|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
22.5.2008 14:16:28   
Anonimen
Jaz še nisem, čakam da se špageti skuhajo in da moj pride domov.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1576
22.5.2008 14:17:49   
Anonimen
Tina kakšno fajn pečenko pa krompir, pa čokolade se najej vnaprejuser posted image , dunajski zrezek pa pomfri, kakšno pico, jaz bi segedin jedlauser posted image , ti še kaj napišem ko se spomnim

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.5.2008 14:26:39   
Tina 28
točno, segedin....čokolade pa itak ne upam preveč jest, ker pol pa jaz sireno ženem pred ogledalom....če ni šlavhec so pa mozolji. Sem se že tekom življenja prepričala, kao, da mi sploh ni tolk zanjo, sam za včasih!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.5.2008 14:35:33   
marty5
Junijčice pozdravljene user posted image

Nobena še ni rodila danes user posted image ?

Najprej čestitke Kleopatri za Mariso user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede EA: jaz sem tudi šla podpisat, tako za vsak slučaj, čeprav bi bila najbolj srečna, da gre vse tako hitro, da ne bi bilo časa niti pomislit nanjo user posted image . Prvič sem jo imela in je izkušnja zelo pozitivna....porod je pa bil vseeno zelo hiter, čeprav so me strašili, da ga ravno ea upočasni....Ma podpisano imam, bomo videli tisti moment - vseeno boljše imet aduta v rokavu user posted image .

Kosilo: mi imamo danes jetrca in krompir....jaz sanjam o kaki paštici, pa moj mož ni ravno navdušen. Bom pa jutri po svoje nardila user posted image . Bo pa sladica po mojem okusu: jagode s smetano user posted image

Porod: meni so 1. stalno govorili, da bom prej rodila, ker sem se odpirala že v 28. tednu. In da upajmo bom dočakala vsaj 34. tednov. No, na koncu sem šla čez rok in so mi sprožili user posted image . Pol pa vedi ti....
Tokrat sem prepričana, da bom rodila pred rokom in da bom rodila ponoči user posted image . Pripravlja se že, samo sem pri Pušenjaku brala, da lahko tej "simptomi" (čep, rahli popadki, diareja, slabost...) oznanjajo porod kako uro, kak dan ali celo kak teden prej user posted image . Vseeno bi tokrat rada, da se začne spontano.

Grem preverit mojo jetrca, kako kaj uspevajo user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.5.2008 14:40:27   
Anonimen
Pripravlja se že, samo sem pri Pušenjaku brala, da lahko tej "simptomi" (čep, rahli popadki, diareja, slabost...) oznanjajo porod kako uro, kak dan ali celo kak teden prej

user posted image user posted image  Pr men se te simptomi pojavijo že ko preveč razmišljam o porodu in o nedokončani mansardi user posted image  

(odgovor članu marty5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.5.2008 14:42:15   
Tina 28
a diareja naj bi naznanjala porod....mene je prejšnji teden mal zvijal, sam tud velik sadja pojem

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
22.5.2008 14:45:37   
Anonimen
Ja naj bi se telo "praznilo" ane... Pa tud pri porodu je bojda tako kot da bi te tiščalo kakat..

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
22.5.2008 14:46:45   
babysolza
Ojla,

evo mene s trgovine. Sem naredila klasično napako - šla lačna al pa sem vmes ratala user posted image  in nakupla en kup piškotov, čokolad in čokoladnih krofov. Uf, moja user posted image  bo imela 5 kil, ko bo prišla ven. user posted image

Danes sem kar mal predčasno naredila kosilo, tako da sam še počakam user posted image  da bova skupi pojedla.

Še dobro da sem skuhala prej, ker vidim da mam spet ful za prebrat. user posted image  user posted image  Upam, da bo še katera tu gor za en čvek, ko se prebijem skozi. user posted image  user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.5.2008 14:47:17   
Anonimen
Pa tud pri porodu je bojda tako kot da bi te tiščalo kakat..

tud na koncu moraš tako pritiskatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.5.2008 14:57:50   
marty5
Jaz bi rada malo prej rodila že zaradi tega, da ne bo dete tako veliko.....po moji kmečki logiki, gre manjše in lažje, lažje ven kot težje in večje, ne? user posted image user posted image
Ko mi je v torek ovenila težo na nekje 3700g me je skoraj kap user posted image . Upam, da je zelooo zgrešena ocena..

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.5.2008 15:24:03   
lonapo
marty- jest mam isti razlog kot ti ,da bi šla prej rodit- napoved moje G čez 4 kg- pa da guznem na porodni.

