|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
22.5.2008 7:13:32   
sandra123
Jutro Naty, hvala za user posted image , sem jo ravnokar skuhala...Sem zasledila, da je Nejc malo boljše user posted image ...pošiljam vama user posted image , dobro se pocartajta, pa javi se kaj, ko prideš domov. Pa previdno na cestiuser posted image ...
Jaz danes peljem Tino v šolo, je veliko boljše, pa tudi jaz sem malo boljše - mi je os.zdravnik dal eno kremico za alergijo, pa res pomaga...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
22.5.2008 7:44:10   
dojenč
jutro.hvala za user posted image
naty13-UPAM DA JE MALI ŽE KAJ BOLJŠI, POVEJ MU DA VSE AVGUSTOVKE MISLIMO NANJ.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
22.5.2008 8:13:30   
anita goitan
jutroo,
drží se Naty, šum na srcu so tudi meni kmal po rojstvu odkrili in ga imam še danes, v puberteti malo izzveni.

Kašen šit od dneva, spet oblačno, soparno, gužva do LJuser posted image
Se še beremo

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
22.5.2008 8:16:14   
Zoja Miša
Jutro pupe!

Naty vidim, da kljub skrbem, skrbiš tudi za našo kavico! Hvala ti. Pocartaj Nejca in naj čim prej pride domov! Obema en velik user posted image !

Anaya, pridna! In pametna!user posted image

LinaK, jaz bom šla koš kupit v Pikapolonico, je sedaj znižan. Meni so predlagali, da je to dobro, zato pa... Do 31.5. imaj to akcijo, tako da drug teden grem ponj!

Drugače pa punce, jaz sem bila včeraj na 4D, ne samo na 3D in je bilo super! Sva videla najino user posted image , ki je veselo pokazala kaj ima med nogami user posted image . Obrazeka je tišala zadaj, a smo ga vseeno videli. Je zehala in vmes nam je dala celo give me 5! Smo se vsi zasmejali. Vse sva videla, ledvičke, nogice, srček, rokice, prsteke, srčne prekate...v glavnem noro! Še vedno se mi v glavi vrti ta filmček in en kader na katerem se tako lepo polca na rokice in spi! Enkratno doživetje in vredno vsakega eura!user posted image user posted image user posted image

In telefon sem tudi dobila, a kot sem rekla, usposobim ga za vikend!

No, sedaj pa šibam na teren. Se beremo še kasneje!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
22.5.2008 8:24:41   
Maja T.
Jutro!

Sayuri user posted image user posted image user posted image za internet in da si dobro. Saj do 33 t. bo hitro minilo, potem pa še par tednov in že gremo rodit. Meni se zdi, da bo teh 10 t. zdrvelo kot šus.
Super, da je lahko Filip dosti ob tebi, ti samo lepo počivaj in pazi tvoja dva user posted image user posted image .

Naty13 si nas razveselila z Nejcevimi novičkami user posted image user posted image user posted image , da mu gre na bolje, zdaj naj samo čim prej pride domov, da bo vse po starem user posted image user posted image user posted image ...
jutroo,
drží se Naty, šum na srcu so tudi meni kmal po rojstvu odkrili in ga imam še danes, v puberteti malo izzveni.

Jaz sem ga tudi imela do pubertete, potem mi je pa še enkrat zdravnica rekla, tam nekje okoli 20 leta, da sliši šum. Samo to ni nič oviralo, sploh nisem vedela, da bi bilo kaj narobe.

glede lupinic - odvisno, katero firmo lupinice imate... mi bomo imeli PP in pri novem modelu Tri-fix zagotavljajo, da ni potreben noben nastanek, ne base, ne iso-fix. zato pa ima tri-fix ime, ker ga lahko na 3 načine pritrdiš - samo s pasovi ali s katerim izmed 2 nastavkov. nisem pa še sprobala.

