|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
22.5.2008 12:34:42   
tweetek
ninny user posted image za pregled. Jaz se pa nisem zredila od prejšnjega tedna - a ni hecno da je to po novem dosežekuser posted image user posted image user posted image ...

Zdaj moram pa pod tuš pa zrihtat frizurco za G.... Bom sporočila kako je blo. Kaja, jaz bi tud šla rodit počas....

Aja, pa dobr kofetkajte!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
22.5.2008 12:36:02   
anaj22
ninny čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image

o vidm da ste opazle mojo novo podobouser posted image

dobrodošla nova nosečkauser posted image

jest spet jem lubenico, sem ratala zasvojena z njo

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
22.5.2008 12:36:57   
alea01
moja kolegica je imela en mesec pred PDP-em skoz lažne popadke. Mi smo valda skoz čakali, kdaj kaj bo. Nazadnje je rodila 10 dni po roku s tem, da so porod sprožili.....

Ni nobenih pravil,.....
Jaz bi tudi rada prej rodila, ampak se nič ne kažeuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
22.5.2008 12:38:43   
alea01
anaj user posted image user posted image user posted image  za stilsko preobrazbo

Grem mal sesalec zalaufatuser posted image . Naše dete pozna sam zvoke sesalca in miksarjauser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 22.5.2008 12:39:23 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
22.5.2008 12:43:43   
Kaja08
Nč punce, jst grem kofetkat! Se čujemo kasnej

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
22.5.2008 12:49:49   
Anonimen
Dobro kofetkajteuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1556
22.5.2008 12:50:19   
lonapo
Kaja dobr kofetkej!

Pomoje bom jst čez rok, ker si spet tolk želim it rodit.user posted image

Sem brala študijo o malinovem čaju- strokovno dokazano da skrajša porod in zmehča maternični vrat.user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
22.5.2008 12:59:15   
l.daisy
heeej čveke..
evo mene doma... pismo, že tako ne spim skoraj nič, pa še v svoji postelji ne, sem obuuuuuuupna... pomojem so me bili siti kot sto user posted image , sem cel čas težila in težila da lahko merim pritisk doma pa če tudi moram vsak dan priti na kontrolo... v soboto so me fuuuuuuul napsihirali, da je B premalo reaktiven oz. ima ožjo variabilnost srčnega utripa, user posted image si je pa očitno vzel dan za spanje.... valda mi je pritisk skočil na 140/95 in je bila potem cela štala, plus da sem bila še vsa otečena, itaaaak, če sem kot nora čakala na CTG.. user posted image
v nedeljo je bil kul, v ponedeljek pa spet ni bilo reakcije, niti ga babica ni mogla zbudit z gnetenjem trebuha, niti počepi, niti stopnice... edino, kar smo dosegli je bilo to, da so me noge bolele tristo na uro... A je pa vsakič tako muval po trebuhu, da je premikal elektrodo... včeraj je potem spet konkretno začel raztegovat trebuh, jutri grem spet na CTG... so mi jih že zdaj naredili več, kot vam vsem skupaj... user posted image
dogaja pa nič... kakšna polna luna... eeeeeeh... zvija, zbada, reže sto na uro, ko priklopijo CTG, pa nič... dvakrat da je pokazalo malo popadkov... user posted image
pismo, najprej me napsihirajo glede večplodne nosečnosti, da to ni ravno zaželjeno z medicinskega stališča, pa da grozi predčasni porod, zdaj pa grozijo s sproženjem... nikoli jim ni prav... user posted image
bosta že prišla ven, ko bosta hotela, a ni tako???

v glavnem... nya in mojca, hvala za GSMje, sem ravno videla, zdaj se lahko javim vam, moj je malo pozabil na vas...

ne bom nič za nazaj komentirala, vsem za karkoli pošiljam user posted image user posted image user posted image , razen čestitke za naše junijčke kleopatri, rosali in tancho... seveda tudi cofijani (se prav ne spomnim, da bi z njo kdaj čvekale) in špelini, ki je pobegnila na majčice.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
22.5.2008 13:01:25   
Anonimen
o l.daisy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1559
22.5.2008 13:11:45   
lonapo
i.daisy- si imela pa pester vikend in tedenuser posted image user posted image .

Men je v prvi nosečnosti rekla sestra pri G, da tud hruška pade z drevesa takrat ko je zrela- in točn tko bo pa če se hočmo na glavo postavt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
22.5.2008 13:18:59   
HEI
Pozdravček vsem junijkam... sama imam PDP 4.6. tako da sem že počasi na trnih.... mogoče zaenkrat samo firbec user posted image  : katere ste z gorenjskega konca in boste rodile v Kranju?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
22.5.2008 13:20:21   
Anonimen
Hei dobrodošlauser posted image

Jaz sem sicer z Gorenjske, samo bom rodila na Jesenicah.

