Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 12:55:47
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou evo januarcice nimajo za burek Ej Mery nimamo za burek mamo pa za štrudel,ki je boljši njami,njami.Grem kar k januarčicam nazaj.Kadar pa mi bo dolgčas pa ne rabim brskat po forumih ampak se sam k vam priklopim . a tam niso take čveke no, glede na to da jih že prehitevamo, očitno ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 12:55:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou evo januarcice nimajo za burek Ej Mery nimamo za burek mamo pa za štrudel,ki je boljši njami,njami.Grem kar k januarčicam nazaj.Kadar pa mi bo dolgčas pa ne rabim brskat po forumih ampak se sam k vam priklopim . Čist frišna, pa takele zganja januarski
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 12:58:01
|
|
|
|
ella79
|
mam par minut časa, a na klofamo še to stran, da nam jih potem sam še 100 ostane do 3. dela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 12:59:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka dogaja dogaja ravno sem ji pleničko zamenjala, pa sem kar presenečena na DM plenicami, da ni nič mim udarl, k je bla tok polna to je un t zastonjski paket, sam bom vseeno na pamerskah ostala jaz tudi še ne vem kaj bi kuhala danes? vem da bo ful solate, pa mi je potem čist vseeno kaj bo še zravn mogoče kak polpetek naša se je končno usrala (se danes še ni ker je požrešna mama jedla čokolado in sladoled) in zdaj pančka Aja, pa jedla je kot se spodobi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 12:59:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mam par minut časa, a na klofamo še to stran, da nam jih potem sam še 100 ostane do 3. dela kaj se pa zamudimo Če bo carica pridna smo dons lahko tut na 200tki
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:00:19
|
|
|
|
ella79
|
naša dokler se konkretno ne podela, sploh noče jest more prej prostor narest
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:00:50
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mam par minut časa, a na klofamo še to stran, da nam jih potem sam še 100 ostane do 3. dela kaj se pa zamudimo Če bo carica pridna smo dons lahko tut na 200tki uuu tega se pa jaz ne grem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:02:00
|
|
|
|
Suzi*
|
pina je pa resno peglo v roke vzela??? naša tud spi zdele, jaz sem pa krof pospravla. zdej pa študiram kaj kuhat. likalnik me pa nč kej ne gane.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:04:26
|
|
|
|
dolenjka
|
No, očitno sta Zoja in carica še kar mal povezani Men se nič ne da, zbudila se bo verjetn čez ene 20 min in pol bo šele veselje ker je bomba v bajti Buči pa zamuja! Je rekla da pride najkasnej popoldan nazaj in da je zanjo popoldan 12.01 BUUUČČČIIIII
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:04:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* zdej pa študiram kaj kuhat. jaz a kaj bi še pojedla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:08:34
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* zdej pa študiram kaj kuhat. jaz a kaj bi še pojedla jaz jem kruh, kuhan pršut in sir. za kosilo sem se pa odločila, da tortilje naredim. njamsiiiii.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:09:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* zdej pa študiram kaj kuhat. jaz a kaj bi še pojedla jaz jem kruh, kuhan pršut in sir. za kosilo sem se pa odločila, da tortilje naredim. njamsiiiii. jaz sem si pa sendvaka s poli in sirom naredila Mam mal pomankanja po mesu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:11:14
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* zdej pa študiram kaj kuhat. jaz a kaj bi še pojedla jaz jem kruh, kuhan pršut in sir. za kosilo sem se pa odločila, da tortilje naredim. njamsiiiii. jaz sem si pa sendvaka s poli in sirom naredila Mam mal pomankanja po mesu a veš da jaz tud. čudno, a ni?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:12:04
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou evo januarcice nimajo za burek Ej Mery nimamo za burek mamo pa za štrudel,ki je boljši njami,njami.Grem kar k januarčicam nazaj.Kadar pa mi bo dolgčas pa ne rabim brskat po forumih ampak se sam k vam priklopim . Čist frišna, pa takele zganja januarski Ne ,ne se vidi da sem belokranjka
