|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
21.5.2008 11:10:08   
andrejaboris
Hoj babike!

Tih deževen dan, zaprem oči potujem daleč stran... se še spomnite?

Danes ponoči se je Lan zbudo ob 4 in ni zaspal do 6, te ko se je mogo user posted image zbudit ker jer šal na šiht.

Tamy30  moj ni vojak ampak policaj. In ima tut ruski turnus. Danes ravno cel dan dela tak da msa z Lanom sama doma! Pa nimam s kom kavice pit, no razen z vami!

Naty bogi Nejc! Upam da se čimprej pozdravi in da pride domov! Sploh si ne znam predstavljat, kako bi bilo, če bi Lan mogo v bolnico! Bi verjetno nonstop user posted image user posted image user posted image !
REs upam, da se čimprej pozdravi!

Sayuri pa upam da ne bo preveč dolgi čas. Samo da bo vse vredu z user posted image inuser posted image in njo!!!Pazi na sebe!user posted image user posted image user posted image

Maja T. saj jaz že imam napotnico in vse in moram drug teden it kri dat, pol pa samo grem s cepivom do svojega G. in mi tam sestra da injekcijo! SEm pa eno že dobila v 6. tednu, ker sem krvavela malo in so mi jo preventivno dali!

Držte se babike in se tipkamo!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
21.5.2008 11:14:26   
Zoja Miša
Ojla souser posted image ! Pazite nase, da bomo vse avgustovke! Čeprav jaz bom na koncu verjetno med septemberkami pristala, ampak tudi ne grem od vas!!! Ne, ne!!! Tako kot Kaja ne!

Danes je moj 3D UZ!!! Joj kako nestrpno pričakujem 18.00 h. Grem pa v Kalliste v Domžale. Erin, ti si bila zadovoljna, ne?
In jaz sem danes na 100!!!!user posted image user posted image user posted image

In telefon dobim danes, čeprav sem se odločila, da ga čez vikend usposobim (si bom vzele čas user posted image ) in preberem vsa navodila in ga vzamem za svojega! Te 3 dni bom pa že s starim zdržala, sem ga bolj navajena!

Cebrca, verjetno si videla, je že Anita še enkrat link pripopala. Hvala Anita, pridna! In jupi Cebrca za opravljen tečaj in ključ v pravih rokahuser posted image !

Naty, drži se in cartaj Nejca. Bošček.user posted image  Čim prej naj okreva! Ti pa kregaj delavce, naj sčistijo za seboj! (sicer nemogoča zahteva, ampak počutila se boš pa bolje, če jim boš povedala svoje)

Sandra, bodita pridni s Tino!user posted image

Fant od Katje, javi nam kako sta kaj tvoja dva!? user posted image  za Katjo!

Sayuri pa kar še 3 tedne?! Upam, da ji čas hitro mine! In res bi lahko kakšen prenosnik kje staknila!!! user posted image  zanjo in njena 2 zakladeka!

Erin, ti si o.k.? Se dobro počutiš?

Čvekajte kaj, da bo dan hitro minil!!! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
21.5.2008 11:18:08   
Višnja
Pozdravljene,

joj to vremeeeee.....hočem sonček, sonček, sonček!!!!! Mene to tako meče dol....in še moj mali je mogu bit ta dva dni doma ker je bil dežek, upam, dabo danes zdržalo brez kapljic.
Ma skoraj ne morem verejt, da že julijke rojevajo...jooojjjj....jaz tudi včasih, ko ne morem več, rečem, da bom kmalu rodila...amapk bolj v hecu kot zares...apak zdaj vidim, da boljše, da sem tiho.....
user posted image user posted image   za vse bolane velike in male....in hitro se pozdravit!!!!!!!

JAz sem kar ok....malo sem utrujena.....ampak to spada zraven.....

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
21.5.2008 11:19:02   
Maja T.
Sonček3 midva tudi razmišljava ali kupiti isofix ali je lupinica, privezana s pasovi dovolj?
Ena prodajalka v Pikapolonici je rekla, da če se lupinica priveže samo s pasom, da je to dovolj varno, pa če tako pomisliš, da starejši avtomobili nimajo niti možnosti montiranja isofix-a???