Matejka si me razveselila s to novico, namreč ravno tako lupinico čakava user posted image user posted image user posted image

Tejkaz strokovno ti ne znam odgovoriti, koliko sem jaz pri nama gledala zunanjo žaluzijo je montirana čez celo okno = čez steklo + les, mogoče, da ti res kakšen mojster zmeri.

Julija08 super za posteljico user posted image

Lana777, če počivam mi noge ne zatekajo, če sem pa dolgo na nogah oz. dolgo hodim, potem pa se poznajo krapiči, ki gledajo iz balerink user posted image . Pa na prstanu sem opazila, da ga težje dobim dol...

Anaya user posted image user posted image user posted image za izpit...

Zoja Miška user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled in akrobacije vajine user posted image

Lep dan, pri nas se bo vsak čas uscalo user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
22.5.2008 8:36:30   
sandra123
Zoja Miša...user posted image za uspešen pregled včeraj, upam, da si dobila tud cd zraven...jaz sem še vedno čisto blažena, ko gledam posnetke s 3D UZ...res je nepozabno doživetje, ti nekako ostane v glavi, kaj si videl...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
22.5.2008 8:37:35   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kot prvo VSE NAJBOOOOOOOLJŠEEEEEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz isofixa nisem kupovala, pravijo pa da je odvisno od avta ker imajo nekateri že vgrajenega noter...no moj punto ne vem če ga ima ampak kupovala ga ne bom...

...se počutim ko ena mama..sem že razmišljala da bi si nad posteljo dala en tak trikotnik kot ga imajo v bolnici da bi lažje vstajalauser posted image user posted image

Erin hvala. Tudi jaz se počutim kot ena mama (no sicer pa saj to smo!!)user posted image . Mene trebuh še ne ovira pretirano, le obračam se malo bolj težko kot ponavadi.

Pol pa isti avto voziva. Tudi moj je Punto.

Sayuri, lepo da si se javila. Zdaj se kar fajn spočij, ko vsi letajo okrog tebe in lahko uživaš. Pa glavno, da je vse v redu.

Jogi? Midva imava Dormeo in sva zadovoljna z njim. Za dojenčka bova tudi kupila Dormeo.

Lana 777 za čiščenje telesa oz. odvajanje vode je dobra zelena sveža paprika, ali pa peteršilj. Pa noge gor dat, če ti okoliščine dopuščajo. Jaz jih po končanem šihtu dam gor in kar čutim neko olajšanje v njih. Sploh ko jih potem dam dol, kar taka ena toplina gre po njih.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
22.5.2008 8:43:12   
MATEJKA_
Maja T - evo citirano iz www.mami.si
Novi Primo Viaggio TRI-FIX lahko pritrdite v avto na tri različne načine:
·       brez uporabe podstavka: Primo Viaggio TRI-FIX se pripne z varnostnimi pasovi avtomobila
·       z uporabo nastavljivega podstavka BASE: podstavek se pripne na avtomobilski sedež z varnostnim pasom avtomobila, na ta podstavek pa se pripne Primo Viaggio TRI-FIX
·       s podstavkom BASE ISOFIX: podstavek se pripne na avtomobilske Isofix priključne točke  brez uporabe varnostnih pasov,  na ta podstavek pa se pripne Primo Viaggio TRI-FIX  

