Maja T.
|
Jutro! Sayuri za internet in da si dobro. Saj do 33 t. bo hitro minilo, potem pa še par tednov in že gremo rodit. Meni se zdi, da bo teh 10 t. zdrvelo kot šus. Super, da je lahko Filip dosti ob tebi, ti samo lepo počivaj in pazi tvoja dva . Naty13 si nas razveselila z Nejcevimi novičkami , da mu gre na bolje, zdaj naj samo čim prej pride domov, da bo vse po starem ... jutroo, drží se Naty, šum na srcu so tudi meni kmal po rojstvu odkrili in ga imam še danes, v puberteti malo izzveni. Jaz sem ga tudi imela do pubertete, potem mi je pa še enkrat zdravnica rekla, tam nekje okoli 20 leta, da sliši šum. Samo to ni nič oviralo, sploh nisem vedela, da bi bilo kaj narobe. glede lupinic - odvisno, katero firmo lupinice imate... mi bomo imeli PP in pri novem modelu Tri-fix zagotavljajo, da ni potreben noben nastanek, ne base, ne iso-fix. zato pa ima tri-fix ime, ker ga lahko na 3 načine pritrdiš - samo s pasovi ali s katerim izmed 2 nastavkov. nisem pa še sprobala. Matejka si me razveselila s to novico, namreč ravno tako lupinico čakava Tejkaz strokovno ti ne znam odgovoriti, koliko sem jaz pri nama gledala zunanjo žaluzijo je montirana čez celo okno = čez steklo + les, mogoče, da ti res kakšen mojster zmeri. Julija08 super za posteljico Lana777, če počivam mi noge ne zatekajo, če sem pa dolgo na nogah oz. dolgo hodim, potem pa se poznajo krapiči, ki gledajo iz balerink . Pa na prstanu sem opazila, da ga težje dobim dol... Anaya za izpit... Zoja Miška za uspešen pregled in akrobacije vajine Lep dan, pri nas se bo vsak čas uscalo