Še zdaj ne vem ali kupit ali ne?

Pa še ena je pisala o lupinici ali tako malega  user posted image pripasat z tistimi velikimi pasovi. Jaz ga bom, že zaradi varnosti, čeprav bo tisto malo drobceno bitjece malo čudno izgledalo v lupinici z vsemi tistimi pasovi...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
21.5.2008 11:24:30   
soncek3
Maja T Jaz sem probala pripasat s pasom, saj pas objame samo lupinico, otroček ima pa pas od sedeža. Samo mi lupinica ni delovala stabilno na sedežu, kar nekam majavouser posted image user posted image . Bom še enkrat preštudirala in probala na zadnji sedež še.

Saj res, kako je Katja kaj? Se večkrat spomnem nanjo, ko poslušam njene pesmice.user posted image user posted image user posted image  zanjo!

Zoja Miša user posted image  za 100! Zdaj pa gremo na nulo!!!!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
21.5.2008 11:28:06   
dojenč
pozdravljene, sem spet malo pozna.sestrici je avto zakuhal, pa sem jomorala iz ptuja v maribor v službo zapeljat. zdaj pa je bilo malo gužve in se je vseskupaj umirilo.včeraj pa sva šla z mojim dragim v pikapolonici po vozicek.žal ga niso imeli na zalogi tako da me bo poklicala ko ga bodo imeli,
je pa od peg-pereggota(4 kolesnik, res full dober)sma se odločla za roza barvo ko pa sva prišla ven iz trgovine pa mi pove da mu je lepsa oranžna,ker je nevtralna pa če boma pol mela user posted image , pa bo lih tak vrede.sem se mu nasmejala

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
21.5.2008 11:40:37   
Maja T.
Maja T. saj jaz že imam napotnico in vse in moram drug teden it kri dat, pol pa samo grem s cepivom do svojega G. in mi tam sestra da injekcijo! SEm pa eno že dobila v 6. tednu, ker sem krvavela malo in so mi jo preventivno dali!

Andrejaboris
te pa tako v redu. Fajn zrihtaj drug teden user posted image

Lepe preglede vsem:

21.5. - bambi14
21.5. - Suzili
21.5. - Zoja Miša 3D UZ
21.5. - Suzili 3D UZ

Sayuri, da ti bi čas čim hitreje minil v bolnici in da bi bilo vse ok user posted image

Fant od Katje
, kako kaj Katja?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
21.5.2008 12:08:00   
mishel
SAYURI  user posted image naj ti tedni hitro minejo, ker te pogrešamo!!!

NATY upam da bo tvoj revček kmalu doma in da vam ne bo več potrebno hoditi okoli zdravnikov- do avgusta user posted image

LANA torej so izvidi le boljše user posted image . Zdaj boš pa lahko tudi ti bolj mirna.

Jaz sem pa končno vstopila v 30. teden. Se mi zdi super, ko rečem da imam še samo 10 tednov user posted image ali točno 76 dni.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
21.5.2008 12:15:30   
astrea
Dan!

Pozdravček na hitro, zdaj grem malo v horizontalo. Sem bla pol ure v mestu in sem že zaspana. Sva naročila omaro za predsobo- tudi od alplesa. In mogoče pride že naslednji tedenuser posted image .

Vas bom potem komentiralauser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
21.5.2008 12:19:39   
Suzili
Evo mene po dolgem času! Vas redno berem, pa tolk načvekate, da se mi sploh ne lubi pol še kaj pisat.
No mi smo imeli danes 3D UZ, sem bila malo razočarana, ker je bil moj gin. ful slabe volje, pa se mi zdi da se ni glih najbolj potrudo. Moja dva user posted image user posted image   lepo rasteta, sta že čez 1 kg (1004g in 1100g), spol ostaja user posted image in user posted image .

Erin: Za seznam +13 kg (sledi neslana dietauser posted image ), naslednji pregled pa 12.6.

