Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 12:13:33
|
|
|
|
rumba
|
Sem prijavila blog, pa je neki ratal, no. Hvala vama. Drugič sprobam pa še madejkin sistem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 12:18:41
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! iii Afnica kak sta lušna Čestitke NAJI za plazenje!!! Bačko za stanovanje!!! Zvesta, Baja hvala za ponudbo Bom še res mogla zbirat No, bo moj ven vrgel naju, voziček in stolček pa se bomo odločli pač glede na to, kdaj pa kje bo manj kompliciranja pa vašega prilagajanja... če sem zdaj to razumljivo napisala
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 12:26:30
|
|
|
|
rumba
|
Uau, Afnica, kako sta dobra!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 12:42:01
|
|
|
|
arijana..
|
Pozdravljene! Glede na to, da se nisem javla že res lep čas ( pa tud berem vas tak tak), upam, da se vam vseeno lahko v nedeljo pridružimo. Torej mi PRIDEMO.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 12:55:32
|
|
|
|
baja*
|
afnica bravo tvojima malčkoma madejka si bla razumljiva arijana valda te bomo veseli več nas bo, bolj veselo bo! A ve bote stolček zravn jemale? zdaj pa šibam kuhat.... sem se odločla za špagete z mleto govedno in vso zelenjavo, ki jo naš hladilnik premore pridne bodite!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 13:00:04
|
|
|
|
kapica
|
Zvesta, super za izlet in za odlocitev. Rumba, vaauu, pol sta imela pa drago kuhinjo nagledano . Afnica, lepo da si se oglasila, sem ravno te dni studirala na tebe . Video pogledam naslednjic, ne vem zakaj mi ga noce zdaj odpret . Midva sva bila ze zunaj, sicer je hladno in piha, oblacno, ampak dezja pa ni. Tako da sva zdrzala na igriscu urco in pol, sedaj se kuha dinotu kosilo, pol pa se za naju nekaj naredim. Sem si premislila, tako da bom danes naredila letance in krompircek, oboje peceno v pecici z papriko .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 13:00:53
|
|
|
|
kapica
|
Oo rumba, vidim te, dajva malo cvekat no. Povej kaj smesnega .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 13:05:50
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, a noces? Ne morem te tak dolgo cakat .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 13:09:54
|
|
|
|
rumba
|
kapica, si že ušla?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 13:14:25
|
|
|
|
rumba
|
Jaz sem na pol obesila perilo, misleč, da mi bo ratalo do konvca, pa evo, Julija je že auf. Joj, mene to vreme čisto potolče. Julija noče spat (samo zunaj v vozičku ji nekako rata), posledično je pol seveda sitna. Moram sedaj neki skuhat, pol po druga dva v vrtec. Ta teden sem spet cele dneve sama s tamalimi. Tečno mi je predvsem to, ker moramo biti noter....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 13:37:39
|
|
|
|
bačko
|
Afnica super sta!Lan je pravi frajer!Tudi Lana je super.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 13:40:10
|
|
|
|
bačko
|
Z Pedipedkami sem pa zelo zadovoljna.Hvala Ronči za spletne strani kjer jih prodajajo.Sem še dvoje naročila. Dobili smo odločbo za vrtec in nismo sprejeti.Smo na 22 čakalnem mestu!Pa bomo počakali.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 15:03:22
|
|
|
|
corfu
|
Rumba, se kar boljše počutim, ko vem , da se kdaj tudi vidva spreta...pa daleč od tega da ti privoščim, samo jaz to naglas povem in včasih sem na mojega tako jezna, da bi ga čez zaprta vrata nagnala . Ti si mi bila nek vzor in vedno sem se ti čudila, kako močna moraš biti sama cele dneve s tremi pobalini pa vedno tako mirna in skulirana. No želim ti, da se čimprej pomiriš in zgladiš s svojim dragim nesporazum.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 15:44:25
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, saj sem rekla, da te ne morem tako dolgo cakati . Sam sem mislila ko si kaksno stran nazaj rekla, kako ti je dolgcas in da nimas msn-a, pa sem se pac jaz ponudila . Backo zal za vrtec, ni drugega kot cakat. Corfu, jaz tud pravim, da rumba je zakon . Jaz imam kosilo ze skoraj gotovo, mali se je naspal, jaz malo spocila, predvsem telefonirala . Zdaj pa cakava atija da pride .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 16:59:14
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz mam pa eno tehnično vprašanje. Kako kakajo vaši otroci? Izak kaka večinoma 1x na dan, obilno, ampak zmeraj precej mazljavo, včasih celo driskasto. Pa so mi rekli, da bi naj otroci pri tej starosti, ki jejo že vso hrano, kakali kompaktno, da bi lahko kakeca stresel iz pleničke. V bistvu bi naj že delali klobase. Pa me zanima, kako je z vašimi kakeci ali je z našim kaj narobe.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 17:00:15