IsOfix nastavek pa seveda paše samo v avte, ki imajo za to že predpripravljen sedež (sopotnikov ali/in sedeži na zadnji klopi)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
22.5.2008 8:44:41   
Maja T.
Erin sem se kar danes tehtala za jutrišnji pregled, da ki jutri ne bom pozabila, skupno +13 kg. Se mi zdi fajn, da se nisem tako zredila, kot prejšnji mesec..., se pozna, da sem Čokolino (beri 3x na dan) črtala iz jedilnika user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
22.5.2008 8:45:48   
sandra123
Punce, men se pa danes tako nič ne da delat, da grozauser posted image , pa imam goro perila za zlikat, pospraviti po stanovanju...no, enostavno se mi nič ne da...Kakšen predlog, kako naj se lotim vsega tegauser posted image Pa še jezna sem, ker vrat za v stanovanje še vedno nismo dobiliuser posted image , smo praktično brez vseh vratuser posted image , se še zvečer zapreti ne morem v spalnico, da bi imela malo miru...pa rečeno je bilo, da jih dobim že prejšnji petek...Kako so nekateri neresni, pa najhujše od vsega je to, da nam jih je naročila ena moževa žlahtnica...Saj vem, žlahta user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
22.5.2008 8:50:37   
sandra123
Maja T...a misliš, da ti je čokolino dvignil kilažo user posted image , no jaz sem ga tudi nekako črtala z jedilnika...sem prejšnji mesec kar nekaj kg pridelala...Sva pa z user posted image včeraj merila obseg mojega trebuhauser posted image ...meri že neverjetnih 118 cmuser posted image , jaz pa kar vzhajam in vzhajamuser posted image ...me prav zanima, kakšen bo obseg na koncuuser posted image , pa kako se bo potem zmanjšaluser posted image ...

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3761
22.5.2008 9:00:33   
Maja T.
Sandra verjetno ne samo Čokolino, sem pa ga vsakič, ko sem bila lačna med rednimi obroki jedla + ostale stvari. Je pa Čokolino ogljikov hidrat, ki ga nisem nič kurila, pa se je lepo nabiral na bedrcah user posted image user posted image user posted image .

Zdaj raje kako jabolko vmes pojem, pa zgleda, da pomaga, me je G. zadnjič čudno gledal, ko je videl kg, bili so pa še 3 m. do poroda user posted image

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3762
22.5.2008 9:06:34   
soncek3
Sonce
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Soncek3, si napisala da si videla otročka samo na nuhalni? Kaj morfologije nisi imela? Potem ti vsekakor pripada še en UZ. Malo povprašaj

Ok, dost me mate.

Tejkaz nimamo te dost, saj veš kako je lepo brat te čveke. Ti se kar razpiši, te bomo vseeno prebrale.user posted image user posted image user posted image user posted image

Morfologijo sem kao imela, ampak je bila slaba mašina in se ni nič vidlouser posted image . Sem hotla it še na 3 d, 4d, ampak se bi mogla peljat vsaj 120 km, pa sem v trenutnem stanju malo skregana z vožnjo.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
22.5.2008 9:06:36   
anita goitan
Punce mene pa zanima kolk izmed vas rednih, ki ste tukaj na forumu, ste še v službi (da niste študentke, na bolniški, dopustu,..)?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
22.5.2008 9:13:58   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Sandra verjetno ne samo Čokolino, sem pa ga vsakič, ko sem bila lačna med rednimi obroki jedla + ostale stvari. Je pa Čokolino ogljikov hidrat, ki ga nisem nič kurila, pa se je lepo nabiral na bedrcah

Jaz sem pa ravno včeraj zvečer razmišljala, da bi mi tako pasal in ga moram danes kupit. Pol mogoče boljš, da ga ne, naj kar ostane na polici v trgoviniuser posted image . Bi me hitro premamilouser posted image user posted image user posted image .... Bom se rajši s kakim jogurtom zadovoljila, saj so tudi dobri, sploh dandanes ko imaš tako izbiro.

Anita G jaz sem še v službi, ampak danes kot vidiš sem tako neproduktivna. Dobro da nimam kakega šefa v pisarni.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.5.2008 9:24:29   
dojenč
lana77-niti ne sprašuj kako je z mojimi nogami, resnično so tako otečene, da je to groza.popijem 2 litra vode,pa ni kaj bolje, spim z nogami ze skoraj na stropu, nič-user posted image .nevem kaj bom

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
22.5.2008 9:25:19   
Tamy30
Jutro punceuser posted image

Malo berem o cokolinu, mlajsk, sem ga tudi jaz tak pridno papcala, pa so sle kile gor....user posted image  Ja no, zdaj mi je sestra svetovala, naj raje zitarice in ful posneto mleko, pa navadne jogurte, tudi tisti pri katerih pise 0% mascob so polni sladkorja, tak da pazite pri teh stvareh.