Me pa malo skrbi, ker se mi je od prejšnjega pregleda (pred 5 tedni) MV skrajšal za skor 2 cm, zej je na 27 mm, ampak je gin. reko, da je to še vseeno vredu. Moram počivatuser posted image user posted image user posted image , jz pa tk rada okrog letam, pa vse je treba še za user posted image user posted image nabavit. No, morem se pohvalit, da voziček že imamo! http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=171680. Problem je sam, ker je torb oz. mehkih košar zmanjkalo, pa ne vejo, če jih bodo sploh še dobili.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
21.5.2008 12:32:18   
gajka
Spet ste pridne čveke! user posted image  Danes sem spet v pisarni, zdaj že po malici in prijetno sita. Sva se še s sodelavko precej naklepetali. Mogoče mi uspe ta teden še kak dan od doma delat, ker je ta teden itak bolj zanič vreme napovedano in nateren tako ali tako najbrž ne bom šla. Aja, pa včeraj so tudi spalnico uspešno zmontirali! user posted image  Ampak zdaj morava pa en dober jogi nabavit. Sem zdajle malo po netu iskala in človek se kar izgubi v vsej tej poplavi vseh raznoraznih izvedb! user posted image  A je katera kaj kupovala jogi v zadnjem času in katerega priporoča?

sayuri in K_a_t_j_a - naj vama čas v bolnici čim prej mine! user posted image  Tukaj vaju že precej pogrešamo in nestrpno pričakujemo sveže in seveda samo pozitivne novičke!

ANA_P - sayuri je že imela napovedano, da bo mogla zdaj v porodnišnico, da preverijo, če je vse OK z dvojčkoma. Skratka neki pregledi in preventiva, če bi slučajno prišlo do prezgodnjega poroda. user posted image

naty13 - upam, da se Nejc čim prej pozdravi! user posted image  Tukaj itak vse držimo pesti in ni vrag, da to ne bo delovalo! user posted image

Maja T. - sem bila vseeno predobra duša in sem poslala fotke od spalnice mojemu user posted image  v službo. Bi reveža še pobralo od radovednosti, ker je šele ob 11h zvečer prišel domov, so jim nekej računalničarji na veliko mrežo in sistem štimali.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
21.5.2008 12:44:10   
gajka
Sobota se nam že pridno bliža, zato se hitro pofočkajte za srečanje. Dajmo Štajerke, kar pogumno! user posted image

sobota, 24.5.2008, ob 16h, City center Celje
- gajka + user posted image  
- Arany   +  user posted image
- PABLO

- mishel
- sandra123 + user posted image  Tina

Aja, kje točno v CCC pa se dobimo? Kakšen predlog? Jaz nisem tam tako pogosto, pa ne vem točno, kakšni uporabni kafiči/slaščičarne so tam.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
21.5.2008 12:45:12   
ozziebo
Naty, ubogi Nejc, naj se čimprej pozdravi!!!user posted image
Pa da bo kmalu spet sonček za vse ostale!!!
Grem počivat, tole vreme me čist dol tišči!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
21.5.2008 12:58:17   
anaya
Dan punce!

Samo nekaj sporočim pa se grem naprej učit ( izpit ob 16h, upam da bo 10user posted image user posted image user posted image ).
VSE KI NISTE BILE TESTIRANE ZA BAKTERIJO STREPTOKOK B, DAJ TE TO SVOJIM GINEKOLOGOM OMENIT NAJ VAS TESTIRAJO!!!! baje je vsaka tretja ženska okužena s to bakterijo in je smrtno nevarna otroku če se z njo okuži med porodom!!! Kljub temu pa večina G baje samih od sebe ne naredi tega testa.

Moj nečak ( danes star 1 dan user posted image ) se je namreč okužil s tem in je ob rojsvu imel samo 6% kisika v krvi, zdaj je na intenzivni negi!!! In to se da preprečit, samo zahtevat moremo test!

Nič samo tolko na znanje če katera ne ve tega (sama sem bila med njimi)... in lep dan.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
21.5.2008 13:07:07   
gajka
anaya - hvala, da si me spomnila še na ta test, sem ravno te dni razmišljala, kako se mu že reče.

A ste že kaj razmišljale o izvornih celicah in o odvzemu popkovnične krvi za javno banko oz. za privatne namene?

