer... user posted image
no, dokler ti ne začnejo nagajat hemoroidi, je še ok...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.5.2008 18:06:53   
Tina 28
alea....poskus s kefirjem

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
22.5.2008 18:09:23   
she29
Kofetkarce smo že nazj. Vsaj jaz, Kaja08 in she29 za njiju pa ne morem govorit.

Obema se zahvaljujem za prijetno družbo, Kaji08 pa za povabilo. Moram reč, da sta ful fajn in upam da se še kdaj dobimo, če ne pred pa po porodu z vozički.

jaz sem že tud doma nekaj časa.D.anna76 in Kaja08 tudi meni je bilo lušno danes malo poklepetatuser posted image .
jutri bo pa baje še več user posted image na kupuuser posted image .če utegnem se pridružim.
katera pride, kdaj in kje?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
22.5.2008 18:11:39   
Anonimen
Tancho čestitke - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i.daisy - lepo da si spet z nami čvekami

Hei dobrodošla

Me kofetkarice smo zaključile ob 14h - domov sem prišla pa pred pol ure. Sm morala še mal v šoping. Ampak zdej me pa mal skrbi, ker mam tak rahel roza rjav izcedek - bejbi pa muva 100 na uro. Bi me moralo skrbeti??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.5.2008 18:13:04   
alea01
drage user posted image !

Vse poskusila, pa ne serjemuser posted image user posted image user posted image . Računam na to, da bo po porodu boljšeuser posted image  oz. se veselim klistirjauser posted image

A je v supernovi rustika?

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.5.2008 18:15:41   
alea01
nya- to bo pa verjetno čep. Jaz ti svetujem, da pokličeš v P in vprašaš za mnenje. Nasvet strokovnjaka nič ne škodi.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.5.2008 18:16:23   
l.daisy
nya, uuuu, tole bo pomoje čep... user posted image
čeprav to spet lahko pomeni en kup čakanja...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
22.5.2008 18:17:35   
Anonimen
Ampak jst še ne bi šla,user posted image moram še posteljico prištimat - ma vsaj ene dva dni naj še počaka tole dete, pol pa lahko prideuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
22.5.2008 18:21:57   
katja_k
V ponedeljek 19.5. ob 8.53h se je rodil Matija. Težek je bil 2940g in velik 51cm. Oba sva vredu in sva že doma.
Porod je potekal ekspresno ob 7.30h sva prišla v porodnišnico, ob 8h v porodno sobo in čez slabo uro smo se že cartali.
Bratec ga je zelooo lepo sprejel.

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
22.5.2008 18:23:52   
she29
Sem rekla , da naj še mene poslika in tisto mojo bogo otroško sobico in pravi, da kao ne more, ker šele v petek dobi ta hude leče iz Nemčije in slike ne bodo lepe . To se pa zgodi, če se eden ukvarja z fotografijo....

alea01 te čist zastopim, ker je mojuser posted image isti. sem si rekla da si bom kupila svoj fotoaparat-en navadni mali digitalc, za katerega ne boš rabu imet doktorata da bi lahko slikaluser posted image .

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?