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* A ve bote stolček zravn jemale? Baja, kak stolček? Madejka je verjetno mislila avtosedež.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 17:39:20
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: baja* A ve bote stolček zravn jemale? Baja, kak stolček? Madejka je verjetno mislila avtosedež. aja, jaz sem pa mislila, da antilopa...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 17:45:33
|
|
|
|
baja*
|
zvesta naš ponavadi kaka 3x na dan, 2x ziher. Nima glih ne vem kak kompaktnega drekca, ponavadi je en tak zmazan, bolj pocast kup , sam ni pa driska, ne vem, ka ti naj to opišem... če bi iz plenice stresla, bi vse skup ven padlo, včasih pa so tud male klobasice, ampak to bolj redko... prokleti dež pop bom! Sama sem s tamalim in sploh ne vem več, kaj si naj začneva... mali skoz hodi k vratom in kaže pa-pa, da bi šel ven...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 18:35:05
|
|
|
|
madejka
|
Baja pri nas je isto... skoz k vratom. Pa sma tud sama Mali trenutno trančira neki cajtng in je zravn mojo kremo proti alergiji Po moje je alergičen na mene Ja sem misla avtosedež ja
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 18:51:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* zvesta naš ponavadi kaka 3x na dan, 2x ziher. Nima glih ne vem kak kompaktnega drekca, ponavadi je en tak zmazan, bolj pocast kup , sam ni pa driska, ne vem, ka ti naj to opišem... če bi iz plenice stresla, bi vse skup ven padlo, včasih pa so tud male klobasice, ampak to bolj redko... prokleti dež pop bom! Sama sem s tamalim in sploh ne vem več, kaj si naj začneva... mali skoz hodi k vratom in kaže pa-pa, da bi šel ven... Viš, jaz ga ni pod razno ne morem vun vsipat... ponavadi sma pa tak razmazana od popka do križa.... Pa smrdi za ****...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 19:08:18
|
|
|
|
poldy
|
freycha, jaz še vedno ne vem če pridemo..... do kdaj imam čas da povem?? tudi če bova sami, ker moj dela.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 19:45:54
|
|
|
|
baja*
|
Tak, Rene že spi . Dans sem ga po hitrem postopku zrihtala, ker je bil revček fuuuul zaspan. Me je že blo strah, da mi bo v stolčku zaspal čist rdeče očke je že mel... valda, če je popoldansko spanje spustil in to glih dans, ko sn bla ziher, da ga bo vreme zdelalo in bom mela kaj cajta za sebe. No, ga mam pa zdaj . Grem pod tuš, pol si pa kaj za pod zob pripravim, nisem nič kaj pametnega jedla od kosila dalje. Sem gledla vreme pa nič kaj lepo ne kaže za nedeljo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 20:03:24
|
|
|
|
kapica
|
Baja, si ap res hitra . Kaj ap bi ti se jedla pametnega razen kosila ? Zvesta, dino ma tud ze bolj kompaktne kakce, da lahk streses ja, ampak ne vedno. Vecinoma je vse prilimano na plenico, ker se takoj, ko se pokakca, vsede . Mi smo sli se hitro v nakup, jutri je pri nas nek praznik, tako da je moz doma . In bom lahko speet pocivala .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 20:26:32
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Baja, si ap res hitra . Kaj ap bi ti se jedla pametnega razen kosila ? ja malco pa večerjo pa še kaj bi se našlo in ne, nisem nosečka, sam neka se mi skoz lušta po moje je vreme krivo pa zdi se mi, da bo PMS začel počasi sekat bogi moj A ti maš kaj večji apetit? Si mela kake posebne lušte na začetku? Jaz se spomnim, da me je ful na kislo vdarlo, no od poroda naprej me pa na sladko meče - je treba zglihat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.5.2008 20:48:19
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: poldy freycha, jaz še vedno ne vem če pridemo..... do kdaj imam čas da povem?? tudi če bova sami, ker moj dela..... poldy jaz bom gospoda poklicala v petek tam ob ene 6h, da mu sporočim končno število. Do takrat pa se lahko še premislite (bog ne daj v smer, da vas ne bi bilo) Tkole, dragi uspava tamalo in ko se umiri spiševa do konca navodila, pripopava pot in prilepiva vsem na ZS....... sem pa danes zelo na tleh... v bistvu se vleče od ponedeljka oz od tega slabega vremena in danes, ko je prišel dragi domov, sem kar na hitro predala štafeto z imenom Dita njemu in šla v Qulandijo...... sem si končno kupila dva nedrčka, tak da mam končno seksi joške, pa ene lepe bele hlače, pa majčko..... no, dve uri in pol sem preživela zase in mi je noro pasalo
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.