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
21.5.2008 13:07:22   
sayuri
Ojla punce. user posted image
Sem našla internetni kotiček v porodnišnici user posted image Že vćeraj sem vas hotla pozdravit, pa je blo skoz zasedeno. ZDajle je pa frej in vam moram kaj malega napisat user posted image
Ful pogrešam jutranjo kavico in ćekiranje naše teme. user posted image Tlele je ćist drugaćen ritem.

Drugaće sem ok. PAč veliko poćivam. Imam fajn cimro, tko da dolgćas mi ni....stalno se nekaj dogaja....

Hvala za vse lepe želje. Pojma nimam, kako ste kaj ve, tko da bom zdajle malce prebrala nazaj, da bom na tekočem user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
21.5.2008 13:07:47   
tejkaz
Zdaj pa imam malo več časa.

V  glavnem, Naty, želim ti, da se Nejc čimprej pozdravi. Na žalost je spet polno viroz in bolezni. Tudi v našem vrtcu jih je baje precej manj in upam da se mi izognemo tem boleznim. Zaenkrat dobro kaže. HB je zdrava že lep čas. Prav potrkat moram, ker bolan otrok je pa res bogi.

Sayuri, upam da ti bivanje dol čimprej mine. Priskrbi si en wireless laptop user posted image

Naša lupinica je varna tudi če se pripne samo z navadnim varnostnim pasom. Isofix sistema nimamo.

Včeraj smo potem končno uredili vse za zamenjavo omare. Po telefonu mi je prodajalec rekel da bo trajalo 3 tedne da jo dobimo, popoldan mi je pa rekel da jo dobimo že naslednji teden user posted image

Eva se mi že en teden zbuja že pred peto in ni šans da bi zaspala nazaj, tako da andrejaboris, na žalost vem kako se počutiš. Jaz zvečer zaspim zraven nje, da se malo odpočijem. Služba in popoldansko tekanje za Evo kar pusti posledice.

Suzili, večkrat se javi. Lepo da pridno napredujete.

Astrea, si tudi ti zadovoljna z Alplesom? Jaz sem. Razen mladinske postelje za Evo imava vso pohištvo od Alplesa. Sem zadovoljna in me je že včeraj držalo, da bi še Evi kupila posteljo od Alplesa pa me je moj malo nazaj držal.

Gajka, midva imava Dormeo. Star je že dve leti in je še vedno kot nov. Je pa res veliko ležišč na trgu in se kar težko odločiš. Upam da boš z izbiro zadovoljna.

Višnja, tudi jaz hočem sonček. Tako lepo vreme je že bilo, zdaj je pa spet kot da bi bila jesen.

Zoja Miša, uživaj na 3D-ju. Čestitke za 100-tko. Glede stanovanja je pa zdaj tako. Je lastnik rekel da ga še vsaj eno leto ne bo prodajal tako da ne iščemo nič novega. Bomo malo tega preuredili. Ločili bomo tavelik prostor na dva prostora. V enem bo kuhinja in jedilnica, v drugem bo namesto sdnevne sobe, Evina sobica. Prej smo imeli kuhinjo, jedilnico in dnevno vse v enem, midva in tamali bomo šli pa v Evino sedanjo sobo. Galerija je pa še vedno kao delovni prostor. Bilo bi super da bi še nekaj let ostali tukaj, in se potem končno vselili na svoje, če bomo pa morali čez eno leto it, bomo pač šli.

Sem šla prebrat, da že julijke rojevajo. Uf, kar prehitevajo. Punce, pazite se, da bomo avgustovke ostale. No, katera lahko pobegne v drugo polovico julija ali pa v prvo polovico septembra :)

Tamy30, jaz tudi nikamor ne hodim na telovadbo. Imam opravičljiv razlog user posted image Hiperaktvino hči user posted image

Andrejaboris, komaj čakam da bo Eva meni lahko rekla da me ima rada. Zaenkrat še bolj malo govori. Sem pa vsako jutro tako vesela ko grem po njo v posteljico. Ko me zagleda, tako z veseljem reče mami in nastavi tisti drobni ročici da jo dvignem, nato se pa tako stisne k meni. Prav pozabim na to, da se je spet ob 5.00 zbudila user posted image

Hm, jo vsak dan sprašujem kje ima mami dojenčka, in zdaj mi že par dni na moja prsa pokaže. Upam da ne misli, da je tam notri. Res so velika, ampak tako pa spet ne user posted image

Tato, kako je ratala omleta in štrudelj?