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
22.5.2008 13:21:40   
l.daisy
edini rezultat vsega je, da sem do konca napsihirana, nenaspana še bolj kot doma, plus štejem zdaj gibe in si zapisujem in gledam na uro, koliko časa še ima za 3 gibe... itak da se ne bo muval, takrat, ko bom jaz hotela... pa razmišljam, ali so dovolj intenzivni gibi, da jih lahko kvalificiram za gib, pa se dvakrat prestavi, pa razmišljam, a je to več gibov a je to en gib... eeeh.. user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
22.5.2008 13:22:27   
HEI
hvala user posted image  vidim da tukaj kar aktivno čvekate user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
22.5.2008 13:22:57   
Anonimen
l.daisy saj bo kmalu konec- sedaj si pa res ti že na vrsti, ker tista majčica se mi zdi, da je že rodilauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1565
22.5.2008 13:28:12   
l.daisy
sem videla, ninny...
samo mojima se nikamor me mudi... user posted image
čakata prisilno izselitev....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
22.5.2008 13:29:30   
Anonimen
user posted image user posted image sicer imaš pa še celih 18 dniuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1567
22.5.2008 13:49:14   
alea01
oooooo l.daisy- tvoje čvekanje sem pa pogrešala.
Ma ti dohtorji..... nikoli jim ni prav. Če bi prej rodila bi ti ustavljali popadke, zdej pa kar hočejo..... Jaz sem ti že itak rekla, da ne boš tolk kmalu rodila in bosta že začela ven lest, ko bosta pripravljena..... Ne ubadaj se z vsem s tem, ker nikamor ne boš prišla. Ti sam tolk pazi, da čutiš gibe od obeh in konec.... Eden je pač mal bolj len in hudiča, tudi prostora menda ni več tolk, kot je bilo v 25t!!!!user posted image user posted image - valda da bo manj gibov
Me smo s tabo in stiskamo pestke, da bo vse kul user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
22.5.2008 13:49:43   
Anonimen
O moj boh! Ja daisy tole si me pa presenetla! Sem mislila da že zdavnaj občuduješ svojedva malčka/malčici user posted image

Sevede spet gagam v vseh teh straneh, vsem novim mamicam čestitike, novim članicam prav tako, ammm ostalo pa zmaglilo iz glave.

V glavnem, alea, podpisala sem tisto za EA ja, ampak to še ne pomeni da sem prodala dušo hudiču user posted image  Pravi anesteziolog da se to odloča na dan poroda oz. so njegove izkušnje take, da smo vse nosečnice zajci oz. zajklje nekaj tednov pred porodom, ko se pa začne zares pa se večina njih ne odloči za EA oz. lajšanje bolečin user posted image  Bomo vidli.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1569
22.5.2008 13:50:42   
alea01
HEI dobrodošla med čvekamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
22.5.2008 13:51:54   
alea01
AnjaPH, a to si verjetno v Kranju..... Ali mejbi v LJ?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
22.5.2008 13:53:14   
Tina 28
ojoj....jaz sem se mal pretegnila, zdaj pa kuham. Odločila sem se za MUSIJO JEJMO, KAR POL NE BOMO SMEL. Danes sem se sploh hude variante spomnila-jota (nobena sestavina po porodu ni priporočljica, če nočeš sirene. Včeraj sem svinjki kare v česnovi omaki in tenstan krompir (zopet čebula, česen, svinjina,...). Jagode itak skoz jem, čeprav so drage....mal se mi toži po breskvah in češnjah, ki še niso taprave.
Dejte mi mal pomagat, da sestavim j4edilnik za naslednje dni. Nočem, da bi se mi po porodu takoj zalušta nekaj takega, kar ne bom smela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
22.5.2008 13:57:09   
Tina 28
AnjaPH...jaz sem storila isto. Baje med porodom lahko poveš, če jo zares hočeš. Jaz jo v bistvu nočem, sam če me misli pa 24 ur trgat si jo bom pa mogoče zaželela. Prvič sem brez in sem baje polo koj rekla, da ne grem več rodituser posted image ....no, zdaj sem pa že pozabla na to in upam na srečen razpled brez EA. vsaka rezerva pa ni slaba.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
22.5.2008 14:00:57   
Anonimen
AnjaPH, a to si verjetno v Kranju..... Ali mejbi v LJ?

V Kranju ja user posted image  

Tina - ja sej zato! Da imaš vsaj v glavi tist "sedativ", da pa še vedno lahko dobiš analgezijo če ne bo šlo user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1574
22.5.2008 14:11:27   
Tina 28
ste vse pr kosilu al kako...no, če ste....dober tek....za ideje se pa še kar priporočam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?