|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
22.5.2008 12:13:00   
gigi1
Še en nasvet! Ko boš šla na zadnji UZ na vratih od UZ prečekiraj kdo dela punkcije, dakrat ko jo maš ti predvideno. Ženske so vse nežne, pa tvoj Drobnič (je men delal punkcijo) je tud nežen in razumevajoč. Če te je strah lahko vedno vprašaš, če je Drobnič v hiši in prosiš, da ti jo on naredi. Samo, če ni glih vikend ali praznik. mal boš pa morala čakat, da pride.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
22.5.2008 12:13:37   
sonček33
no, ampak jih imamo rade. najbl.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
22.5.2008 12:14:54   
Abra
Dan punce!
Meni se je še en kamen odvalil od srca user posted image user posted image moj beta se je v 48ih urah podvojil, pa še mal čez - 1364 user posted image user posted image sem tko nestrpno čakala poštarja, ker so me tko mučile sanje. Pa špikalo me je ponoči spet na levi strani ful, da sem se že za kak IVM bala (že sanjala o tem) pol me je začelo pa še na desni. Zdaj si mislim, da sta moja jajčnika še zaradi nosečnosti ful povečana, pa najbrž še polna unih foliklov, ki niso bli za spunktirat in so zdaj malo zrastli. Imam pa zjutraj zdaj že dva dni en tak rjav mini izcedek, samo na papirju, ko si tist prometrium obrišem. Ma upam, da je ok. Beta že kaže tko!

Arneja, 2 sta 2 več kot nič. Če sta pravi, bo to čisto dovolj. Več ti jih tko ne vstavi. Zdej se pa najbrž oplojujejo user posted image A pol danes ni blo Čedota, če je bil Žan? Pa da ima zdej tut Reš praktikante user posted image jaz se jim tut ne več pustim, januarja me je na urgenci tko grdo pregledal, da sem ful zakrvavela ... zdaj se pa res ne bom več pustila.

Gigi, pri Rešu so naši moški skoz zraven user posted image tudi na jutranjih UZ, vsi sicer ne, precej pa. Jaz pri Rešu nisem bla nikoli sama, greva vedno oba. Reš pravi, da je to stvar obeh in ne samo ženske.

Grethy ti maš pa za vago nevarne recepte user posted image ga bom za vsak slučaj mami fovardirala, ona rada take stvari počne. Jaz se jim raje izogibam, da vsega pol ne pojem user posted image

Zvezdica, mene tudi joški ne bolijo, me niso niti zadnjič, niti po stopki.. ene parkrat me je neki okrog brdavic ščipalo, to je pa tut vse. Mi gre pa blazno modrc na živce. user posted image Veš, da je vse ok, če boš pa bolj mirna, pejt še na krvnega. Vsaj jaz sem zdej precej bolj.

Mišmiš, bom med popoldanskim spancem pesti zate držala user posted image danes mi ne uide, sem bolj zgodaj vstala user posted image

Sem zdaj bolj vse preletela, pa nisem vseh omenila, pa drugič user posted image
Pozdravček vsem!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
22.5.2008 12:16:16   
gigi1
Ja Sonček user posted image  user posted image  user posted image , kaj pa čmo. Dokler nimamo otrok, so oni naši otročki. Skrbimo zanje in rade jih imamo. Zato so pol dostkrat ljubosumni na user posted image , ker niso več v centru pozornosti user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
22.5.2008 12:18:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Še en nasvet! Ko boš šla na zadnji UZ na vratih od UZ prečekiraj kdo dela punkcije, dakrat ko jo maš ti predvideno. Ženske so vse nežne, pa tvoj Drobnič (je men delal punkcijo) je tud nežen in razumevajoč. Če te je strah lahko vedno vprašaš, če je Drobnič v hiši in prosiš, da ti jo on naredi. Samo, če ni glih vikend ali praznik. mal boš pa morala čakat, da pride.

No vidiš, na tole imam pa jaz en komentar, in sicer: "Drobnič je MOJ!" user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
22.5.2008 12:20:52   
mismis
Abra, super za dober rezultat BCHG, mogoče sta pa spet dva user posted image user posted image

Preden boš pa zaspala, se fajn naštimaj v položaj za držanje pesti user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
22.5.2008 12:22:38   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No vidiš, na tole imam pa jaz en komentar, in sicer: "Drobnič je MOJ!" user posted image

user posted image user posted image ni kej, dobre stvari se je treba naučit delit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
22.5.2008 12:22:56   
gigi1
Abra user posted image  user posted image  user posted image ! Ti a ta Prometerium ma kaj rjavga not al kaj?. Teli naši utrogestani so čist beli. Pri men skoz vse belo ven teče. Ma sej, Reško ma po svoje prav. je res stvar obeh. Sam js se bojim, da bi moj bil tolk bogi, če bi moral bit zraven. Pa še sitn bi ratu in vse nekam steral. Šparam to za porod. ga nočem prej obremenjevat. tam ga bom pa rabla. Če bo takrat koga treba napi....it, kar naj user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
22.5.2008 12:24:54   
hedviga
Mismis, hahahahahhaaaaaaaaaa...