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:12:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, tole je danes Triš napisala pri januarčicah: Zdej sem šla pogledat februarske sončke in naš šišajo za po....Tok sem se smejala da me je še Žan gledal malo zmedeno.Če ima katera čas in ne ve kaj delat naj gre tja malo firbcat.Vroča tema je bila včeraj ob 22.00 pa do 01.00 zjutraj.Te so res odtrgane.Pa še kar nekaj dolenjk je Zdej pa vidim, da se že "pasejo" po naši temi A jim začnemo kasirat tole zabavo?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:13:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou evo januarcice nimajo za burek Ej Mery nimamo za burek mamo pa za štrudel,ki je boljši njami,njami.Grem kar k januarčicam nazaj.Kadar pa mi bo dolgčas pa ne rabim brskat po forumih ampak se sam k vam priklopim . Čist frišna, pa takele zganja januarski Ne ,ne se vidi da sem belokranjka oo, si spet nazaj? je pri nas bolj luštno, a ni??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:16:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Kje si pa te oranžne vprašaje najdla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:16:32
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Evo, tole je danes Triš napisala pri januarčicah: Zdej sem šla pogledat februarske sončke in naš šišajo za po....Tok sem se smejala da me je še Žan gledal malo zmedeno.Če ima katera čas in ne ve kaj delat naj gre tja malo firbcat.Vroča tema je bila včeraj ob 22.00 pa do 01.00 zjutraj.Te so res odtrgane.Pa še kar nekaj dolenjk je Zdej pa vidim, da se že "pasejo" po naši temi A jim začnemo kasirat tole zabavo? uu, tole jih bo pa stalo!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:16:45
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou evo januarcice nimajo za burek Ej Mery nimamo za burek mamo pa za štrudel,ki je boljši njami,njami.Grem kar k januarčicam nazaj.Kadar pa mi bo dolgčas pa ne rabim brskat po forumih ampak se sam k vam priklopim . Čist frišna, pa takele zganja januarski Ne ,ne se vidi da sem belokranjka oo, si spet nazaj? je pri nas bolj luštno, a ni?? Ne bolj luštno je pri januarčkih ampak rabim malo popestritve v tem grdem dnevu .Sine me non stop sprašuje kaj mi je da se tako smejem
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:17:32
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kje si pa te oranžne vprašaje najdla? kuga, stara???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:18:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou evo januarcice nimajo za burek Ej Mery nimamo za burek mamo pa za štrudel,ki je boljši njami,njami.Grem kar k januarčicam nazaj.Kadar pa mi bo dolgčas pa ne rabim brskat po forumih ampak se sam k vam priklopim . Čist frišna, pa takele zganja januarski Ne ,ne se vidi da sem belokranjka oo, si spet nazaj? je pri nas bolj luštno, a ni?? Ne bolj luštno je pri januarčkih ampak rabim malo popestritve v tem grdem dnevu .Sine me non stop sprašuje kaj mi je da se tako smejem PARE NA SUNCE, ŽENO!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:18:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kje si pa te oranžne vprašaje najdla? kuga, stara??? zdej pa niso več orange
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:18:48
|
|
|
|
TRIŠ
|
Zaradi vas še južne nisem uspela neredit in bomo jedli kar šmoren.Še dobro da ga imajo vsi radi .Bom dragemu rekla da mi je bolj zadišal,ker sem mu obljubila golaž .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:19:38
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kje si pa te oranžne vprašaje najdla? kuga, stara??? zdej pa niso več orange to pa je res pomanjkanje mesa! že barve narobe vidiš.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:20:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Zaradi vas še južne nisem uspela neredit in bomo jedli kar šmoren.Še dobro da ga imajo vsi radi .Bom dragemu rekla da mi je bolj zadišal,ker sem mu obljubila golaž . no, vsaj za neki si dobra, si dala fajn idejo, sam jajcem je rok poteku
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?