Soncek3, si napisala da si videla otročka samo na nuhalni? Kaj morfologije nisi imela? Potem ti vsekakor pripada še en UZ. Malo povprašaj

Ok, dost me imate.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
21.5.2008 13:12:54   
Maja T.
Bambi, Renatka user posted image nisem vaju niti vprašala kako se je vama včeraj zdela MŠ in sam porod?

Anaya sem o tem že brala, eni RR-jevki je celo user posted image umrl ob rojstvu. Me pa zanima ali se moremo to dati testirat že zdaj (jaz sem se itak mislila dati, ker je o tem bil pravi vik in krik) ali lahko tam recimo v 34-36 t.
Vse dobro tvojemu nečaku user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Erin vem, da si ti  linke takrat dala gor na RR v vezi s Streptokokom B?

Je pa samoplačniško ne?

Sonček3 jaz še lupinice nimam doma, tako da še nisem morala sprobati, kako je to, če se pripaše samo s pasovi. Sporočim, ko dobim voziček, lupinica bo zraven...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
21.5.2008 13:23:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Eno vprašanje: Avtosedež, ki se naj bi v avtu pripel z varnostnim pasom (brez isofix), a je to stabilno?  Ne vem ali sem jaz to narobe pripela, meni je delovalo zelo nestabilnouser posted image ?

Kot prvo VSE NAJBOOOOOOOLJŠEEEEEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz isofixa nisem kupovala, pravijo pa da je odvisno od avta ker imajo nekateri že vgrajenega noter...no moj punto ne vem če ga ima ampak kupovala ga ne bom... ČE se ti zdi nestabilno vprašaj koga če imaš pravilno pripetega ali pa bolj pasove "nategni"... no saj mene tudi še vse to čaka, na koncu bom pa jaz vas prosila za pomočuser posted image user posted image user posted image

Zoja Miša - meni so bili v Kalliste zelo prijazni in so se zelo poteudili. Še sedaj(1,5 meseca kasneje) jih ne morem prehvalit. Verjemi da ti bo všeč.user posted image Jaz? Kako sem...hmmm da pomislim....user posted image moj je zadnjič dal primerjavo da sem kot tanker - rušim vse pred seboj, ko se premikam nazaj pa začne piskat kot za tovornjakeuser posted image user posted image user posted image ..moj neznansko uživa v moji polnosti meni pa dela kar velike probleme (trebuh), še posebej pri spanju in opravkih...se počutim ko ena mama..sem že razmišljala da bi si nad posteljo dala en tak trikotnik kot ga imajo v bolnici da bi lažje vstajalauser posted image user posted image
možek od sayuri - kaj bo s prenostnikomuser posted image Ga mate, nimate? Sposoja?user posted image Nam bo čvek naše sayuri kar fajn manjkal ane...
možek od K_a_t_j_e - kako je z našo Katjo?
naty - zate in za Nejca user posted image user posted image user posted image Je kaj boljše?

suzili - lepo da si se oglasilauser posted image Kaj si za torbe pogledala še drugje - pikapolonica, sonček...gotovo imajo še kje te vozke in opremo zanj... Je pa lep vozek, super izbirauser posted image

anaya- od streptokoka B smo se pogovarjale že enkrat... ene Gin jih delajo brezplačno drugim je treba plačat...pri moji vem da je treba dati zanj 35 €. Te pa to testirajo okoli 35 tedna ko greš proti koncu.
Upam da bo z vašim Anžetom vse dobro...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
21.5.2008 13:24:30   
sandra123
Sayuri...jaz te ful pogrešam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo, da sta mala dva ok, no in seveda tudi ti...če boš imela možnost, se pa le večkrat javi, ok...user posted image čas v bolnišnici naj ti pa čimhitreje mine, čeprav sama vem, kako se vleče dan, ko nimaš najdražjih ob sebi...