Tina - jest pa ravno krompir pečem , pa dunajske zrezke bom nardila (sam zase kuham pa morm mal na easy)

Hei pozdravljena med namiuser posted image user posted image .
Kje ste kofetkarice-a ste že nazaj- verjetno še čvekate, ker se bo pri nas kmalu ulilo.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.5.2008 15:27:20   
babysolza
Tina28 - a lahko pogledaš, katera firma je pa kako se ji reče, da jo poiščem na netu?
Trgovine Bambi so pa tule: http://www.bambi.si/zen-cart/index.php?main_page=page_2

Uau, kaj sem zdajle tle vidla! Bambi Logatec! user posted image  user posted image  Moram it potli takoj prečekirat, sploh nisem šla za tem, da se ta otroška trgovina kliče Bambi. Sam upam, da imajo. user posted image  user posted image

Sem brala študijo o malinovem čaju- strokovno dokazano da skrajša porod in zmehča maternični vrat.

ja vraga! user posted image  Sem ga hotel kupit, me potli farmacevtka v lekarni prepriča, da je to larifari, zdaj pa spet kao pomaga. Nej se že odločijo, no. user posted image  Pa sem spet na misiji - nakup malinovega čaja. user posted image  user posted image

Danes sem se sploh hude variante spomnila-jota (nobena sestavina po porodu ni priporočljica, če nočeš sirene.

jaz sem tudi joto naredila. user posted image  Jo obožujem - zdaj jo bova jedla vsak dan do poroda, če potli ne smemo. user posted image  user posted image

Pr men se te simptomi pojavijo že ko preveč razmišljam o porodu in o nedokončani mansardi

user posted image  user posted image  user posted image

Pa tud pri porodu je bojda tako kot da bi te tiščalo kakat..

tud na koncu moraš tako pritiskat

Ajoj, sem slišala da to ni ravno prijetno. user posted image  Ampak se mi zdi ful smešno, da te filing tišči na kakanje, čeprav so ti dali klistir in so črevca čist prazna.

In seveda pozdravljene nove junijčice! Zdaj pa pridno čvekat! user posted image user posted image

Uf, pa mi je ratalo... user posted image  user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.5.2008 15:28:36   
babysolza
Lonapo, kje si pa brala to o malinovem čaju?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.5.2008 15:34:17   
marty5
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Lonapo, kje si pa brala to o malinovem čaju?

Ja, tudi jaz bi prebrala. Meni očitno pomaga....so tudi meni rekli, da je larifari, ampak če škodi ne - zakaj pa ne? Samo jaz ga pijem ful več, kot ga priporočajo (kao eno šalco-jaz najmanj 2), pa tudi bolj koncentriranega nardim user posted image . Dam kar dve zvrhani srednji žlici na šalco, namesto 2 čajni user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.5.2008 15:35:51   
lonapo
malinov čaj: men je tud v lekarni potrdila da naj bi pomagal

http://med.over.net/forum5/read.php?1,4683494,4738720

http://med.over.net/forum5/read.php?11,221262,221262,quote=1

Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.5.2008 15:37:49   
alea01
Če je pa diareja znak poroda,pol jaz ne bom šla nikoli rodituser posted image user posted image user posted image user posted image

Malinov čaj si bom jaz nabavila, pa če pomaga ali pa ne....

Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.5.2008 15:38:15   
babysolza
Hvala lonapo! user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.5.2008 15:39:43   
lonapo
samo baje, da na koncu lahko spiješ tud 4 šalce na dan.

Upam, da bo kej pomagal, jest ne grem več na ročno odpiranje-jok brate odpade.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.5.2008 15:40:20   
D.anna 76
Kofetkarce smo že nazj. Vsaj jaz, Kaja08 in she29 za njiju pa ne morem govorit.

Obema se zahvaljujem za prijetno družbo, Kaji08 pa za povabilo. Moram reč, da sta ful fajn in upam da se še kdaj dobimo, če ne pred pa po porodu z vozički.

Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.5.2008 15:41:50   
alea01
ročno odpiranjeuser posted image . Kak pa to zgleda....

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.5.2008 15:44:05   
anaj22
ojla čvekle

l.daisy sej veš kaj pravjo še noben ni not ustovuser posted image , res sem pa mislna da že cartaš, no sej boš kmal drži seuser posted image

pozdravljena HEI jest bom po vsej verjetnosti rodila v KR

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.5.2008 15:44:20   
babysolza
Obema se zahvaljujem za prijetno družbo, Kaji08 pa za povabilo. Moram reč, da sta ful fajn in upam da se še kdaj dobimo, če ne pred pa po porodu z vozički.

Ja, mene vedno bolj mika, da bi nekako 'zmutila' pa jutri prišla na čvek. Upam da bom kaj pogruntala, če me seveda hočete. user posted image user posted image

ročno odpiranje . Kak pa to zgleda....

To pa tudi mene zanima. user posted image

Ockej, jaz šibam. user posted image  je prišel.
papcaaaa user posted image  user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.5.2008 15:44:52   
Anonimen

user posted image user posted image  Mene ja takoj spomnilo na odpiranje konzerve user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.5.2008 15:46:55   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

user posted image user posted image  Mene ja takoj spomnilo na odpiranje konzerve user posted image

mene tud user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.5.2008 15:54:29   
lonapo
Ročno odpiranje: v porodni sem bila samo 1 cm odprta in potem zdravnica lepo roko not pa MV narazen vlečt s prsti. Nagravžno vglavnem- sicer je pomagal za ene tri cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?