Sem si pa za zajtrk pripravila zitarice od polnozrnatih, taksnih in ovakihuser posted image  pa posneto mleko, njami obozujem mlecne stvariuser posted image

Pred dvema dnevoma me je tako krc zgrabil da se vedno cutim bolecinoi ko hodim. Vceraj mi je moj dragi masiral boleco nogo, malce je pomagalo. Kljub pitju magnezija in calcija upam da bo kmalu ok, ker se mi zdi da sem ze neki invalid ko sepam od bolecin....

lp, grem se malce stanovanje v red spravituser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.5.2008 9:26:25   
Ryssa
Dobro jutro!

andrejaboris
ja najin bo najverjetneje Lan, mi je zelo lepo ime. Si mi pomagala v oni temi, ker me je zelo zanimalo kdaj potem goduje in sedaj vem da 8. septembra.

sandra a mi prosim samo poveš, če te v Celju na glukoznem testu pikajo v obe roki ali samo eno in katero - levo ali desno, če slučajno veš? Me zanima, zato ker moram še prej dati kri, da mi pregledajo hemoglobin itd., tak da bom v roku parih dni petkrat piknjena user posted image
Zoja Miša super za pregled user posted image

sayuri upam da ti čimprej mine čas v bolnici user posted image

naty super da je Nejc boljše, še malo pa bo doma.

lana koprivov čaj je fajn, jaz sem ga včasih pila in sem se ful boljše po njem počutila. Mislim da je v nosečnosti tudi ok, sem že večkrat prebrala da ga pijejo nosečnice, predvsem zaradi vode, ker jo res fajn odvaja.

no, to je to, se ne spomnim druga komentirat user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.5.2008 9:26:51   
ANA_P
anita, sem redno zaposlena in v času nosečnosti na bolniški.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.5.2008 9:30:51   
miškolinček
Dobro jutro čvekice,

Anita Goitan, takrat ko si bila ti v H&M sem bla jaz na poti do Rutarja. Če si vidla kakšno0 nosečko ki počasi raca do tja sem bila to jaz.user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, a to govoriš o košu za pleničke? Ne hodi ga iskat v trgovino, ampak ga rajši naroči po internetu, ker pri naročilu preko interneta dobiš še vrečke za koš gratis zraven in to baje za celotno obdobje previjanja. Tako piše na njihovi strani. Na žalost ti ne znam narediti direktnega linka. Kar odtipkaj pikapolonica.com, pa pod akcijo pri košku najdeš informacijo o vrečkah.

Pa še to, kar se pikapoloniče tiče in pa tistih artiklov, ki ih oglašajo kot akcijske imam jaz slabe izkušnje. Sva hotela že nekaj stvari kupit za tamalga in sem samo 1 dan po objavljeni akciji klicala pa veliokokrat artikla sploh ni blo več, ker so imeli v vsaki trgovini po 1 ali pa 2user posted image user posted image . Tako da pohiti z naročilom.
Jaz se tudi nagibam k nakupu.
Zdaj ga nimamo pa dokler je bil majhen je še šlo, ker niso tko smrdele, zdaj pa včasih tko smrdi da je groza. Čisto vsake plenice pa tudi ne morem sproti dol nesti, ker pol morm pa še tamalga skoz gor pa dol vlačit, ker samega v stanovanju ne upam pustit, mimogrede kakšno neumnost naredi. Ko je majhen je lažje, ga daš v posteljco al pa stajico pa neseš.

Se mi pa cena ne zdi nič akcijska, a mogoče veš koliko je redna, ker kolikor sem jaz gledala je bil prej tudi toliko. Samo ga full prehvalijo tko da nekaj mora biti na tem.

OOoo, ko sem bla spet dolga upam da ti nisem preveč zamorila.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.5.2008 9:32:29   
lana777
Dan, dan -

Ryssa - si si nardila koprivov čaj iz svežih ali posušenih kopriv - ali si ga kupla?