Lp, Sandra

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.5.2008 13:28:47   
Maja T.
Sayuri user posted image user posted image user posted image , da si se malo oglasila in da si dobro, pa o tem sploh ni bilo dvoma. Ti samo lepo počivaj user posted image . Kako pa kaj Filip to dojema, da si v bolnici?

Gajka sva se pogovarjala tudi o izvornih celicah, samo se ne bova odločila, da se shranijo. Malo se mi zdi še neraziskano področje, ne v toliko v strokovnem smislu, kot da se lahko s temi celicami trguje????
Sva se glih zadnjič z Bambi pogovarjali, da obstaja firma, mislim da Neocelica, pri katerih shraniš te celice, pazi ne na tvoje ime, daš jih samo v banko.
Tisti, ki jih rabi, dobi tvoje celice in če jih čez leta rabiš ti, pa imaš prednost, da jih dobiš ti, seveda tuje????

No ne vem, skratka midva ne bova zdaj dala, če bo kdaj drugi user posted image mogoče, pa še poceni ni user posted image user posted image user posted image ?

Suzii lepo, da si spet malo z nami user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.5.2008 13:29:49   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

anaya - hvala, da si me spomnila še na ta test, sem ravno te dni razmišljala, kako se mu že reče.

A ste že kaj razmišljale o izvornih celicah in o odvzemu popkovnične krvi za javno banko oz. za privatne namene?

Če bi bilo zastonj in za javno banko sem takoj za, samo čakam na nove inf. kako je s tem.

sayuriiiiiiiiiiiiiiii - user posted image user posted image user posted image internet v bolnici??? Super, samo ne pozabi nam počivat velja?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.5.2008 13:33:50   
gajka
Sva se glih zadnjič z Bambi pogovarjali, da obstaja firma, mislim da Neocelica, pri katerih shraniš te celice, pazi ne na tvoje ime, daš jih samo v banko.
Tisti, ki jih rabi, dobi tvoje celice in če jih čez leta rabiš ti, pa imaš prednost, da jih dobiš ti, seveda tuje????

Maja T. - sicer se nisem še tako resno zanimala, ampak nekako se mi je zdelo, da so te od Neocelice potem rezervirane samo za tvoje potrebe in ne ravno na razpolago drugim. user posted image  Ker drugače pa res ni poante, da toliko plačaš, potem pa se lahko še zgodi, da jih že prej za nekoga drugega porabijo. Ne vem pa, kakšna je situacija glede te javne banke popkovnične krvi, kjer ti ni treba nič plačat, vzorec pa je na voljo vsem, ki ga tist moment rabijo.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.5.2008 13:35:26   
sayuri
sandra, saj kar minevajo dnevi. Sja veš, kako je bolnici - skoz nekaj plešejo okrog tebe. PA hvala Bogu lahko vstanem in se malo sprehodim. Drugaće pa šele tukaj vidim, kaj pomeni pćivanje. user posted image Doma je vseeno drugaće in vidiš še kakšno delo. Zato sem tudi toliko zatekalauser posted image Tukaj pa ćist nič user posted image . Sestre so ful prijazne, ćistilke tudi, zdravniki tudi. Me sko7z spremljajo z UZji, CTGji.... MAla dva sta 7zelo zelo živahna po tistih dveh injekcijah za pljučka. user posted image Imam pa v sobi televizijo in obsike od 12h do 20h, tko da res ni dolgčas. Filipa mi vsak dan kdo pripelje, da se pocrkljava user posted image

LAhko ste kar pomirjene glede mene - MV je dolg in lepo zaprt. Sem pa ravno v takšnem obdobju, ko so tvojčki zelo aktivni in se še borijo za svoj prostor, tko da se lahko stanje v enem dnevu sprmeni. /ZAto bom prventivno notri do 33 ali 34 tedna. Če bom res pridna s počivanjem, mi je moj G dr. Likar rekel, da bom za vikende lahko domov hodilauser posted image . Bomo videli...user posted image

Imejte se lepo user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.5.2008 13:36:24   
sayuri
Aja Erin - za statistiko +16kg. Naslednji pregled pa ni v evidenci user posted image user posted image user posted image user posted image , ker me itak tukaj vsak dan pregledujejo. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?