l.daisy
|
heeej čveke.. evo mene doma... pismo, že tako ne spim skoraj nič, pa še v svoji postelji ne, sem obuuuuuuupna... pomojem so me bili siti kot sto , sem cel čas težila in težila da lahko merim pritisk doma pa če tudi moram vsak dan priti na kontrolo... v soboto so me fuuuuuuul napsihirali, da je B premalo reaktiven oz. ima ožjo variabilnost srčnega utripa, si je pa očitno vzel dan za spanje.... valda mi je pritisk skočil na 140/95 in je bila potem cela štala, plus da sem bila še vsa otečena, itaaaak, če sem kot nora čakala na CTG.. v nedeljo je bil kul, v ponedeljek pa spet ni bilo reakcije, niti ga babica ni mogla zbudit z gnetenjem trebuha, niti počepi, niti stopnice... edino, kar smo dosegli je bilo to, da so me noge bolele tristo na uro... A je pa vsakič tako muval po trebuhu, da je premikal elektrodo... včeraj je potem spet konkretno začel raztegovat trebuh, jutri grem spet na CTG... so mi jih že zdaj naredili več, kot vam vsem skupaj... dogaja pa nič... kakšna polna luna... eeeeeeh... zvija, zbada, reže sto na uro, ko priklopijo CTG, pa nič... dvakrat da je pokazalo malo popadkov... pismo, najprej me napsihirajo glede večplodne nosečnosti, da to ni ravno zaželjeno z medicinskega stališča, pa da grozi predčasni porod, zdaj pa grozijo s sproženjem... nikoli jim ni prav... bosta že prišla ven, ko bosta hotela, a ni tako??? v glavnem... nya in mojca, hvala za GSMje, sem ravno videla, zdaj se lahko javim vam, moj je malo pozabil na vas... ne bom nič za nazaj komentirala, vsem za karkoli pošiljam , razen čestitke za naše junijčke kleopatri, rosali in tancho... seveda tudi cofijani (se prav ne spomnim, da bi z njo kdaj čvekale) in špelini, ki je pobegnila na majčice....