Maja T - jaz sm prov nora na čokolino in ga (pazi to!) kupiva vsak teden un žakluser posted image ,
ker mam kr krizo, če ga ni v zalogi ... Sm pa razvila celo umetnost, točno kakšn mora bit ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
22.5.2008 9:33:20   
Tamy30
ANA_P sem opazila da sva v istem tednu in tudi pri dnevihuser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.5.2008 9:33:31   
gajka
Živjo, user posted image !

anita - jaz sem še v službi. Ampak zdaj poskušam malo kombinirat z delom od doma. Na teren sicer še vedno hodim, večino obdelave pa delam kar doma. Predvsem se mi gre za to, da se tako izognem 2 uram vožnje na dan, delo pa je še vedno narejeno. Dopusta imam še toliko, da bi lahko že zdaj bila na dopustu kar do porodniške, pa sem rekla, da še nameravam nekaj časa malo delat. Zdaj imam v planu, da dokončam vse moje projekte, ampak bo tudi to še malo trajalo. Računam, da bom še vsaj ene 2 ali 3 tedne v službi, potem pa grem počasi malo na dopust.

Maja T. - in to o čokolinu jaz preberem, ko sem se pravkar veselo nabasala z njim za zajtrk (no, ne s čokolinom, ampak s čokolešnikom)! user posted image  Hmmm, mogoče imaš prav, ga bom še sama malo črtala s seznama. Ampak, kaj ko bo to meni tako težko! Včasih, ko mi cuker pade in ni nič sladkega doma, mi je ravno čokolešnik rešitev!

sandra123 - hmmm, ja, o žlahti in takšni pomoči bi se dalo kar orng debato začet... user posted image  No, jaz moram priznat, da pri najinem štimanju gnezdeca je pa moj brat zlata vreden! Nama res ful pomaga! user posted image  SIcer pa ne skrbi, vrata bodo prišla, mogoče je treba kdaj biti malo siten in vseeno vzet telefon v roke, pa žlahta gor ali dol! Ti kar pogumno! user posted image  Glede ''vzhajanja'' pa se ne sekiraj preveč. Meni je moj včeraj zjutraj rekel, da sem taka kot povit štrukelj! user posted image  A tile naši dedci sploh še znajo najt kak ljubkovalen izraz, ki ne bi izpadel tako dvoumno?!?

naty13 - hitro se pozdravite in brž domov! user posted image

sayuri - lepo, da si našla dostop do nas tudi iz P. user posted image  Smo vesele vsakega tvojega javljanja.

Ah, saj vem, da sem sigurno spet kaj pozabila komentirat... Bom res mogla začet listek pisat ali pa tole kar sproti tipkat. Še dobro, da imam izgovor za pozabljivost! user posted image  Lep dan vsem!

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.5.2008 9:35:06   
Višnja
Jutro,

a je še katera, kot da bi jo vlak povozil??? NO, jaz sem danes takšna.....moj žabec je spal z nama (kot vsako noč oz polovico noči) in jaz se zbudim vsa polomljena in neprespana, ker se zbudim, za vsak njegov gib.
Pa še kave nisem spila...zjutraj ni bilo časa, zdaj pa čakam še koga, da bi z mano spil....se pa zato bašem s piškoti - jaffa. user posted image user posted image user posted image

Danes imamo cepljenje....ga pripravljem že nekaj dni in se igramo z zdravniškim kompletom, ki ga je dobil amapk vseeno vem, da bo jok....ah, ma sej so res bogi user posted image

Kaj so vas gine že poslali na drugi pregled krvi za železo, tokso?????

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.5.2008 9:35:45   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: lana777

Sm pa razvila celo umetnost, točno kakšn mora bit ...

Lana, a mora žlica v njem stat al mora teč ven iz skodelice? Jaz sem v študentu tudi imela fore, točno kak more bit, ker drugače ni šlo dol.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?