Ne!!! Resno!!! Pa kaj še!!!Niti slučajno!!! Moj!!!! Itak!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
22.5.2008 12:25:07   
Abra

Abra, super za dober rezultat BCHG, mogoče sta pa spet dva user posted image user posted image

Preden boš pa zaspala, se fajn naštimaj v položaj za držanje pesti user posted image

Bom, bom. Desni bok, pa pestke user posted image user posted image

Bom super vesela za dva, za enega pa tut. Želje so vedno bolj skromne user posted image Samo, da bo!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
22.5.2008 12:25:30   
gigi1
HA, HA Miška. Nisem vedla, da si tolk posesivna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
22.5.2008 12:27:33   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ
Rubin - UZ
Zorica - UZ
Arneja - punkcija

Petek, 23.05
Daisy - punkcija

Sobota, 24.05
Julija30 - UZ
Arneja - ET

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

Četrtek, 05.06.
   Pinki36 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image
user posted image Stijan user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, 22.05. začetek špikanja)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal, 30.05. začetek)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Dajamaja (PO)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

user posted image Tadeja81 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
22.5.2008 12:28:13   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image user posted image ni kej, dobre stvari se je treba naučit delit user posted image user posted image user posted image

Dve stvari v življenju nikakor ne nameravam deliti, in sicer Drobniča in Heineken

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
22.5.2008 12:29:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Ne to pa ne, a se greš tepst user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
22.5.2008 12:30:33   
hedviga
Gigi, men se tale tvoja "tabolš" polovica sliš čist tko kot moja.. Prisežem!
Sej ne da me ne podpira aaaaampaaaak.....
Njemu je to groznnnn. To, da te zbadajo je grooozn, k si špike dajem zbeži stran kt hudič. 
Ampak trdi, da bo pri porodu (k bo, če bo) zraven.
In da on  "Ž-E N-E B-O O-M-E-D-L-E-L".
user posted image   Ja, no.... bomo vidli....user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
22.5.2008 12:30:35   
Abra
Gigi, prometrium je tudi čist bel, zato pa mene skrbi. Zjutraj tist kao lim ven steče, in je pol na enem delu kaka rjava pikica. Sej vem, da lahko kaka mini žilica poči v nožnici, ko si ga vstavljam, čez par ur je pa tisto rjavo, ker tega je res malo. Imam pa na dnevnem vložku tudi rahlo rumenkasto obarvano... ma jaz sem s temi izcedki itak čist preč. Zadnjič sem imela tudi malo hiperstimulacije, pa je možno, da se mi spet kaj podobnega dogaja. Še pila sem zdaj te dni premalo, mi kar ni pasalo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
22.5.2008 12:30:51   
mismis

HA, HA Miška. Nisem vedla, da si tolk posesivna user posted image user posted image user posted image

Kot že danes odgovorjeno, samo za dve stvari, eno je dr. D,  druga pa dr. H user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
22.5.2008 12:32:10   
Abra

Ne to pa ne, a se greš tepst user posted image

Fajt! Fajt! Da vidmo, kako to na forumu zgleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
22.5.2008 12:32:50   
gigi1
Ti Miška ti! A nisi na enga pozabla? vse dobre stvari so tri! user posted image  user posted image  user posted image .
čak, da še Mlinčka pride, pa še kakšna, ki ni objavla kam spada... Matr se boste še steple! No, moj gotovo ni! Je pa neeežeeen! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
22.5.2008 12:42:09   
mismis

Ti Miška ti! A nisi na enga pozabla? vse dobre stvari so tri! user posted image  user posted image  user posted image .
čak, da še Mlinčka pride, pa še kakšna, ki ni objavla kam spada... Matr se boste še steple! No, moj gotovo ni! Je pa neeežeeen! user posted image  user posted image  user posted image

na koga sem pozabila?
tudi če sem mi je vse oproščeno, ker imam danes izpit (izgovor user posted image ), čeprav moram priznati, da mi gredo sedaj vse druge neumnosti po glavi, kot npr user posted image  in user posted image   in user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
22.5.2008 12:42:35   
hedviga
Abra, ne skrbi preveč. Magična številka:1364!!

Mismis, emmm, noo. ... kaj pa vem. Te lahko kej poškodujem user posted image user posted image  
Ja, haha, hec more bit, no ampak je fletkan a ne?!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
22.5.2008 12:42:43   
gigi1
FORUM FAJT. NO, PA DA VAS VIDIM! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem prav vesela, da sem tega vašga Drobniča ven potegnila. Sem se prav od srca nasmejala user posted image  user posted image  user posted image .

Abra pojma nimam kaj je lahk ta izcedek. Sej priznam, mene bi tud skrbelo. a si Reškota že klicala pa vprašala kaj je to lahk? Kja pa če so tisti foliklčki, ki so še ostali pa zdej pokajo? Sej po Bhcg sodeč je vse ok!

Hedviga ha, ha za najine fantke. Sta čist glih. Mojga je tud že ko sem si začela igle na kup nosit vsak jutr srat (oprostite izrazu) prijel. Pol sva mela pa že čist tajming uštiman. On na WC, js se pa špikat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
22.5.2008 12:44:07   
mismis

Abra, ne skrbi preveč. Magična številka:1364!!

Mismis, emmm, noo. ... kaj pa vem. Te lahko kej poškodujem user posted image user posted image  
Ja, haha, hec more bit, no ampak je fletkan a ne?!

bom vsaj upravičeno na bolniški, ker me je ulična banda pretepla.
Pa mogoče se bom mojemu šarmantnemu doktorčku malo zasmilila, pa mi bo pomagal na stol, da bom lohka dala noge narazen user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
22.5.2008 12:45:00   
hedviga
In neeeeežeeeennnn user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
22.5.2008 12:46:13   
mismis
joj joj  Abra, a spet smo pri različnih odtenkih izcedkov. Prosim ne delaj tega, to te bo naredilo samo še bolj živčno. Reci si, Beta HCG je super, ti si super, otroci rastejo pa bo.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.